Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28188 üzenetére
Szia,
Ha nem ironikusan írtad, akkor egyetértek.
Dave567: Nem tudom hogy kéne ellenőriznem a gépem... Magyarosítást nem szoktam használni, de hallottam róla, hogy GTA5-nél ez gondot okoz.
Konkrétan a bannal kapcsolatban már nem lehet mit hova írni, nincs elérhetőség, nincs menüpont. Megpróbálkoztam valami más dologra ticketet felvenni (valami Battle Pass-szal kapcsolatos), ott viszont hiába bizonygattam, hiába linkeltem a clipet a két cheaterről, ezt kaptam:
"I inform you that as technical support, we are not able to provide this type of information, nor to take decisions against the provisions of the Studio. Let me explain, the suspension process is carried out very carefully by a human team on behalf of the study which is different to us."
Magyarul: technikai supportosként nem tudnak nekem ilyesféle információt nyújtani, és nem tudnak a Stúdió (?) rendelkezéseivel szembenálló döntéseket hozni. A felfüggesztési folyamat nagyon gondosan van kivitelezve egy ember csapat által egy olyan tanulmány alapján ami tőlük különböző.
Pusholtam továbbra is majd ez jött:
"I understand you would like this resolved, but as player support we do not have the ban information and we are unable to take action against decisions made by the Studio."Magyarul: Megértem, hogy meg szeretné oldani, de játékosokat támogatókként nincs meg nekünk a tiltás információ és nem vagyunk képesek semmit tenni a Stúdió általi döntésekkel szemben.
Aztán lezárta a ticketet, mert ugye takarodjak már a hülye problémáimmal.
-
geckowize
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Az OBS Studio is hook-olódik a game exéjéhez, ugyanúgy ahogy az AB. Ezért is van az sokaknál, hogy ha előbb indítják AB-t, majd a gémet, akkor előbb hook-olódik az AB és az OBS már nem tud így a streamben fekete kép lesz. Emiatt kell először OBS-t indítani, majd game, majd AB. Mindkettőt 2,5 éve használom, nem értem miért most bannoltak akkor emiatt...
-
Atish19
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy a játékos bázis legalább 30%-a használja (csak hasraütött érték). Ebben az esetben azért illene kiadniuk egy közleményt meg mellé némi türelmi időt ha tiltani akarják. Én például több okból is használom. Undervolt, Fan tune és optimalizálás. Ezekre pont játék alatt van szükség. Nagyon paradox helyzetnek tűnik ez így.
-
Linem
senior tag
válasz
Szellem. #27836 üzenetére
Én először amikor hallottam az új pályáról, akkor valahogy úgy képzeltem el, hogy marad a régi is, és jön mellé az új, mint akár a PUBG-ben. Lehetne választani pályát, vagy automatikusan bedob valamelyikre, mint ott is. Szóval ez várható volt, hogy aki már megszokta verdanskot, és nem annyira nyitott a változtatásokra, azoknak nem fog tetszeni.
-
-
Laraxior
titán
válasz
Szellem. #27076 üzenetére
Igen, annak pont az a lényeg, hogy 3 ember 3 felé menjen.
Semmi értelme egykupacban kóvályogni. Nagyobb területet lehet átvizsgálni, ha egyedül mászkálsz.337H 09M Play Time 972 Matches
Wins 291 #16 306 Top 0.1%
Win % 29.9% Top 4.3%
Kills 2,778 Top 3.9%
K/D Ratio 1.06 Top 38%
Score/min 201.40
Avg. Life 07m 43s Top 6%Tessék a statom. Egyedül játszok. A hülyék mindig kapnak a meccs végén üzenetet, hogy menjenek inkább tetrisezni, vagy supermariozni
-
gjung44
tag
válasz
Szellem. #27064 üzenetére
igen a plunder
a codot azért inditja el az ember hogy lövöldözzön, szerintem nem kell csodálkozni azon hogy kevesen veszik komolyan.
kill_switch: abbol a 10böl engem csak 1 bosszant, amelyik csal. elöbb vagy utobb elö kell jönnie a sarokban gugolo auto shotisnak és a tetön kempelö sniperesnek is. a játékot az nyeri aki életben marad a végjátékig és ott a legügyesebb vagy épp szerencsésebb. közel 1000 gyözelemmel mondom hogy nagyon nehéz, de pont ettöl lesz minden win-nek nagy értéke. a pluder soha nem fog tudni olyan sikerélményt nyujtani mint amikor megnyersz egy br-t.
-
csibe1
addikt
-
nitro16
senior tag
válasz
Szellem. #26943 üzenetére
Kb 1,5 hete pont néztem én is egy streamet és mondta a srác, hogy szerinte lassan vége lesz a warzone-nak pont ezek miatt illetve megint rengeteg a csaló pc-n. Amúgy pont ezek a dev illetve stream sniperek miatt több nagyobb nevű játékos az eredeti nevét leváltotta és user#20284849 stb neveket használnak, hogy ne tudják kikk ők. Azért több 10k $ illetve több 100k $ versenyeknél nagyon nem mindegy.
-
nitro16
senior tag
válasz
Szellem. #26925 üzenetére
Közben ránéztem és tényleg nincs a listában, pedig úgy emlékeztem mintha ott lett volna. Bocsi
Frod: Ha távolra akarsz lőni akkor Kar98k nagyon jó ilyen összeállításban: Mono Supressor - Singuard Custom 27.6" - Tac Laser - Sniper Scope - Sleight of Hand
SP-R az quickscop-ba nagyon jó, ha jól tudsz célozni 1 lövésből viszi az ellenfelet.
Ebben az összeállításban használom: ZLR ASP - Tac Laser - XRK SP-LITE 208 Blizt - Commando Foregrip - Sleight of Hand. Sokan használják Solozero SP-R 28MM távcsővel is, ezt a fajta fegyvert.
-
gjung44
tag
válasz
Szellem. #26780 üzenetére
lehet vele szépen löni de azért akkora távolságnál már elég gyenge egy AR-hez képest.
Tsebacsi: megadom az összeállitást ha szeretnéd
agency supressor, brusier grip, tiger team spot ligth, 53 ruond drum, microflex led
nincs sztükség field agent grip-re mert ha nem használtod a task force barellt akkor nagyon pontos a mac 10. a microflex meg furcsának tünhet a mac-10en de ez az összeállitás riot shield mellé készült, és ez az egyetlen fegyver amit viszek szoval nagyon hasznos tud lenni amikor távolra kell löni
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #25732 üzenetére
Ahogy mondta oriic, a neve (legjobb tudomásom szerint) pont innen fakad, mert nem kapsz értesítést, csak szembeszülsz azzal a ténnyel hogy nem tudsz játékot kezdeni, és irdatlan magas a pinged. Viszont ez elvileg ideiglenes, legalábbis mások tapasztalatai alapján ezt konstatáltam.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Szellem. #25354 üzenetére
Egy barátunknak van 1 feletti k/d-ja és azért már rögtön "diamond" rangú meccsekre dobál be amikor quads-ban nyomjuk: [link] Lehet látni, hogy mikor megy, amikor kisebb rangú meccsekre rak be, de például amikor ilyenekre: [link] a players fül alatt csak kb 100 játékosnak jobb a k/d-je. Nevetséges az egész rendszer.
-
csƵ
addikt
válasz
Szellem. #25354 üzenetére
Nekem rendszeresen előfordul ennél a játéknál, hogy hamar hagyom abba a tüzelést. Eddig egyik COD-ban sem volt ilyen. De itt már-már ösztönből/rutinból úgy gondolom, hogy ennyi elég volt, belehalt. Erre nem. Elengedem a gombot, mikor rajta a célkereszt és persze én halok meg emiatt.
-
válasz
Szellem. #25286 üzenetére
Azért fontos a gyorsaság : gyors fegyver es gyors pc
Valahogy jobb nekem ha a ryzen rendesen dolgozik 130w viszont hőmérséklet 60foknál nem több így smooth-abb mert a 0,1%-os fps legrosszabb esetben se esik le 60 alá sokkal jobban reagálPersze a jo balanszolt vga beállítás nem árt hozzá amit kikell tapasztalni hajtse ki a gpu-t de nem túl és a cpu-t se hajtsam tul a low miatt inkább med textura pl nalam a nyerő
-
CptAdamica
veterán
válasz
Szellem. #25286 üzenetére
Nekem a DLSS hiányzik, főleg úgy, hogy most 4K-s kijelzőre váltottam. A warzone-ban mindent le kellett csavarni, hogy meglegyen a 60 feletti fps szám, amíg cold war-ban ugyan olyan high-ultra beállításokkal játszok DLSS-el, mint előtte és tükörsima 70-90 fps az egész.
-
csibe1
addikt
-
prokxy
veterán
válasz
Szellem. #21169 üzenetére
Na igen, emiatt raktam én is le, már nem volt az ami előtte, hogy kikapcsol, élvezem, stb, így pihi van.
x_pnK: a rank142-höz tényleg kevés az a BP szint nagyon. Emellett hiába volt 2xp BP-re is, nekem egy mm-rel nem lett gyorsabb fejlődés benne. Pedig alapban, 2xp nélkül hozok egy br/plunder körben 40-50e xp-t. Fene se érti ezt hogy számolódik. A 3-4-ben nekem is gyorsabban meglett a szint.
-
gjung44
tag
válasz
Szellem. #20768 üzenetére
2-3 napja éjjel is ugyanez volt. kb 6 orán keresztül nem engedett be és utána is csak hatalmas lagokkal ment a játék. futás közben visszateleportáltál pár métert meg hasonlo dolgok. de nem panaszkodom mert sikerült megnyernem egy ilyen partit, hopp megint egy bugos gyözelem
amugy ez már tényleg sok
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #17883 üzenetére
Meg kell védjem valahol ezeket az arcokat, mert:
- A legelső szabályok egyike voltam amikor elkezdtem a szériával multizni 1000 éve már, hogy ne irkálj játék közben. Akkor még kis amatőr voltam, CTF-et toltunk, vittem a zászlót, közben leálltam textelni valakivel, rám szólt az - egyébként haver klán - adminja, hogy ilyet sose csinálunk. Vagy játszunk, akkor azt komolyan, és akkor csak arra figyelünk, vagy chatelgetünk, azt viszont lehet máshol is. Ofc egy köszönés az más, azóta nyilván magam is megtanultam vakon és gyorsan gépelni, de a mai napig tartom azt hogy meccs közben nem írogatok, sőt, sokszor észre se veszem, az agyamat teljesen az enemy megjelenésére állítom be ilyenkor. Elég egy félrepillantás a chat feedre, aztán már le is lőttek, megzavar.
- PC-n még okés, de konzolon elég macerás textelni, egy fényév mire leírsz valamit, ez esetben is érthető ha valaki nem ír vissza. Voice chat nálam alapból off, nem akarom hallgatni a mikrofonba böfögést, háttérben a kisgyerek sírását, a f***macsattogást, stb.
- Még ha válaszolsz is egy köszönésre, a gesztuson kívül sokan egyből diskurzust akarnak indítani, blőd kérdésekkel ("- Magyar vagy? - Nem bmeg...") vagy mindenfajta ismeretség nélkül csapódni akarnak hozzád, ami, ha nem akarsz másokhoz igazodni (challenge-t húzol, kifejezetten egy adott módot akarsz játszani és nem a másik kedvencét, van egy berögzött rutinod a játékban) elég kellemetlen.
Össz.: Az megint más hogy innen a topikból játszunk egymással pár kört, valakik még jobban összehaverkodnak, vagy megvan a felekben az igény a haverkodásra, ezért is van a topik, ezért is van a játékoslista az összefoglalóban, a PH regiment a játékban, Discord szerver. Viszont vannak akik nem élnének a lehetőséggel, vagy kifejezetten nem szeretnek másokkal egy partyban játszani, esetleg introvertáltak (amiről nem tehetnek), szóval bár biztos vannak bunkók is (sőt...), nem lehet csak úgy elkönyvelni valakit bunkónak, mert nem köszön vissza. Lehetnek más okai is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest