- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ridiculous #28287 üzenetére
Ki tudja mit terveznek, de utána nem hiszem, hogy sok frissítés lesz már az MW-hez, innentől nem kell sírni hogy minek tölt le plusz adatokat.
-
válasz
ridiculous #28285 üzenetére
Nyugi 16-tól 28-ig le lesznek lőve a szerverek
-
csibe1
addikt
válasz
ridiculous #27390 üzenetére
Azt hiszem volt az ingyen játék topikban is, de a hsz-eknél írják,
hogy magyar bankkártya nem jó.
Azért nem semmi a szöveg:
"A 2018-ban megjelent BF5 tökéletes ráhangolódást jelenthet a hamarosan piacra kerülő Battlefield 2042-höz, amelyet szintén a DICE csapata fejleszt."
Aham, ja biztos így van.
Egy modern fegyveres játékra egy világháborús korban játszódóval hangolódok majd rá.
Végülis nem totál más az egész, de nem baj.
Akkor már inkább a BF4-et kellett volna említeni, az közelebb áll az új részhez fegyverek , felszerelés szempontjából. -
Acheron
őstag
válasz
ridiculous #27027 üzenetére
Thanks!
Nyugodtabban alszok.
Mintha ezen múlna, de azért tényleg köszi!.
-
Acheron
őstag
válasz
ridiculous #27022 üzenetére
A frissítés óta ilyen, sajnos. Reméljük hamarosan javítják egy gyors bugfix -el.
Ámbár vannak kétségeim, a cruise missile boost funkciója sem működik normálisan már kb egy hónapja - hang van, gyorsulás nincs, legalábbis a korábbihoz hasonló nincs. -
nitro16
senior tag
válasz
ridiculous #26933 üzenetére
Értem.
BP-t tudod húzni ha csak sima multizol mert ugyan úgy számolja.
Amúgy a tartalmakra visszatérve pont ma jött új szóval úgy néz ki még is lesz/lesznek még tartalmak talán. Jött egy új Tracer Pack Bundle, új 2v2 Gunfight map és még egy új 6v6 map is.
Új Cod szerintem ahogy előtte itt is hozzá lesz adva a warzone-hoz mint a többinél. Én kiváncsi leszek milyen lesz, jöhetne már egy trailer stb. Bár azt olvastam elvannak csúszva meg valószínűleg nem is lesz olyan nagy szám. Én tartom azt, hogy az iw csinálta mindig is a legjobb cod részeket, szóval majd jövőre.
-
nitro16
senior tag
válasz
ridiculous #26920 üzenetére
Épp múltkor volt szó róla, nálam ps-n úgy, hogy crossplay off-ba van rakva nagyon gyorsan talál matchet a nap bármely szakaszában. Ha még on-ba is rakja az ember akkor meg főleg.
Támogatás alatt nem tudom mire gondolsz, mert fegyvereket már nem csinálnak bele illetve ugye a battle pass-s cuccok is mind cw-s ezért csak warzone vagy cw-be tudod használni mw alatt nem értelemszerűen.
Az meg, hogy megéri-e neked kell tudni.
Én bő egy hónapja úgyan így voltam vele mint te, hogy CW-t vegyem vagy az MW-t. Végül az MW-t vettem mert szerintem sokkal jobb a CW-nál, jobb fegyverek/karakterek/map úgy az egész nekem jobban fekszik.
Én azt mondom megéri megvenni, ha azt nézed a CW-s fegyvereket úgy is kapsz BP-ba, és Warzone alatt ugyan úgy, tudod húzni is őket.
Plag: Sima MW fegyver. [link]
-
konci79
őstag
válasz
ridiculous #25198 üzenetére
Csak az van. Bár frissítés után valamit letakarított, 30 giga körül.
De miért erőlteti a 75 hz-et a képfrissítésnél, mikor 60 hz-es a monitorom?
Átállitottam 60-ra, egyből visszateszi 75-re, nem tudok rájönni, miért.. -
csibe1
addikt
válasz
ridiculous #24904 üzenetére
Ne aggódj, lesz még csomó másik; meg ami eddig jó volt azt is elcseszik.
Megjött ez a "jóó kis frissítés", ki is fagytam, és a szerver kidobott. Eddig ez nem jött elő egyszer sem.
Szóval dolgoznak a népek, csak tudnám minek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ridiculous #22444 üzenetére
Igen, közben kiderült, hogy november 3-ig tart az esemény.
-
BandiHUN
veterán
válasz
ridiculous #17028 üzenetére
Megkapod,persze!Énnekem is úgy vannak meg pl.a singleplayeresek,mert egy percet sem singléztem...
-
ridiculous
aktív tag
válasz
ridiculous #17004 üzenetére
erre valaki tud nekem válaszolni?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ridiculous #16928 üzenetére
Látom az aláírásod, király, Wraith main vagyok.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ridiculous #16924 üzenetére
Így működik, igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- PlayStation 5
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest