-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
-
Linem
senior tag
Éppen ez nem teljesen világos, mert azt írják több helyen, hogy az összes fegyvert (37) aranyozni kell a damascushoz. Viszont a platinához csak az alapfegyverek kellettek az eddigi 4 kategóriámnál. A többi nincs aranyozva.
Tehát akkor elméletileg elég, ha aranyozva vannak csak az alapfegyverek, ami a platinához kellett? -
omfgk
veterán
Sajnos igen.
Reddit is mostanában tele van hasonló kommentekkel.
Lehet ,hogy valamilyen háttérben futó programot látott az Anti-Cheat (ha van ilyen), problémásnak.
Mert vannak olyan kommentek, tracker linkkel ,hogy 0,8-as K/D-val bannolták...Az Activision álláspontja viszont elég érdekes.
Tehát minden ban végleges, bármiféle kérdésnek, párbeszédnek, vitának helye nincs...Innentől viszont tényleg azt bannolnak akit akarnak. Ameddig nem kezdik el a banknál a tranzakciókat sztornózni. Sok országban azért az ilyet egész könnyű megcsinálni.
Sose hittem volna ,hogy a BF5 nem létező Anti-cheat rendszerénél lesz rosszabb...
Lett.Közben a block listám lassan betelik.
Egyre többször kapom a figyelmeztetést ,hogy egy játékos a block listámról csatlakozott a szerverhez... Van olyan akit 2-3 hónapja reportoltam.
Egyszer-kétszer a figyelmeztetés ellenére felmentem a szerverre. 2-3 perc múlva már láthattam a delikvenst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged