- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
venom8888 #23987 üzenetére
Néha, tényleg csak néha, nem kell sokszor, csak mielőtt kérdezel olvassál már feljebb egy kicsit. 1 éved alatt még nem volt olyan kérdésed a topic-ba ami előtte ne lett volna 150x kibeszélve.
Csak beütnéd a topic keresőbe hogy battle pass, és kapnál 250 választ a kérdésedre.
-
Acheron
őstag
Pár napig nem volt érkezésem játszani a játékkal, és most hova jövök vissza? Battle pass eltűnt, OK, lejárt (kész is volt) rendben, ezzel nincs gond. No de hogy Chesire Park 24 / 7 ??? Hovec Sawmill 24 / 7 ????
Elment minden fejlesztő józan esze? Remélem nem így akarják itt hagyni véglegesre a játékot (ez esetben én is kénytelen lennék véglegesen elhagyni) bár a CW korántsem olyan jó, hogy arra lenne érdemes átugrani... tegyék már vissza a Shoothouse - Shipment párost, azután engedjék el az epizódot, de ne bohóckodjunk már ilyen noname, semmire való pályákkal...
(Mindegy ma lejött a CP 2077, egy darabig lesz elfoglaltság) -
venom8888
őstag
Most latom kivettek a battle pass-t. Akkor most hogy szerzunk CP pontot? Ennyi volt? Vagy elorukkolnak valami ujal 16. an?
-
ladasanyi
csendes tag
Sziasztok nemtoom van e itt olyan aki vezetékes neten játszik max feltöltés 35 mbit/s a ping 60-80 közt ezzel barátkozzak meg vagy lehet baszni neki valamit ??
-
ates2
senior tag
most a normális groundwart kiszedték és csak a realism maradt ?
-
Trebron09
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
szinesz.bob #23977 üzenetére
Igen, két dolgot:
1. A Warzone ingyen van, ezáltal több emberhez jut el, többen is streamelhetik. (+ szgabor12 egyébként helyes állítása)
2. Battle Royale a trendi még mindig.Ez nem von le a klasszikus Call of Duty játékok értékéből, ez a "statisztika" szimplán irreleváns. A statisztikát sokkal jobban kifejezik a rekordokat döntögető eladási számok és a zsebretett dollármilliók. De egy ingyenes és egy fizetős játékot összehasonlítank egészen egyszerűen nem mehet.
-
szgabor12
tag
válasz
szinesz.bob #23977 üzenetére
Ha mellépárosítanánk, hogy épp mennyien streamelik ezeket a játékokat, meg is lenne az oka, hogy miért van ekkora különbség a Warzone javára. Tippre a Warzonet sokkal többen és többet streamelik, mint a másik kettőt, így nem annyira meglepő, hogy ezt nézik a legtöbben a három közül.
-
szinesz.bob
senior tag
A twitch-en már kb 2 hete, külön van Call of Duty: Warzone és minden más.
Most:
Call of Duty: Warzone
49,3 E nézőCall of Duty: Black Ops Cold War
7,3 E nézőCall Of Duty: Modern Warfare
5,1 E nézőTalán a számok jelentenek valamit....
-
Atla
senior tag
válasz
kerlac #23968 üzenetére
Nálam nem akad meg!
Cserélünk gépet?
Ryzen 2600,Asrock Fatality B450 Gaming K4, HyperX Predator HX430C15PB3/8 Hynix M-die 2x8GB 3000Mhz,Asus GTX1070 dual 8GB,Pioneer DVD-RW DVR-219L, SeaSonic Focus plus Gold 650W,Samsung 970 EVO 500GB,Kingston V300 240GB SSD, Cooler Master 370 Elite, -
kerlac
őstag
Sziasztok!
Az alábbi gépen vajon mitől szaggat be úgy 20 másodpercenként 2 másodpercre a játék? Mit állítsak át benne?Alapalap: MSI MPG Z390 Gaming PLus
Processzor: INTEL Core i7 9700K Box
Proci hűtő: CPU Cooler MAster Hyper 212 RGB Phantom Gaming Edition
VGA: nVidia Gigabyte Gerforca RTX 2070 8G
RAM: 2x16GB 3000Mhz G.skill Sniper X Urban Camo KIT
TÁP: Corsair RMX RM850X
SSD: Samsung 970 EVO 1 TB Plus NVMe M.2
Ház: COOLERMASTER Mastercase MC500M -
Dave567
addikt
Az új frissítés óta mit tapasztaltok?
Ugyanis frissítés óta néha fel ugrik a latency 300-ra meg 500-ra, ilyen még nem volt, ilyen formában.... -
atee
őstag
Ezek a 24/7 pályák most valami trollkodásnak vannak bent?
-
Laraxior
titán
Hol lesz ez az új sziget?
-
GAbre
veterán
Most léptem be.Eltűnt végleg a seasson pass rendszer?
Nem látom sehol.Doki:
Én modern warfare-ről beszélek/kérdezek,nem black ops-ról.
Vagy újra kezdődik a season és újra 1 lesz "modernben"? -
Rinkasime
tag
Én full hd-n jatszottam low settingsel egy laptop gtx 1660-al warzone: 64-77 Fps,házakban 80-90 közötti. Multiban 80-97 fps kb. Most a screen resolution-t 100ról (full hd) levettem 70re kicsit fostosabb a grafika,de cserébe lett 144fpsem és mivel a kijelzőm 144hz így kárpótól
Feljebb vettem 1-2 beállítást,finom hangoltam rajta kb olyan 8-10 játékóra után megis szoktam,nem is veszem észre hogy nem full hd
pedig eléggé allergiás vagyok az ocsmány pacákra. Ja és a field of view: 100
-
Fitzgerald
veterán
Az hihetetlen, hogy Ground War-ban 10-ből 8x ezt a Promenade szart dobja be a matchmaking...egyetlen map, amit kifejezetten rühellek.
-
geckowize
őstag
válasz
Sipasanyi #23931 üzenetére
Köszi a linket.
MSI Afterburner OSD-n nézem a CPU és GPU kihasználtságot játék közben és még sosem ütköztem procilimitbe, úgyhogy a topic több tagjához hasonlóan én sem annyira értem, miért kellene elfelejteni az i7-7700-amat.
Doki16 A mindent full minimumra lehúzást én is próbáltam, de úgy nekem már hányadék a grafika, akkor már inkább szaggasson be néha...
nutella1: Néztem ezt a 2060-at és ebben a tesztben valóban jó FPS-t hoz 1440p maxon (2060: 94 FPS, 1070: 73,2 FPS), viszont az, hogy a 2060-ak 8GB helyett 6GB a VRAM-mal vannak ellátva kicsit visszalépésnek érződik, nem fogom megérezni annak a 2GB-nak a hiányát?
-
csibe1
addikt
Több bevételt hozott egy év alatt a Call of Duty, mint a Bosszúállók: Végjáték
Ehh, ha ezt előre tudom akkor bevásárolok Activision meg Nvidia részvényekből.
-
Laraxior
titán
válasz
Poloploid1 #23945 üzenetére
Én úgy tudom, hogy megvannak. Én is később vettem meg az MW2-t, szerintem megmaradt mindent, csak kibővültek a lehetőségek
-
Poloploid1
csendes tag
Üdv mindenkinek, sziasztok. Valószínűleg nagyon dillettáns a kérdésem, de mégis felteszem. A megjelenés óta játszom a Warzone-nal, viszont most szeretném a Battle.net-en belül megvenni a 60 eurós Modern Warfare-t a multiplayer miatt. A kérdésem az lenne, hogy a multiban meglesznek az eddigi fegyver fejlesztések és rangok, vagy mindent előlről kell kezdenem? Kösz a válaszokat előre is!
-
-
KaitouP
nagyúr
OBS esetleg? Streamerek körében népszerű tudtommal, én még nem ástam bele mélyebben magamat.
-
shifty!
senior tag
válasz
Sipasanyi #23936 üzenetére
OK, nem fogunk ezen összeveszni, értem az igényt is, értem a megoldást is.
Nekem is mindíg viszket a tenyerem hogy leadjak egy rendelést egy 3-gen Ryzen deszka+cpu+hozzáRAM kombóra, aztán meggyőzöm magam, hogy nem kell, mert minek egy 72Hz-es Freesync-es FHD monitor mellé több.
-
Laby
őstag
Régóta felveszem amikor játszok, néha jól jön és van miből kivágni.
Viszont vettem egy USB-s mikrofont, és a Radeon szoftverből amikor veszem fel a játékot, akkor vagy csak a játék hangja hallatszik, vagy csak a mikrofonom hangja.
A kettőt nem tudja egyben kezelni, de gondolom a Geforce Experience sem tudná.Van valakinek valami bevált, egyszerű szoftverje amivel gyorsgombbal tudok indítani felvételt, és külön a mikrofon hangsávot feltudja venni?
Nem akarom túlbonyolítani a dolgot, ha belépek a játékba akkor gyorsgombbal el szoktam indítani a videófelvételt, meg leállítom ha vége és ennyi. Ugyan ezt szeretném elérni mikrofon hangsávval is, ami lehetőleg ne legyen túl gépigényes.
-
Sipasanyi
tag
válasz
shifty! #23935 üzenetére
Szerintem azt te is elismered hogy teljesen szubjektív hogy kinek milyen az ingerküszöbe erre a képkocka gyorsaság érzékenységre. Itt most egy kimondottan specifikus igénye van a fórumtársnak erre WQHD+stabil 75 fps warzone alatt és ha ezt szó szerint el szeretné érni ahhoz mindent cserélni kell. Sokan mai napig régi rendszerekkel tolják a modern játékokat akár 30 fps alatt is és ők sem panaszkodnak a teljesítményre ezért mondom hogy ez szerintem egyén válogatja, de neki itt most konkrét értéke van arról mit szeretne kapni.
És elnézést kérek a "csak neked még egyszer" stílusért, de te rosszul értelmezted a jelenlegi témát és ezt semmikép sem bántásból írtam
-
shifty!
senior tag
válasz
Sipasanyi #23934 üzenetére
Még ezzel sem értek egyet, pont ebben az összeülős brancsunkban két srácnak is i7-6700 van a gépében, egyikük egy 1060 6GB-ot tart mellette, ő már szokta mondani, hogy van egy két eset, amikor megérzi a teljesítmény hiányát, másikuknak egy RX 5700 van mellette, őt még semmire nem hallottam panaszkodni, amikor teljesítményről volt szó.
Ugyanitt, "csak neked még egyszer" a stílusodon csiszolj egy alaposat.
-
-
Doki16
addikt
válasz
Sipasanyi #23931 üzenetére
A 7700 öreg? Akkor az én i5 3570-em mi? Azért ne nevezzünk már egy 7. generációs i7-et öregnek.
Más: Garfikai beállításra visszatérve. Én úgy oldottam meg, hogy minden amit le lehetett húzni az lehúztam és ami csak lehetséges volt MIN-re állítva
Na így van warzoneban 70 FPS körül. Tehát teljesen felejtős nálam bármit is állítani ha létező legalacsonyabb beállításon is csak ennyit tud.
-
-
Sipasanyi
tag
válasz
geckowize #23929 üzenetére
Modern Warfare PC Graphics and Performance Guide
Azt az öreg i7 procidat felejtsd el a nagy létszámú pályákhoz, az mellé bármit is venni pénzkidobás lenne. Az limitál nem a kártyád itt az idő mélyebben zsebbe nyúlnod. -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #13508 üzenetére
Sziasztok,
Gondolkozom VGA vásárláson csak MW/WZ miatt, de előtte szeretném tudni, hogy valóban cserélni kellene a GTX 1070-et, vagy pedig sikerül úgy beállítani, hogy 1440p-ben, elfogadható grafikával stabil, 75 körüli FPS-em legyen.
Mivel a jó régi hsz-emre nem jött válasz, ezért máshogy teszem fel a kérdést:
Ti mi alapján állítottátok be a grafikát? Van valami jó leírás, ahol el van magyarázva melyik settinget mennyire éri meg bekapcsolni? Ezt találtam a neten, de meg lett kérdőjelezve a hitelessége a Milyen videókártyát? topicban..
GTA V-nél volt egy átfogó grafikai beállításokról szóló cikk PH-n, de MW/WZ-ről nem találok ilyet.
-
cacasz02
aktív tag
Érdekes játszottam pár rumble-t és minden meccsben az egyik csapatnak 25-40 killje volt a másiknak 1-5. De nem vegyesen hanem mindig ugyan úgy, mindegy melyik oldalon voltak. Mindig 100+ kill-el nyertek. Engm háromszor lőtt le egy ablak
... Egyszerüen nem lehetett látni az ellenfél játékosait. Konkrétan sehol nem volt senki.... Nézem a piros pöttyöket a minimap-on, és nem volt ott senki a mező közepén, de fröcsögött belőle a lőszer...
-
venom8888
őstag
Van valami info, kepek az Uj MAP rol, fegyverekrol, valtozasokrol,ami jon dec 16. an?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #23921 üzenetére
Felejtsük el a mire tervezték dumát, mert tetszik nem tetszik, az az őskor, amiben ez még igaz volt, elmúlt. Lejárt. Vége. Azóta átrendeződött a gaming ipar, mások lettek az igények, a trend, ehhez alkalmazkodtak azok is akik akartak, akik meg nem, azok fújják ezt az érvényét vesztette dumát, amit te is hangoztatsz. 20 éve játszom, öt konzolgenerációval foglalkoztam és az aktuálisokkal mind a mai napig foglalkozok, mindamellett hogy ez idő többsége alatt párhuzamosan foglalkoztam a PC gaming-el is, szóval engedd meg, hogy értsek hozzá.
Ez nem vélemény kérdése, ezek tények, amiről a számok árulkodnak, a pénz pedig beszél, a kutya meg ugat, ezt lenne jó végre tudatosítani, butaságok hangoztatása nélkül, mert az hogy neked mi tetszik és mi nem, az ez esetben lényegtelen. Pláne úgy, hogy tisztán látszik hogy fingod sincs a konzol gaming-ről, se a platformról, se a felhasználói szokásokról, minőségről. A PC master race attitűd meg nem ide való.
Mielőtt túl mélyre ereszkednénk OFF lavinát zúdítva (mert ez a második hozzászólásodban már a konzol fikázásáról, mintsem a Call of Duty szériáról szólt) a két kommentet OFF-ba tettem, és lehetőleg kerüljük a diskurzus folytatását ebben a témában, mielőtt tényleg átmegy hangulkeltésbe.
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23920 üzenetére
Persze, mert konzolra preferálják. Ám attól még a Call of Duty, tetszik-nem tetszik, mindig is billentyűre-egérre tervezett játék marad/lesz. A konzol véletlenül sem jobb, sem nem élhetőbb közeg egy multiplayer FPS játékra, maximum kényelmesebb, mindenféle rásegítő eszközökkel ugyanúgy csalni nemdebár. Nyilván több pénzt kaszálnak konzolon, mert a sok user nem akar még egy windows bootolással sem küszködni, nem beszélve arról, hogy a felnövekvő generáció sem hardveresen sem szoftvaresen kb. semmit nem ért hozzá. A kiadott játékok brutto ára, ami visszahozza az olcsón sorozatgyártott konzol, de egy jó pc-nél még mindig gyengébb gépek árát.
Mindent konzolra optimalizálnak, igen, ez az előnye, de semmi más egyéb sem. A Black Ops számomra egy giga hulladék(kivéve a mostani fejezetet, de ezt is csak azért mert az MW-re akar hajazni), és minden ami az MW3 után megjelent. Kivéve talán a Ghosts-ot, és az MW-t, de azon kívül semmit. Nézd, ez az én véleményem, az meg a tiéd, minden szubjektív, tessék is szívélyesen így érteni. Köszönöm. -
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #23919 üzenetére
Tévedés. Konzolon évről évre rekordokat dönt eladásban a széria, független attól, hogy adott rész - szerinted - mennyire hígra sikerült, ergo nem minőségbeli okokból alacsony számú a playerbase, hanem abból az okból, hogy a konzol hatványozottan jobb hely a játékra, már ami a szériát illeti (de sok más esetben is igaz ez). Ez a platform maximum grafikai szinten szenved némi hiányt, bár ez is alig-alig igaz már a mai modern konzolok esetén, minden egyéb tekintetben prémium játékélményt kap a felhasználó kezdve a játék állapotától a supporton át az exkluzivitásig. Az eladások döntő többsége konzolon történik már nagyon régóta, ezek hatalmas számok, ezek mellett a PC-s eladott darabszámok hangyakuki méretűek. Értelemszerű, hogy ez miért van így, a játékos stabil teljesítményt akar megfizethető áron szintén stabil támogatással, csalóktól mentesen, ergo: csak játszani akar.
Egy PC esetében annak tulajdonságai, illetve a felhasználási szokások (például könnyű csalási lehetőség) miatt alakult ez így az évek alatt, és az Activision azzal a stratégiával mint a cross-play bevezetése mentette meg PC-s utóbbi két játékát attól, hogy ha legalább a saját platformjukon nincs elegendő játékos a gyors matchmaking-hez és a szükséges játékosszámhoz, akkor a cross-play lévén (amit így is sokan a hátuk közepére se kívánnak) legyen.A Black Ops széria meg a legsikeresebb az MW mellett, még ha csak az első három játékot nézzük is.
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23917 üzenetére
A PC-s játékosokat mindig az "menti meg", hogy milyen minőségű a játék, nem a crossplay. Annyi semmitmondó epizód jött ki az MW előtt, hogy nem véletlen, hogy kihaltak a szerverek. A nagy számok törvénye inkább, ami a crossplay alapján képes lehet "megmenteni"' a jövőben egy multiplayer COD-ot. De a Modern Warfare esetében erre nem is lett volna szükség, hiszen jól eltalált rész lett. Az a sok semmitmondó Black Ops, meg a hígabbnál hígabb remasteredre sikeredett részek folytották el a korábbi lelkesedést. Ha nem lett volna COD 2-COD 4, MW2-MW3, még mindig azon gondolkodhatnának, hogyan alapozzák meg egyáltalán a szériát.
-
Trebron09
őstag
Félre
-
Trebron09
őstag
válasz
ricogsm #23907 üzenetére
Call of Duty: Black Ops - Cold War
#23906 szatyor1972:
Gamesplanet? -
szatyor1972
tag
Sziasztok!
Valaki erre [link] jöhet privátban is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Hyundai, Kia topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Las Vegasban hazárdírozhat a Tesla Robotaxi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest