- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #22391 üzenetére
Nekem így nem adta be, hiába volt meg 4 - 5 hipfire, ha kiléptem a meccsből, ment a levesbe. Csak ha végigtoltam a meccset, akkor adta be a +1 hármast. Négyet begyűjtöttem kb öt meccs alatt, me még bezsákolom a maradék hármat. Kíváncsi vagyok erre az új shotira, annyian szidják, hogy csak jó lehet
Ámbár az AS-Val és az SP-R körül is nagy a hype, de én egyiknél sem éreztem, hogy bármivel jobbak lennének, mint némely korábban is elérhető modell (Az AS -Val -t pl kifejezetten nehéz volt aranyozni, cseréltem is egy RAM -ra azonnal, amint meglett, sokkal élhetőbb fegyver abban a kategóriában)
A Shoot the Ship kérdésben teljesen egyetértek, jöhetne már vissza végre, piszkosul bosszantó, hogy minden új szezonnál száműzik hetekre a két legélhetőbb pályát holmi félig - meddig sikerült új pályák bemutatása miatt.
(#22312) Ed3r_X_: Kinek mi jön beA G-403 hasonló volt, mint a Tiéd, remek egér, de nekem ott kevés volt a gomb, az 502 -t sokkal jobban ki tudom használni. Egy sima 3+2 gombos egérrel már nem nagyon tudnék mit kezdeni, sajnos.
(#22393) Laraxior: Szűk, falakkal tagolt pályán, tegyük hozzá. Nagy, nyílt terű pályákon semmire nem mész a shotival, kiszednek, mielőtt lőtávolba érnél (vagy kempelsz orrvérzésig). Erről hajlamosak megfeledkezni a T. kollégák, amikor a shotit szapulják. A shoti közelharci fegyver, arra van kitalálva, saját terepén persze hogy jobb, mint egy AR (Egy automata shoti meg pláne) Szép is lenne, ha nem.
(#22399) Laraxior: Igen, amikor kvázi olyan közel vagy, hogy "bicskával" is intézhetnéd a killt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- További aktív témák...
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 512SSD I Nvidia I 14" 2K I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest