- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
válasz
CptAdamica #27370 üzenetére
Ez 101%, hogy így van. Elsősorban pénzügyi okok miatt szerintem.
-
-
nutella1
őstag
"mert olyan érzésem van mintha a pc-s játekosoknak a játék letöltésekor az activision már adja az alap cheater csomagot."
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?A cheat csomagokat mindenki saját maga vásárolja adott hardverre, azt nem adja senki senkinek sem ingyen. Konzolra ráadásul léteznek egyéb csalási formák is, mint a Cronusmax, amit gondolom a sok gyökér már rég megvásárolt magának. Szóval, igazából mi is a kérdés?
Mert igen sok sebből vérzik ez a gondolat. -
nutella1
őstag
válasz
craftsman01 #26879 üzenetére
De van akinek ez tetszik, és ez ezért gyász. Inkább tetováltatná magára a hullámpónikat.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
Gondoltam kicsit kipróbálok mást, kikapcsolódom, választásom a Dirt 5 -re esett. Jesszus Mária!
Még ennél is lehet hülyébbnek nézni egy vásárlót/játékost. Édes istenem, tragédia. Úgyhogy többé senki ne panaszkodjon.
-
nutella1
őstag
-
nutella1
őstag
válasz
jozefgucci1 #26341 üzenetére
Szerintem 4k-n semmi gond a dlss-el, semmit nem látok elmosódottnak, távol sem. Valószínűleg az sem mindegy milyen monitoron használja az ember.
-
nutella1
őstag
válasz
craftsman01 #25228 üzenetére
Ez így rendben is volna. De nem tudhatod mit látott, a bann hullám pedig folyamatosan tart.
-
nutella1
őstag
válasz
Tsebacsi #24431 üzenetére
Nagyon sokan használják ezeket az eszközöket konzolon, de saját magukat baxxák át, amikor azt hiszik, hogy ők az ügyesek. Viszont ne várd, hogy itt erről bárki beszélni fog. A tiszta játék még mindig jobb, nincs önámítás, csak a természetes ügyesség játszik szerepet.
-
nutella1
őstag
válasz
huby80 #24308 üzenetére
Tehát rosszabbul fut azoknál akik napi szinten másról nem kárálnak, a többieknél meg jól fut. Akkor most miről beszélünk? 4K 120 fps egyáltalán nem olyan elégtelen. Biztos optimalizálják majd közép-alsó kategóriás hardverekre és két éves csúcskártyákra is. Ez az MW-vel sem volt másként.
-
nutella1
őstag
válasz
lowzor #24282 üzenetére
Kizárt. Látsz itt egyetlen konzolost vergődni, hogy nem fut rendesen? Arra optimalizálták. A PC másodlagos platform. Az a játék nem a gtx 1660, 1080-at használó pc-s gamereknek készült, az már nem piac. Ha nincs keret, nem játszol pc-n. A pár felesleges kacat pedig ugyanúgy igaz az MW-re, mint a CW-re, haszontalan itt is-ott is, nem az a lényeg. Nem fut rendesen régebbi vga-kal. Ezzel nem tudsz mást tenni, vagy beruházol, vagy elfogadod. Nincs mást tenni, fogadd el.
-
nutella1
őstag
válasz
lowzor #24278 üzenetére
Az teljesen kizárt, hogy több játékos lenne egy hónap múlva, vagy akár később MW-ben mint CW-on. Én is reménykednék benne, de nem úgy lesz. Abszolút logikátlan döntés lenne, az MW támogatása. Ezt már végig kell vinniük így, ahogy van, optimalizációval. Ez az egyetlen megoldás, és ezt ők is tudják.
-
nutella1
őstag
válasz
venom8888 #24205 üzenetére
Az Aorus 1080ti Extreme sajnos nem elég CW-ra, egy esetleges optimalizáció után sem lesz elég. Két generációval ezelőtti kártya. Öcsémnek jelenleg ugyanaz van, erősebb processzorral. Döbbenet, milyen gyengén fut rajta a játék, igaz ő 2K-n használná. Ahhoz hozzá kell szoknod, hogy a legalább 2 generációval ezelőtti vga-kat szoftveresen lebutítják. Ez mindig így volt, amióta Nvidia az Nvidia, így is marad. Ha fordítva jelent volna meg a két game, tehát tavaly a CW és idén az MW, akkor ez utóbbit szidná több ember, fentebb említett dolog miatt.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #24152 üzenetére
Igen-igen, de nincsenek olyan problémáim mint neked az MW-nél, én is kíváncsi voltam rá, gyönyörűen fut mindkét játék, FPS ingadozás nélkül. Szedegetik azért szépen rendbe a CW-t is. Az új Nuketown például eszméletlen. Komolyan mondom. Van az optimalizálatlanság mögött hanyagság, nem mondom, hogy nem, de mégtöbb a szándékosság, ami a jelenlegi MW-t illeti. Ezért kell lépnie az AMD-nek, ami nehéz lesz.
-
nutella1
őstag
válasz
Tomko78 #24148 üzenetére
Sok kedvem nekem sincs belépni, egy-egy meccset elfesztiválozok, aztán over. Ettől független a labda az AMD-nél pattog, azt azért te is tudod. Nvidia-n nincs gond, mármint nálam, vígan fütyül mindkét játék még mindig, teljesen más kérdés, hogy a CW olyan-amilyen.
Persze megtehették, és meg is tették, hogy jó alaposan alávágnak az AMD videókártyáknak. Nagyon bosszantó, tudom. Tényleg együttérzek. Innentől már az AMD-nek kell kiadni egy épkézláb meghajtóprogramot. -
nutella1
őstag
válasz
DrTechnoid #24122 üzenetére
Pszihológiai "terror". Játssz az új résszel
Ha belegondolsz, ez teljesen normális üzletpolitika. Ám nem csodálkoznék, ha a semmiből majd hirtelen mégis kijönne valami értékelhető az MW-hez. Mindannyian tudjuk miért. Még akkor is ha ez teljességgel kizárt.
-
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23920 üzenetére
Persze, mert konzolra preferálják. Ám attól még a Call of Duty, tetszik-nem tetszik, mindig is billentyűre-egérre tervezett játék marad/lesz. A konzol véletlenül sem jobb, sem nem élhetőbb közeg egy multiplayer FPS játékra, maximum kényelmesebb, mindenféle rásegítő eszközökkel ugyanúgy csalni nemdebár. Nyilván több pénzt kaszálnak konzolon, mert a sok user nem akar még egy windows bootolással sem küszködni, nem beszélve arról, hogy a felnövekvő generáció sem hardveresen sem szoftvaresen kb. semmit nem ért hozzá. A kiadott játékok brutto ára, ami visszahozza az olcsón sorozatgyártott konzol, de egy jó pc-nél még mindig gyengébb gépek árát.
Mindent konzolra optimalizálnak, igen, ez az előnye, de semmi más egyéb sem. A Black Ops számomra egy giga hulladék(kivéve a mostani fejezetet, de ezt is csak azért mert az MW-re akar hajazni), és minden ami az MW3 után megjelent. Kivéve talán a Ghosts-ot, és az MW-t, de azon kívül semmit. Nézd, ez az én véleményem, az meg a tiéd, minden szubjektív, tessék is szívélyesen így érteni. Köszönöm. -
nutella1
őstag
válasz
KaitouP #23917 üzenetére
A PC-s játékosokat mindig az "menti meg", hogy milyen minőségű a játék, nem a crossplay. Annyi semmitmondó epizód jött ki az MW előtt, hogy nem véletlen, hogy kihaltak a szerverek. A nagy számok törvénye inkább, ami a crossplay alapján képes lehet "megmenteni"' a jövőben egy multiplayer COD-ot. De a Modern Warfare esetében erre nem is lett volna szükség, hiszen jól eltalált rész lett. Az a sok semmitmondó Black Ops, meg a hígabbnál hígabb remasteredre sikeredett részek folytották el a korábbi lelkesedést. Ha nem lett volna COD 2-COD 4, MW2-MW3, még mindig azon gondolkodhatnának, hogyan alapozzák meg egyáltalán a szériát.
-
nutella1
őstag
válasz
Garsza #23882 üzenetére
A Cold War Nem szar, csak nem AMD Gpu támogatott. Izmosabb vga kell alá, hogy fusson.
Az RTX széria alatt (értsd: GTX) sem képes normálisan futni még Nvidia vga-kal sem. Ezért megy a rengeteg reklamáció. A Modern Warfare-nek nem volt akkora gépigénye, annak viszont van. Nincs is optimalizálva, gondolom szándékosan, hogy vga és egyéb hardverek vásárlására ösztönözzék az embereket. Kb. ez a nagy helyzet. Konzolon nem tudom mi a szituáció. -
nutella1
őstag
válasz
Dave567 #23806 üzenetére
Valamelyik softwared vagy hardvered nagyon nem kompatibilis a játékkal, vagy a szolgáltatód nem tud megfelelő netet biztosítani a környéken. Vagy a routereddel lehet probléma, beállításokkal, stb. Ezer oka lehet. De hiszen ezt te is tudod. Én nem vitatkozom. Beszélgetünk. Kíválóan megy a játék, két különböző helyen, két különböző net szolgáltatóval, ugyanazzal az eredeti Win 10-el, tavaly ősz óta.
-
nutella1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #23767 üzenetére
Ne keresd a maximumot, értelmetlen. Élvezd a játékot, úgy ahogyan van, kapcsolj ki, nem az ember élete múlik rajta, létezik még számtalan élethelyzet, amelyen stresszelhetsz, de azt sem szabad túlzásba vinni. Ez egy játék, a maga sajátosságaival, vagy elfogadjuk a kereteket, amik közé szorítottak, úgy ahogyan elénk tálalták, vagy kilépünk belőle és teszünk jóval hasznosabb és értékesebb dolgokat.
-
nutella1
őstag
Season, BP 7 lesz, nem tudja valaki véletlen, "bennfentes"? Info-t ugyan nem találok róla, de én mérget mernék venni rá, hogy előbb-utóbb előhozakodnak vele.
-
nutella1
őstag
válasz
WongFeiHong #23519 üzenetére
Akkor töredezettség mentesítsd a hdd-t, de jobb lenne ha ssd-ről futna a játék.
-
nutella1
őstag
válasz
WongFeiHong #23517 üzenetére
Ssd-ről futtatod?
-
nutella1
őstag
válasz
Hzoltan969 #23323 üzenetére
Nem biztos, hogy neki nincs igaza. Produkált már nálam hasonlót pl. alaplapi, vagy amd vga driver, és kizárólag egy játéknál. A net szolgáltató is ludas lehet, vagy bármilyen software amely jelenlétét épp nem szereti a telepített játék. Csak kinek van kedve egyesével ezeket végigszüttyögni, több kárt okozhat a telepítgetésekkel és törölgetésekkel, mint hasznot.
-
nutella1
őstag
Nagyon eltalálták ezt a részt, régóta nem tetszett ennyire COD, de nekem játszani már vele esküszöm fáj, annyira unom már a pályákat. BP 6-nál, a 155-ös szint után ad valamilyen értékelhető dolgot/fegyvert a game? Ha nem, akkor inkább hagyom, megvárom a Black Ops-t.
-
nutella1
őstag
válasz
tupacamaru #23094 üzenetére
Sok értelme nincs
-
nutella1
őstag
372 milliárd huf-ot kaszált az Activision a mikrontranzakciókkal. Bexarás.
Komolyan ennyire megy? Ti veszitek ezeket srácok?
-
nutella1
őstag
Egyébként a dupla xp-ben meg az a vicc, hogy olyan mintha háromszorosan számolna, ellentétben a normál pontfelírásokkal, ami meg kb. mintha 1/3-át vagy 1/4-ét számolná csak a megszerzett pontoknak.
-
nutella1
őstag
Shoothouse és Shipment HC, mehet a buli gyerekek!
-
nutella1
őstag
válasz
Hzoltan969 #22929 üzenetére
Jár, bizony, ez csak pc-n fordulhat elő?.
-
nutella1
őstag
A hét végén nem óhajtanak utoljára egy dupla xp-t, nem tudja véletlenül valaki?
-
nutella1
őstag
válasz
prokxy #22855 üzenetére
Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó, maga a játék leszabályoz. Soha életemben nem láttam még olyat produkálni a széria megjelenése óta, hogy az egyik körben lősz egy 73-16-ot, a másikban pedig egy 13-36-ot. Ez nagyon nem függ attól, kikkel tesz össze a játék, oda spawnoltat be ahová akar, és akkor már eleve hátrányban vagy. Ráadásul, újabban nekem is feltűnt, hogy HC-n valakibe már rég beleengedek 3-4 skulót, semmi baja, mire ő rámfordítja a fegyvert és kimúlok. Jajaja, abszolút hihető kategória.
-
-
nutella1
őstag
Ez a villámfegyver nem ugyanaz, mint a World War II Zombie mod-ban a lézer fegyver, az halálos volt.?
-
nutella1
őstag
Sziasztok, engem dev 6068 hibával dobál ki pc-n egyfolytában, eddig nem volt semmi probléma, a battle.net-tel lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest