- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
nutella1 #27405 üzenetére
Nem, pedig az milyen izgi is lenne, nem?
Az MW multiban FullHD-ban megvan a 144fps, max 65 fok a VGA, és nem hallom a venti hangját túlzottan.
A Vanguardnál meg hallom, hogy folyamatosan fullon megy, meg a CW-nél is.
Egyik se ér nekem annyit, hogy amiatt hajtsa szét magát a gép. -
Chumlee
senior tag
válasz
nutella1 #27202 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha csinálnak ne adj isten valami anti-cheatet akkor az a Warzoneban és az MW-ben is működni fog. Mivel egy a motorja a játéknak.
De már jelzővel kell illetni a másikat.
2 plate-ről egy ütéssel fektettek le. Kill cam is egy ütést mutatott, ez valami új bug? Kispisztollyal még a kör első percében történt.
Ez az új scout perk meg vicces. Rebirth szigeten a sátrak közt, szó nélkül fektettem velük Oden-nel falon keresztül. -
csibe1
addikt
válasz
nutella1 #26682 üzenetére
Egyszer fent, egyszer lent; nehogy már elröpüljön az ember magától.
A támogatott streamerek külön csítet kapnak vagy nekik mindig besegít a program.Amúgy tényleg érdekes, mert van hogy 3-szor lezúzom a három fős csapatot; néha még 10-11 kill is összejön, következő körben meg mintha mellélőnék.
Egy darabig pl. snipernél lehet magyarázni a nettel, pinggel stb., de amikor killcamba (már ha van) visszanézve olyan, mintha én vagy az ellenfél mellélőnék, és mégis meghalok;
akkor azért elgondolkodik az ember, hogy ez most mégis mi a tosz volt? -
craftsman01
senior tag
válasz
nutella1 #25227 üzenetére
Azért ez eléggé túlzás így,közel a 40-hez már nincs olyan reakció időm mint fiatalon,szal engem is sokszor leszednek.De ha visszagondolok a cod4-es időkre nagyon sokszor kibaktak,hogy csalok pedig nem ,csak egyszerűen jól ment ennyi.Nem kell egyből csalózni az illetőt ha lelő.Ja és napi 2- 3 óra azért nem a világ.Szal nem ott éltem az életem.Ezért is csináltunk szerót haverokkal mert már unalmas volt a sok rivó oszt utánna már mi baktuk ki őket.
-
Liem
kezdő
válasz
nutella1 #24283 üzenetére
Hello én xbox-al myomom és hidd el hogy nem arra lett optimalizálva ez a szar kb. A 3. szezon-tol kezdve játszhatatlan. De feleslegesen hisztiznék itt semmi nem változna. Szerényvéleményem szerint ps-re van optimalizálva és csak a megvásároltjátékal müködik rendesen. Ja és az is igaz lehet hogy szándékosan teszik játszhatattlaná!
-
lowzor
veterán
válasz
nutella1 #24283 üzenetére
Mit számít, hogy hogy fut? Egy milliós PC-n vagy konzolon ugyanúgy szar játék marad, mert nem az határozza meg a minőségét. Nem is tudom, honnan jött le neked, hogy a futásával van a fő gondom, csak egy mondatban említettem meg, hogy a gyengébb grafikája ellenére rosszabbul fut, mint az MW, de ez az, ami a legkevésbé érdekel.
-
lowzor
veterán
válasz
nutella1 #24280 üzenetére
Támogatás nélkül is nagy játékosbázis fog visszamenni az MW-re szerintem, mert kategóriákkal jobb játék. A CW-t nagyon hamar meg lehet unni, pár száz óránál valószínűleg annak sincs több benne, akinek tetszik valamennyire.
Mi amúgy a támogatás? Pár felesleges kacat feloldhatósága BP-ben? -
hcol7
senior tag
válasz
nutella1 #24210 üzenetére
en pont ezert nem rakom fel feleslegesen a latest drivereket a 1080ti hoz.
mmint addig, mig explicit nem kell barmiert.
mert szerintem is azt csinaljak, amit az apple pl, h direkt lassotjak, ill jellemzoen ugyis a latest szeriahoz erkeznek bele optimalizaciok. szerintem 1 eve nem frissitettem drivert, bar csak mw vel jatszom. -
Linem
senior tag
válasz
nutella1 #24210 üzenetére
Én azt nem tudom, hogy ennek van-e valóságalapja, hogy az nvidia régi kártyáit szoftveresen direkt butítják, de az biztos, hogy én az AMD 2 generációval ezelőtti kártyájával játszom MW-t és CW-t jelenleg is. Nyilván nem 500 fps, de nálam például a 4k a lényeg, és itt adott a 60Hz. Viszont ezt úgy hozza, hogy elégedett vagyok, és eljátszogatok folyamatosan COD multiban.
Örülnék, ha lenne 1080ti-om, ami a jelenlegi kártyámnál kétszer gyorsabb, de csak a játék miatt nem fogok ilyen drága hardvert venni.
-
Khaosz55
addikt
válasz
nutella1 #24153 üzenetére
Nekem is van FSP ingadozásom. 3400X1440 100Hz monitor ryzen 3700X+2080super. 80-100FSP között vagyok warzoneban. Aztán néhány menetnél fogja magát és csak 40-50 FSP-t pumpál ki magából a kártya 100%-on. Kövi gambe meg minden ok. Fingom sincs mi megoldás rá. Csak a warzone produkálja.
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #24151 üzenetére
De az eddig is úgy volt hogy több fps ment a nvidia , igaz azért 1080p a 5700 XT is oda tette magát , most meg azért egyre jobban vannak ezek a bakik , nem is szándékosság , inkább én kapkodásra gyanakszok vagy ki tudja ettől a kiadótól bármi lehet csak hát az mw eddig tök szupi mupi volt , meg is örültem na lesz mivel játszani lehet a seasont mw is tolni erre ki tudja mi fog még jönni
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #23921 üzenetére
Felejtsük el a mire tervezték dumát, mert tetszik nem tetszik, az az őskor, amiben ez még igaz volt, elmúlt. Lejárt. Vége. Azóta átrendeződött a gaming ipar, mások lettek az igények, a trend, ehhez alkalmazkodtak azok is akik akartak, akik meg nem, azok fújják ezt az érvényét vesztette dumát, amit te is hangoztatsz. 20 éve játszom, öt konzolgenerációval foglalkoztam és az aktuálisokkal mind a mai napig foglalkozok, mindamellett hogy ez idő többsége alatt párhuzamosan foglalkoztam a PC gaming-el is, szóval engedd meg, hogy értsek hozzá.
Ez nem vélemény kérdése, ezek tények, amiről a számok árulkodnak, a pénz pedig beszél, a kutya meg ugat, ezt lenne jó végre tudatosítani, butaságok hangoztatása nélkül, mert az hogy neked mi tetszik és mi nem, az ez esetben lényegtelen. Pláne úgy, hogy tisztán látszik hogy fingod sincs a konzol gaming-ről, se a platformról, se a felhasználói szokásokról, minőségről. A PC master race attitűd meg nem ide való.
Mielőtt túl mélyre ereszkednénk OFF lavinát zúdítva (mert ez a második hozzászólásodban már a konzol fikázásáról, mintsem a Call of Duty szériáról szólt) a két kommentet OFF-ba tettem, és lehetőleg kerüljük a diskurzus folytatását ebben a témában, mielőtt tényleg átmegy hangulkeltésbe.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nutella1 #23919 üzenetére
Tévedés. Konzolon évről évre rekordokat dönt eladásban a széria, független attól, hogy adott rész - szerinted - mennyire hígra sikerült, ergo nem minőségbeli okokból alacsony számú a playerbase, hanem abból az okból, hogy a konzol hatványozottan jobb hely a játékra, már ami a szériát illeti (de sok más esetben is igaz ez). Ez a platform maximum grafikai szinten szenved némi hiányt, bár ez is alig-alig igaz már a mai modern konzolok esetén, minden egyéb tekintetben prémium játékélményt kap a felhasználó kezdve a játék állapotától a supporton át az exkluzivitásig. Az eladások döntő többsége konzolon történik már nagyon régóta, ezek hatalmas számok, ezek mellett a PC-s eladott darabszámok hangyakuki méretűek. Értelemszerű, hogy ez miért van így, a játékos stabil teljesítményt akar megfizethető áron szintén stabil támogatással, csalóktól mentesen, ergo: csak játszani akar.
Egy PC esetében annak tulajdonságai, illetve a felhasználási szokások (például könnyű csalási lehetőség) miatt alakult ez így az évek alatt, és az Activision azzal a stratégiával mint a cross-play bevezetése mentette meg PC-s utóbbi két játékát attól, hogy ha legalább a saját platformjukon nincs elegendő játékos a gyors matchmaking-hez és a szükséges játékosszámhoz, akkor a cross-play lévén (amit így is sokan a hátuk közepére se kívánnak) legyen.A Black Ops széria meg a legsikeresebb az MW mellett, még ha csak az első három játékot nézzük is.
-
Dave567
addikt
válasz
nutella1 #23807 üzenetére
Sziasztok, engem dev 6068 hibával dobál ki pc-n egyfolytában, eddig nem volt semmi probléma, a battle.net-tel lehet a gond?
Ezt hogy oldottad meg? Első hozzászólás, és azt mondtad, soha nem volt problémád.. Többeknek van ilyen gondja, csak azért kérdezem..
Pl engem nem dobott ki ilyen hibával soha.
A másik hozzászólásod.
Ráadásul, újabban nekem is feltűnt, hogy HC-n valakibe már rég beleengedek 3-4 skulót, semmi baja, mire ő rámfordítja a fegyvert és kimúlok. Jajaja, abszolút hihető kategória.
Légyszíves segíts, mert nekem egyfolytában ilyen, port forward meg volt, DIGI 1000/300 optikai, UPC 250/25 coax... -
Dave567
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
nutella1 #23764 üzenetére
Magyarázd el a többi csapattársnak is, hogy ne menjenek arra, amerre az enemy van. Lehetetlenség.
Legutóbb a Hovec Sawmillnél volt, hogy a pálya oldalán az egyenes részen soroztam az enemyt, erre befut elém két barom is. Felemelő.
De pl. a Wheelsonnak is csomószor nekifut a csapattárs, mert képtelen felfogni, hogy meghal tőle. Még ha hátulról, akkor is. Természetesen (nem tudom mitől függ) de ilyenkor reseteli is a kill chaint, és nem lesz meg a következő killstreak. Ekkor szokott elkapni az agyf@sz.Ezek után mi értelme a teamkillnek? Azonkívül, hogy megvan az esély rá, hogy véletlen lelődd a csapattársad, akármivel kb.
Nettó kib@szás szvsz. A HC lényege nem hiszem, hogy ez kéne legyen. Ahol még voltak dedikált szerverek, CoD4-6 (4D1), ott is kivették mindből szinte. Felesleges, és idegesítő.
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #23301 üzenetére
Nem érdekel, hogy mivel ütközik, vagy nem ütközik. Ezt már párszor lefutottam anno.
Ezen a Windowson egy nyomorult MediaPlayer classic van telepítve a klienseken kívül!!! Érted?? Nincs mivel ütközni. Új a gép, érted???
Eltelik x idő és újabb hibát generál. És bizony, ez tetszik, nem teszik, ez van, ez a játék ilyen. Nincs a hardveremnek az égadta világon semmi baja, ha lenne, akkor már más is fagyna.És ezekbe untam bele 1 ÉV UTÁN.
#23312: Ha hálózati hiba, miért ez a játék ugrik rá? Miért most? Ismerem ezt a hibát, mert feldobta már párszor régebben is, magától múlt el. Más játék miért nem generál ilyen hibát?
Egyébként saját router, és még a router is viszonylag újabb darab (talán 2 éves).
De mondom, köszönöm a segítséget, de én elengedtem ezt az epizódot. Nem ér már annyit a vesződés azért, hogy Shipment/Shoothouse-ra tartsak fenn 140 gb-ot.
-
nanorambo
őstag
válasz
nutella1 #22953 üzenetére
Egyebkent igen. Múltkori dupla xp hétvégén volt hogy csak beleptem egy meccsbe, közben csörgött a telefonom, szóval afk voltam néha megmozgattam a karakterem. Vege a meccsnek majdbem egy fel szintet adott mert győzött a csapat.
Most viszont nekem baromi keveset ad a dupla xp is. Kicsit meg is lepődtem . Eddig dupla xp nel kb ket hátom menet volt egy szint. Most öttel is kb csak a haromnegyede
-
Acheron
őstag
válasz
nutella1 #22857 üzenetére
No, akkor én is megköpködöm az SBMM nevű torzszülöttet (néha kikívánkozik, pedig már sokszor megfogadtam, hogy hagyom a francba)
Offba teszem, mert nagyon személyes vélemény, kéretik kövezést mellőzni
#22857nutella1: "Ez az első COD, ahol nem számít mennyire vagy jó" Nagyon szépen összefoglaltad a lényeget. Nyilván van egy szint, ami fölött már statisztikailag egyre kevesebb "jobb" ellent tud beadni az SBMM nevű cheater algoritmus, de a nagy többség számára marad a "felsőbb kontrol". Ha jó vagy, utána rosszabb, leszel ha nagyon gyenge voltál a játékban, sokkal jobbat fogsz produkálni - de nem te döntöd el, hanem egy algoritmus a háttérben, A sikerélményt is elveszi, ez a legnagyobb probléma - sosem tudhatod, jó voltál -e, vagy csak kaptál egy jó hátszelet. Lehet itt beszélni összeesküvés elméletről, de nem egy meccsen ismétlődik (és csak az itt leírtak alapján nem csak nálam), hogy menet közben táltosodik, vagy éppen butul le egy - egy csapat - olyankor mi történik(?). Személyes vélemény, de én meg vagyok győződve róla, hogy a KD szinten tartása érdekében az algoritmus a csapatválasztáson túl beleszól a spawn helyek és irányok megválasztásába, és vagy a pontosság, vagy a hitbox manipulálásával a találatok (oda - vissza) elhelyezésébe is. Néha olyan arcpirító módon ad be killeket, hogy nem értem, hiszen magam is látom, hogy mellé lőttem az ellenfélnek. Néha meg HC - n négy visszajelzett (!) lövéstől sem hullik a koma, ellenben fordulásból osztja a fejest. A KD arányom pedig gyakorlatilag majd egy éve két tizedes (!) sávban tartja ez a cheater program, ami folyamatos bukót feltételez. Ez azért vicces, mert MW2 -ben, amikor nekifeküdtem javítani az arányt, cirka egy év alatt more than 6000 killt hoztam a death -hoz képest. Itt erre esély sincs - százat sem tudok javítani, nemhogy hatezret (!?). Ha nagy nehezen már -már fordítom a trendet, minden aljas trükköt bevetve (ami már a játékélmény rovására megy), bejön egy hetes dara, és megy minden a levesbe. KD arány ugyanott, mert az "úr" így akarja. Hosszú évek óta ez a legjobb COD, amivel játszhattunk, de ez az SBMM nagyon erősen rontja az élményt - nekem bizonyosan. Elbeszélgetnék szívesen az íróval. Rejtői beszélgetés lenne: rövid, de nyolc napon túl gyógyuló...
-
GAbre
veterán
válasz
nutella1 #22839 üzenetére
Ha nem hiszel nekem itt 1 videó.
Ilyen a játék jelenleg.
Ha meg oc-vel lenne baj,eddig is "húzva" voltak kártyáim. -
malystryx
senior tag
válasz
nutella1 #22596 üzenetére
Kerülik a HC-t a csíterek?? Inkább ott vannak többen, nincs kill cam, nem lehet nyomon követni őket. Rengeteg aim bot, és recoil nélküli b*zzancs van. De tegnap óta nálam ez a 16 ládanyitás csapja ki a biztosítékot, nem hiszem el hogy a játék ezt műveli velem. Mondjuk teszem hozzá ha loot-ról van szó, szinte mindegyik szívat. 4 órája nyomjuk ezt a szemetet, bejön haver harmadiknak, minden területen elsőre nyitja a fosh ládákból a cuccokat, tegnap dowtownban pl. 27 ládából nem nyitottam semmit. Hajnal 4 óta Dam-ben próbálok egyáltalán bejutni a gyökerek előtt, azt hittem ha alszanak a 12 éves kispöcsök majd jobb lesz, de sajna akkor meg a csájnízok jöttek át. 4 láda hiányzik, de lehet feladom, esélytelen bejutni bárhova is.. Eddig is rühelltem a warzone-t, most még jobban. Full páncélon 200+ méterről lazán kiszednek ISO-val rámhúzza a tárat, ja és fejlövés természetesen..... Röhej ez a játék, de nagyon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged