- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Giga akkumulátort kínál a OnePlus Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
1981 az új video...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nyugis
senior tag
sziasztok!
kicseréltem a vga-t jobbra a gépemben. azóta szétesik a táj.. [link]
találkozott már valaki ilyennel? van rá esetleg megoldás?
vagy a grafikán kell módosítani?
Bármi Hasznos infó esetleg?
-
prokxy
veterán
Srácok, ha újra akarom rakni a gépet és utána felrakom a COD-ot ismét, akkor mit kell lementeni, visszamásolni, hogy az install után a beállítások megmaradjanak?
graf, keys, stb?
Ez a könyvtár lementés, visszamásolás elég lesz?
c:\Users\Pr0kxY\Documents\Call of Duty Modern Warfare\players\
-
mcwolf79
veterán
Kérem szépen vissza (vagy legalábbis választható legyen) a creditért való visszatérést a Gulag helyett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
h_benjamin
üzenetére
Na ezt jo tudni, koszi linkeket.

Megvettem uj operatort, allatul nez ki, a Bruen meg jo kis darabolos cucc lett az uj bluprinttel.

-
Laraxior
titán
válasz
h_benjamin
üzenetére
Vajon nokedlit tud-e szaggatni a pörkűtt mellé?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lifer092
senior tag
Tudható esetleg hogy mikor érkezik az új Mara bándül?
-
ridiculous
aktív tag
ha vannak itt olyan playerek akikhez lehetne csatlakozni BR Trio/Squad - ra néha és inkább preferálják az agresszívabb játékstílust mint a kempelést (persze van az a szitu amikor azt is kell
) azok jelöljenek nyugodtan:
1MR3Z0L_hu#4389203
PC-n játszom, általában este. -
-
-
Shadowfax
addikt
Most beengedett (PS4).
-
TBMC
addikt
válasz
magellaner
üzenetére
mindig ez van, ha épp lenne 1 szabad órám játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ti most szivattok engem...
-
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Én se, globál hiba lesz

-
szinesz.bob
senior tag
Én nem tudok belépni pc-ről.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Mielőtt bárki beírná, igen gondok vannak:
"We're currently experiencing connectivity issues. This incident is under investigation."
-
regener
veterán
Az AK miért sebez ilyen "keveset"?
Olyan mintha egy M4 többet sebezne nála
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
BITBOYS
üzenetére
Nem azt írtam, hogy oc, hanem oc vagy szoftveres gond. Pl nálam minden jól ment, kivéve a cod, nem tetszett neki a 3600MHz-re oc-zot ram, másik hiba meg az egyik cod frissítés+windows frissítés idején volt, amit az akkor kijövő nvidia driver oldott meg.
A cpu-m oc-va van a ram is és a vga gyárilag oc-s, az említett 2 alkalmon kívül nem is volt gondom a játékkal. -
BITBOYS
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
De sokan írják, hogy nincs tuning és így is szarakodik, kilép etc..
Ma direkt elkezdtem tovább rángatni a cpu/gpu/mem teljesítményét, hogy elérjem az ilyen jellegű hibákat, eddig semmi.
Pubg alatt már halott lenne a konfigom, legalább is ahol jelenleg tartok tuningban jelentkeznie kellene az eddig felsorolt hibák valamelyikének.
Az motoszkál a fejemben, hogy memória vagy bios setup lehet a gond...de igazából annak örülök, hogy itt legalább működik rendesen.
De ezt a pubg-s szívást nehezen tudom elfelejteni, mert nagyon tetszett akkoriban és egyszerűen nem tudtam rájönni mi okozza, más gammák, tesztek meg simán lefutottak rajta.Mikor indítom a játékot és főmenüből indul ott nekem is akadozik, megáll pár másodpercre de megy is tovább gond nélkül. Eddig ez nem volt, nemrég jelent meg ez az akadozásos tudomisénmi. Szerintem semmi komoly, majd javítják mert s4 alatt ilyen nem volt.
-
ballington
addikt
Hello,
mostanában grindolom a gold camo-t néhány fegyverre, és amíg az MM-et keresi, a weapon layout böngészése közben (checkolom a camo-nál a folyamatot) szaggat a menü, kifagy másodpercekre. Lehetséges, hogy az MM keresés miatt? Vagy kevés a ram (16GB)?
Ezt főleg a season 5 óta tapasztalom.
Más is találkozott ilyennel? -
Laraxior
titán
válasz
BITBOYS
üzenetére
Én egy kört játszottam a Warzone-al, utána megvettem, meg a kampányt is.
az elején amikor VGA-t cseréltem volt egy kis gikszer, mire rátaláltam arra az OC órajelre amit még elvisel a játék, mert arra eléggé érzékeny, a többi játék, tesztprogram magasabb órajeleket bír.
De azóta nem nagyon találkoztam anomáliával. -
BITBOYS
addikt
Csak az cumizik ennyire aki megvette a játékot, vagy azok is akik warzoneoznak?
Nekem nincs meg, és szerencsére egyszer sem fordult elő tuningból fakadó hiba vagy egyéb más anomália, müxik rendesen a kezdetek óta.
Viszont pont ezzel a konfiggal és beállításokkal a pubg folyamatosan sz#patott..kilépett, fagyott, minden is volt..ezért léptem le onnan és jöttem át wz-ba. -
omfgk
veterán
válasz
darkarthur
üzenetére
Keresésbe - Lemezkarbantartó - Itt az SSD amin a game van.
Itt pedig csak a Directx shadereket kijelölöd-törlöd.--------------
Amit még láttam több helyen is tippként.Win + R
ide beírni ,hogy %programdata%
És itt lehet törölni a Blizzard Entertainment mappát.Ugyanitt NV Corporation, ezen belül NV cache és a mappán belül minden törölni amit enged. Rendszergazdaként. Lehet ,hogy lesz amit így sem enged, az maradhat.
----------------Ez nem tudom ,hogy segít-e, az elején sok embernek ezek után működött, de azóta változtattak a shaderek telepítésén.
-
omfgk
veterán
válasz
darkarthur
üzenetére
Ez sajnos sok minden lehet.
Rengeteg furcsa hiba, dev error, fagyás, crash van/volt a játék kapcsánAmikkel kezdeném.
- cod exénél és a cod-launcher exénél benyomni a Teljes képernyős optimalizálások letiltása opciót
- mindkettőt rendszergazdaként futtatni.
- nv driver frissítése
- nv shaderek törlése -
sith7
félisten
Sziasztok
Haver egy ideje játszik a játékkal , és úgy gondolta, most megvenné a Battle Pass - t.
Jelenleg 27 -es szinten van a BP - ben, és az a kérdés, ha most megveszi, akkor visszamenőleg megkapja a cuccokat 1-27 - ig ?
-
darkarthur
senior tag
Sziasztok!
Életemben először vettem játékot, de meg is bántam. Ennyit 30 év alat tnem szoptam egy játékkal sem.
Szóval most két napja nem tudok játszani, mielőtt belépne, kilép, windows asztal sé kész. Sem hibaüzenet, semmi!
Először tegnap előtt csinálta párszor, majd ment scan & repair, de nem javított semmit.
Tegnap abszolút csak ez volt, majd letöröltem, újratelepítettem a játékot.
ELőtte nem volt ilyen probléma, csak néha dobott ki a szerver, vagy volt elérhetetlen.
(6600K, gtx1070, 16gb ddr4, játék ssd-n)
-
omfgk
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Nem nehéz ilyen hibákat csinálni ha nem teszteled a változtatásokat...
Most a béta-teszterek (tehát mi), rájöttünk ,hogy szar lett, ezt jeleztük és pikk-pakk (2-3 hét
) és meg lesz csinálva.Szerencsére csak a Famas-t érinti a dolog, így nem annyira OP.
Ugyanez a Grau-val elég durva lenne.
Nagyon jó messzire, de ha valaki közel merészkedik akkor csak átváltasz a shotira és pusztulnak a népek.Így lehetne overkill-el mondjuk Grau/Shoti + RPG.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Mitől lehet, hogy PC-n nem megy az xbox controller boxon meg az egér billentyűzet kombo?
Csak ebbe a játékba van gond.
Pl r6 megy a kontroller gépen.
Options-be kis lakat van controller-keybord&mouse átváltónál.
Próbáltam sima one s controllert és elitet is.
Köszi
Üdv -
KaitouP
nagyúr
A probléma: [link]
-
s.bala31
őstag
A wheelson még mindig felakad a lépcsőkben, ma még el is süllyedt az egyikben. Röhejesen nézett ki de egyben szomorú is hogy még mindig nem sikerült javítani ezt a bugot.
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben
+ új LMG gameplay: [link]
-
Laraxior
titán
új video kinnt...

-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Érhető az álláspont. Túltárgyaltuk, térjünk vissza magához a játék témájához.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP
üzenetére
Gép mindenképp kellene, olcsón lehet jó alapot összerakni, innen kezdve meg a vga a kérdés, ennek cseréjét megúsztam egy konzol áráért és elég sok játékom van pc-n meg, illetve nem tudom megszokni fps játékoknál a kontrollert, na meg a pc-s jobb állítgatási lehetőségek is jobban tetszenek, illetve hozzászoktam már a 144Hz-hez, így zavaró lenne lejjebb váltani (tapasztaltam máshol, hogy szaggatotnak láttam a játékot 60Hz-en, ez van ha a jóhoz hozzászokik az ember), na meg érdekesen kezelné a 21:9-es monitoromat egy konzol, TV-m nincs, így az se alternatíva. Illetve vannak játékok, mint pl stratégiai, amik nincsenek konzolra.
-
prokxy
veterán
válasz
KaitouP
üzenetére
Nekem is ez a dilemma, jelenleg a gyerek Forzázik rajta, ha a másik Minecraftozik az X-en, meg én COD-ozok. Azon kívül a tényleg gamer pc-m helyett simán elég lenne egy jobb lapos.

Bejön a PS5, utána meglátom mi lesz. Az új COD lesz a kérdés hová vegyem meg majd...
szerk: ja off.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én is tartok "erőgépet" a konzol mellett, folyamatosan pimpelem is fel ahogy csak engedi a tárca az igényeimnek megfelelően, és használom is, de nem CoD-hoz. Emiatt a játék miatt nem tartanék PC-t már, holott annak idején ott indultam el vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyaralás topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)