- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
regener #27933 üzenetére
Amiért a mai napig haragszom rájuk. Megvan az eredeti is, de azzal a kutya nem játszik már. Ha nagy nehezen talál egy lobbyt, akkor is vagy orosz csalókkal dob össze, vagy kínai laggerekkel.
Én szeretném, hogy ez az SM2 projekt összejöjjön. A mai napig a legkedvesebb emlékeim az AlterIW-hez kötnek. ~3000 óra masszív játék, a mai napig nem volt még egy olyan, ami annyira lekötött volna. Nem beszélve arról, hogy nem volt tele mindenféle felesleges sz*rral, na meg buggal.
-
Dave567
addikt
válasz
regener #27724 üzenetére
Igen ez azért van, így akarnak a játékra vezetni...
#27725Acheron: Az oké, de ne keljen 2szer belépni már egy játékba...
#27726radi8tor: De izé vagy...
Egérrel nekem is volt gondom ha vissza keresel, ugyan ez volt, ugyan ezzel a hibaüzenettel...
#27731viperabácsi:
Egyre butul a világ, sajnos a minőségi munkák is fogynak.. -
Dave567
addikt
-
nyul105
senior tag
válasz
regener #27444 üzenetére
Kipróbáltam 3mal, 4gyel, 5tel, 6tal, a memoryscale 0.5től 0.95ig lépkedve 0.05ös emelgetéssel, minden kombinációban, akármit csinálok, jönnek a narancssárga négyzetek baloldalt.
Kb a másfél hete csinálja, előtte okés volt minden. Kb 3bol 1 gamemban amiatt halok, mert ugrik a kép a narancsg*ci miatt (nem, ez nem politika most).
Ryzen 3600 + rtx3080. -
-
mokus1
addikt
válasz
regener #23348 üzenetére
Nekem ezeket valamiért nem sikerül beváltani.
,,Please make sure you're entering your 10 or 13 character code as it's displayed on your receipt or insert or in the email in which the code was provided.
If you still need help, please go to http://support.activision.com" -
Micsurin
nagyúr
válasz
regener #22813 üzenetére
Nem, nézd végig az AS-VAL most ott van mint Free Weapon a BP-ben de az M-TAR ami Season II volt ha jól láttam mini feladattal kioldható mint BF-ben is a fegyverek.
Max majd javítanak.
_________________________________Engem ugyan ez érdekelne csak OP-okra mert Ghostra nem találok más megoldást mint megvenni.
Jó lenne ő nekem bármilyen skinnel de vagy ő vagy Gaz must have.
-
Tomko78
őstag
válasz
regener #7566 üzenetére
de ez nem kifagyás volt, inkább valami memória anomália , mert előtte sose csinált ilyet , de utána a game fel se ismerte a vgat
azt se tudta mi fia borja ez
azért gondolom a játék hibája nem pedig a vgaé , mindegy elmúlt most lement egy Unigine Superposition 1080p extremen és semmi nyűg semmi melegedés , tehát a vga okés
-
Acheron
őstag
válasz
regener #5792 üzenetére
Jujj, ez nagyon galád...
Gratula, villogtasd, hadd lássák, hogy ilyen is van
(#5789) Segal: Biztosan sokan vannak, akik 10 kill alatt nem hoznak meccset, de ez nagyban függ a stílustól is. Nekem pl sem a rush, sem a camp nem jön be, előbbi esetben lelőnek a kemperek, utóbbi esetben pillanatok alatt megtalálnak a rush -olókÉn valahol a kettő között tolom, több - kevesebb sikerrel, néha több tíz killel, néha 1 - 2 -vel beérve
A tegnap tárgyalt játékos párosító metódus pedig tud vicces dolgokat produkálni, egyik nap 20 - 30 kill -t (10 - 15 + K/D -vel) hoz az ember meccsenként, másnap pedig fogcsikorgatva is ugyanezt - csak fordítva. Én pl sosem leszek pro játékos, de néha olyan ellenfelek közé dob a rendszer, hogy örülök, ha 2 - 3 killt össze tudok kaparni 10 - 15 halál ellenében. Máskor meg robog a szekér, és minden ellőtt skuló talál, ömlenek a killstreak -ek, az ellenfél meg írogat, hogy "...how?" (nos, mondjuk abban az egy esetben én is csak lestem, oltári mák volt)
(#5803) ProEvoFan: Jah, de csak a nézésével!44! Még lőnie sem kell!
Ezért nem játszok már normál játékot, csak HC -t
(#5805) Nagy.Úr:: Ezek szerint ez messze nem egyedi probléma -
jas39
tag
válasz
regener #5780 üzenetére
Mindkét módban a shader install megvolt, és ha be is tölt akkor kifagy szinte azonnal single módban. Multi módban pedig az egér ikon folyik Levettem mindent low ra, akkor is. Más játék, egyebek működnek a gépen.. Ja és eredeti a játék, nem mókolt. Ez sucks
valami menü beállítás lehet? 🤔
-
JSaN
addikt
válasz
regener #5753 üzenetére
Atya gatya 0:26-tol mi az a? Mint valami zombi horda.
Mas: A Seight of hand perk, ugye gyorsan taraz, de gyorsabban is lo? Latom hogy a fire rate kicsit ugrik de nem tudom eldonteni hogy csak a tarazas miatt vagy valoban gyorsabban szorja ki a toltenyeket? AK47-en hasznalom jo ideje.
-
Corpuscle
őstag
válasz
regener #3992 üzenetére
BO4-ben szerettem a különböző challengeket, de itt sokra rá sem vesz a lélek. 35 pistoly kill, majd újabb 35 optikával, X kill shield turret, stb. A BO4-es rendszer szimpatikusabb volt. Volt egy rakás "kihívás" ami mindig aktív volt. Itt csinálsz valami "szépet", de hopp! éppen más volt beállítva (ha ki nem szedte a játék időközben), ezért nem ér semmit. Az officer rank challenge-i ugye így működnek, minden aktív (amit feloldottál). Elfogadtam, ilyen. Korábbi részben tudatosan pörgettem ki ezeket, itt lehet hanyagolom.
-
-
Laby
őstag
válasz
regener #3638 üzenetére
A sniper messzire van kitalálva, vele nem fogsz találkozni minden házban és minden sikátorban, hogy ugyan úgy megöljön egy mozdulattal ahogy távolról is. 725-el meg szinte bárhol találkozol meghalsz mire tudnál bármit is csinálni.
(#3641) Acheron
Igen, és milyen szerencse hogy kettőt tud lőni nagyon gyorsan és szinte hátrarúgás nélkül. -
BandiHUN
veterán
válasz
regener #3387 üzenetére
Én is szoktam,ha van idő,meg jól állunk,de az M4 pontosságra van kigyúrva,ha jó a táv+rálátás+ping,akkor 1 tár max az UAV is.De sokszor van,hogy rossz végén vagyunk a cuminak,és senki nem törődik a légi dolgokkal,akkor nem fér bele,ígyis elárulja magát az ember a lövöldözéssel.Egyébként azt se tudom,mennyit ér,mintha nem láttam volna pontkiírást(HC),nem tudom,megéri-e.Nagyon nem dobott meg 4-5 personal kilövése,azt észrevettem,még beáldozott halál nélkül se.Annyira meg végképp nemigen jó,hogy raksit vigyek emiatt,már a BO4-ben is a végén Titan MKII-vel toltam,dupla FMJ-vel,azzal szépen olvadt minden cucc+az emberek is,inkább vittem shotit.Pedig az első goldom a rakétavető volt...itt már neki se nagyon állok azt tolni,mert egyszerűen nem kell.Ígyse lövi senki semmivel a cuccokat...
Egyébként a personal vadászat,stb.arra is jó,hogy az ember megnyugodjon ragequit helyettNéha iszonyat a spawn,ma is voltak durva körök,kaptam is,de adtam is ilyet,mikor már minden ponton van valaki,és agyaggalamblövészet.
Más: Az mitől lehet,hogy ki van szürkítve a daily mission,és nem is tudok választani?A többlépcsős feladatot tudom csinálni,amiket ki is lehet válogatni,viszont pl.napi küldi 20 headshot,úgy jött be,hogy már megvolt belőle 10,de nem számolt többet...
-
GAbre
veterán
válasz
regener #3025 üzenetére
https://gamepod.hu/hir/maris_rekordot_dontott_a_call_of_duty_modern_warfa.html
Hát nem mondom,hogy rossz,de nekem cod 4 jobban adta -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest