- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
kill_switch #27410 üzenetére
Az szép, azt hittem legalább konzolra normálisan megcsinálják.
Részemről is kuka, de az új BF-től se vagyok eldobódva.
Itt a megjelenés max két hónap múlva mindegyiknél, és ilyen gyalázatos állapotban van a béta? -
BITBOYS
addikt
válasz
kill_switch #27221 üzenetére
Hány éves vagy? Mert egy veteránnak azért kicsit meg kell szakadnia, illetve olyan lobbiba kell kerülnie ahol vele azonos képességű játékosok vannak
Nekem pl 38kill a csúcsom (plunder storage), de az az egyxvoltbudánkutyavásár menet volt
Be is írtam a naptáramba -
Laraxior
titán
válasz
kill_switch #27221 üzenetére
Plundernek nem az a lényege, ergo hiába ölsz, az első helyért kapsz egy halom XP-t, amit killel nem tudsz összeszedni.
-
Laraxior
titán
válasz
kill_switch #27219 üzenetére
Kill nélkül is 40-50k XP-t ad... és még csak meg sem kell szakadnod érte.
-
válasz
kill_switch #27066 üzenetére
Én is majdnem 90%-ban Plunderezek. Rendre meg is nyerjük, mert nem kempingezni megyünk, hanem ami a játék célja lóvét gyűjteni. Engem sokkal jobban leköt, mint a BR.
-
craftsman01
senior tag
válasz
De pont a Plundert sem játszák normálisan,hisz csak pufogtatni járnak odan nem az adott játékmodot játszák,ahányszor megyek egyett tolni egyedül első leszek,szerintem ez elmond mindent.
-
válasz
Plunderben meg a lerakónál vagy a pénzes doboznál kempelnek a sniperek, mi a difi?
Oh bocs, meg a reptéri torony, de azt én is szoktam -
lacy86
addikt
válasz
kill_switch #26773 üzenetére
Pedig beleraktam a jatekba egy par száz orat de ezt még nem vettem észre. 🤪
Koszonom szepen! -
válasz
kill_switch #24436 üzenetére
Ez így a falra lőve jól mutat, valahogy játék közben sosem olyanokba botlok akik állnak egy helyben x távolságra. Ugrálnak ide-oda, fel-le, cikáznak, stb.
Én is azt írtam, hogy csuklóból oldják meg, viszont tizenpár év CS után sem vettem se magasra se alacsonyra a sensem, valahogy nekem nem az a játékstílus jött be.
Alacsony sense-el olyanokat kell hadonászni, hogy minden más helyzetben csak hátrány szerintem.
A kontroller is állítható érzékenységű, persze addig amíg engedi a rendszer (ahogy az egérnél is). És egy fegyvernek nem csak felfele irányuló recoilja van.
Mind1 a lényeget kibeszéltük... -
válasz
kill_switch #24434 üzenetére
Ilyen csak elképzelés szintjén van. Van olyan persze, aki megoldja csuklóból, de az egér érzékenységének a recoilhoz nem sok köze van szvsz, az egérpadnak meg főleg.
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #22496 üzenetére
Pont ezt beszéltük tegnap este ismerősökkel. Nekem is bejönnek az új skinek, blueprintek, de 7000ft-ot nem adok egy ilyenre. Max 500-1000 ft-ot lennék hajlandó fizetni egy ilyen pakkra.
-
Vikus
tag
válasz
kill_switch #22509 üzenetére
Plunderba is lehetett volna?
én meg csak azt hittem BR meg zombisba..
-
Vikus
tag
válasz
kill_switch #22505 üzenetére
Remélem én is, bár mondjuk jó lett volna "túl lenni rajta", mert olyan harc megy most a ládákért, mint soha..
-
Vikus
tag
válasz
kill_switch #22502 üzenetére
Franc essen bele..
Hát nem tudom miért csinálja, de ez így nagyon nem gyere be..
pedig ma használtam már volna..
-
Vikus
tag
válasz
kill_switch #22494 üzenetére
Esélyes, hogy most próbálnak lehúzni az event alkalmából több bőrt az emberről, mert eléggé illik a halloween-i témához. Mondjuk még azon gondolkodtam, hogy S5 alatt is volt 2 combat pack, a focis csákó, meg a dokk munkás. Lehez szezon második felébe dobják.. Fene tudja.
Amúgy PS-en tolom, de találkozott már valaki olyannal, hogy megvan az összes cucc az eventből és mégse dobta be a fegyót?
hiába indítottam újra a játékot, hiába futtatta végig megint és írta ki, hogy completed, semmi. Nem adja be a blueprintet. Pedig Ismimnek beadta egyből. Mondjuk ő Xboxos. Nem tudom mennyire van köze.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #22499 üzenetére
Na jo de itt az Activisionrol beszelunk...
Es ezzel el is mondtam mident
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
"Adnák töredékéért, sokkal többen vennének."
Igy is veszik csomoan, felesleges olcsobban adniuk
-
prokxy
veterán
válasz
20 eur a 2400CP emlékeim szerint, nem a magyar piacra van tervezve, maradjunk ennyiben.
-
prokxy
veterán
válasz
kill_switch #22494 üzenetére
Van egy másik, ami hasonlóan piros skines, fura maszkos fickó, nagyon bejön a kinézete, 2400cp, de 2 olyan fegyver is van benne, amit nem használok, mert nem az én stílusom. Az meg úgy drága.
Pontosabban a shotit igen, de akkor nincs tracer, ha a dragonos lőszer van benne.
szerk, ez:
https://codmwstore.com/operators-identity/velikan-operator-bundle/ -
lowzor
veterán
válasz
kill_switch #19126 üzenetére
Én a mostani BP-knél is örülök, ha végigtudom őket vinni a végéig. A jelenleginél is csak a 92-es körüli szintnél tartok.
Kicsit az is visz előre a platinázásban, hogy az Amax-nál nem tetszik nekem a gold, és hátha platinában jobban néz majd ki.
Amúgy igen, már nem sok játékkedvem lenne, ha nem maradt volna ilyen kihívás a játékban.Itt az Amax setupom: [kép]
Ez neked nem biztos, hogy bejönne, mert a run n gun játékstílusomhoz csináltam úgy, hogy még értelmes maradjon a recoil.
Eredetileg no stock volt rajta, de lecseréltem miután nerfelték.
Rá lehet tenni a nagy csövet is, de nekem az már nagyon lelassította.
A recoilt amúgy én a commando + compensator kombóval szoktam megoldani. Ezek szépen kiegyenlítik egymást, és az ADS is elég jó marad. Plusz még a Tac Laser is rásegít kicsit az aiming stability-re.Pont ezzel a kettővel kezdtem, mert ezek a mumusaim, és túl szeretnék lenni rajtuk minél hamarabb.
HC-n csinálom őket, persze. Azt mondjuk nem mondanám, hogy élvezem velük a játékot, mert távol állnak a rohangálós játékstílusomtól. -
Acheron
őstag
válasz
kill_switch #19120 üzenetére
Jogos, én kérek elnézést!
Annyira régen megvan, hogy alapnak néztem. -
prokxy
veterán
válasz
kill_switch #19120 üzenetére
Tök jó ezeket tudni! Miket goldoztam ki eddig, h a platina meglegyen?
M4, M13, Grau, Amax! -
Lomha 8V
addikt
válasz
kill_switch #18403 üzenetére
Tényleg.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
kill_switch #16737 üzenetére
+1
Nagyon kisiklott a COD
Alapból semmi szükség nem lenne a csillámfaszláma skinekre meg a fegyószintezésre.
A játékosbázis 99%-a csak is ezért játszik vele, mindent s mindenkit lexarva.
Nagyot fordult a világ. -
prokxy
veterán
válasz
HC-n a teamkillt mivel bünteti a játék?
Mert BF-ben volt olyan utána, hogy !forgive vagy !punish, beírod és ettől függetlenül hal meg a csapattárs vagy nem.sith: tactical sprint.
Beállítások között van, hogy miként lehet aktiválni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CDL Playlistet probaltal mar menni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kill_switch #10837 üzenetére
A Warzone az vegleg ingyenes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged