Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nincsnév007
addikt
ps4 szerver keresés 200 ping
-
Laraxior
titán
Nálam is megy

-
gjung44
tag
válasz
Szellem.
üzenetére
2-3 napja éjjel is ugyanez volt. kb 6 orán keresztül nem engedett be és utána is csak hatalmas lagokkal ment a játék. futás közben visszateleportáltál pár métert meg hasonlo dolgok. de nem panaszkodom mert sikerült megnyernem egy ilyen partit, hopp megint egy bugos gyözelem
amugy ez már tényleg sok -
-
ScomComputer
veterán
Valakinek voltak már hasonló érzései....egy olyan bábu nem lenne rossz...
[link] -
Nem megy itt se (BP)...
-
Linem
senior tag
Nálam megy PC-n. Most fejeztem be a negyedik SMG goldozást. Lehet szolgáltató kérdése, vagy hálózati karbantartás.
-
Laraxior
titán
Mindjárt ránézek én is, ma ki akartam goldozni a FiNN-t, ha már egyszer megjavult a net

-
Draken
őstag
Továbbra is halott másnál is? Nekem még mindig nem tud csatlakozni..
-
Laraxior
titán
Másnak se megy a pH!?

-
csuzda
aktív tag
Én PC-n nem tudok bejelentkezni, miközben egyik PS-es barátomat lazán beengedte Németországból és a CoD mobil companion (vagy mi a neve) meg azt mutatja, hogy a PS-es barátomon kívül 2 másik PS-es és egy PC-s ismerősöm is online...
-
JSaN
addikt
Vicc ez a szerver szarakodas, dupla hetvege van itthon vagyok ma, tudnam tolni es erre nem lehet belepni. Es ki tudja mikor lesz jo, holnap hetkoznap munka kozben?
-
WaterWave
veterán
Várni kell, sajnos technikai sport
-
válasz
BITBOYS
üzenetére
Annyira undorító, hogy már legalább hetente van 2-3 alkalom, amikor lehalnak a szerverek. Fizetsz a játékért és közben arra nem veszik a fáradtságot, hogy normális feltételeket biztosítsanak. Amióta játszom, nem volt olyan játékom, ahol ennyiszer fosta össze magát a kiszolgáló szerver!
-
-
savior
őstag
Hello.
Mennyi helyet foglal most a jatek? 223GB-s SSD-m van. -
KaitouP
nagyúr
Továbbra se tudom elképzelni, hogy két külön éra különböző tartalmai hogy lesznek egy időben összeegyeztethetők. Vagy marad külön-külön az MW felé Warzone map, mellette meg a BO felé megoldás, mindegyik a saját cuccait használva.
Felettem pedig jogos lenne az egyébként kvázi költői kérdés, hogy ha már az ingyenes részben igen, akkor mondjuk multiban miért nem. (Persze, ott tarts két külön játékot a gépeden, ha annak tartalmait akarod használni a saját játékában.)
------ Rant on ------
Azért bosszantó egy kissé ez, mert évek óta jártatom a számat amiatt, hogy oké hogy megveszem az űberfaszán kinéző kozmetikai cuccomat, csak kár, hogy 1 év alatt megy a kukába, mert átnyargalok a másik Call of Duty-ra, mert az előző már félig elvesztett a szavatosságát, az újabb program meg érdekesebbé válik. Évek óta mondom, hogy legalább 2 évig legyen aktuális egy-egy rész, mert 1 év alatt azt a rahedli tartalmat amit még pluszban gyártanak a játékhoz aggyal feldolgozni nem lehet, nem hogy még kihasználni, kiélvezni, "kimaxolni".
A Battlefield széria meg tudja csinálni. De ne menjünk ennyire messze. Ott van házon belül az Overwatch, ami idén októberben lesz 5 éves játék, folyamatosan kapta az ingyenes tartalmakat, rahedli pályát, rahedlinél is több hőst, MINDENT ingyen, és nincs időlimites Battle Pass, aminek a tartalmait ha ki akarod farmolni, eléggé rá kell feküdni a játékra. Loot Box van, szintenként kapsz egyet, nagyon egyszerű feladatokért kapsz extrában (Pl.: játsz egy kört tankként), sessionönként akár 3-4 doboz is kijön, és persze költhetsz rá valós pénzt ha akarsz, de itt tényleg minek, mikor az ajándék kvázi sült galambként repül a szádba. Tonnányi skin van, jobbnál jobbak, simán kifarmolhatók kreditért, egy fityinget nem kell rákölteni, és nem kell millió órákat játszani. Van ranked, nagyon komoly a teamplay, (ha szar csapatod van, az szopó). 5 éves játék. Még mindig aktuális. És nemsokára jön hozzá a nagy PvE mód.
Dicséretes hogy a Call of Duty franchise-ban felismerték, hogy nem kellene Season Pass-t vetetni a néppel folyton - ettől függetlenül állítom hogy a tartalmak minősége kissé csökkent -, de jó lenne ha végre arra is rájönnének, hogy a BP system/MTX csomagok szórása sem feltétlen jó modell arra hogy megtartsák a játékostábort. Ki kéne próbálni máshogy. Mondjuk úgy, ahogy egy másik sikeres FPS játék csinálja.
------ Rant off ------
-
Xanax88
tag
válasz
nyul105
üzenetére
Köszi!
Szerencsére miután írtam, pár próbálkozásra rá meglett
Mondjuk ahogy nézem, kb mindent ugyanúgy csináltam ahogy írtad, csak nem voltam elég kitartó.
Pc-n toltam, de nálam mégis az vállt be a végén, hogy bekapcsoltam az autó tac sprintet.
Gyakorlatilag azonnal másodpercekkel jobb lett az időm és az olyan anomáliák is eltűntek, minthogy néha teljesen érthetetlen okokból nem tudtam helyekre felkapaszkodni ahova máskor lazán.
Ilyenkor csak arra kell figyelni, hogy a kisebb helyeken a finom korrigálásoknál hajlamos a karakter dobni egy hátast a gázba
-
nyul105
senior tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
én most találkoztam vele BR-ben, ledobta egy ürge, felvettem és már addig eljutottam kihivtam a helit erre lelőttek...
-
nyul105
senior tag
srácok, contraband-ot lehet plundernben csinálni? kéne a blueprint

-
nanorambo
őstag
-
nanorambo
őstag
Érthetetlen, higy miért csinálták ennyire gyengére a Holgert. Közel hasznalhatatlan. Hiába látod meg előbb az enemyt, hiába találod el előbb, 90 százalékban akkor is te halsz meg. (Hc)
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Ez a traileres "játék" mikor van még? Éjfélkor ma pontban indul? Ott kell pont lenne a lobbyban vagy hogy lehet ezt?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nyul105
üzenetére
Megcsináltam már 1-1,5 órája, sokat nem volt kedvem vesződni vele a BP farm miatt, az első goldos idővel már megelégedtem. Nem a felvett köröm lett a legjobb, az a poén, hogy mentem ennél egy sokkal jobbnak induló kört, amit a végén rontottam el egy civil tábla lelövésével - az olyan 36-37 lett volna. A végül felvett második goldos próba: [link]
-
nyul105
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
mai nehezebb volt, 36.6 lett.
taktika:
- AMAX + RENETTI1. szoba: 5 shot renetti
2. szoba: 6 shot renetti
-> reload renetti
3. szoba: 5 shot renetti
4. szoba: 4 shot renetti
5. szoba: 2 felsőt renettivel
utána átvált AMAX és 6 shot AMAX
6. szoba: 5 shot AMAX
7. szoba: 3 shot AMAX
7ésfeledik szoba 4 shot AMAXEgyszer kell reloadolni a 2. szoba után, amikor futsz fel a lépcsőn, és rögtön szembe arcodba kapod az ürgét.
És egyszer kell váltani, amikor az 5. szobában lelőtted a felső kettőt.Biztos van jobb, de renettinek gyors a töltése, amaxxal könnyű célozni és gyorsan vált át renettiről.
nekem ~41 sec lett kb. és ~5t levont a pontosságért. Néha le lehet kapni 2-t egy lövéssel, de nem éri meg erre várni/koncentrálni. -
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
-
JSaN
addikt
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy
üzenetére
Hagyd a fa**ba ezt az ugrabugrát, ez nem Mirror'-s Edge

-
KaitouP
nagyúr
válasz
lacy86
üzenetére
Games of Summer Event első pályája, Multiplayer/Warzone menüből lehet elérni.
Ugyan olyan ügyességi feladatok mint amit a Trials alatt is lehet játszani, a különbség annyi, hogy ez "nyári olimpiai" tematikájú. Az első verseny arany medálos teljesítéséért egy Desert Eagle blueprint a jutalom, Games of Summer tematikában. 
Köszi!
-
venom8888
őstag
Hey
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Tervben van mára, igen, akarok menni pár karika Valorant-ot majd vele.
Írok PÜ-t, amint megnéztem a dolgot! 
Ui.: Jó az új avatarod.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nyul105
üzenetére
Ügyes leírás, köszi, mielőtt egyáltalán nekiálltam volna, elolvastam, hogy ne érjenek váratlanul a dolgok.
PS4-en (kontrollerrel) sikeresen meg is csináltam, 39.3-as idővel, könnyebb volt mint gondoltam.
Lerögzítettem video formájában, hátha segít a többieknek a szöveges leírás mellett a videós forma is.
Itt lehet megnézni: [link] -
Laraxior
titán
Néha felmegyek multiba is, de ott hamar lezsibbad az agyam.

Plunderben érdemes a repülőgép vonalától jó messzire elvitorlázni, közben lehet nézni, hogy megy-e még arrafelé valaki, vagy nem kell számítani senkire.
Vannak most már a kóddal nyitható bunkerek, azokra érdemes koncentrálni, főleg a 10-esre. Ott elég sok láda van.
De ott van pl a központi bank, Downtownban, és mindegyik városrészen általában vannak kisebb bankok. Azokat érdemes meglátogatni.
Promenade East és West még jó hely. 1-1 bankkal, és sorban álló házakkal. Ergo jól lehet rejtőzködni.
Én nem is használok rejtő perket, helyette van két nagy fegyverem, az egyik távolra jó, a másik közelre. De jobban teszed, ha csak futsz, mert ugye a játékban vannak hibák, és olyan lövéseket is bead, amit nem kellene. Így ki tudod küszöbölni a hibát.
Ha sok pénzt akarsz gyűjteni akkor ládákat kell keresni, ha XP-t akkor contractokat.
..és igen, jobb ha mindenki másfelé kóvályog, sokkal többet lehet úgy gyűjteni, mint ha mind a 4 ember egy kupacban kóvályog. -
MasterMind
tag
Plundert mi a haverokkal úgy szoktuk játszani, hogy mindenki máshova ugrik és őrült tempóban csak a ládákat nyitogatjuk. Double Time, Ghost perk szerintem javasolt. Feladni a pénzt mi nem szoktuk, mert az időveszteség, amíg pénzt is gyűjthetnél. Esetleg ha szembejön egykét ballon, vagy veszel ha úgy van...
szerk: nem árt betanulni is egy utat a ládákkal, ha tovább akarod fokozni
-
nyul105
senior tag
Először:
levettem a resolution scale-t, hogy egy pillanatra se essen az FPS.
Sorban (n->n+1 jelzi, hogy n-edik felvettem, n+1-ediket hogy veszem fel)
1->2: rögtön a 2. kockára ugrasz a teherautóról, onnan tovább
3-4-5-6 (ezek elég magától értetődőek, ne ess le, ne állj le), és probálj lendületben lenni, főleg a kék kockáknál és a kockarakásnál.
7->8: a 7-estől át lehet ugrani a 8-as korlátjára, ehhez a 7-es korlátra érdemes az elején ráugrani, hogy derékszögből fordulva (gyakorlatilag a 7-es felvétele után ívesen
fordulsz és ugrasz), a szembe korláton megkapaszkodsz (space)
9->10: első igazi trükk, itt a kék teherautó baloldali ajtajára ugrasz, és onnantól kezdve CSAK FUTSZ amíg el nem érsz a 11-esig, amit felszedsz. miután felvetted a 10-est, ne ugorj, csak fuss!
11->12: ez egy igazán nehéz ugrás, jobboldalra kell ráugrani a függőleges deszkára, és onnan tovább a kék kockára, és felkapaszkodni a kerítésre.
nem állsz meg!!, rögtön továbbugrasz a függőleges deszkáról.
Itt néha a kék kockán nem lesz elég lendületed a felkapaszkodásra, sebaj, hátramész fél lépést és lendületet veszel
(Néha sikerül rögtön a kék kockára ugranom gázba esés nélkül, felkapaszkodással, de ez kb. BUG)
...13-14 csak ugrálás, a szalmabálára ugrásnál kell kapaszkodni 99%ban, de úgyis mindig arra számolsz, hogy kell (
) .
14->15: nagy trükk, hogy a tetőről az ereszen át RÁFUTSZ (nem ugrasz) a kék kockára és onnan átugrasz a nyúlketrecre(?).
A tetőnél is derékszögű ívesen jobbra kanyarodás, nem állsz meg, tartod a lendületed.
Ezt az íves kanyar-ugrást kell gyakorolni, CS-ben ez volt a bunny-hopp alapja, meg úgy tudtál korlátokról ugrani (pl. Aztecon az egyik ablakból a másikba: bal-jobb félkörív ugrás)
15->16: a legegyszerűbb a jobboldali szalmabálák közül az alsóra ugrani, majd a felsőre, innen át tudsz ugrani könnyen a 16-osra.
16->17: nagy ugrás, nem mindig jön be, érdemes felkapaszkodásra készülni
17->18: ezt érdemes egy lendületből, hoppolgatva megcsinálni megállás nélkül3-4-5-6nál lendületesen kell csinálni, és ha a fentieket követed, sose esel gázba, és minimális (0.1sec) megállás nélkül, lendületből csinálod. Ha úgy érzed egy-egy ugrás előtt, hogy nincs semmi lendület, akkor hátralépsz.
Fontos, hogy kb. mindig arra készülj, hogy kapaszkodnod kell, a széleken nyomd a spacet. A duplafutás alap, nekem egérgombom van és minden érkezés után katt-katt.Ha valamelyik nem egyértelmű vagy nem sikerül, akkor írj egy privit!
https://youtu.be/Axu4wHWJ_-4?t=116
csak a kamerarángatás nélkül, most hirtelen jobb példát nem találtam. -
Rony949
őstag
Sziasztok. Láttok még esélyt arra, hogy az új Black Ops-ig leárazzák a játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amugy ez már tényleg sok