- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Valamilyen varázserő hatására én legtöbbször vagy ajtófélfának, vagy ablakkeretnek dobom a gránátot. Semtex-et nem egyszer sikerült már magam elé dobni 5 centire, én még épp elugrottam viszont vitte két csapattársamat.
Ha random dobok el egy gránátot 90%-ban azt csapattárs bánja.
Claymore-t, aknákat is mindig megtalálom minden mapon. Így nem is aktiválom a Spotter perket, megtalálom én anélkül is.
.... ezért nem lettem régen tűzszerész.
-
Frod
addikt
"Én most már megvárnám a következő cod-ot.
Season 5 az utolsó."
Én is egy hete kezdtem, első CoD-om, épp farmolom a Grau-t, meg a többi meta fegyvert (más kérdés, hogy mire meglett a Bruen már nerfelték), de most komoly, hogy ez az utolsó szezon?
Amennyire én látom, ez a rész most eléggé jól sikerült és nagyon jól szalad a szekér, ennek ellenére az Acti ugyanúgy ezt is elengedi majd, mert jön az következő, szokásos évi rész? -
Linem
senior tag
válasz
nanorambo #20391 üzenetére
A robbanóeszközök furcsa viselkedéséről jut eszembe, hogy gondoltam felvenném már a meccseket néha, mert bakiparádét lehetne csinálni a bénázásokból.
Sokszor látok olyat, hogy visszapattan a Stun és elvakítja magát az enemy, vagy felrobbantja magát.Mondjuk a vakítást már én is csináltam, hogy én vakultam, közben lelőttek. A saját molotovom elől is kellett már menekülnöm, vagy a gázt magam elé dobtam.
...de a legjobb az volt, amikor Cluster Strike-kal kivégeztem a csapatomat. A lézerrel nagyjából beméreteztem, és amikor rányomtam az egérrel valahogy mégis az előttem levő oszlopra sikerült, és kiírta, hogy 3 méter.Időben elmenekültem, de a csapatom erre nem számított.
Néha azért jókat lehet nevetni ezeken is. -
nanorambo
őstag
válasz
Ed3r_X_ #20390 üzenetére
Lehet hogy köze van egymáshoz, lehet hogy nem, de mostanság a gránátok és egyéb robbanóeszközök nagyon furcsán viselkednek. Már már irritáló. Én belehalok egy két szobával odébb történő robbanásba, az ellenfél meg simán túléli vigyorogva, ha milliméterre pontosan a lába alatt robban a gránátom/c4-em stb.
De hogy olyat is mondja, amikor én jártam jól, az egyik claymoreom valahogy szupererős lett és a ház másik felén lévő gyerek is belehalt a robbanásba. -
Ed3r_X_
nagyúr
Az miféle-fajta bug, hogy ma egy embert nem tudtam leszedni a Wheelson-nal? Igaz, hogy nem túl jó pozícióból lőttem, de folyamatosan jelzett a hitmark, hogy találom, de vagy fél percen keresztül lőve ott röhögött rajtam
-
dudu5130
őstag
EGy ks WZ-t valaki? k1vsol#2764 vegyen fel aki szeretne.
-
nyul105
senior tag
Másnál ia pocket loss, laaggg a játékban kb 5 másodpercenként? Játszhatatlan (mini warzone) :(
-
NJanika
aktív tag
Sziasztok, van aki xboxon nyomja és csapattársat keres ? Írjon aki szeretne egy próba játékot. Köszi
-
nanorambo
őstag
Ez az EOD perk egy kicsit túl hatékony. Egymas utan két claymoreomba fut bele a gyerek, és siman túléli mindkettőt. Utána meg egy gránátit is hozzá vagok és azt is túléli.
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #20289 üzenetére
Ha még aktuális...
Én újra raktam az utóbbi időben többször is, mindent elmentett kivétel az egér érzékenységemet, és a hang beállításokat játékon belül.
Viszont volt olyan újra telepítés amikor ezeket is elmentette "felhőbe". Úgyhogy azért a beállításaidról csinálj egy képet, biztos ami biztos. -
Trebron09
őstag
válasz
kory24 #20373 üzenetére
A hidegháború ugye a sci-fi fellegvára volt, ennek ellenére nem hiszem hogy nagyon elrugaszkodnának az alap eseményektől véleményem szerint visszatérnek a hagyományos legelső Black Ops szerű vonalhoz, zombik azonban ha az elején nem is később biztosan jönnek úgy gondolom, amolyan "hagyományként" maximum nem a megszokott formában.
-
omfgk
veterán
válasz
kory24 #20371 üzenetére
Skill Based Matchmaking van a játékban, vagyis bizonyos mutatók alapján (nem tudjuk pontosan melyek) rakja össze a lobbykat.
Ez 6v6-ban, 10v10-ben és Warzone-ban is így van.
Ground War-ban nincs SBMM.
Az SBMM-nek hála viszont van egy bizonyos hullámzása a játéknak.
Jó kör - Jó kör - szopóág - szopóág - stb...Én most már megvárnám a következő cod-ot.
Season 5 az utolsó.Konzol vs PC.
Crossplay kikapcsolható 6v6-ban és 10v10-ben így ott csak konzolosokkal rakhat össze ilyenkor. -
kory24
őstag
Sziasztok!
Új vagyok, még konzolom se túl régóta van...
Van értelme megvennem játékot?
Ha jatszok majd single módot, meg botok ellen gyakorlok utána egy teljesen kezdőnek van értelme multizni?
Vagy esetleg "felméri" játék képességeim és annak megfelelően tesz csoportba vagy, hogy működik ez?YouTube videók alapján tetszene a multi, csak félek elveszi kedvem ha valami vérprofik ellen kerülök be és 0 játékélmény... :D
-
BITBOYS
addikt
válasz
nanorambo #20369 üzenetére
Gondolom mikor, hogy...mint a taposóakna vagy mi.
Lerakom, jön az ellen és simán átfut rajta, no detonáció. Szintén lerakom, alig sebez..
Pedig szerettem használni, mert jól lehet vele operálni, de valami egy ideje nem stimmel vele.
Cserébe ha én megyek a közelébe 90%-ban azonnal szétszed vagy lefektet(#20367) tupacamaru
45-ös tár van hozzá, és baromira tetszik a kinézete átszerelve. Sebzése is viszonylag nagy, csak kirázza a lelket is a karakteremből mikor sorozok veleDe igazából többre számítottam mikor elkezdtem fejleszteni.
-
nanorambo
őstag
Mekkora a granát hatóköre? Mostanában kis túlzással a pálya másik felén felrobbanó gránátba is belehalok...
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20367 üzenetére
Hát meg nem éppen Warzone-ra való... kicsit távolabb van az ellen, akkor ha észre is vett, olyan, mintha habszivaccsal hajigálnád, kb ennyiben ki is merül a tűz viszonzása
-
BITBOYS
addikt
válasz
tupacamaru #20363 üzenetére
ISOhoz hozzá sem mertem nyúlni, vérszegénynek találom..helyette a Striker 45-öt húztam ki, nem rossz, de éppen csak lehet vele boldogulni
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #20363 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
prokxy #20361 üzenetére
Egész nap online leszek... ha nem basztatom a ramokat
Majd egyszer csak találok rá valami olyan beállítást ami megfelel nekem is, meg a Warzone-nakStabilitás teszt lefut, de ez a szar, simán kivág hibakóddal.
Mentem én is a Shoot-on, kihúztam az AN-94-et. El is tettem.
Most az ISO-val futkározok, már megvan rá az 50es tár, így azért lehet vele boldogulni, mondjuk 30m-en belül. -
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops Cold War
Idei részről ha kérhetnénk a saját topikjában legyen mostantól a dumálgatás.
-
vaakuum
addikt
Új COD mikorra várható? Van valami fix időpont beharangozva?
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #20332 üzenetére
Ez a trend, ellene menni úgysem lehet, azt én is belátom. Egyébként magam is megtalálom a magamnak tetsző - néha furcsa - skineket, így magam is támogatom az irányt a vásárlásaimmal, de hát ez van. Szerencsére - és remélem ez így is marad - a kampányokban (már ha van
) nem mentek el ebbe az irányba.
A Japán vonal jöhet, én is vevő vagyok rá
(#20334) Dave567: Kinek mi. Én nem a BR miatt COD - ozok, hanem a sorozat feelingje miatt, nekem többet jelent, mint egyszerű céllövölde. A Fortnite -nak is megvan a rajongótábora, tudom, akár az én korosztályomból is. Mindemellett nekem (és ez szigorúan magánvélemény) kissé infantilisnak tűnik, így én nem teszem egy lapra a COD - al. Tény, hogy a trend miatt ez a határ kezd elmosódni, amit bizonyos szempontból megértek és elfogadok, de szeretni ettől még nem szeretem. -
KaitouP
nagyúr
Új patch, új patch notes: [link]
(725 és Bruen nerf, ISO buff) -
KaitouP
nagyúr
Black Ops - Cold War: Érdekesség a tegnap megjelent Know your history teaser trailerrel kapcsolatban, abban ugyanis nem egy random figura, hanem a hidegháború korszakából egy jelentős történelmi személy mondatai hangzottak el egy korabeli felvételen: [link]
-
Laraxior
titán
Elvileg ma már nem lesz új videokazetta ugye?
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Acheron #20331 üzenetére
Alapesetben ágálnék az ilyen skinek és camok ellen ha a játék komolyan venné magát és azt hogy "realista", de mivel nem teszi, és jöttek olyan meredek dolgok mint például szivárványos puska stb., így csak sodródom az árral, és befogadom a dolgokat.
Nagy kedvelője vagyok a japán kultúrának, részét képzem az animés szubkultúrának, ezért csapnék rá a cicafüles Mara bundlere is.
Amúgy sem rosszabb mint a félmeztelen orosz viking, na. (Sőt, ha azt nézzük, pasiszemmel jobb, már én nem nézegetek más nőket a saját barátnőmön kívül.)
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #20329 üzenetére
Jóvanna, ha kawaii, akkor kawaii
Azt végül is el tudom fogadni, így elnézve tényleg az, kedvem lenne megsimogatni a buksiját (bár alighanem megszabadítana miatta néhány nélkülözhetetlen alkatrészemtöl
)
(#20330) Ed3r_X_: Legyen, én ugyan nem sajnálomHa nem COD lenne, fel sem tünne...
(Az kemény, én csak bedolgoztam nekik anno, de azóta sem vágyom oda - bár néhány dolguk (Lean) nagyra tartom, használom)
-
Acheron
őstag
Ne már, Mara cicafüllel? Milyen beteg dolog már ez
Ez a COD, emberek, nem Fortnite, WTF?
És illusztris személyek várják ezt, eret vágok, de rögtön...
-
KaitouP
nagyúr
Call of Duty: Black Ops Cold War hivatalosan megerősítve!
Know your history teaser: [link]
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #20318 üzenetére
Srácok mit tudtok erről az új INTEL mission-ről? (5.) Az összes megvan de ez még nincs. Gondoltuk megcsináljuk haverral. Az első airport-on van alul a garázs behajtónál. A havernak volt interakt és rátudott nyomni, nekem semmi. Próbáltam már plunder, mini wz meg normal WZ-ban. Egyszerűen nem működik... Valamilyen feltételhez van kötve? Vagy csak bug-os egyeseknél?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ha megveszem a kawaii cat pakkot Marához, akkor automatikusan megkapom mint operátor is?
-
Laraxior
titán
válasz
shotika #20314 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen géped van, de azért ha, 16ról 32GB-ra bővítünk, ott azért sajnos mást is kell állítani. A memóriavezérlőt pl mindenképpen.
Én is most cseréltem 2x16GB 3200@CL16-ról 4x8GB 4000@CL19 ramokra. Már a második napja állítgatom, és még a 4000 közelében sem vagyok... a játék megy, de nem stabil. -
JSaN
addikt
Nekem az elmult 3 napban folyamatosan server disconnect van, tok random orankent, rohadt idegesito. Csak nalam ilyen vagy masnal is szarakodik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Formula-1
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest