Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
AAntii
üzenetére
Az SP-R - Warzone szitut ebben a magyarázatban teljesen értem, így már a railgun hasonlat is világos. Tény. én nem tolom a WZ -t, és multiban ez közel sem ilyen éles (legalábbis számomra), de így világos az ellenérzés.
Valahol a shotis példát is értem, és a sarokban gubbasztó prédavárókat magam sem feltétlenül kedvelem - bár őszintétlen lennék, ha azt mondanám, sohasem vártam már be fedezékben megbújva felém csörtető ellen(eke)t.
De azért icipicit legyünk realisták. Nem tudom, lőttél e -már már sörétes fegyverrel, de a lőszer típustól és csőhossztól függően ezek szépen terítik a teret. Nomost ezt kombinálva egy automata (sorozatlövő) üzemmóddal kapunk egy "ólom" permetezőt (már ha a lőszer csak ólomból lenne), ami bizony a valóságban is képes legyakni egy ajtón berontó triót néhány méteren belül, akár célzás nélkül is - mocskos egy fegyver, igen. De ezek ilyenek, a fegyverfejlesztés sosem a lovagiasságról szólt, hanem az ellenfél gyors és hatékony kiiktatásáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óra topik
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest