- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
Sziasztok. Az Xbox Series X eseteben a 120fps modot be kell valahol allitani, vagy alapbol azon a kepfrissitesen fut amint elinditom
Az Xbox menuben mar be van allitva.
-
venom8888
őstag
válasz
KaitouP #23793 üzenetére
Hat engem is meglepett, hogy kivettek volna MAp-ot, miert is vennenek ki,soha nem vettek ki fps jatekokbol mapot, ha nem rasszista festesek,vagy kompromittalo lenne. Foleg a leg populariasbb map a fejlodeshez,mindenki epekedve varja.
Ja meg most jut eszembe, tegnap be dobta Domination-ba is -
KaitouP
nagyúr
Akkor sorry, nem esett le hirtelen.
-
-
venom8888
őstag
Shipment mikor lesz? Kellene huzni par fegyot
-
Dave567
addikt
Őszintén, nem tudom, de szerintem nem, mert nálam az Mp vacakol, mint írtam korábban, bár az enyém 30-80 ig szokott menni, de általában olyan 50 amióta kijött a CW, előtte kevesebb volt.
Szóval a válaszom nem hiszem, hogy a gépedben vagy a szolgáltatónál van a gond, hanem a szerverekkel, mert sokaknál láttam a Latency ugrálást, volt akinek 70-600-ra ugrott.
A másik, vettem egy PCIE Hálózati kártyát, néha még látom, de sokkal kevesebbszer a bal oldalon, középen a 3 kockát (Packet Burst), igaz nekem megy a Nas is, szóval lehet ezért is van, majd ki próbálom nélküle is.
Szerintem segített kicsit a külső Hálózati kártya, mint az alaplapi. -
Laby
őstag
Van ötlet arra, hogy miért van az hogy 200+ latency van szinte az összes warzone meccs alatt? Miközben a barátaimnak 30-40ms.
Port forwarding megvolt, digi max internet, optikai szál, új router.Nat tyle az moderate (de a többieknek is, hiába volt port forwarding).
Már mindent próbáltunk, de egyszerűen nincs ötletünk, és játszhatatlan hetek óta, és iszonyatosan idegesítő.
-
Acheron
őstag
válasz
Ed3r_X_ #23758 üzenetére
Azt gondolom, ez talán igaz a Shipmentre, de nem áll a Shoothose pályára. Utóbbin azért tudsz taktikázni, ha akarsz rush -olsz, ha akarsz kempelsz (amíg hagynak), és minden fegyvertípussal jól játszható. A Shipment más tészta, azt gyakran lövöm ki én is HC -ban, mert valóban szerencsejátékos daráló. Ellenben a kések goldozásánál rákaptam, mert Core módban roppant élvezetes játékokat lehet tolni késsel - pajzzsal a sok tűzfegyver ellen. Szóval ezeken van élet - pl számomra.
Ezt a TK mizériát nem értem. Persze, bosszantó így is - úgy is, számomra is okozott már nem egy bosszús percet. De itt tett a játék egy lépést a valóság felé (még így sem egy szimulátor, valljuk be) A való életben sem dobunk gránátot a tömegbe, mert nem válogatja ki a cimbiket. A rossz helyre hívott légicsapás a saját egységet is kinyírja. És a puskacsövünk elé kerülő barátot a lövedék pont úgy sebzi, mint az ellent (és még csak respawnolni sem fog sehol - reinkarnációt leszámítva). HC -n ennyivel többre (is) kell figyelni, ezért (is) HC. Ha ki - bekapcsolható lenne a funkció, én alighanem akkor is bekapcsolva tartanám -
nutella1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #23767 üzenetére
Ne keresd a maximumot, értelmetlen. Élvezd a játékot, úgy ahogyan van, kapcsolj ki, nem az ember élete múlik rajta, létezik még számtalan élethelyzet, amelyen stresszelhetsz, de azt sem szabad túlzásba vinni. Ez egy játék, a maga sajátosságaival, vagy elfogadjuk a kereteket, amik közé szorítottak, úgy ahogyan elénk tálalták, vagy kilépünk belőle és teszünk jóval hasznosabb és értékesebb dolgokat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
nutella1 #23764 üzenetére
Magyarázd el a többi csapattársnak is, hogy ne menjenek arra, amerre az enemy van. Lehetetlenség.
Legutóbb a Hovec Sawmillnél volt, hogy a pálya oldalán az egyenes részen soroztam az enemyt, erre befut elém két barom is. Felemelő.
De pl. a Wheelsonnak is csomószor nekifut a csapattárs, mert képtelen felfogni, hogy meghal tőle. Még ha hátulról, akkor is. Természetesen (nem tudom mitől függ) de ilyenkor reseteli is a kill chaint, és nem lesz meg a következő killstreak. Ekkor szokott elkapni az agyf@sz.Ezek után mi értelme a teamkillnek? Azonkívül, hogy megvan az esély rá, hogy véletlen lelődd a csapattársad, akármivel kb.
Nettó kib@szás szvsz. A HC lényege nem hiszem, hogy ez kéne legyen. Ahol még voltak dedikált szerverek, CoD4-6 (4D1), ott is kivették mindből szinte. Felesleges, és idegesítő.
-
noresz
csendes tag
Nemtudom hogy kinél lehet ez a problém,de ha segíteni tudnátok megköszönném.Az utolsó frissítés óta ha belépek a multi szekcióba,folyton világít folyamatosan a hdd led játék alatt is.Namármost ez nem is zavarna,de ha betölt egy multi pályát,akkor olyan ótvar szar grafikával fogad a map hogy elmegy a kedvem a játéktól.Mindenki valami viaszfigura forma.Mi a fene lehet a gond,pedig a grafika minden maxon.Shaderek betöltve mind a három variációba.Valamit nagyon elszarhattak rajt nem tudom...Segítségeteket előre is köszi.Ja menüben minden jól néz ki..
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor #23749 üzenetére
A Hc a nincs célkereszt, a Tk, kevesebb sebzés (bár itt tökmindegy, mert a szabályozást alatt van) meg nincs killcam.
Sose szerettem a HC-t, normálon elég volt nekem játszani Mw1/2/3 bár a 3 már rosszabb volt.. lásd (SledgeH)
Nem rossz ha oda kell azért figyelni jobban, csak itt ellett cseszve az egész, meg a játék is...
Shipmenten volt olyan, hogy lőttem az ellenfelet, és a saját csapattársamat be spawnoltatta, és le lőttem, mert nem tudtam mit csinálni, de volt ilyen termittel is, nem a HC val van a baj, hanem akik megcsinálták ilyen formába a játékot...
#23753Micsurin: Mw 2-ben már bedobálós volt, ott se volt Dedikált... -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Acheron #23726 üzenetére
El nem tudom képzelni viszont, hogy mit lehet élvezni azokon a mapokon
Kb nulla skill, taktika, eszetlen darálás csak, aztán vagy bejön, vagy szopóágra rakod veled a K/D arányod.
#23749 lowzor
Sokszor 3 kill se kell, úgy veszem észre, mert múltkor 2-re már kivágott. Elsőnek az airstrike vitte el, második meg befutott a gránátomba. -
lowzor
veterán
válasz
csibe1 #23754 üzenetére
Ha volt is, onnan azonnal leléptem, de nagyon nem volt jellemző.
Nem hogy egyből, én soha nem tudok átállni.
Ha hirtelen megjelenik valaki előttem, már akkor reflexből elkezdek lőni, mielőtt megbizonyosodok róla, hogy csapattárs-e, emiatt rengeteget lelövök, vagy már engem nyír ki a játék, mert túl sok tk-m volt.
Utána általában bosszúból vissza is kapom (tehát más is tiszta pipa emiatt, nem csak én).
Egy csomó killstreak-et már le sem merek hívni, mert tuti hogy belemennek.
Meg engem is rengetegszer ledurrantanak, főleg akkor érzem magam a legjobban miatta, mikor 1-2 kill hiányzik a CG-hez. -
Micsurin
nagyúr
-
csibe1
addikt
válasz
lowzor #23749 üzenetére
Meg ha megszoktad, hogy nincs TK, akkor nem állsz át egyből. Simán repül a gránát a tumultus közepébe, mert úgyse gond
23752lowzor
Akadt azért, de tényleg ritka volt.
Amúgy nem tartott sokáig rájönni. Néhány az előbb vázolt gránátos megmozdulás utáni kick elég hamar rádöbbentett.
Utána nem is mentem oda többet, nem volt olyan mazós napom. -
Micsurin
nagyúr
válasz
lowzor #23752 üzenetére
Emlékszem még, szép idők voltak. Arról nem beszélve, hogy egy egy szerveren ahol volt értelmes admin vagy staff jobban megvoltak oldva a dolgok mint most az SBMM-el.
Még élesen él az emlékeimben mikor kaptam egy egy admin killt, hogy kicsit levegyenek a streakről.
Következőre annyit kaptam üziben ha nem hívok be jetet vagy choppert nem kapok többet.100x jobb megoldás volt anno a dedikált szerver. Valamikor anno a Ghosts környékén álltak rá erre az agyrémre azt hiszem.
-
Sityu1990
csendes tag
Sziasztok!
PS5-ös játékosokhoz lenne 1 kérdésem. Eddig csak az ingyenes warzone-t töltöttem le, mivel az utóbbi időben csak ez pörgött... 4 napon belül másodjára kezdi el letölteni indítás után a multiplayer pack 1-2-t meg ezt a hight resolution pack-ot, pedig az első letöltetéskor telepítette azokat is... Nálatok nem fordult elő hasonló helyzet?
-
lowzor
veterán
válasz
Dave567 #23745 üzenetére
Persze, hogy nem gondolkoznak, ez újra és újra bebizonyosodik.
Például amelyik kitalálta, hogy attól HC a HC, hogy van TK meg nincs killcam, azt ott helyben agyon kellett volna ütni.
Annyi bosszúságot okoz, hogy már megszámlálhatatlan rage quit-em volt miatta.
A CW-ben ahogy olvasom még tovább mentek, mert ott ki is vág a szeróról, ha 3 csapattársadat megölöd. Arra nem gondoltak, hogy valaki véletlenül is lelőheti a csapattársát. -
Dave567
addikt
válasz
lowzor #23732 üzenetére
Nekem shipmentem volt úgy, kétszer mentem körbe a pálya szélénél, és nem találkoztam enemyvel, pedig az kis pálya...
Amúgy igen, ezek ott bent nem szoktak gondolkozni, vagy nem értem???
Szarok a szerverek, nem pörögnek a pályák, az sbmm cheater, meg még sorolhatnám....
Ezekkel kellene foglalkozni, meg írni nekik, persze gondolom ezért nem sírnak, csak ha túl erős a fegyver, vagy épp nehéz egy Juggert lelőni, meg több skin miatt... -
mhmpista
aktív tag
Iron a Juggernaut témához szól az elején. És hát neki csak lehet hinni.
Soloba sokallja ő is az erejét. Főleg ha harc közben hátba lövik.
Ez remélem inkább épít mint nem. -
KaitouP
nagyúr
How to easily kill Juggernauts in Warzone & Modern Warfare
Guide cikk a Juggernaut-ok könnyebb leterítésére. (Nehogy elkezdjétek a korábbi méregetést, egymásnak feszülést a téma, cikk hatására. Gondoltam szólok előre. Köszi.)
-
KaitouP
nagyúr
Akkor az egymás ekézését pláne ebben a stílusban MOST lehet befejezni. Pár komment törlésre került, folytatás esetén szintén ez fog történni, vagy moderátor veszi kézbe az ügyet. Köszönöm!
-
-
Dave567
addikt
válasz
lowzor #23719 üzenetére
Nem pörögnek a pályák, általában mindig ugyanazokat dobja, nagyon ritkán van shipment/shoothouse, engem felpörgetett kicsit, de választható volt, szóval igen, hiányzik.
3 dolog van nekem be jelölbe KC/DOM/TDM eddig pörgött kicsit a match, utolsó frissítés óta csak TDM megy.....
#23726Acheron:
Szándékos volt, egyben szánalmas is tőlük, elvagyok így is, de akkor se tudnak rákényszeríteni, hogy fizessek nekik még.
Na jó, kivéve ha jön a többi MW. -
Acheron
őstag
-
Garsza
veterán
Helló! A parkban a bunker ajtaját be lehet bugoltatni hogy ne lehessen kinyitni?
Ma mentem volna oda látom valaki közvetlen előttem beszalad, mennég utána de az ajtót nem lehetett kinyitni. És nem is volt teljesen becsukva. -
mhmpista
aktív tag
válasz
Dingle #23678 üzenetére
Szia
Próbáld ki felhívod a digit és kéred hogy vegyenek ki NATból.
Nálam azóta sem csinálja, igaz 3 dolog is változott de arra gyanakszom ez oldotta meg és ezért kíváncsi lennék másnak megoldja e.
Nálam igaz egyszerre lett új routerem, üvegszállas netem + NAT, kértem hogy legyen nyílt IP-m.
Ha megoldja vagy nem légyszi írd már majd meg.https://prohardver.hu/tema/digi_lan_pppoe/index.html
Problémám van a távoli eléréssel és/vagy az aktív torrent kapcsolatokkal. Mit jelent, hogy NAT-olva vagyok?
A Digi a rendelkezésre álló IP címek limitált száma miatt több felhasználót NAT-olt hálózatba tesz, ilyenkor a publikus IP cím nem ugyanaz, mint ami a router beállításánál látható. Ha 100-zal kezdődik a WAN IP címed, akkor az egy NAT-olt cím. Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és kérni, hogy vegyenek ki a NAT-olásból, amit általában pár órán belül teljesítenek.
Publikus IP cím ellenőrzése pl. https://www.whatismyip.com/ -
Redplee
senior tag
válasz
gjung44 #23717 üzenetére
Én ott kb 1 hete találtam, a délnyugati, kártyás bunkerben ami a pálya szélén van.
Most már komolyan f kivan az airstrikeal... még mentem kettőt, és mind2x airstrike nyírt ki a végső körben... nem lehet juggal elmenekülni előle, és mindig kilövik alólam a járművet addigra
-
Redplee
senior tag
válasz
gjung44 #23705 üzenetére
Nem, a stadionban is szerezhető a questtel, szerezhető a city hall questtel, meg meg a kártyás bunkerekben is nagy eséllyel megtalálható (pl a pálya délnyugati részén a családi ház alatt, a pálya szélén, gyakran ott van.
Bazki, próbáld már ki, baromira nem akkora előny az, hogy egy lomha minigunos vagy! Persze, épületen belül oké de amúgy nyílt placcon bukó vagy, főleg, ha ahogy említed, két oldalról lövik.
Nekem is elég jó a K/D ratiom, általában egy menetben 3-10 killem van (Jug nélkül), mégis, kb minden 5. solot tudom csak megnyerni juggernauttal. Duoban már más a tészta, ha van valaki aki véd, fedez, fuvaroz, akkor azért 50% esély, hogy nyered vele. (De addig el is kell jutni, nem egyszer véreztem el a city hallon, vagy onnan útközben a bunker felé, de olyan is volt, hogy direkt a metrón kempeltek, hogy mikor jövök...)
-
matec7
tag
Sziasztok!
Itthonról mi a normális latency és packet loss? Digi 500-as nettel nekem sosincs 60 alatt a ping, és ami rosszabb, kb percenként van packet loss-om is és ugrok egyet.
Kíváncsi lennék ez a normális-e, vagy panaszkodjak a Diginél.
Köszönöm a segítséget!
-
gjung44
tag
válasz
szgabor12 #23704 üzenetére
én ugy tudom jelenleg mindenképpen a downtownon kell kezdeni hozzá. aztán visszatérhetnek metroval a stadionhoz is vagy máshova.
hát igen, vannak akik ekkora elönnyel is tudnak bénázni. a tulerö a leghatásosabb ellene mert ha egyesével leszedi az embereket akkor minden csata után visszatöltödik az élete. ha többen lövik egyszerre akkor mindenkit ki kell nyirnia hogy visszatöltödjön neki.
-
szgabor12
tag
válasz
gjung44 #23703 üzenetére
Szerintem a stadionban is meg lehet szerezni. A nyakamat azért nem tenném rá, de szombaton tuti, hogy ott vették fel a ruhát még az első kör vége előtt. Mondjuk sokra nem mentek vele, mert másodikak lettek mögöttünk trioban összesen 3 killel, nekünk ruha nélkül 36 lett... szóval nagyon nem mindegy, milyen emberhez/csapathoz kerül az a ruha. (Tudom, hogy ezt már Te is leírtad, ezt nem feltétlenül Neked szántam, hanem úgy általánosságban a jugger témához kapcsolódva.)
-
Cheesus
senior tag
Amennyi komment lett egy pillanatra már megörültem hogy visszajött a Shipment 24/7
Új hozzászólás Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest