- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gjung44
tag
válasz
pulffy #24757 üzenetére
m13 szintén gyenge. jobb a mobilitása és kényelmesebb löni vele de az amaxnek pusztito ereje van, nagyon kevés ar nyomja le pl az ffar de az is csak 40 méteren bellül gyorsabb nála. fölötte nemcsak hogy gyengébb de még pontatlanabb is. szoval ha nem sniper mellé kell a fegyver akkor az amax a legjobb választás de még egy kar98 mellé is jo választás lehet a no stock amax scpoe nélkül
-
shifty!
senior tag
válasz
pulffy #24748 üzenetére
Nekem kicsit hangulatfüggő, old habits die slow alapon az egyik kedvencem még mindíg a Grau, Ghost + Diamatti-val élhető.
Új meta szerint a Groza az, ami az M4 / Grau-t kiváltja most, kb. mindenben jobb egy kicsivel, és közelharcra is élhető opció, bár CW hiányában ezt csak WZ-ban tudom húzni.
FFAR-t írta daveoff is, elvileg az is az új meta szerint egy kiemelkedően jó opció, sniperre nekem Kar98, HDR, vagy az újak közül az LW3.
Short-mid range-re nekem még mindíg az MP7 a nyerő. -
daveoff
veterán
válasz
pulffy #24748 üzenetére
FFAR+TUNDRA nekem eléggé adja, ha szeretsz csipázni. SMG-ben MAC-10 még mindig jó. Igazából most már bármit használhatsz, ami neked jobban kézre áll, M4 GRAU KILO Mióta kijött a season one, egyszer találkoztam juggerel, de hamar ki is lőtték, lehet kapott nerfet, meg ritkábban is adja be sokkal.
-
Laby
őstag
válasz
pulffy #22859 üzenetére
Én is arra várok már ezer éve. Pár hete kiadták, hogy a sárga pack M13 lesz az új szezonban, de mindjárt vége a szezonnak és még mindig nem rakták ki.
Gondolom már nem kell sokat várni, hogy bekerüljön, csak nem akarnak minden tartalmat egyszerre kirakni. Úgyhogy várakozhatunk még... -
nanorambo
őstag
válasz
pulffy #16047 üzenetére
Én nem kaptam. Hq ban a postaládában kéne lennie, nekem nem volt. Külföldi fórumok alapján full random hogy ki kap és ki nem.
Tekintve hogy valódi pénzért vásárolható pontok így kicsit felháborító szerintem, hogy ilyen össze-vissza működik. Vagy kapjon mindenki vagy senki, de ez így inkább negatív élmény sokaknak...
Sokan le sem tudják tölteni, mert nincs benn a store-jukban a cod wwii.. SZóval itt valami megint mellément. Mondjuk a ps store már hónapok óta döglődik, érdekes hogy a sony az elsődleges piacterét ennyire elhanyagolja.
-
bot1978
senior tag
válasz
pulffy #15512 üzenetére
és te ezt bevetted?
Olyan messze a tag a háztetőn, hogy nem is látszik és távcső nélkül egyetlen sorozattal szedi le úgy hogy nem is lő fölé. Ez csalás nélkül kb. lehetetlen, mert eleve alálőne a távolság miatt.
Ez fullba aim végig.
És nem csak aim, tökéletesen rázoomol fejre sziklán, falon, lombon keresztül számtalanszor. Attól mert látszik a kis térképen hol a tag helyileg attól még nem látod a sziklán keresztül hol a feje, és nem tudod, hogy hasal vagy nem stb és hát pont ott van mindig...
Minden COD-nak ez a vége, hogy jönnek a csalók. Ilyen videót ne linkelj, mert a pénzért csinálják és a videón is csak keresnek a rohadékok. -
Laby
őstag
válasz
pulffy #15512 üzenetére
Hogy a hímvesszőbe nem szór neki a fegyver? A Grau alapból is egész keveset szór, látom rajta az attachment-ket, de én bármennyire is ellentartok neki, valamennyi szórása van. Ő meg a világ végére lő, úgy hogy 1 mm-t sem mozdul neki.
Ennyit számít, hogy Ő a legjobbak között van?
Gondolom a macro kizárva egy ilyen streamer srácnál, abból nagy bukta lehetne. -
válasz
pulffy #14639 üzenetére
Shoothouse beadta mindet, Shipment semmit. A Model 668-as shotival kellett 20 kill dailybe, de valahogy a nagy lövöldözés közepette feltűnt hogy nem ugrik fel semmilyen infó, nem adja az új festéseket se, majd a végén a menübe lépéskor ott volt hogy 0/20-at öltem vele
Mondom mivan , akkor egy próba Shoothouse-on, és ott meglett minden gond nélkül.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest