- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Laby
őstag
válasz
lacy86 #22129 üzenetére
Audio Technica ATH-G1
Nagyon érzékeny a fejem a fejhallgatókra, szinte mindegyiktől megfájdul a fejem rövid időn belül. Rengeteg félét kipróbáltam (drágákat is), és ezt most nagyon szeretem. Soha nem fáj tőle a fejem, marha kényelmes, nagyon jól szól, Audio Technica márkát meg nem kell bemutatni.
Igaz ez gamer fejhallgató, de ár/értékben sokkal kifizetődőbb hi-fi fejhallgatót venni és külön asztali mikrofont hozzá.
Beyerdynamic DT 880 PRO-t használtam még egy ideig, ez a két fejhallgató volt abszolút a legkényelmesebb. Beyerdynamic nyitott, szellősebb, mocskos jó hangja van.Mindkettőnek nagyon felment az ára az utóbbi időben (mint mindennek), így nem a legjobb most vásárolni ezek közül.
-
csibe1
addikt
válasz
lacy86 #21386 üzenetére
Valószínű, tegnap én is találkoztam vele, mintha apró csillámpónik vágtáztak volna el mellettem. Néztem is mi a fene, aztán már nem, mert közben kilőttek.Nem az akivel lövöldöztünk addig egymásra, hanem a pónisugaras.
Éljen a dizájncenterMás is járt úgy, hogy néha nem nyílik az ernyő? Nálam párszor előfordult, hogy lőttek rám, leugrottam a tetőről, gondoltam földközelben nyitok, aztán placcs.
A maszk meddig bírja a gázt?
Párszor már el lett indítva a játék, de még mindig szórakozik a shaderpack installálásával indulásnál. Ez mitől lehet?
(#21378) CptAdamica
Köszi! Közben láttam specben az egyik csókát, és neki is összevissza ráncigálta fel-le ahogy mászkált a gáz szélén. -
KaitouP
nagyúr
válasz
lacy86 #20728 üzenetére
Games of Summer Event első pályája, Multiplayer/Warzone menüből lehet elérni.
Ugyan olyan ügyességi feladatok mint amit a Trials alatt is lehet játszani, a különbség annyi, hogy ez "nyári olimpiai" tematikájú. Az első verseny arany medálos teljesítéséért egy Desert Eagle blueprint a jutalom, Games of Summer tematikában.
Köszi!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
malystryx
senior tag
-
-
Laraxior
titán
válasz
lacy86 #15828 üzenetére
Már volt róla szó, hogy nem mindegyik jó mindegyikhez.
nekem pl most eltűnt a red pakk, van helyette anime. Az pl pont jó az M4-re, és a P90re. Pont ezeket használom a legtöbbet, de...
1. Nem vagyok hajlandó ~25EUR-t fizetni a színes golyókért
2. (ha esetleg megvenném) nem vagyok hajnaldó rózsaszín lövedékkel lövöldözni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest