- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SipiBcs
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
csibe1 #28295 üzenetére
Egyelőre nem. Bár nem raktam újra a gépem és csak a fostos cooperációs részével játszottam, de tartalmas, minőségi három órát töltöttem el vele. Talán egyszer lefagyott a server, de csak a lobby-ba dobott vissza. Az MW 2 megjelenéskori videó drivert használtam. És nvidia
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27952 üzenetére
Kipróbáltam a két fegyver felszerelését külön - külön, nálam engedte mind az öt slot betöltését. Néha van olyan kiegészítő, (pl barrel), ami nem enged más (pl muzzle) kiegészítőt felrakni, de ennél a két fegyónál nem láttam ilyet. Nálad melyik fegyvernél nem engedi, és milyen egyéb felszerelés kombóban (a scout optic -on kívül)?
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27948 üzenetére
Még a kutyulással sem lenne gond, ha az az alapjátékra nem hatna vissza, tőlem a WZ -ban olyan történelmi katyvaszt csinálnak, amilyet akarnak.
De hogy minden komolyabb frissítés, ami a WZ -hoz jön, gallyra vág valamit az alap MW2019 multiban is, az elég kiábrándító.
Manapság nincs olyan játékos nap, amikor ne fagyna ki legalább kétszer a játék úgy, hogy csak egy reset tudja feloldani a konfliktust, mert még az alap képernyőre sem enged visszalépni - mindez a nagyreményű Caldera megjelenése óta.
#27947Tsebacsi: Nagy kár, mókás lett volna. Lehet, ez amolyan Álmosvölgy legendája - skin akart lenni? -
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
BandiHUN
veterán
válasz
csibe1 #27770 üzenetére
A Vanguard egész jó lett, ott legalább nem vállalták túl magukat, és kaptunk egy jó kis lövöldét, szerintem marhajó hangulattal és csökkentett gépigénnyel... a bf-et viszont nem menti semmi, streameket néztem ezerrel, hát vicc az egész, pedig nagy bf3-bc2 rajongó voltam, még a cod kárára is, bf1-gyel is nyomtam azért sokat...
Nem tudom, mire vezet ez. A Vanguardot lehet szeretni, ha egy fiktív nem ww shooterként néz rá az ember, szórakoztató, hitbox rendben, hc-n el lehet lenni. És jobb, mint a cold war, durva, de benne van már a cold waros játékidőm fele, és még alig kezdődött el... -
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27645 üzenetére
+1
Ha kijönne a multi remastered, már mennék is rá vissza
Itt még van egy pár elintéznivaló, az egy nyílpuska goldozást még be kell fejezni, pár pötty kell még az 1 KD -hez (a damascus -al eléggé elszállt), stb).
Utána megnézem a Vanguardot kíváncsiságból, de gyanítom, hogy ide kanyarodok vissza az MW2022 megérkezéséig (bízunk benne, hogy az lesz a jövő évi kiadás) -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
csibe1 #27643 üzenetére
Kevés volt már a Xeon(i7 2600) és a GTX 1060@6GB. A 12GB RAM se vitte előbbre a dolgokat. Egyelőre a régi gépem árából összeraktam egy i5 9400, 16GB RAM, 1TB NVme triót, egy középkategóriás lappal, aztán 1-2 hónap és veszek egy VGA-t is bele. De ilyen árak mellett rendesen sír a szemem, mert egy kinézett 1080, vagy 2060 is 200k minimum.
Viszont monitort is kell majd vegyek, mert tippem szerint azzal sem oké valami, vagy a színek, vagy más, de marha rossz a tárgyak és karakterek láthatósága. Mindez párosul ezzel, és totál tönkreteszi az élményt, hogy emiatt hátrányban vagyok.Vanguard mondjuk annyira nem érdekel, haver is szidja (nagyjából egy az ízlésünk), inkább megvárom az MW2-t. Remélem azt nem fogják elcseszni.
Battlefield meg régóta nem izgat. Anno a BF3-mat megvettem, de 1-2 nap után hagytam is.
A sarkon lévő fickót közvetlen közelről 7 lövéssel tudtam leszedni pisztollyal, mindezt HC szerveren. CoD féle HC módhoz vagyok szokva, 1 lövés, 1 ember. Na ez nagyon nem jött be a BF fronton -
Linem
senior tag
válasz
csibe1 #27630 üzenetére
Valamit azért itt nem említett meg senki, hogy hiába fizet már a battle passért, mert gondolom nem az ingyenes warzone miatt vette meg az MW játékot. A 6-os szezonban is, mint ahogy az előző szezonokban, csak CW, Warzone cuccok vannak. Szóval MW szempontból a battle pass már régen felejtős.
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27554 üzenetére
Van olyan perk (high alert), ami jelez, ha valaki kiszúr téged, ha ilyet hasznát, akár reagálhatott úgy is, hogy háttal állt. Persze az nem mutatja meg, hogy honnan láttak meg, így ha rögtön rád is fordult - nos, akkor a legvalószínűbb, hogy tényleg három szeme volt
Multiban is akad bőven csaló, az elmúlt héten két WH huszár koma ténykedését is végignézhettem killcam -ból - léptem is ki azonnal.
A HC -t nem a jobb stat miatt szeretik (mitől is lenne jobb?), hanem mert pörgősebb, nem kell annyi lőszer egy - egy ellenfélbe, nagyobb kihívás. OK, a TK tud idegesítő is lenni, de picit talán reálisabb, mint core módban a saját csapattárson keresztül lelőni az ellent.
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #27538 üzenetére
Nem azért tuti a HC mert meg van a Statod ott, ott sincs meg, viszont NORMÁLON olyannak kéne lenni mint a HC, kevesebb golyó kell az ellenfélbe, csak azért nyomom azt.
#27539radi8tor: Jaaaa vagy úgy..
Tegnap beadott matchbe három profit. Nézem is hogy miért aláznak mindenkit.
Jaa hogy ilyen 250-290 közötti szinten voltak.
Mi köze a Profiknak a szinthez?
Maximum a fegyver kiegészítők miatt, mert úgy pontosabb, EZ IGAZ.
PROFIK???? ÉDES ISTENEM.....
MAXIMUM BOT VOLTÁL, azért tűntek profiknak, semmi másért.
EZ NEM A COD4 vagy a 2, ahol számított milyen gyors vagy, vagy az UT....... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
csibe1 #27543 üzenetére
Tudom persze, van ilyen is néha. Na majd pár nap múlva megváltozik a világ.... Vagy nem.
(mintha azt írnák hogy csak Warzone és majd később Vanguard kapja meg?) -
-
jozefgucci1
addikt
válasz
csibe1 #27456 üzenetére
A csalókról vajon tudnak vagy szólni kellene nekik ?
Nálunk is laggol a menü is pedig van vas mindenkinél bőven ,de közben minden frissítésnél tűnnek el az fps-ek
Nagyon bízom benne , hogy a BF jól sikerül nem lesz csaló és bedöntik ezt a foshalmot ami amúgy baromi jó is lehetne ha nem csak a pénzt lapátolnák ki belőle . -
kill_switch
senior tag
válasz
csibe1 #27404 üzenetére
Igen, az optimalizálás most is az egekben van. A PS4 pro is szó szerint üvöltött a menüben XD.
Még jobban mint a warzone-ban, pedig az se piskóta, de itt még az asztal is remegett tőle úgy pörgött a venti. Három kör után töröltem is le a francba, de legalább megspórolták a játék árát, mert hogy ez nem lesz megvéve, az biztos. -
ridiculous
aktív tag
válasz
csibe1 #27388 üzenetére
Battlefield V-öt ingyen be tudod húzni.Ja mégse, Szeptember 1-ig lehetett. -
CptAdamica
veterán
válasz
csibe1 #27378 üzenetére
Legalább BF-ben megvan az, hogy ha nem tetszik egy szerver, akkor mész és keresel egy másikat, amilyenre akarsz menni. Mostanában elég sok BF5-öt is tolok és ott 30-as ping van, teljesen jól tudok boldogulni, tudom, hogy ha meghalok, az azért van, mert béna vagyok és nem találtam el a játékost. Itt meg az alap ping 80, tegnap is a kill cam 3 méterrel hátrébb mutatta a halálomat, mint ahogy volt. Meg gyerek ugorva atomstabilan fejemen tartotta a célkeresztet egy pontban. Nagyon terrorizáló a játék amúgy, kíváncsi lennék egyszer egy 30-40 es szerverre csalók nélkül.
-
Xaels
félisten
-
nitro16
senior tag
válasz
csibe1 #27283 üzenetére
"valamit rendesen elcsesztek a Payload-nál, mert nem lehet a platóról normálisan lőni."
+ A platóra se lehet normálisan lőni mert valamikor beadja valamikor meg nem. Rajta van a srác oldalról swiss-el becélzom és semmit nem sebez, vagy pl ha rajta fekszik a platon hátulról oda megyek elkezdem lőni és nem fog rajta a golyó....
-
CptAdamica
veterán
válasz
csibe1 #27265 üzenetére
Megnéztem a srác legújabb videóját: Warzone SBMM I Bot lobby-t mindenkinek! és amúgy érdekes dolgokat mond. Amúgy azt én is éreztem, hogy ha délelőtt játszok, akkor sokkal jobb lobby-kat kapok, na meg sokszor néztem jackfrags, westie meg drdisrespect stream-jeit is és az a durva, hogy az általuk megölt játékosok szinte mindig kis szintűek és az a vicces, hogy az engem megölő játékosok szintje meg mindig magas.
-
nitro16
senior tag
válasz
csibe1 #27173 üzenetére
Az adott szerver igen, de azokból amit írsz egyből tudnod kellet volna, hogy laggol az egész.
Én ilyenkor bent se maradok nincs értelme, kilépek és keres másikat. (Múltkor pont beleszaladtam olyanba, hogy 3-4x is egymás után pont ilyen szervert fogtam ki.)Tsebacsi: Játszottál már controllerrel ahol aim assist van? Az irásodból arra tudok csak következtetni, hogy nem mivel aki játszott az tudja, hogy az aim assist kb semmit nem ér. Sőt legtöbbször csak hátrány.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
csibe1 #27160 üzenetére
Nem volt ilyen a W10 esetén sem, szinte day one váltottam anno. 10-ről 11-re váltani meg nem lesz akkora lépték/változás, mint mondjuk W7-ről. Többet szívok (szív bárki) szarul sikerült VGA driverekkel, vagy játékbeli bugokkal, mint OS problémákkal. Én biztos hogy váltok amint elérhető lesz a final release, de itt nem ez volt a lényeg, hogy ki vált, ki nem vált, és miért nem.
Itt az a lényeg, hogy nemsokára esedékes lesz az új OS megjelenése, és van egy egyre bővülő réteg a játékosok között is, akit érdekel és érdekelni fog - ők pedig joggal várják az ezzel kapcsolatos információkat. Mivel még ilyen nincs, ezért megjegyeztem hogy ezzel kapcsolatban nincs infó, de természetesen amint lesz, arról mindenki tudomást szerezhet a topikban (is).
-
hcol7
senior tag
válasz
csibe1 #27160 üzenetére
+1 OS major verzio frissitesekkel en is inkabb mindig megvarom az elso (nehany) javitast.
sot eleve "never touch a well-running system". hacsak nincs problema amit hatha megold. ha nincs, akkor max kreal egyet v tobbet a tul korai frissites.
sajnos sokszor meg az elso egy ket GA release is inkabb beta-teszteltet a felhasznalokkal. barmibol.emellett Petyanak is igaza van, o azokrol beszelt, akik szeretnek 0day up to date rendszerrel(idot tolteni/szivni) : )
no offense
-
KaitouP
nagyúr
válasz
csibe1 #27158 üzenetére
Mire fel ne lenne? Aki up to date-en akarja tartani a gépét, annak igenis fontos információ lehet, pláne hogy idén ősszel jön a W11. Nem tudom mit olvastál, de valamit benéztél, mert még a te második linkeden is az idei év második feléről szól a fáma.
Ekkortájt pedig egyrészt esedékes lesz az új Call of Duty, vele együtt meg az újbóli Warzone integrációja. A W10 biztosan nem kerül még ki a játék tekintetében sem a támogatott rendszerek közül, viszont aki váltani akar ősszel, az joggal várja el az információt arról, hogy ha ezen a rendszeren folytatná a Warzone-t vagy majd az aktuális új részt, akkor mivel kell számolnia.
Attól még hogy téged nem érdekel, mást érdekelhet. A többi meg már Windows topik.
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27135 üzenetére
Azt, hogy hol tart a számolásban, meg tudod nézni. Nekem is Ridiculous fórumtárs hívta fel a figyelmem rá, hogy WZ alatt nincs ez a hiba, ott követhető, hol tart. Más kérdés, hogy ha fel is oldasz egy új célkeresztet, nem tudod beállítani multiban, mert nem férsz hozzá az adott menühöz...
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27122 üzenetére
Nem csak nálad
Még nem egész két hete áll fenn ez a reticle hiba, hova rohannának...
A Cruise missile boost javítása kereken egy hónapig tartott. Persze, mondhatjuk, hogy de azért megcsinálták (épp csak a kérdésnek annak kellene lenni, hogy minek kellett a korábban jót elbarmolni - és most dettó)
Erre még van majd 3 hetük, vagy - mivel nem annyira feltűnő, alacsonyabb prio, pár hónap...
P1. P2, P3, ugye -
gjung44
tag
-
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #27024 üzenetére
Igaz, 06.18 -as hiba, valóban átmeneti, átment egyik hónapból a másikba
Köszi, ezt nem láttam még, ezek szerint legalább tudnak róla.
A reticle hiba sem zavarna, ha nem épp most akartam volna kimaxolni a holo irányzékokat, az utolsó feloldása van hátra - 3 kill holo irányzékkal 150 meccsben - remélem, a hiba alatt is számolja... -
Acheron
őstag
válasz
csibe1 #26958 üzenetére
Azokat kérdezd, akik azt a játékot tolják, de kívülről úgy tűnik, a postok alapján.
#26959craftsman01: WZ -t nem játszom, fogalmam sincs, miért lép ki valaki a repcsin. Tériszonya van, másik járatra volt jegye csak elnézte, anyu szólt, hogy csucsu van, és épp kicsavarta a kezéből az M16 -ot - akármi oka lehet rá. Kismillió játékos van, kismillió egyéniség és egyéni preferencia. Mindenki a maga szórakoztatására játszik - ilyen a játék természete - nem azért, hogy te jól érezd magad (értsd jól, ebben semmi személyes nincs) Ha kilép, nyilván van rá valami oka, miért kellene erről számot adnia bárkinek is? Ha ennyire zavar, játssz haverokkal, akik nem fognak otthagyni, és ha mégis, legközelebb magyarázhatják a bizonyítványt a közös sörözés (fantázás, kakaózás - életkor szerint behelyettesítendő) közben.
#26962csákány: Lelked rajta, nem ítélem el ezt a mentalitást, de nem is élek vele. Játszd így, ha így érzed jól magad.
Ha cimbikkel játszom, nekem sincs az az isten, hogy otthagyjam őket, de vadidegenekkel csak a saját szórakozásom miatt játszom, márpedig ha nem érzem jól magam a játékban - akár azért, mert a pálya nem fekszik vagy csak nem szeretem (only multi), akár azért mert hatszor lőnek le a semmiből csalók (vagy csak nagyon ügyes egyedek, élmény szempontjából mindegy), abból háromszor falon át - akkor kilépek, és kezdek másikat. Ez egy játék - nem több, nem kevesebb. -
Frod
addikt
válasz
csibe1 #26942 üzenetére
Amennyire láttam ez a MW topic, és írtam, hogy multiról van szó, ennél egyértelműbb nem tudom, mi lehetett volna.
Egyébként köszi a tippet nitro-nak, nagyon működik ez a Kar összeállítás, előtte az Open Season blueprintes verziót használtam, de alig bírta egyenesben tartani. Most olyan mint egy álom.
Most gondolkozom mi legyen a következő fegyver, amit felhúzok 'miért ne' alapon. MP7 még labdába rúg?
-
csibe1
addikt
-
nitro16
senior tag
válasz
csibe1 #26853 üzenetére
Az lehet de még mindig aktuális. Tegnap én is megnéztem mennyi az annyi 220GB - volt (MW+Warzone). És ugye durván 2 hónaponta bp-nél számolhatunk +20gb-tal és még az időközben kiadott frissítések. Na hát ez így nem lesz járható út, mert aki konzolon nyomja annak előbb/utóbb ez gond lesz, legyen az ps vagy xbox.
És bár még nem tudunk sokat, az idei cod-ról, de tutti, hogy azt is össze akarják majd füzni a warzone-nal ahogy az a cold war esetében is volt.
-
Liem
kezdő
válasz
csibe1 #26688 üzenetére
A streamerek az egy külön faj! Az ő játékukból hiányzik az ellenfél aki vissza lő, hiányoznak a teljesen együtt mozgó csapatok, hiányoznak a 0 recoil-os ellenfelek! Viszont ők pontosan tudják hogy egy több szintes házban melyil szintre kell futni ,az ő fegyverüket össze rakod köze sincs teljeseítményben az övéikhez! Aztán van meg egy-két furcsa dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged