- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
válasz
Tsebacsi #27540 üzenetére
Nekem miután 10+-szal zárok egy meccset utána tuti minden fegyver vízipisztolyjá válik a kezemben!
Utóbbi időben Rebirth-ön is vannak csalók sajnos. Eddig azért szerettem, mert nincsenek + pörgős.Olyan a csalás, rám se néz de lerak.
Még 2x visszaugrok, hogy fixen csal aztán lépek ki. -
nyul105
senior tag
válasz
Tsebacsi #27176 üzenetére
Vagy csak jó játékos. Sniperrel fejre tartás nem akkora nagy ügy.
Akkor van baj, ha ezt hirtelen rántásból, zizegve teszi.
Az aim legkönnyebb ismérve, hogy hirtelen ugrál össze vissza. Ar/smg könnyen látszik, snipernél nehezek észrevehető, ott nekem inkább abból látszik a hack, hogy nem kell rajtam legyen a célkereszt, elég ha a képernyője látóterében vagyok amikor lő. Akár a képernyő sarkában, akkor is talál. -
nyul105
senior tag
-
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi #26786 üzenetére
rá kell érezni hogy mikor kell és mikor nem szabad használni. közelre nem szoktam szorakozni vele mert könnyü rajta stockolni termitet vagy semtexet és akkor vége a dalnak. csalok ellen nagyon jo, sniperek ellen ha messziröl sarokba szoritanak, nyugodtan lehet vele nézelödni ami sok hasznos infohoz juttathatt meg akkor is sokat segithet ha csak a hátadon van és a semmiböl elkezdenek rád löni. amugy nekem sem passzolt bele a stilusomba, csak nemrég kezdtem el használni. soloban nagyon op tud lenni bizonyos szitukban, csalokat is lehet vele szivatni. volt amikor az idiota ellötte az összes löszerét és simán kinyirhattam
-
geckowize
őstag
válasz
Tsebacsi #26360 üzenetére
Nem keveri, legutóbbi AR balance óta AK-47-et mondogatják metának, épp most csinált jackfrags is erről videót.
-
Padlás
senior tag
válasz
Tsebacsi #26306 üzenetére
Nem kell mindent elhinni, amit az internet kiköp magából, csak tudni kell szelektálni. A PPSH sebzése kicsit kevés jelenleg. Ezért nem lesz meta, mert vannak jobb smg-k jelenleg.
Nem használhatatlan, de nem lesz meta, azért mert neked tetszik.Érdemes JGOD vagy TrueGameData csatornáit követni Youtube-on. Ők tesztelnek mindent. Sebzés értéket, recoilt, ADS-t stb, ellenőrzik, hogy az aktuális patch notes értékek megfelelnek-e a valóságnak, vannak-e rejtett nerfek stb.
-
geckowize
őstag
válasz
Tsebacsi #26294 üzenetére
"don't waste your time, jgod and tgd said its trash"
"Don’t waste your time with it, ttk is very high however recoil is good. Essentially a Milano 2.0. Most other smgs are much more viable
Class setup Gru supp Task force barrel Spetznaz grip (underbarrel) 55rnd drum Raider stock
(source: jgod)"Magyarul nagyon nagy a TTK (Time To Kill, azaz az "öléshez szükséges idő"), a többi SMG sokkal jobb alternatíva. Erre a subredditre azért nem olyanok írnak, akik csak cod youtuber clickbaity thumbnailekből tájékozódnak.
Ez az oldal egyébként segíthet eldönteni, hogy mi meta:
WZ RankedEzek alapján az SMG-kből a MAC-10, LC10, Bullfrog, MP5 (MW) előzi meg, de ugye itt a Pick Ratio (választási arány) alapján van sorrendbe rakva, és szerintem az is belejátszik, hogy új fegyver, és sokan próbálgatják.
-
-
Vitee
aktív tag
válasz
Tsebacsi #25951 üzenetére
Az, de nem érdekük tenni ellene sajnos, ez van, nem igazán tudunk mit csinálni.
Xaels - Ez így van, FFAR alap fegyver még mindig, AUG-ot kezdi váltani az M16, most ezzel nyomul az emberek nagy része.
csZ - A pénzéhség elviszi őket sajnos
Ingyenes játék, fedezni akarják a költségeket.
A szerverek darabokban, a játék is, unbalanced fegyverek, bugok halmaza. De mégis nyomjuk mert nincs más jelenleg a piacon ami ehhez fogható lenne.
Igaz én már elég ritkán játszok vele, az SBMM nem a barátom, olyan lobbykat kapok, hogy aztakva -
Vitee
aktív tag
válasz
Tsebacsi #25944 üzenetére
1-2 hónap és kap nerfet. Eddig minden meta fegyverrel ez volt. Itt van az FFAR és az AUG.
Csak ezzel ment és megy mindenki. Activision okos, jönnek a reaktív csili-vili, villogó skinek, amit mindenki megvesz, főleg mivel csak a meta fegyverekhez jönnek ilyenek, a többi régihez nyilván nem.
Majd eltelik pár hét, hónap és jön a nerf, amikor már jó sokan bevásároltak...
Ez a menetrend náluk, direkt csinálják, píz van belőle
Szóval ez is marad jó sokáig ilyen -
Brash89
csendes tag
válasz
Tsebacsi #25528 üzenetére
Ha a 100-ast akarom megvenni akkor az mint a képen is látszik még 21 szint lenne és 21CP, de folyamat ERROR-t ír. Mert értelem szerűen a teljes áron adná nem 21CP-ért. Annyim meg nincs. Elkezdtem 1 Tierenként megvenni csak azt nem figyeltem, hogy nem 1CP-t vesz le, hanem 100-at. 700CP ment el a 7 szintre, holott csak 7CP-nek kellett volna.
-
BITBOYS
addikt
válasz
Tsebacsi #24728 üzenetére
XM4 alapot hozza vagy csak rontanak a csövek táblázat alapján. Ezek pirossal is vannak jelezve.
De a játékban hibásan van megjelenítve a bo fegyverek statisztikája, ezért készült ez a táblázat.
Nem azt hozza az adott cső a fegyvereken mint amit kellene, van amelyik éppen hogy ront rajta pedig zöldnek mutatja. És ez igaz a többi kiegészítőre is (BO fegyverek)
Ja, és ez warzone alatt van, multiban nincs gond. -
-
kill_switch
senior tag
válasz
Tsebacsi #24435 üzenetére
Tessék?
Tehát, ha egy fegyvernek van egy felfelé irányuló mozgása és te alacsony érzékelésen ellentétes irányba, tehát lefelé húzod az egeret miközben lősz, akkor az nem tart ellen és nem tartod vele középen a célkeresztet? Vagy mit értesz elképzelés szint alatt?
Az egérpadnak nyilván nincs köze hozzá, azt a mozgás területre írtam, hogy van elég helyed dobálni az egeret. (Illetve olyan szempontból van, hogy egy egérpadon pontosabban viselkedik az egér, mint pad nélkül egy kicsit fényesebb asztalfelületen pl. de az most mellékes.)
Az érzékenységnek viszont hogyne lenne... Nagy érzékenységen csuklóból kell megoldani kis egérmozgással, olyankor könnyebben húzod túl a célkeresztet, könnyebben előfordul a pontatlanság, de pont azért állítják nagyon sokan alacsony érzékenységre, hogy sokkal finomabban lehessen kezelni a fegyvereket, ehhez pedig sokkal nagyobb utat kell megtennie az egérnek.
Pubg-t játszottam PC-n és az AK-t is úgy le tudtam egérrel fogni, hogy szinte alig volt 1-2mm-es szórása még középtávolra is, pedig tartás nélkül annak a fegyvernek még közelre is botrány szórása volt. Kétlem, hogy ez ne működne cod-ba is. Ugyanez kivitelezhető kontrolleren is, csak ott az analóg kis útja miatt nehezebb, nincs akkora mozgástered mint egy egérrel.
Tessék, itt szemléltetve is van: https://www.youtube.com/watch?v=Ry2egYgIdUo
2 percnél kezdi lentebb venni az érzékenységet, ott látod miről beszélek. -
kill_switch
senior tag
válasz
Tsebacsi #24431 üzenetére
Az megint más téma ha valaki csal, nyilván, de nem lehet mindre ráhúzni. Bár én konzolon játszok, de tisztában vagyok azzal, hogy ha pc-n az egeret olyan érzékenységre állítod, és van egy jó nagy egérpadod sok hellyel, akkor a recoilt úgy le lehet fogni mint ha nem is létező fogalom lenne.
-
nutella1
őstag
válasz
Tsebacsi #24431 üzenetére
Nagyon sokan használják ezeket az eszközöket konzolon, de saját magukat baxxák át, amikor azt hiszik, hogy ők az ügyesek. Viszont ne várd, hogy itt erről bárki beszélni fog. A tiszta játék még mindig jobb, nincs önámítás, csak a természetes ügyesség játszik szerepet.
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi #24009 üzenetére
rettenet igy játszani vele! beleeresztek egy tárat az emberbe, aztán eltünik és kicsit arrébbrol széttlö. de az valahogy kimaradt amikor arrébb ment. heti kd 1.50 zuhant pár nap alatt
gondolom megoldás nincs, ne játszak vele ha nem tetszik
*youtubeos packet los fixed videok semmit nem érnek
ha valaki megoldja nekem fizetek érte
-
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23588 üzenetére
Meg többen is halnak?
Khaosz55
Nem rossz cucc az R9, de az egy pump action shotgun hiába dupla csövű meg nagyobb a sebzése, a tűzgyorsasága alacsonyabb a táras shotiknál; és sokkal kisebb, mint a JAK-12-é.
Ha nem tudsz dönteni akkor az már kicsit fura.
Szerintem a JAK-12 a nyerő automata lévén.
Nekem most 20-as tárral van, 3-4 embert leszedek vele egymás után ha úgy jön ki a lépés (egy komplett fullos szakaszt), ezt mikor csinálod meg egy R9-essel?!
Másrészt a tűzgyorsasága miatt is előnyösebb a többségében Assault Riflével szaladgáló emberkék ellen. -
csibe1
addikt
válasz
Tsebacsi #23394 üzenetére
Köszi, és neked is mokus1!
Azt nem is tudtam, hogy a gold felett is vannak szintek, nem néztem utána.
Pedig tiszta elégedett voltam amikor egyszer összejött a gold, mondom végre első lettem.
Azt, hogy hányadik lettem nem mindig írta. Előfordult, hogy 720ezerre adta a silvert, de helyezés nem volt; máskor meg kevesebb pénzre is kaptam helyezést. Most akkor már jobban képben vagyok, hogy mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest