- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
Összeszedtem Neked pár pontban, amit tudni lehet :
Az új Season a kettes után a 3-as számot fogja kapni.
Új képet, animációt kapunk a játék indításakor a főmenüben.
Hozzávetőlegesen 2 hónap áll majd rendelkezésedre, hogy elérj a végére és bezsákold a BP3-as emblémát.
Új Blueprint fegyvereket adnak hozzá, hogy ne und az esetleges Damascus skint a kedvenc fegyvereden.
Belsős infók alapján kapunk 2 új pályát és fegyvert.
Minden PC - snek újra driver gondjai lesznek sajnos, az Activision szerint ismerd meg jól a PC - det feature előrébb viszi minden Season kezdéskor a játékot a rajongók körében.Ezek a megerősítés ellenére, egész biztos pontoknak tűnnek
Bocsánat, fáradtan ébredtem
-
Deck
titán
Bármi infó az új Season-ről?
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #12143 üzenetére
Valóban, köszi az infót!
Ma annyi időm volt, hogy befrissítsem a játékot (jó nagy csomag volt, gondolom a Warzone, meg az egy hónapos összes patch, de szerencsére gyorsan lejött)
Megnéztem, hol állok, hát elég csehül, 31 tier van kész (meg egy fél). 10300 CP lenne megvenni a hátralévőket. Nos, ebből így nem lesz deal, ez a szezon úgy tünik nekem megy a levesbe tier ügyileg.
Sebaj, kárpótlásul sebtiben előrendeltem az MW2R -et (bár az eredeti megvan, de mivel nagy kedvenc, kötelező darab) -
BandiHUN
veterán
válasz
zoltannagy #12191 üzenetére
Nem support helit kell leszedned,hanem support killstreaket a rakétával...magyarán UAV,Personal drone is játszik,és már könnyebb is lesz.De ha lősz mindenre,Spotter perkkel,hamar megleszel még sportból is,nem ráfeszülve!Egyébként a gond ott kezdődik majd,amikor a JOKR-el kell földi killstreaket irtani.Na ez az egyetlen,ami nekem sincs meg,az összes többi igen.Ritka egyszerűen a földi cucc,és célozni,bemérni...ki is lő vagy elüt.Sentry-t alig használnak,mert szinte mindenki védett,és csak pazarlás,a Shield turret meg helyhezkötött,lassú,és 1 rakéta kicsinálja a többi fajtából...
-
omfgk
veterán
válasz
Sebibalu #12193 üzenetére
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/1245231064173469696
https://us.forums.blizzard.com/en/blizzard/t/call-of-duty-modern-warfare-unexpectedly-large-patch-march-27-2020/4681Van itt gond bőven.
171 GB azt jelenti ,hogy letöltetné veled a játékot újra, az egészet.
Csakhogy ez nem jelenti azt ,hogy nem csinálná meg veled ezt újra holnap is...Ehhez hozzá jön az is ,hogy sok embernek valamiért lassú a letöltés...
GG Activision
-
shotika
őstag
Patch problémáktól függetlenül, én azért örülök, hogy a pár évvel ezelőtti internet adóból végül nem lett semmi...
-
omfgk
veterán
válasz
Sebibalu #12190 üzenetére
Nekem is.
Pont ezért jöttem ide, hogy rákérdezzek, mert vagy 2 hónapja nem nyitottam meg a játékot, most megtettem, 88GB-ot szeretne leszedetni velem de 100kb/s-el jön a cucc...
Előtte a battle.net progit frissítette, kért is közben egy restartot. Elvileg az felment, utána viszont kampó...
-
zoltannagy
aktív tag
válasz
lowzor #12188 üzenetére
Lehet, RPG-vel, de az értelmét persze ne keresd
Én arra gondolok, hogy csak április elseje miatt lehet ennyien lenni a Shipmenten, mert így kb. játszhatatlan.
Nekem az RPG Goldozása egyenlő a lehetetlennel, főleg, hogy jó pár Support Helit kellene leszedni...Amit valjunk be, nem egyszerű... -
Az update nektek is nagyon nehezen jön le ?
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #12186 üzenetére
Lehet ott darálni? Instant meghalsz a spawnolás után a semtex, RPG meg shoti háborúban.
-
Bennyboy
őstag
aki végtelen káoszra és xp-re vágyik annak ajánlom alulról a 2. játékmódot
-
Kvg
senior tag
válasz
Tomko78 #12179 üzenetére
10 Win fos , redszer-visszaállítás okozhat ilyet. nálam 1 het windows al úrja telepített gémre pici pecs jött. Ennyit tudok mondani.
Steam 0MB szabad helyett jelzett , meg voltam lőve. nyomtam win korábbit jött 162GB izé másik 2 gémet is buktam. steam továbbra sem volt jó ezért húztam újra és szedtem le 400Gbot három gém.
Ez az én példám , minden rendszer más. Itt senki nem fogja megoldani a problémát, tudva hogy windows úgyanolyan fostenger mint pl az Intel procik. -
magellaner
tag
válasz
Dragon3000 #12176 üzenetére
Reménykedek akkor. Besokaltam hogy a Bf5 hoz is állandóan jottek a patchek sokszor indokolatlanul toltottem le 20-40 gigát, azért tértem át a Codra most
-
Kvg
senior tag
válasz
magellaner #12168 üzenetére
~180MB pecs jött most és 2 perc allatt lejött. Ott valami galiba lesz.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
magellaner #12174 üzenetére
Nem csak a net sebesség a gond, sokszor maga a szerver is szar, amikor nekem dobta be a 171GB-os hülyeséget, le se tudtam tölteni, másnap már rendben volt és 30 perc múlva tudtam is játszani.
-
KaitouP
nagyúr
Az Activision elmagyarázta, hogy azért nem tartalmazza a Modern Warfare 2 Remastered a játék multiplayer módját, mert nem akarják megosztani a játékosbázist: [link]
-
magellaner
tag
válasz
Dragon3000 #12173 üzenetére
A blizzard forumon jópáran kivanna borulva emiatt mert sok helyen lassú a net pl Oroszországban. Sok helyen 1-2 nap hogy letoltse. 200-300kb
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Valami bug, remélhetőleg egyszer játssza csak el.
-
Tomko78
őstag
válasz
magellaner #12171 üzenetére
Csak így meg nem enged játszani , mert állandóan updatelne
-
Kipróbáltam más hálózaton a frissítést és DIGI-nél vagy baromi lassan vagy egyáltalán nem szedte le de amint Telenor-ra váltottam usb-s net megosztással a P30 Lite mobilnetjét már is szedte amennyivel csak tudta. Érdekes..
(Hello Data Start csomag még, és csak azért sem váltok)
-
Tomko78
őstag
válasz
Sajnos nem vicc , nekem is újra leakarta tölteni a játékot , én inkább letöröltem
-
magellaner
tag
Sziasztok Mi ez a 172 gigás patch? Vmi tréfa?
Tegnap este még ment a jaték. -
- = Zk = -
félisten
válasz
tupacamaru #12165 üzenetére
WZ only nálam is... nincs alapjátékom
-
tupacamaru
veterán
válasz
- = Zk = - #12164 üzenetére
Érdekes, nekem nincs ilyen problémám. WZ only.
-
- = Zk = -
félisten
játszhatatlan... 2-3 körönként kivág... God Playerek... iszonyat lag... kösz.. én ezt offolom egy időre...
-
prokxy
veterán
AX-50-re ki milyen scope-ot használ? Nekem egyelőre alap van, pedig a fegyver rég maxos már. Ezt gondoltam felrakni: Thermal Dual Power Scope
Ez is becsillan az enemy-nek? -
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #12156 üzenetére
Isten ments, hogy a Piccadilly-n önszántamból játszani akarjak.
-
lowzor
veterán
Ez az only Shipment áprilisi tréfa vagy bugos? Mert ha rámegyek, akkor a Piccadilly-re rak.
-
FaTHI
őstag
Srácok a Tier szintet mivel lehet legjobban húzni?
-
stuka20
senior tag
Heló szia, 10 v 10 shipment
-
Komi28
senior tag
Az utóbbi 2 napban nálam vannak akadások, nálatok is? Célzok, lövök, akadás-szünet, meghaltam. Visszanézve nem is ott volt az ellenfél ahová lőttem (nálam igen). Kill confirmed és Hardpoint megy egymásután 2x, 3x aztán egyszer egy másik majd vissza a két első kombó
-
venom8888
őstag
A COD-osok csak egy valamit akarnak, es az undorito
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Tomko78 #12131 üzenetére
Ez annyira nem zavar, ha közben a szerverükkel minden rendben, mert akkor max 30 perc alatt lent van, amikor nekem dobta ezt be, azon a napon el kezdte pár megával szedni, majd eldobta hibával, utána már nem is ment, majd más régióval meg max 10MB/s-kel jött, ami néha beesett 2 megára. Másnap persze az európairól lejött 60 megával.
-
laragirl83
őstag
Végre.
[link] -
atee
őstag
válasz
Dragon3000 #12130 üzenetére
Meg sem lep. Én meg nem tudok eu régióra állítva játszani. Sokszor már a menübe is dobja a hibaüzenetet. Amerikain nincs ilyen gond. Vicc!
Tomko78 : Kész kabaré...szerencsére ilyen még nem volt nálam.
-
lowzor
veterán
A jó kis "Cabin Fever" helyett only Shipment lett...
-
Tomko78
őstag
válasz
Dragon3000 #12130 üzenetére
-
SZKEBE75
senior tag
Má megen tölt v.mi nyavaját.
-
prokxy
veterán
Tegnap volt egy Tactical Nuke, ami azon kívül, hogy igen látványos, miért lett elindítva?
-
csƵ
addikt
Tudja valaki, hogy a damascus minta épp miért piros-kék lett?
-
Acheron
őstag
Egy szerencsétlen, családon belüli baleset miatt ezzel a seasonnal, bár megvettem, de alig tudtam játszani (talán ha hat - nyolc órát bele tudtam tolni) Több mint négy hete nem is tudtam leülni játszani, és sajnos egy pár hétig ez még így lesz (lassan már az elvonási tünetek is elmúlnak...
).
Az nem is nagyon izgat, hogy a 155 szintet most nem érem el, az úgy is visszamegy az alapra az új szezonnal. Az viszont bosszant, hogy a hiányzó season pass elemeket (van még majdnem nyolcvan) így alighanem bukom. De ha jól tudom, ezeket meg is lehet venni csak azt nem tudom, mennyiért - sajnos most még a gépemhez sem férek hozzá, hogy megnézzem a játékban (hogy megéri -e megvenni, az más kérdés, az nyilván relatív).
Valami 100 CP rémlik / elem. Ez helytálló?
A MW2 R egyébként nagyon várós PC -re, ha már előrendelhető, holnap megy is a rendelés. -
spanglee001
addikt
esetleg arra mi lehet a megoldás, hogy nem hallanak ingame
TS/DC okés de ingame nem hallanak, én hallom őket viszont. és a többieknek azt jelzi hogy le vagyok muteovapedig mikor beszélek jelzi is a hangszóró ikon hogy beszélek, de nem hallanak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Gyuri27 #12111 üzenetére
"Sima cod4 1-2k és origi."
Hol?
20 euró mindkét rész Steamen.
Kurrens genen meg nem is érhető el. És most a szürkebótokat hagyjuk, a többség nem ott vásárol.
Nyilván régi játékosoknak drága lehet ez csak így hogy no multi csak kampány+skin bundle, de én úgy gondolom hogy akinek anno kimaradt, vagy szívesen nosztalgiázna, az úgyis kifizeti az összeget érte.Vagy max vár egy leárazásra, ami nem mostanában lesz, hiszen úgyis veszik a népek mint állat, legalábbis ahogy olvasom külföldi fórumokat.
Megvenni meg ugye nem kötelező. Nyilván akinek a Bundle kellene csak az szívja majd a fogát, de ezzel nem lehet mit csinálni.
-
Gyuri27
félisten
Sima cod4 1-2k és origi. Ez a verzió nem sokkal tud többet és + 10k.
Ha lenne multi része (ne adj isten a régi tulajokkal is lehetne tolni) egy szavam nem lenne. -
KaitouP
nagyúr
Bekerült a játékba a GameBattles Beta: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Minden ebben a posztban a most megjelent
Modern Warfare 2 Campaign Remastered játékról!- A mai napon megjelent a régóta pletykált Modern Warfare 2 Campaign Remastered, ami az eredeti, 2009-es Call of Duty játék grafikailag felturbózott változata
- Részletesebb textúrák, fejlettebb animációk, HDR támogatás és egyéb extrák találhatóak az újra kiadott játékban
- A játék csak és kizárólag a kampányt tartalmazza, multiplayer mód NINCS!
- Elsőként PS4-re érhető el, Xbox-ra és PC-re később jön április 30.-án
- Az ára 20 dollár, illetve az ennek megfelelő magyar forint
- A vásárlók és előrendelők a legutóbbi Call of Duty játékhoz megkapják az alábbi képen látható Classic Ghost Bundle-t, amit értelemszerűen a jelenlegi Call of Duty-hoz, a Modern Warfare-hez lehet használni
- A Sony Oroszország nem teszi megvásárolhatóvá a játékot, valószínűleg a No Russian misszió miatt: [link]
- Trailer: [link]
HÍR: Nincs tervben multiplayer mód hozzáadása a játékhoz, inkább több klasszikus pályát adnának hozzá az új, reboot Modern Warfare játékhoz: [link]
-------------------------------
Más: Topikgazdaként úgy gondolom hogy OFF-ban pár szó simán mehet a játékról akár itt is, lényegében amúgy is csak kampány mód van, arról meg túl sok szó szerintem úgy sem esik, de akár a régi MW2 topik is feléleszthető.
-
Sziasztok!
1 hete próbálom frissíteni ezt a fost de nem tudom így meg játszani sem lehet. Van erre valami megoldás? Rohadt idegesítő, hogy nem képesek egy szaros frissítést úgy kiadni, hogy le lehessen tölteni. Egyébként is rakják oda ahova kell a 172gb-os patch-üket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Parfüm topik
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Eladó Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ViewSonic LS550WH - WXGA 1280 800 DLP LED projektor - 2000 ANSI lumen - 3D, HDMI - ÚJ!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest