Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új mobilszériát indít a Honor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
prokxy #14003 üzenetére
pont ezért hagytam abba az online gémelést.....
nagyon kicsi a határ a csaló vs pro player között... ink nem foglalkozom ezzel már... én is elmondhatok pár év PVP-ét a hátam mögött.. elég volt.. meghagyom ezt másoknak..
számomra a WZ is élvezhető volt... 1,5 hétig... jött egy kerek pecs és kresselések, godmodeonplayerek stb... -
- = Zk = -
félisten
válasz
ScomComputer #13934 üzenetére
ez érdekes... hm
ping-ed mennyire változott ezáltal?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dragon3000 #13840 üzenetére
ez mükszik WZ-ban is?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
nanorambo #13409 üzenetére
vele is egyetértek...
3 kör, mindben csaló, és offolja a gémet arra a napra.. aztán arra a hétre stb..
én is így szálltam ki a WOWs-ból... 1-2 copórollert elfogadok. nem vagyok lelőhetetlen.. nem verem az asztalt és fogom a hangra vagy a játékos kempelésére mint rizsriszpekt csinálja... kabaré az a csávó.. dehát.. ezért pénzelik..
szal most várok a WZ-vel... hátha lépnek valamit... -
- = Zk = -
félisten
ezek az OP helis-killerek... nullfizikás járművek?! agyfax....
betonfal mögött kuskulok, de a rotor átvág a betonfalon is... és vígan kiszáll, tíbegel és elrepöl... haggyuk már
asszem lehet jegelni a gémet a köv pecsig... -
- = Zk = -
félisten
válasz
redingitell #12781 üzenetére
neeeem... a 4 főst harangozták... és elvették a 3 fős megoldást... duo sincs.... BR solo vagy BR4 fős....
jah, a lódáut 10k.... 4 ember iszonyat hamar összekapja (nem 1x láttuk, hogy hívják le a lódáutot úgy, hogy az első kör még el sem indult)... 3 emberre 8,5k, 4re 10?!... nevetséges kezd lenni ez az egész..a BR rész.. nemtudom, a fő szálon mi a helyzet.... -
- = Zk = -
félisten
válasz
dombi81 #12499 üzenetére
azért az furi, mert nem vagyok nagy kodos...
BF3-4 stb... cod 4 pár hónapig haverokkalde azért amikor kijött a WZ, volt sikerélményem/ünk... fájt közben hullottunk, 5 győzelmet összehoztunk haverokkal a 1,5hét alatt... volt, hogy egymás után 2 is beesett... a fegyók nem változtak, elméletileg ugye... jött a pecs és onnantól grafikai bugok, magas ping, felfoghatatlan halálozás...
3an felvagyunk fegyverezve, állig, saját loadouttal, és jön egy fő és legyalul minket... egy stock lmg-vel.... és lőttük, hárman...
egy 20as scar, kék épphogy knokkol egy faszit... előttem kúszik 10-15 méterre, és a full tárból, fejre célozva 14! kell, hogy meghaljon...
ekszkjúzmi, vat?!
kulákról nem is beszélve....(#12514) lowzor
áhá.... persze, amikor adja, akkor a szkóp nélküli fegyó is baxó... de nemár, hogy 20 lőszer nem elég a scar-ból?! testre... még knokkra sem...
persze, célozzak fejre...de azért a 7.62?testre?! és minden skúló betalál, mert ADS...aztán visszafordul és ratatatata és knokkol... köszi.. hagyd, majd nyomom a C-ét brástya.. ne gyere értem feleslegesen... -
- = Zk = -
félisten
válasz
tupacamaru #12165 üzenetére
WZ only nálam is... nincs alapjátékom
-
- = Zk = -
félisten
játszhatatlan... 2-3 körönként kivág... God Playerek... iszonyat lag... kösz.. én ezt offolom egy időre...
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
mennyire van összefüggésben az általam játszott grafikai beállítás az internetemmel?! 1440p ultra és egyszerűen folyamatosan 54+ os a pingem 2-3 kör után.. leveszem FHD-ra akkor meg fél kör alatt kikressel a gém...
rendszeresen hang eltűnik, grafikai bugok....
vagy egy szervertúlterheltség lehet?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
jozefgucci1 #12004 üzenetére
áh... értelek..
am igen, meglepett, hogy .ru oldal... de ok... értem...
hát én ennyit nem szenvedek vele.. ráér EU szeróra is ilyen olcsón később -
- = Zk = -
félisten
válasz
jozefgucci1 #11993 üzenetére
nem működik
-
- = Zk = -
félisten
kissé viccesek a játékmenetek WarZone-ban az utolsó pecs óta.....
egy fekvő, kúszó (downolt) muksóba 20! (kék, szkópos scar L) lőszer kell, hoyg meghaljon... tőlem 8 méterre!! TESSÉK?!
egyeseknek olyan pajzsuk van, egy rakéta nem viszi át.. komolyan... 6 méterre elémugrott egy koma, mellkasba kapta az rpg-t, tőlem, erre knokkos... ekszkjúzmi, vat?!
folyamatosan szenvedek a grafikával.. elállítódik.. bugol... 2 újraindítás, shader restart, anyámpi.ja sem segít néha...
olyan pingek vannak, csak lesek... pecs előtt a 27-35 megvolt kényelmesen... most?! 47-89-125...
pecs előtt volt sikerélményem... élvezetes volt a WZ...de most? mmh... -
-
- = Zk = -
félisten
válasz
lowzor #11803 üzenetére
rálesek, köszi
de "csodát" nem várok ofc....(#11804) boogie84
Most már valahogy így is gyengének érzem, pedig stabil..
nekem erről nincs sok tapasztalatom ,max anyni, hogy egy 20 táras alap scar pl kevés az öléshez.. ami érthető, valahol... de hogy knokkolni is "alig" tud... pimpelve még oké, de attól sem vagyok annyira hanyattesve.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
Gigi01 #11522 üzenetére
mert a kontisok jóval több/nagyobb segítséget kapnak a "szétcseszéshez"... spectator módban gyönyörűen látszik, hoyg az auto-aim kíséri végig az enemyt és ilyen hasonlóságok... amit anynira nem bánok, mert persze, elférünk egy mapon bőven, csak... kissé frusztráló, hogy én körbespray-zem a karaktert, ő meg csak rajtamtartja könnyedén és legyalul...
csalókról nem is beszélve, abból is akad pár... de szerencsére "nekem" annyira sokat nem dob be...
-
- = Zk = -
félisten
sehogy nem engedi kikapcsolni a crossplay-t....
enable or cancel.. és visszalép...
de bezzeg ottvan, hogy "később is kikapcsolhatod Brástya".... -
- = Zk = -
félisten
válasz
KaitouP #11487 üzenetére
értelek...
de..
ha a játékban offolod, hogy kontrolleres playerek, nem indítja el a játékot... még a solo-t sem...tudom, mert kipróbáltuk...
és mind a 3an bill+egérrel toljuk, PC-n... nem enged tovább, be kell kapcsolni, ugyanis a gyorsabb keresés miatt hivatkozik errre... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Roland861010 #11483 üzenetére
Azt amúgy nem lehet be állítani hogy tartozás közbe levegye a scopot!?
vagyhogy kilehessen kapcsolni a kontrolleres játékosokat... -
- = Zk = -
félisten
hellóka
Warzone.
lehívom a loadoutomat, custom lodaout és ledobja nekem a stock fegyóimat... ez valami bug akar lenni, hogy nem jegyzi meg csak nagyon ritkán?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i7 2600 processzor eladó - ingyen posta
- Gigabyte Vision 3060ti hibás
- Samsung Galaxy A55 5G Duál 128GB 8GB RAM karcmentes Állapotban
- Samsung Galaxy A16 LTE 4GB/128GB Light Green ÚJ 4/128 független okostelefon
- G.Skill Trident Z5 RGB black DIMM Kit 32GB, DDR5-6600, CL34-40-40-40-105, on-die ECC Memória
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest