-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
1 hete próbálom frissíteni ezt a fost de nem tudom így meg játszani sem lehet. Van erre valami megoldás? Rohadt idegesítő, hogy nem képesek egy szaros frissítést úgy kiadni, hogy le lehessen tölteni. Egyébként is rakják oda ahova kell a 172gb-os patch-üket.
-
Sziasztok!
Valahol meg lehet nézni hogy a kampányt mennyi idő alatt vittem végig?
Köszi
-
Egy kérdés:
Ti a hangot mire állítottátok? Van ex xonar dx hangkártyám meg egy Edifie 1280db-m, jelenleg a HomeTheater-en használom de lehet, hogy más jobb lenne. Ütősnek most is elég ütős
köszi
-
Én már azt sem értettem, hogy ez a játék mitől 175 giga mert a grafika meg a pályák részletessége baromira nem indokolná... Na de hogy egy patch 50giga legyen?
Nem tudom mit szívnak az IW-nél de kérdezzék már meg mondjuk a Rockstart, hogy egy ennél sokkal komplexebb játékot, hogyan kell fele tárhelyből kihozni. -
Tényleg a multi figyeli, hogy ki mennyire jó játékos (nyilván stat alapján) és így párosítja össze az embereket?
-
Na elkezdtem a kampányt. Ez valami brutális. Már megérte azt a 30 euro-t. Baromi jó a sztori, néha nagyon is szívbemarkoló és kellően intenzív. Már csak ezért megérte, hát ha még jön majd mellé egy kis multi...
Számomra a legnagyobb meglepetés az a hangzás. Eszméletlen élethű. Nyilván kell hozzá a jó rendszer is de nagyon odatették magukat a hangmérnökök. Már csak azon is látszik, hogy hány féle hangzási mód van. Szóval le a kalappal. Egyébként Ti melyik használjátok? Én a sima HT-t. Nem tudom mikor éri meg mondjuk studio-ra rakni...
Ha GTX-en bekapcsolom az RT-t akkor mennyivel esik az FPS? Jelenleg FHD-n minden maxon stabilan megvan a 60FPS szóval lenn miből áldozni.
-
Még egy kérdés.
Annak mi (lehet) a hátránya, illegális-e ha accountot veszek és azon van a játék? (nem mindegy hogy 30 v 60 euro)
Köszi
Xaels: De ha megváltoztatom az email címet, jelszót akkor is...? -
válasz
spanglee001 #7672 üzenetére
Ebből sokat nem értettem de az lejött, hogy a játék jó megéri azt a pár ezer huf-ot
-
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy multi fan de lassan bezsákolnék egyet mert az utolsó ilyen játék a BF4 volt. Kérdésem, hogy a COD a bf-hez képest mennyivel másabb? Én a bf-et eléggé szerettem csak ugye ott most nincs modern harcviselés. A BF-ben egyébként a kedvenc pályám a metro volt. itt van valami hasonló?
A kampány kb milyen hosszú és mennyire élvezetes/mennyire izgalmas a sztori?
Illetve ha a megvétele mellett döntenék, akkor hol lehet a legolcsóbban legálisan hozzájutni? (PC-re)
Köszönöm.
-
válasz
venom8888 #2372 üzenetére
A ramot ha tudod huzd meg 3000-re!
nem tudom h milyen monitort hasznalsz de erdemes lenne ugy visszavenni a frame limitert h maradjon egy kis tartalaek a prociban.
egyebkent valoszinuleg az lesz a gondod h keves a mag/szal ezert torlodnak a feladatok. Ezek a jatekok legalabb 8 logikai szalon erzik jol magukat. -
Akik mar jatszott vele: a regi MW Chernobyl-os palyajat a singlebe vagy a multiba visszahoztak?
koszi -
A kampány mennyire élvezetes, hosszú, fordulatos? Igazából én azért venném meg a játékot majd valami akcióban.
Ja és ez a 175gb valami vicc vagy tényleg ekkora helyet foglal?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest