Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Egy szerencsétlen, családon belüli baleset miatt ezzel a seasonnal, bár megvettem, de alig tudtam játszani (talán ha hat - nyolc órát bele tudtam tolni) Több mint négy hete nem is tudtam leülni játszani, és sajnos egy pár hétig ez még így lesz (lassan már az elvonási tünetek is elmúlnak...
).
Az nem is nagyon izgat, hogy a 155 szintet most nem érem el, az úgy is visszamegy az alapra az új szezonnal. Az viszont bosszant, hogy a hiányzó season pass elemeket (van még majdnem nyolcvan) így alighanem bukom. De ha jól tudom, ezeket meg is lehet venni csak azt nem tudom, mennyiért - sajnos most még a gépemhez sem férek hozzá, hogy megnézzem a játékban (hogy megéri -e megvenni, az más kérdés, az nyilván relatív).
Valami 100 CP rémlik / elem. Ez helytálló?
A MW2 R egyébként nagyon várós PC -re, ha már előrendelhető, holnap megy is a rendelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).