- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Undead Forces bundle, 1600 CP-be fáj.
-
pulffy
őstag
Kikérem magunknak !
Profik vagyunk -
BerserkGuts
addikt
amúgy minek azt? mindenki tudja nyílt titok nagyon sokan még reklámozzák is magukat stream közben ami rátesz 1.000.000 lapáttal
[link] TwistedBear
[link] Top 10 GAMERS Who Got CAUGHT CHEATING!
ekkora bukta ritkán történik meg MissQGemini
[link] Call of Duty: Modern Warfare Fan Shares Clever Tip To Confirm Wall Hacking Playersde szerintem egyértelmű aki még nyilvánosság elé se jár ahol kimerne ülni úgy hogy "munka" közben autó grammot osztogat azok mind más osztályba sorolhatók B kategória és elég gyanúsak ( de még ez se jelenti 100%-ig hogy ne tudna valaki csalni megtörtént már csgo versenyen is word.exe : ))
meg akinek esze van az nem eszi meg azt amikor valaki falatbámulva lelövöldöz mindenkit mert megnézed a legprofibb játékosokat még őnekik sincs ilyen 7. érzékük
előbb észlelik, kilesik, mozognak, kicsalják, becélozzák aztán leszedik és legtöbbször ez nem félmásodperc alatt történik hogy mindenkit szanaszét lövök hiba nélkül ekkora kamut
csak a mesékben hívő kisgyerekek tudnak elhinni hogy létezik jézuska meg a mikulás akinek donátot adok és küldi a headshot energiát
-
KaitouP
nagyúr
De alternatívák. Kompetitív fps mindegyik, egy kategóriába tartoznak. Az teljesen más kérdés hogy a játékmenet miként nyilvánul meg, vagy mi a játék központi témája. A cél egy és ugyanaz, a verseny, két csapat egymásnak feszülése. A BR-t szedheted egyedül külön, de az meg alternatíva a Warzone-ra.
-
KaitouP
nagyúr
Dehogynem, R6 Siege rendkívül kompetitív fps, ha ilyet keresek - márpedig ezért játszok CoD-ot is - akkor ez lenne a másik cím, ha nem CoD-ot akarok. Ráadásul az R6 tartósabb is. Aztán ott a Valorant, Overwatch, szintén kompetitív fps-ek, csak nem realisztikus témában. Ha Battle Royale, akkor meg Apex Legends, a többi számomra szóra se érdemes. Kapásbóo 4 cím.
Ja, BFV még esetleg a bátor vállalkozó szelleműeknek, bár állítólag szar. 5 cím.
-
KaitouP
nagyúr
Na az az amire nekem se időm se energiám nincs. A kedvenc fegyvereim goldozva vannak, van belőle egy pár, a többi egyre közelebb áll a goldhoz, aztán ha meglesz kategóriánként a platina majd, vagy aztán a Damascus, akkor oké, ha nem, akkor nem. Sokáig cél volt korábban, ennél a játéknál már nem az. Nehezen tudnék rá időt és energiát szánni, de nem ér annyit, és akkor nem csinálnék mást se csak ezt a játékot nyomnám, azt meg azért nem akarom, kicsit így is túl sok időt szánom csak CoD-ra. Meg hogy őszinte legyek, tetszeni se teszik a Damascus, de a Gold is csak kicsit, a Platina az bejönne.
-
Khaosz55
addikt
Én Warzonban a fennece-t vagy Mp7-et használom. MP7 nekem jobban kézre fekszik mint az MP5 jobb a recoil. Mp7-ben kifejezettem a 60-as tárat szeretem múltkor pont jól jött, nélküle elhullottam volna.
MP7 mellé PKM-et használok.
MP7- Közel, közel-közép táv
PKM- Közel , közép távolra -
Ed3r_X_
nagyúr
MP5-ből is nerfeltek, de HC-ra még mindig jó szerintem. M4-et marha rég nem használtam, az lvl 70-nél megakadt nekem.
CR-56-ra less rá, szerintem egész jó. AK-47 sem rossz, ha raksz rá gripet, meg másik stock-ot, akkor a recoilja is kezelhető.
Újakról nem tudok nyilatkozni még
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Acheron
őstag
Nem hinném hogy egyedül lennél ezzel
Én ránézek majd kíváncsiságból, ha végre lesz időm játszani, de jobb szeretem a hagyományos multit, instant respawn -al. Anno a PUBG -t kipróbáltam, két kör után otthagytam, nem tudott lekötni.(#12226) malystryx: Nem elég átkattintani, gombbal is meg kell erősíteni (nálam azt hiszem "R" -el lehetett kiválasztani)
-
malystryx
senior tag
Annyira engem sem érdekel, a multiban sokkal jobban elvagyok. Viszont az nem lebecsülendő hogy ott a Plunderben tonnányi xp jár, a multiban az egyéni (inkább rossz) teljesítményem után szinte semmi. Meg a csapatban való játék tesz hozzá az élményben. A többiek nem igazán szeretik a multit...
Viszont ha már multi. Hogy tudok HC-ba átmenni? A quick play mellett van egy filter ahogy a második fülecske a HC módok gyűjteménye, mégsem tudom oda áttenni a sárga pöttyöt. Szintfüggő lenne, vagy valamit nem csináltam meg? Alighanem a profilszintem 87, az csak nem baj.
-
prokxy
veterán
Tegnap BR-ben már csak én voltam a 3 fős team-ből alive, viszont nem igazán tudtam hova tenni az alábbit: 3 pajzs bent, hp-m maxon és 1 fejest bekapva snipertől már nem down voltam, hanem azonnal killed, helyezés 7.
Este farkast kiáltottam és csalónak gondoltam, de újra átnézve a szitut:
- 3 pajzzsal én is ledown-olom az embert AX-50-nel
- nem volt nálam self revive
- tehát ha down-oltak, nincs ki felszedjen, mert a többiek már csak spectator-ok voltak
- gulag már zárva volt
=> automatikusan kill.
Ez így mennyire hülyeség? -
-
stilo18
addikt
Összeszedtem Neked pár pontban, amit tudni lehet :
Az új Season a kettes után a 3-as számot fogja kapni.
Új képet, animációt kapunk a játék indításakor a főmenüben.
Hozzávetőlegesen 2 hónap áll majd rendelkezésedre, hogy elérj a végére és bezsákold a BP3-as emblémát.
Új Blueprint fegyvereket adnak hozzá, hogy ne und az esetleges Damascus skint a kedvenc fegyvereden.
Belsős infók alapján kapunk 2 új pályát és fegyvert.
Minden PC - snek újra driver gondjai lesznek sajnos, az Activision szerint ismerd meg jól a PC - det feature előrébb viszi minden Season kezdéskor a játékot a rajongók körében.Ezek a megerősítés ellenére, egész biztos pontoknak tűnnek
Bocsánat, fáradtan ébredtem
-
raggg
senior tag
Jaja, tök jó lenne, de szerintem fog is még jönni pár idővel. Viszont az alap mapokkal is adhatná rendesen az XP-t. Vagy legalább a BP progresst. Ha csak sima 6v6-ot nyomsz kb. fele olyan gyorsan megy a csík. Mondjuk szerintem én inkább csak közepes játékos vagyok, sőt.. (bár tegnap majdnem meglett a nuke, 28-nál elfogyott a türelmem és elkezdtem rohangálni
).
Tudom, hogy már ezerszer írtam, de lehetne egy daily tier skip, mint Bo4-ben... (még azt is el tudom képzelni, hogy így többen vennék meg a passt)
-
Casanova*
veterán
Kommentek alapján másoknak sokat javult. Hátha nektek is... egy próbát megér.
(#10670) dombi81 : Milyen kalóz szoftver te??? Ne viccelj már! Az előzö nagyon is használt. 100%-on megy a cpu és a gpu game alatt. Persze,hogy jobban fut a game,sokkal jobban. Alapból csak 70-80%-on mennek,kisebb teljesítménnyel.
Pontosan ezeken múlnak..
Gondolom neked bika géped van,te úgysem veszed észre.
(#10672) csƵ : Passz! -
Pro!Petya
addikt
Nálam is baszakodik a ping-el ... 50-60-70 de ez stabilan.
Addig amíg egy BFV-be ~15-20 vagy speedtesten 10-15 tud lenni addig ez minden csak nem jó.
Nagy ritkán megkínál 1 nagyon max 2 meccsig ilyen 24-36-os körüli értékkel akkor érzésre olyan mintha felére csökenne latency és faxán pörög az egész. (persze ez nem így van a valóságban mert akkor shroud-ot ennék reggelire, ha 20ms-ot megéreznék..)
Amúgy meg szerintem nem valós az amit ott pingnek mutat. Alapból a játék osd -s és a tab-os is különbözik -
KaitouP
nagyúr
Azt is le fogom szépen lassan építeni, mert egyszerűen belefáradtam abba hogy azért indítom el, azért cseszem el a szabadidőmet erre a játékra, hogy menjen a grind, grind, grind. Hogy kifarmoljam a cuccokat a Pass-ból, mert ha nem teszem, akkor megy a lelkiismeretfurdalás, hogy na, ezért csesztem ki a pénzt az ablakon, de a másik oldalról meg azért idegeskedek, mert ott van a 60 millió jobbnál jobb már megjelent, és majd megjelenő single player cím, olyan kötelező programok, amiket bűn nem játszani. Szóval inkább elengedem a fenébe ezt, követem a híreket, csinálom a topikot, a játékot pedig csak és kizárólag akkor indítom el, ha tényleg szórakoztatna egy kis lövöldözés. Addig meg pótlom azt amiből eddig kimaradtam, és készülök olyan címek megjelenésére, mint a Doom Eternal, a Final Fantasy VII Remake, és majd ősszel a Cyberpunk 2077.
Más: Úgy tűnik egy teljes hét 2XP, 2XWXP, és 2X Tier is van. Hajrá, nyomjátok.
-
Dave567
addikt
Persze, hogy vannak, nem is az a lényeg, mint ahogy Te is írtad, hanem a ping, és igazad is van, soha nem lesz jobb.
Ezért is cseszett fel nagyon, hogy ez új történet szálon fog futni, és még jobban süllyesztőbe teszik az MW nevet.
Itt kellet volna lezárni, de mint látható, ennek a sz.rházi bandának nincs jobb ötlete... -
KaitouP
nagyúr
Egyikbe be se mert mindegyik király, sokkal inkább a Battle Pass grind-ba.
Köszönöm és (#10249)Corpuscle köszönöm!
-
raggg
senior tag
Régóta írod ezt és elkezdtem figyelni én is, nekem abszolút nem csinálja ezt PS4-en. 40-nél ritkán nagyobb a latencym, de persze azért a packet loss így is megvan.
(#10225) Imilenni + (#10231) ates2
Én arra tippelek, hogy dinamikusan skálázzák a szervereket, nem fix számú van. Többek között egyébként ez is lehet gond, mert a szerverek teljesítményét is lehet skálázni, akár dinamikusan is. Amikor a BO4 játékosszáma megcsappant pl. érezhetően lassabban talált meccset és rosszabb is lett a netplay. Anyagi oldalról akár az is megérheti az AV/Blizz/IW-nek, hogy hétvégén, amikor több a játékos, csak akkor skáláz fel... csak példaképpen. Persze mindez csak találgatás, simán lehet, hogy klasszikus módon bérelnek fix számú fix teljesítményű szervert... Pingelni egyébként nem tudnád valószínűleg akkor sem, ha tudod a címüket (ha mégis, akkor jól nyakon kell vágni pár rendszergazdát) . Ha PC-n játszanék, mostmár kíváncsiságból megnézném, hova dob be helyileg, de mivel PS4-en játszom jóval bonyolultabb lenne. Ha valaki nagyon kíváncsi és van affinitása ehhez, akkor egy Wiresharkkal ki lehet deríteni. De amúgy tényleg Németország a jellemző.
-
Imilenni
addikt
Teljesen ugyanazt gondolom erről mint Te.
Egyébként elég nagy bromság ez a rendszer, van egy cikk hogy játszod a butát, ads nélkül lősz az ellenfélre, aztán mehetsz a bot szinten lévő emberek ellen, mehet jutyubra a videjohogy meglett a nuke...Meg a szerverek milyenek? Hol vannak? Lehet pingelni őket?
A másik bajom pedig a folytonos crash, hiba üzenet nélkül
Nem hittem volna hogy ilyet jelentek ki valaha, de ennél egyenlőre még az Escape From Tarkov is jobb helyzetben van
-
Xaels
félisten
Nem veszem magamra, van 1-2 ember aki zsigerből minden videómra dislike-ot nyom. Ha neki ez okoz kielégülést, nekem nem okoz vele semmiféle kárt mert nem a népsuerűség miatt csinálom.
[link] nem tudom volt e már, de banyek ezek komolyan egy drága skincsomaghoz kapcsolták ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest