Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Az operatoroknal miert van zold pont? Mar reg meg neztem az oszeset.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #10993 üzenetére
Nem pont rád és Csavezra gondoltam, hanem a pubg különítményre
-
-
venom8888
őstag
Rust ra hogy lehet leg gyorsabban bejutni? Alig dobja. 1 hete nem adta
-
Xaels
félisten
válasz
boogie84 #10992 üzenetére
Olyan velem is volt. A bounty ellen szerintem nem véd a Ghost, azt valószínűleg egy a közeledben földetért játékos indította el.
Én csináltam Warzone-hoz saját loadout-ot, ahol rámentem a távolságra is. M4A1 hangtompítóval meg a szögletes csővel, 3,5X-es optikával mellé meg egy AUG hangtompítóval és 60-as Nato tárral. A sniper nekem nem megy ezért lett M4A1, de lehet Oden-re cserélem.
-
spanglee001
addikt
válasz
prokxy #10987 üzenetére
attól függ ha van időd akkor igen, de elég sok idő a 100, én sem játszom keveset de még csak 98as vagyok
viszont misson/rank progress/operator mission/dayli/wealky missonokat lehet párhuzamosan csinálni egyszerre azzal lehet gyorsan fejlődni. ha tudatosan csinálod. de ha csak darálsz shipmenten akkor is lehet.
-
Xaels
félisten
válasz
prokxy #10987 üzenetére
Nézd végig szerintem mi van a BP-ban ami érdekelhet. Elvileg felold mindent visszamenőleg is az adott szezonban így ráérsz megvenni. Nekem pl. a fizetős tartalom 90%-a nem is tetszik benne és mivel csak kozmetika ezért annyira nem is késztet a fejlődésre. A feloldás sok mindentől függ, most pl. amíg dXP van simán körönként 1 szint is meg van akár.
(#10988) boogie84 nekem úgy tűnt eddig, hogy nem sűrűn van UAV és nagy terület miatt annyira nem is hasznos mint sima multiban.
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001 #10963 üzenetére
Mert ti túl komolyan veszitek, aztán le leszek baxva, veszekedni meg nem fogok.
Így is kaptam az ívet tegnap, hogy kérdeztem dolgokat a pénzgyűjtő játékmódban prokxy-tól, pedig 350000-et gyűjtöttem
Este leszek -
Delávégá
tag
válasz
Jack Oneill #10978 üzenetére
Ilyen nekem is volt elejében. De néha paging file error-al dobott ki. Átraktam másik partícióra ahol több helyet tud a rendszer felszabadítani ha a limit (8gb) betelne és láss csodát 2-3 óra játék után se dobott ki. Amúgy megjegyezném hogy képes 10gb helyet is felzabálni ideiglenesen. Vicces.
-
prokxy
veterán
BP szintem most 17, de még nem vettem meg, ha mégis, akkor az +20 szint, tehát 37?
Van még 23 nap hátra, a 100-as kilockolható napi 2-3 óra játékkal? -
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Csokishurka #10899 üzenetére
Igen, engem 2 napja folyamat, par perc jatek utan. Eddig nincs megoldas.
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Tgenap prónáltam együtt játszani két barátommal. Ők ps4 pro én pc, játékban a cset. Ém az egyiküket jól hallottam, engem senki nem hallott ők jól hallották egymást. A játék kiírta, hogy NAT: open (szóval ez a része elvileg oké).
Van valakinek ötlete? Esetleg valamilyen portot kéne még nyitnom? mikrofonom jól működik.
-
prokxy
veterán
válasz
spanglee001 #10963 üzenetére
Velünk volt DC-n, 3-an mentünk.
-
Helló, bocs ha hülyeséget kérdezek, még elég új vagyok ebben a játékban. Jól látom hogy nem lehet kiválasztani azt hogy hányan vagyunk egy csapatban, tehát hogy mindig hárman vagyunk? Tehát nincs egyszemélyes, meg kétszemélyes mód?
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka #10970 üzenetére
Bekapcsoltam v-syncet e segített...érdekes
-
Csokishurka
őstag
válasz
tupacamaru #10900 üzenetére
Nah scan and reapir sem segített, valakinek valami ötlet?
-
GAbre
veterán
-
Sziasztok! Hogy lehet nálam 2db gránát? Vagy molotov koktél stb..mindenki 2 dobál de nekem csak van.Köszi a választ.
-
Xaels
félisten
válasz
kisza25 #10962 üzenetére
Nekem ma 2 győzelem jött össze 2 különböző csapattal. Így már 5 Win-em van összesen. Az elsőt ráadásul éppen streameltem is, végjáték, de 1:34 körül indul a teljes utolsó kör a videón bár nem túl izgalmas, mert a beszélgetést nem rögzítettem így nagyrészt sima kempelésnek tűnik.
Az 5. győzelem meg [link]
-
AshaNoR
tag
Sziasztok, ma xboxon nekiláttam a Warzonenak, viszont jó lenne, magyarokkal játszani, ha gondoljátok vegyetek fel
ID: NoRbISBP
-
-
prokxy
veterán
Lehet itt vkikhez csatlakozni DC-n?
Bármi multi mehet.Ill. PS4-es ismikkel is játszanék, hogy lehet őket látni ingame vagy b.neten? Crossplatform on-on van.
-
sirdenis
tag
Ha csapattársat kersénet, vegyetk fel ! sirdenis#2533
-
Gebriel
veterán
A gáz maszk animációját ki lehet kapcsolni?
-
Gebriel
veterán
válasz
markknight #10930 üzenetére
Én meg kb kukáztam a Apexet a COD után.
Nincs fedezék? Ne viccelj már -
porse
őstag
Nekem a hangom tűnt el PS en, mikrofon teszten a játékban pedig mozog a csúszka is mikor beszélek bele, de lobbiban és játék közben sem látom a hang ikont, hogy beszélnék.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy eddig miért tudtam gond nélkül játszani a Warzone jatekkal, de 1 napja állandóan fogja magát és kilép asztalra a játék? bármilyen grafikára állítom, akár a legalacsonyabbra is, akkor is. -
Hege1234
addikt
randomokkal nem adja..
sk8ord1e#4717180
hentelésre kész -
skt
tag
Valaki igazán bevezethetne ebbe a battle royal világba, mert így egyedül elég szenvedés
Esetleg valaki vállalkozó ? -
Redcaster
őstag
Szeretnék öcsémmel WZ-zni, ő PC-n, én PS-en. Csináltam új felhasználót PS-re, új ActivisionID-t is ugye, és azt írja, hogy egynél több belépésem van az adott accounttal, amikor be akarok lépni mindkét gépen. Mi a franc
Új, külön létrehozott PSN felhasználó + ActivisionID, és nem enged be egyszerre a kettőn
-
prokxy
veterán
Srácok, megvenném a játékot, melyik éri meg jobban?
A battle pass-os? -
-FLY->
őstag
válasz
markknight #10930 üzenetére
Sosem BR-oztam, ezt is csak amiatt néztem meg mert COD. Nekem tetszik, elég sokat codoztam anno multiban, így teljesen nem idegen ez sem.
Solot szvsz nagyon gyorsan össze kellene dobják, mert így egyedül ez inkább már szerencsejáték, ennek ellenére viszont van olyan, hogy egy lövés nélkül megyek be 20 alá (nem találkozom senkivel).
Több player is simán elférne -
markknight
veterán
Sajna pár nap után fel kellett adnom ezt a játékot. A karakter mozgását Apex után lehetetlen megszoknom, mintha meg lenne kötözve a pali. A pálya hatalmas, fedezék meg sokszor nincs is. Ráadásul sikít alatta a PS4
-
Casanova*
veterán
válasz
CsabCharger #10906 üzenetére
[Ping Fix Windows 10 (Gaming) - Lower Ping and Fix Lag] Hátha ez segít.
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Letöltöttem az ingyenesen játszható war zone-t. A következő gondom van. A training elején amikor azt az utasítást kapom, hogy menjek a fedezék mögé nem jönnek fel a célpontok bármit is teszek. Guggolok fekszem állok, célra tartok. Néztem róla youtube videót, ott simán előjön a célpont. Valami ötlet?
-
Palesz191
aktív tag
sziasztok, senki nem jött rá még azóta, hogy hiba nélkül kidob mit lehet csinálni?
Már annyi mindent végig csináltam, 20p volt a rekord hogy bírtam játszani. Havernak meg egyszercsak jó lett és azóta tolja. -
N@idia
őstag
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Warzone-hoz keresek egy 3. társat alkalmanként, szinte minden nap vagyunk de változó, hog pont mikor nincs 3. személy, cross play miatt meg igazából mind1 lenne, hogy milyen Plattform van, de a kommunikáció miatt jó lenne ha lenne mikrofonja
-
Vitee
aktív tag
válasz
CsabCharger #10906 üzenetére
Ez totálisan netes laggnak látszik. Szerintem ez nem hardveres gond, az a része fölösleges volt, bár a paszta a procinak jól eshetett
De ha figyelmesen megnézed a videót, a 2:37 utáni és a 4:08 utáni akadásnál az 50körüli pinged felugrik 996-ra és pirosan jelzi is, hogy nem oké ez a latency.
Szóval nem is kérdéses, ez netes gond, ezért teleportálsz össze vissza a játékban :) -
CsabCharger
csendes tag
Sziasztok. Végső elkeseredésemben írok ide, hátha itt lesz az, aki megmondja a tutit.
Nagyon durva laggok, kép beakadások teszik tönkre a játékélményemet. Ami a durva, hogy nem tudok rájönni az okára. Olyanokat csinál, hogy megyek a pályán, aztán hirtelen mintha visszateleportálnék pár méterrel, illetve jön az ellenfél, megáll a figura, miközben elkezdem lőni. Mire elindul a kép, addigra Én fekszem holtan. És az Ő kill cam-éből semmi rendelleneset nem látok. Még arra gondoltam, hogy mivel konzolosokkal tolom crossplay-ben, lehet, hogy a nagy FPS különbségek miatt van? Nálam amúgy a CPU/GPU olyan 60 fok körül mozog. Proci most lett nemrég újra pasztázva. Gondolok még a netre is, de a szolgáltató szerint minden ok a kapcsolattal. Hasonló szitu volt pár éve a GTA Online-al is. Azt úgy oldottam meg, hogy minden torrentet leállítottam, mert TS-en láttam, hogy baromi magas a pingem. Most hiába van minden kilőve, ugyanúgy fennáll a jelenség. Ma már a gépemet is újrahúztam. Mint kiderült feleslegesen. Amúgy a játék sima HDD-n van, nem SSD-n. A gépem pedig jóval az ajánlott fölött van. Csináltam 1 gameplay-t, 2:37-nél és 4:08-nál is látható az említett probléma. [link] Ha valakinek van ötlete, szívesen veszem. -
Hali valaki 3.-nak pc-n Warzone ? Jozefgucci#2258
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
craftsman01 #10902 üzenetére
PC-n a bal ALT.
-
craftsman01
senior tag
Hali, hogy kell pingelni? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest