- Fotók, videók mobillal
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Hzoltan969 #12396 üzenetére
Ez az 50%-os render scale azért zavar engem sokszor. Elindítom a játékot, feltolom maxra a grafikát, játszok rendesen, másnap elindítom, render scale 50%-on, visszarakom 100-ra, erre DirectX errorral elszáll a játék.
Restart, visszaállítom 100-ra és megy rendesen. Szóval nem értem. Imádom a játékot, de ezek a random fagyások azért felcsesznek, arról nem is beszélve, hogy vannak napok, amikor mintha menstruálna a játék és makacs módon minden ALT-TAB-ra kifagy... Máskor meg napokig jó.
-
dombi81
senior tag
-
rolio1
tag
Sziasztok
Este 22 után leszek discordon is, leginkább plunder fegyo húzás ment eddig -
kovsol
titán
válasz
Hzoltan969 #12385 üzenetére
Képzeld el bugos nálam mint közben rájöttem.
Hiába rakom Fullcreen-re a beállítást, minden indításkor átáll Fullscreen Borderless-re.
Eddig ezt nem vettem észre, és ha borderless fut akkor egy rakat fosadék a grafika, kb ilyen cod1 szintű nálam. Ha indítás után beállítom fullscreenre akkor jó.BTW ez a játék minden csak nem fotorealisztikus LOL. Grafikája vetekszik vagy egy Battlefield3 -al.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Többek között nálam sincs meg az ingyen tier 10-es ajándék tegnapról. Tudnak róla. [link]
-
redingitell
senior tag
Szokás szerint megint csak 2-en vagyunk warzone-ra. Valaki 3-iknak? PH-s discordon vagyunk
-
lacy86
addikt
Nem nagyon szoktam panaszkodni es nem vagyok profi a COD-ban de nem lehet ekkora az Isten allatkertje 🤪🤪🤪
Orulok, hogy 3 csillagos 145-os szintu csatlakozik squadba.
kozben azt sem tudja merre van arccal. 😅😅 -
shotika
őstag
válasz
lowzor #12384 üzenetére
Azhir Cave, Gun Runner, ShootHouse, Hackney Yard - ezek kva jók, és futottak még: Rammaza, Grazna Raid. A többit nem annyira csípem, főleg a Piccadillyt nem, azt kifejezetten utálom.
De egyébként, ha nem vonja el semmi a figyelmem, akkor igazából tökmindegy melyiken játszom. -
shotika
őstag
válasz
nanorambo #12379 üzenetére
Sose felejtem el a pillanatot, amikor megvettem az MW2-őt (még masszívan élt bennem az első rész emléke), majd elindult ez:
Hans Zimmer zenéje és az egésznek a stílusa annyira beszántott, és ugye a játék végig tartotta is ezt a fajta moziszínvonalat, hogy ilyet azóta is ritkán tapasztalok meg videojátékban.
-
KaitouP
nagyúr
Megy a Dupla-Dupla hétvége.
-
nanorambo
őstag
Így nagy homeofficeozás közben bezsákoltam a modern warfare 2 remasteredet.
Egy kicsit már fapadosnak érződik, hiányzik az extra sprint és hogy letámaszthasd a fegyvered, de ezeket leszámítva még mindig nagy élmény a kampány. Anno az egyik kedvencem volt. Sokat dobnak az új animációk, meg ha jól vettem észre csinaltak plusz pár másodperces ingame animációkat pár küldetés elé. Szóval elég jó lett. Viszont a zenét nagyon halkra vették, és nem lehet állítani külön a hangerőt. Pedig a zenéje is nagyot ütött anno.A tegnapira: Megkaptam Ghostot Mw2 remastereddel úgy is hogy nincs season passom. Elég faszán néz ki a "retro" ruhája.
-
kovsol
titán
Minden indításkor azzal fogad a WZ, hogy installálja a shader csomagokat. Ez normális viselkedés?
A játék meg iszonyat ronda high grafika mellett is. -
Casanova*
veterán
válasz
Dragon3000 #12369 üzenetére
köszönöm!
-
KaitouP
nagyúr
Emlékeztető poszt:
Ma este indul az ingyenes multiplayer mindenkinek. A játék Warzone kliense elég a multiplayer mód kipróbálásához, melyet egész hétvégén játszhat mindenki.
(Képen az ingyenes időintervallum, és a játszható playlist)Szintén ma estétől egész hétvégén át Double XP, Double Weapon XP, és Double Tier esemény van, tehát mindenki aki még nem érte el a maximum szintet, vagy kedvenc fegyverének maximum szintjét, esetleg a Battle Pass utolsó, 100.-ik lépcsője hiányzik az ingyenes 10 Tier ellenére, az most hajrázhat.
(Duplázós hétvége, mely magyar idő szerint 20:00 óra környékén
kezdődik várhatóan az ingyenes multiplayerrel együtt)Továbbá a tegnapi nap folyamán ingyen 10 Tier skip lehetőséget kaptunk a fejlesztőktől, melyet a játékon belül a Store fül alatt a "Just for You" opciónál lehet megtalálni. Akinek nem felhasználható valamennyi, vagy az összes Tier skip lehetősége - lévén már majdnem vagy teljesen elérte a BP végét - az a következő szezonban válthatja majd be ezt a lehetőséget.
(Az ingyenes Tier skip minden Battle Pass tulajdonosnak elérhető) -
KaitouP
nagyúr
válasz
blaca83 #12349 üzenetére
Ahogy a kolléga írta később, itt a fórumon a topikban inkább a saját Discord szerverünket reklámozzuk egymásnak, ha lehetséges. (Nem, nem, tilos másikat használni mellette, vagy helyette, de ha már itteniek vagyunk, és megcsináltuk, akkor használjuk is.)
-
Deck
titán
válasz
Evil Snowman #12353 üzenetére
-
-
blaca83
őstag
Szia!
Szerintem aki régebb óta játszik COD-ot vagy BF-et az már fix csapatban saját Discordon.
Itt biztosan találsz társakat, mert folyamatosan keresnek valakit akivel lehet játszani:
Magyar Call Of Duty Közösség
Discord meghívó: [link] -
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
A Warzone játékhoz keresnék játékostársakat, mert haverjaimat nem igazán érdekli. Tudtok valami Discordot hozzá? -
Bennyboy
őstag
Már most sem lehet belogolni, jó lesz ez az open hétvége meg dupla xp
-
zoltannagy
aktív tag
Én egyszer voltam már 155-ös mikor ugye frissítésnél vissza raktak leves 1-es szintre, ha jól emlékszem.
Most 153 vagyok, ha most nem leszek 155-ös, akkor miről fogok lemaradni?
Mert olvastam, hogy hétfőn lesz frissítés talán? -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok!
A TIER szintet, hogy lehet a leggyorsabban lépkedni? 1 hete tértem vissza a játékba és elég jól feltornásztam magam. Jó lenne kimaxolni.
-
Üdv!
Nem épp élet-halál kérdése, de érdeklődnék, hogy van olyan oldal, ahol a játékos statisztikákat meg lehet nézni úgy, hogy ezért ne kelljen mindenféle regisztrációt megejteni? -
Stylerr
addikt
Mikortól indul a dupla XP, illetve a free multiplayer hétvége?
-
Gigi01
őstag
Nekem tegnap gulágba,indult volna a meccs,aztán visszadobott a gémbe,a másik fél ilyenkor kiléphetett?
Gondolom megijedt. -
WaterWave
veterán
Solo mód, 6-an maradtunk rajtam kívül, erre disconnect online server. És ne kapjak agyfhaszt.
-
-
-
Deck
titán
Majdnem 1 hónap után újra nyomtam 1 meccset de látom semmi se változott. Camp, M4 mindenkinél, rakétavető (Rust és kisebb mapokon), magas ping..
-
nyinya
tag
válasz
Roland861010 #12322 üzenetére
Amit leírtál, azt hívják Aim bot-nak
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
MP5-re és a P90-re mi a BEST beállítás?
-
Roland861010
veterán
Az hogy van hogy a srácnak a célkeresz olyan gyorsan ugrált egyik playerről a másikra, hogy azt képtelenség meg csinálni!?
Rendesen át ugrott egyikről a másikra és persze mindenki kill!?
-
prokxy
veterán
Sziasztok,
jóbarátom jönni COD-ozni, innen gondolta megvenni, mennyire megbízható az oldal?
plati.market -
tupacamaru
veterán
válasz
Evil Snowman #12303 üzenetére
Most léptem ki, eddig játszottam, nekem ment rendesen.
Az milyen, hogy a csapattársaid nem gyógyítanak meg, hogy el tudják venni tőled a pénzt?
Aki csak WZ-Plunder-t szokott játszani, az felvehetne: Z0e#21770 -
prokxy
veterán
válasz
Hzoltan969 #12309 üzenetére
Nem számít, ha ad hozzá 10-et, akkor mindegy, hogy 5-höz vagy 85-höz.
-
Hzoltan969
tag
A Battlepass szinteknél szerintetek nő a követelmény vagy fix? Másképpen fogalmazva: számít-e, hogy a +10 tier-t 40. szinten veszem meg vagy 90-en?
-
Nekem 347 xD bár úgy sem érdekel xD
-
Azt hiszem majd holnap reggel bejelentkezem inkább HO alatt, amíg az oskolások nyomatják a távoktatást.
-
shotika
őstag
válasz
-
prokxy
veterán
válasz
Dettó, nálam "csak" 1501 perc
-
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fotók, videók mobillal
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest