Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - iPhone topik
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón
 - Samsung Gear S3 - második kör

- 

Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

spanglee001
addikt
válasz

L4ck091

üzenetére
						i5 7600k-val is 100on ment a proci groundwar játszhatatlan volt, a kissebb mapokon 95% körül mozgott éppen játszató volt, így muszály volt ugradelnem. és a mikroakadásokra a 32gb ram volt a megoldás többeknél. 1060 6gb is csak az éppenhogy kategória, de egyelőre nem tudni mi lesz, így halasztom a 2070et
  - 

L4ck091
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Tegnap este letöltöttem a Warzone-t, kaptam is a fejeseket 5 percenként

Ma is elkezdtem játszani vele, de minden meccsből kidob. Feladatkezelő szerint 100%-on használja a processzort, lentebb vettem a grafikát, de az sem segített.
Konfigom a minimumnál jobb, úgyhogy nem értem a dolgot - I5 4460, 2x8 gb kingston hyperx, gtx 970 (4 gb), win 10 64 bit.
Van esetleg valami megoldás, vagy ne erőltessem a játékot?
Köszi előre is!
  - 

Chris1983107
tag
Kicsit "megnyugodtam", hogy a fentebbi sorokat olvastam. Amióta megy a season 3 kb. 4-5 alkalom volt már, hogy le akartam törölni a játékot. Ugyanezen problémák miatt amiket fentebb olvastam. Klánok együtt darálnak, azonnali random fejlövéssel halok, míg én előtte egy komplett tárat engedek beléjük stb. stb..
 - 

s.bala31
őstag
válasz

Tomko78

üzenetére
						Vagy gyengébb csapattársakat dob melléd. Volt egy 6 körös győztes szériám utána elkezdett "kompenzálni" és jött egy szintén 6 körös vesztes pedig ott voltam általában az első 3-ban. A másik hogy mostanában belefutok hogy egy komplett klán az ellenfél és természetesen ez általában vesztes meccseket eredményez mivel gondolom náluk megy közben a kommunikáció. Ezzel nem is lenne baj de a meccs végén jön egy kis pöcs közülük és bepötyögi "EZ" mikor kb 20-30 ponttal győztek (pl ezek [link] ). Vagyis az ilyen meccsek nem éppen a fair küzdelemről szólnak amikor az ilyen klántársak ellenfelei random játékosok.
 - 

prokxy
veterán
válasz

Lomha 8V

üzenetére
						Én ilyen kirívó esettel még nem találkoztam Plunderben, de BR-ben sem. Vannak érdekességek, de amikor 2x megyek be egy ajtón, mert egy lag visszadob vagy áthajtok egy kapun a teherkocsival majd észreveszem, h a falban vagyok, többiek meg röhögnek voice-on és a jogsimat szapulják, szóval bármi lehet.

- 

Lomha 8V
addikt
Plunderben koma 1.360.000-at csinált, 43 killel és egyszer sem láttuk meghalni. Itt már engedélyeztem magamnak egy szemöldök emelést.

- 

omfgk
veterán
válasz

prokxy

üzenetére
						Már egy 100-as ping limit is javítana a helyzeten amúgy... Ami a játékélményt is javítaná mindenkinek a szerveren.
A cheaterek legalább kétharmada a már megszokott 170-190-es szinten mozog. Ázsiai régió.
Amúgy igen, a redditet követve úgy tűnik ,hogy a Ground War mód elég közkedvelt a csalók között.
 - 

NomAd_82
aktív tag
Sziasztok.
Nekem is gáz van a grafikai beállításokkal.
Akármit csinálok, az fps beesik 10-re és konkrétan megakad a játék single-ben és multiban is 10 másodpercenként. Már új vga driver telepítés, reinstall game volt de nem javult. Már indítottam min. grafikán is de ugyanez.
Csinált olyat, hogy betöltés után a teljes pálya pink neon kék lila és hasonlóan fura színekkel volt tele. Utoljára ilyet vagy 10 éve láttam amikor fos volt a vga-m.
Valakinek ötlet esetleg?
Továbbá ha full screen-re állítom a megjelenítést, akkor tálcára teszi a játékot.
Így most full screen borderless-en van. Nem értem, de már lesül az agyam. - 

laragirl83
őstag
Volt egy 160megás quick update ezt hol írja h mit matekoltak?
 - 

pulffy
őstag
válasz

- = Zk = -

üzenetére
						Lucky Based Matchmaking
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó lucky... Ma meglett az első solo winem, 10 kill no death
 volt boldottá - 

n42
tag
Sziasztok,
Azt szeretné kérdezni, hogy az mennyi gyakori hiba hogy a játék egyszerűen kifagy? A mai nap játék közben is kétszer teljesen megfagyott, de a másik hiba az, hogy nem tölt be a pálya, csak hallgatom a madárcsicsergést töltőképernyő előtt...? Ez a hiba eddig az első naptól előfordul, s azóta már volt is W10 újratelepítés is... - 

Pro!Petya
addikt
Erre én is kiváncsi lennék!!
 ((#13247) LorenzoHUN)
Nálam is 3-4 óra alatt kb 50-60X ürít....
/1440p felbontás minden high./ avg ~120-130fps
------------------------------------------------------------------------------------------------Más:
Kipróbáltam 1080p full low-ba mert látom sokaknál ez a módi még RTX-es csúcskarikkal is.
Basszus hát valami iszonyat mennyire szarul néz ki , amúgy sem egy bfv kinézetre.... de még ezt is lerontani ... ?!
Értem én hogy "kompetitív" meg miazanyja de ennyit megér az a plusz fps hogy ettől lesz mindenki Shroud?Majd megszokod!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt már nincs olyan mint BFV-ben hogy kibéreljük az állandó Top3-at egész este
Pár jó kör után úgy is $zopóágra rak akármit is csinálsz, és pontosan úgy ahogy írod esni kelni fogsz.
Személyszerint én utálom ezt a SBMM "rendszert" , de ez van. - 

pulffy
őstag
válasz

- = Zk = -

üzenetére
						Nem, Warzonban LBMM van...
 - 

prokxy
veterán
Az normális ebbe a qrva játékban, hogy egyszer jó körök vannak, lehet foglalni, ölni, máskor meg a killfeed-en csak a piros öli a kéket, zöldet??? enemy vtol, enemy chopper, enemy apjukf@sza...ilyen nincs, ez tuti nem véletlen.
  - 

craftsman01
senior tag
Üdv a lassan betöltődő textúrák miatt mit állítsak,hogy gyorsabban töltsön be. Pl a házak.
 - 

Dragon3000
nagyúr
válasz

Tomko78

üzenetére
						El kellene ezt már engedni, ha a játéknak 1080p full grafikához elég a 6GB vram, de neked 8-12GB-os vga-d van, akkor elfog menni 6GB fölé, mert van, akkor minek törölje a nem kellő dolgokat, majd ha kell szabad ram, akkor tisztit. Nekem 6GB-os a vga-mon 2560x1080 normál és high beállítások mellett gond nélkül megy a játék 5,7GB vram használat mellett. Vram ügyileg menne úgyis, ha minden highon lenne, de zavar, hogy akkor már 60 alatt van az fps, ennyit bír az 1060

- 

Tomko78
őstag
válasz

ßrainiac

üzenetére
						Ez épp olyan mint 1080p elég a 6 GB vga na persze
 amikor highon 7.5-7.8 GB zabál vga memóriából Cod MW alatt , míg normálon elvan 4-4.4 GB vga rammal , nesze neked 8 GB vga 
 egy Cod igaz mit várunk , kiadunk érte apró pénzt és szívat minket rendesen , főleg ha jön valami javítás , még egy virág boltitól még el is tűrném de egy 19 ezer ft occo gametöl már nem , és nehogy valaki írja nem kötelező játszani vele ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

Laraxior
titán
válasz

- = Zk = -

üzenetére
						Annyinak azért elégnek kell lennie, még annak ellenére is, hogy ebben a játékban gyakran látok 17GB feletti használatot, persze alatta megy a monitorozás, böngésző, stb...
 - 

ßrainiac
addikt
válasz

Xanax88

üzenetére
						Ha server disconnectet kapsz, nalam ugyanaz volt. Vettem egy routert, amit beraktam a szolgaltatoi utan, azt pedig bridge modba raktam.
Tenyleg ritka fos ez a jatek a blizzarddal egyutt. Evekig 0 bajom volt, csak a COD szivatott meg igy.
Szoval a fentit javaslom, en egy TP link archer C80-at vettem amugy. Azota (nyilvan) a wifi is izmosabb lett :)
Tomko78: nalam a nehany jatekora utani beakadasokra ugy tunik, a ket cache beallitas kikapcsolasa hozott gyogyirt. Azota lenyomtam 2 full estet es 0 akadas volt.
 - 

Laraxior
titán
WZ-re mit érdemes vinni?
Mert még nincsenek teljesen kifejlesztett cuccaim, így majdhogy jobb cuccokat találok, mint amit a loadoutban tudok magamhoz venni
Gondolom érdemes egy pötyögtetőt vinni, meg valami nagyobbtáras automatát?
 - 

lacus83
senior tag
válasz

Tomko78

üzenetére
						Fogalmam sincs de bőven elég a 16 GB.
Konfig az adatlapomon.Nalam a net a gond csak néha. Telenor Hello Data nem a legjobb mindig, de sajnos kábeles, vezetékes net nincs hiába lakom városban.
Volt Nv driverek gebasza is, nyilván megjelenés óta 1xer.Sőt azt vettem észre hogy mostanában driver frissítések után még jobb is szokott lenni. Game NVMe SSDn. - 

BandiHUN
veterán
Kidobálásra,memo elfogyásra EZT kell felrakni Empty standby list cleaner,ezt használom én is,és semmi gond órákon át,van,hogy pl.tegnap 3 óra gém alatt 5x is működésbe lépett.
 - 

tocsek18
senior tag
 - 

Tomko78
őstag
válasz

lowzor

üzenetére
						egy 2070 nvidia vgara lennék kíváncsi mert az van nagyjából egy teljesítményben ezzel , de igaz mit várjak míg nem jött a battle pass 2 , addig pl az anti lag meg ilyenekkel simán ment a game , utána úgy megjavították a játékot , azóta se a riva tune se a chill nem engedi a fps szabályozni + a anti lagot meg ezeket se türi a játék , akkor szerinted milyen a fejlesztő csapat ?
  - 

lowzor
veterán
válasz

Tomko78

üzenetére
						Nálam RX 570 4G-vel 1080p-ben hibátlanul fut high textúrával úgy, hogy kb minden maxra van állítva, 70+ FPS mindenhol.
Teljesen folyamatos, röccenésmentes, nem fagy ki soha.
16 giga RAM nálam bőven elég hozzá, 11-12 gigánál többet még nem evett játék közben a monitorozó program szerint. - 

shotika
őstag
Na, vinyó kivéve, most beléptem játszani, és továbbra is kilép hibaüzi nélkül...
  - 

Xaels
félisten
Warzone-ban a Bounty-t nem tudjátok mi alapján rakja valakire? Kicsit kezdem unni, hogy állandóan az én homlokomra kerül a kereszt a csapatban is. De úgy képzeljétek, hogy tényleg 3-4 egymást követő körben mindig én kapom.
 - 

spanglee001
addikt
válasz

lacus83

üzenetére
						igen itt is minden okés. az akadásra 32gb ram, és a rályzen volt a megoldás, a dx hibára a borderless mód, a kidobálásra a nat type állapota/portok nyitása.
Érdekes tápok ajánlása folyik itt
 de igen a minőségi táp fontos, és főleg akkor ha egy játék ennyire terheli akkor tudnia kell folyamat leadni a kraftot. Emiatt kellet váltanom teljes konfigot, ezelőtti játékok hibátlanul futottak, tehát elfogyott a gép mint másoknál is, hiába nem akarják beismerni de ez van. Egy nem minőségi táp tud okozni érdekes anomáliákat, tehát 20k körül nézeget tápot, nyugodjon meg az nem a minőségi 
 Egy winkulcs meg 2k körűl van, érdemes beszerezni, hiába állítják hogy eredeti van, de az aktivátorra kiírt eredeti win nem az 
  - 

Tomko78
őstag
válasz

lacus83

üzenetére
						Nvidiára , de hol az amd ??? pl highon max beállítás mellet is 144 fps van , de két mecs után elkezdi zabálni a rendszer memóriát pillanatok alatt 16 gb használ és beakad , azért 1080p hez ne kelljen már 32 gb rendszer memória , míg normál beállítás mellet bőven elég neki max 9-10 gb rendszer memória , azért mondtam elég gyengén muzsikáltak a fejlesztők itt látszik nvidia tolta kicsi kessel a gamet , látod nekem sem az a gondom, nincs fps hanem akadozik a game , pl itt high minden maxon és elkezdi 10 gb rendszer memóriával és pár kör útán meg ez lesz

- 

kovsol
titán
válasz

- = Zk = -

üzenetére
						Nekem egy ezer éves GTX970 high grafika még 2xAA is aktív béren stabil fix 60FPS. Meg se recen, GPU 60-80% szóval lenne benne még fps ha nem lenne fix 60 beállítva.
Es egyetlen egyszer nem fagyott, vagy dobott le. DIGI 1000Mbit netem van mellé. - 

Tomix24
addikt
válasz

Tomko78

üzenetére
						Én Amd VEGA56-ról jöttem át Nvidia-ra
COD-nál csak közepes beállításokkal nem omlott össze, és 150FPS-nél is meg meg akadt.
ÚJ Win10, és új kártya (2060super). Azóta, nemcsak a COD-al, de semmi mással sincs bajom.
MAxon nyomom a COD-ot, plusz feltettem 1440p-re ráadásnak. - 

lacus83
senior tag
válasz

Tomko78

üzenetére
						Évek óta a legjobban megírt játék. Semmi gondja. Semmi vitát nem kívánok indítani, de pl nálam 2060on röhögve max fhd 130-150 fps.
Az új pályákon pl több az fps is.
Elejétől kezdve jól megy. Ismerőssel épp ezt beszélgettünk hogy végre egy cod ami jól megy, frissítik, foglalkoznak vele.
A gond nállad lesz.Amd driver valszeg. - 

shotika
őstag
válasz

dombi81

üzenetére
						Én még az életben nem találkoztam ilyen jellegű problémával, és az se könnyítette meg a helyzetet, hogy a játék hibakód nélkül omlik össze - ahogy az se, hogy ez az egyetlen játék, ami ilyen jellegű problémákkal jelentkezett.
Én anno is úgy voltam vele, hogy úgyse tuningolom a gépet, nem kell komolyabb táp - csak közben telt az idő, volt 2 videokártya csere, lettek új tárhelyeim is, és teljesen kiment a fejemből ez a tényező. - 

Tomko78
őstag
De mivel ez egy elég gyengén megcsinált game , azért pl hiába röhögve vinné a mw-t a 5700XT , de csak normál grafikai beállítás mellet jó , illetve driverben is ki kell kapcsolni mindent szinte anti lag meg ilyeneket mert attól is be tud akadni a game rendszeresen , lássuk be ma már nem tudnak megírni egy normális játékot a fejlesztők , én így használom , sajnos hiába bírná a highot is de akkor vacakol a game

- 

zoltannagy
aktív tag
Mikor itt a szerver gondokat írtok (biztos van aki ismeri) mindig ez a kép jut eszembe róla.

[link] - 

Dave567
addikt
válasz

Imilenni

üzenetére
						Szerintem nem foglalkoznak már vele, és biztos van ott is, mint itt is.
Én nem csodálkozok, hogy megugrott
 Most nincs elegendő helyem, de ha lesz felrakom újra, aztán tolhatjuk.Más: a backlot marha jó map lett, de a játék nem változott, magas latency, a spawn az förtelem, backloton, meg jelenek, és már ott szalad az enemy, vagy éppen ott campel.
GOOD Acti.... - 

válasz

Xanax88

üzenetére
						Egyik ismerősöm kipróbálta a Warzone-t, játszogatott vele 1 hétig, aztán egyik reggel amikor indította volna a játékot azt írta a játék hogy frissítenie kellene, nos nem volt mit!
Szenvedett vele, javította letöltötte újra de sehogy sem volt neki jó.
Aztán kipróbálta új fiókkal, ÉS MENT NEKI!
Ezt úgy hogy?
Aztán visszalépett, és ugyanúgy nem indult neki, egyszerűen azzal a fiókjával nem tud játszani sehol sem
  - 

omfgk
veterán
válasz

redingitell

üzenetére
						És a hivatalos nem? Inkább a hivatalos az ami több gondot okoz. Főleg a frissítések terén.
Na meg a bent hagyott temérdek szemét miatt.Ismerőstől hallottam.
Hiszen nekem nincsen viszonyítási alapom.
  - 

dombi81
senior tag
válasz

redingitell

üzenetére
						Képes okozni bármiben, de nem a szélsőségek esetében. Az emberi cselekvésképtelenség és hozzá nem értés egész sor hibára enged következtetni, melyeknek köze nincs a játékhoz, inkább a felhasználó vagdalkozásához és ismeret hiányához.
Nem a a probléma megoldása a valódi cél, hanem a "nekem van igazam, egész biztosan" ténymegállapítás. A játék "szar", "nem működik", ezeket a frázisokat igen könnyű puffogtatni. De erről szokjunk le, semmi értelme, kezdjünk el azon gondolkodni, valójában hol is lehet a hiba a saját rendszeremben avagy az elképzeléseimben? - 

Land
veterán
válasz

Dragon3000

üzenetére
						Be van kapcsolva.
 - 

atee
őstag
Ez az egész EU szerver szarakodás azért is érdekes. Mert simán csatlakozom a barátaimhoz a partiba. Akik EU régióra állítva játszanak. És gond nélkül játszom velük minden nap. És fordítva is természetesen. Ha viszont egyedül akarok EU régión játszani azt nem lehet...
 - 

Land
veterán
válasz

Dragon3000

üzenetére
						 - 

Land
veterán
Nem gondolnám, hogy a gyenge/közepes összetákolt rendszer miatt történne a szerver megszakadás.
Egy fix 4 GHz-en (igen fix, letesztelve, mindan játék alatt tökéletesen működő processzor setupom van) ketyegő 8 magos, 16 szálas Ryzen 2700 egy Geforce 2070 Superrel és 16 Gb rammal gyenge lenne.
A Win 10-en eredeti és a Kaspersky is. Nincs tört szoftver a gépemen. Ja és ez a kidobálás ha jól emlékszem egy februári update óta van. Decembertől február közepéig 1x sem (!) dobott ki. Valamit állíthattak akkor ami miatt nálam ez történik.
Semmit nem telepítettem akkor a gépre és nem állítottam el. - 

atee
őstag
Szia!
Végig próbáltam egy halom megoldási javaslatot. Semmi nem okozott változást. Csak amerikaira állítva tudok játszani. Azon viszont mindenféle hiba nélkül.
Persze a szokásos lagok megvannak minden nap, de nem folyamatosan szerencsére. Ez inkább a leterheltségtől lehet.
Ami érdekes még, hogy eleinte nem vagy csak nagyon ritkán dobott ki BLZBNTBGS000003F8 hibaüzenettel. Manapság már a menüből is kivág sokszor ha EU ra van állítva!Platform: PC
Játék helye: HDD
Internet: Microweb 30.... nem röhög. Az ország elvileg fejlett nyugati részén élek és nincs optika...

Processzor: Intel 8600K
VGA: AMD 5700 XT
RAM: 32 GB
Vírusíró: Bitdefender hivatalos(fizetős)
Router: TP-link 3420
Többi hardver infóban, de nem hiszem, hogy ez az egész hardveres hiba lenne!
Végigcsináltad a hibaüzenetre kidobott megoldási javaslatokat? Az újratelepítés kivételéve igen!Minden játék eddig is hiba nélkül futott. Csak online multiplayereket játszom. Legutóbbiak a BF1, PUBG, BF5, Apex és most a COD. Aminek van ez a bosszantó hibája.
Soha semmit nem kellett piszkálnom. Atomstabil a gépem! - 

Xanax88
tag
válasz

KaitouP

üzenetére
						1500ft egy win kulcs... van még olyan aki törttel szarakodik?

Ha úgy lenne, nyílván az lenne az első amire gondolok és nem másokat fárasztok a hülyeségemmel.
Tény, volt teljesen csupaszra debloatolt winem, persze az is aktivált... de azzal voltak is gondok, vissza is álltam teljesen gyárira hónapokkal ezelőtt.
 - 

dombi81
senior tag
válasz

shotika

üzenetére
						Nézd, ezt nem tudni, ez csak egy lehetőség a hibák feltárására, ha valaki egy agyonmókolt OS-t tölt le, mindegy is, hogy honnan, ne csodálkozzon azon, hogy esetenként valami nem klappol.
Vagy amikor, 6GB-os vga-val, alsókategóriás táppal, túlhúzza a configot és nem megy magas beállítások mellett, kidobálja a játék, akkor se.#13209: egész biztosan van, sajnos.
 - 

shotika
őstag
válasz

lowzor

üzenetére
						Hát pedig valami történt, miután kihúztam a vinyót, mert a játék nem fagy le. Ha a vinyó lenne instabil, akkor ha onnan indítanék valami játékot, ugyanígy kifagyna. Ha más egyéb cuccom lenne bajos, akkor az most is kijönne. Instabil OC-n az Overclockedet érted? Mert én nem tuningolom a gépet, és az alkatrészeim se gyárilag húzottak.
Ha megjön a táp, átcserélem a kettőt és én is többet tudok mondani. De egyelőre ez a legjobb irány - a közeljövőben úgyis tervezek majd új videokártyát venni, és ahhoz jól fog jönni egy új táp is majd.
 - 

omfgk
veterán
válasz

redingitell

üzenetére
						Mi köze ehhez a hivatalos oprendszernek?
 - 

KaitouP
nagyúr
válasz

Xanax88

üzenetére
						"de a support teljesen hülyének néz... ilyenekkel, hogy "be vagyok e jelentkezve és ha igen jó accounttal e" meg "van e internethozzáférésem"..."
Azért maradjunk annyiban hogy a support nem hülyének néz, csak vannak olyan felhasználók (most éppen nem rád gondolok, akinek meg nem inge, ne vegye magára) akiknek sajnos fel kell tenni ezeket a kérdéseket, mert a szintjük ott tart, hogy az 1+1=2 is alig megy.
Egy teljes Win reinstall-t még megérne a dolog, ha az sem megy, érdemes lenne tovább cseszegetni a supportot - igen, végigmenni a hülyének tűnő kérdéseken is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Spórolós topik
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Alkoholista nevelde
 - Anime filmek és sorozatok
 - Milyen videókártyát?
 - Tőzsde és gazdaság
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - További aktív témák...

- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
 - ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 volt boldottá

((

És ha átállítjuk Amerikai régióra akkor megjavul?