- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
ßrainiac #13728 üzenetére
Érdekes, mert azt mondja Soloban működött, soha nem lőtték ki, és elég hamar volt loadout is, a pénz meg ment másra.
Viszont azt mondja, ha együtt játszunk nagyságrendekkel erősebb ellenfeleket kap, mint ha egyedül lenne.
Ilyenkor a matchmaking hogyan működik vajon?
Igaz, totál elfelejtettem, hétvégén lesz időm játszani, akkor megyek a DC csoportba -
Tomko78
őstag
válasz
ßrainiac #13251 üzenetére
Ez épp olyan mint 1080p elég a 6 GB vga na persze
amikor highon 7.5-7.8 GB zabál vga memóriából Cod MW alatt , míg normálon elvan 4-4.4 GB vga rammal , nesze neked 8 GB vga
egy Cod igaz mit várunk , kiadunk érte apró pénzt és szívat minket rendesen , főleg ha jön valami javítás , még egy virág boltitól még el is tűrném de egy 19 ezer ft occo gametöl már nem , és nehogy valaki írja nem kötelező játszani vele
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ßrainiac #13005 üzenetére
Vannak esetek amikor lószart se ér, például esetemben, nekem valami hülyeség következtében nem nyíltak meg egyes Windows-os app-ok, fájlrendszerhibára hivatkozva, de egyébként az OS működött rendesen. Mindent megpróbáltam, köztük az általad javasolt megoldást, nem segített, tegnap teljes gyalulást tartottam, reinstall, és megy minden rendesen - ja, és nem volt az egész 20 perc sem. Na de OFF vége, csak akartam jelezni, hogy az állításod nem feltétlen állja meg a helyét minden esetben.
-
Xaels
félisten
válasz
ßrainiac #12265 üzenetére
Na de fullos páncélban voltam, róla lecsíptem shotival és hamarabb leütött pisztollyal mint ahogy lőttem. Simán nyert helyzetben voltam szerintem. Mondjuk ma volt egy airstrike-os fura esetem is... de lehet csak peches vagyok mostanában.
De azért volt is ma egy Win: [link]
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ßrainiac #11903 üzenetére
Engem péntek este ez fogadott, pedig az alapjáték minden frissítéssel telepítve volt:
Persze nem bírta letölteni, mert 0-2MB/s-kel jött majd folyamat error-ral eldobta, másik régióval nézve meg max 10MB/s-kel jött, így hagytam is a francba, másnap reggel már ment 60MB/s-kel és leszedte, mind a 171GB-ot
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged