- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiserik
senior tag
válasz
DrTechnoid #11299 üzenetére
Aztán bejön a képbe, hogy 2-3 haver direkt ezt csinálja, közben beszélgetnek és felváltva ""nyerik meg"" a végén.
-
A teaming-gel kapcsolatban annyit, hogy amióta megjelentek a BR játékok, minden egyes példányában megosztotta ez a játékosokat, és nagyon nagy részben azok voltak többségben akik szerint patkányság összefogni egy random userrel vagy userekkel és így közösen írtani a többieket, solo-ban vagy akár duo trió quattró-ban. Véleményem szerint is az amúgy , mert nyilván könnyebben haladnak a win felé azok akik így tesznek, de azért azt ne felejtsük el hogy a BR játékoknak a célja eredetileg hogy megnyerjük az adott meccset úgy, ahogy csak ez megoldható. Ha kell végighentelve a pályát, ha kell 1 killel a végén, vagy akár kill nélkül ha az utolsót agyonveri a kör vagy lezuhan valahonnét.De végiggondolva a történetet, tegyük fel hogy egy random gyerekkel egymásba botlotok egy solo-ban, nem lőttök egymásra, mutogatsz neki, valahogy levágja a helyzetet hogy teamingelni akarsz, el kezditek együtt tolni a meccset mindenki ellen, el is juttok a végéig ahol az utolsó player-t is kicsináljátok, de akkor még nincs vége, mert ott álltok ketten , és hirtelen leesik h ez nem duo, egyikőtöknek menni kell, és akinek ez előbb eszébe jut, az le is darálja a másikat. Tehát elérte a Battle Royale meccs a célját, csak egy maradhatott, és viheti a csirkevacsit. Tehát el lehet ítélni ezt a fajta megoldást, de a végén akkor is csak egy maradhat, és így ez a verzió is benn van a pakliban mint megoldási mód. Más kérdés hogy játékos szemmel tényleg nem fair , bár miért neveznénk fair-nak bármit is egy olyan játékban ahol egymás leöldöklése a cél
-
Corpuscle
őstag
válasz
Evil Snowman #11291 üzenetére
Nem csak szerinted. Ezért használja szinte mindenki így.
Nemrég kapott nerfet az M1A1-gyel együtt, de még így is nagyon jó mindkettő.
-
sanya53
aktív tag
válasz
craftsman01 #11286 üzenetére
Nagyon köszi a segítséget, haza érek és próbálom is.
-
MP5-öt 10 mm round-al használ valaki? Csak szerintem OP így a cucc?
-
válasz
Roland861010 #11288 üzenetére
Grat a monitorhoz.
Nem akarlak elkeseríteni, de egy pro egy 3 filléres set-up al is pro.
-
Roland861010
veterán
Mától ezen tolom az X-et egy jó darabig.
Remélem jobb leszek...[link]
-
Elkezdtem a solo játékot, tetszik. Játék közben elindítottam az MSI Afterburnert, csak rápillantottam, és rá 3 mp-re már halott is voltam.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ilyen hibával mit lehet kezdeni? Javítás lefutott 2x is de nem javul meg.
[kép] -
Golyo69
senior tag
Most azért azt is vedd figyelembe hogy mindenki is netezik, sokan használjak távmunkara, sok helyen kijarasi tilalom van/lesz megy a Netflix es tarsai.
Hálózatok tulterheltek lehet eppen a te szolgáltatodnal is.Pont ma olvastam hogy Netflixet pl. Arra kerik hogy korlatozzon. Pl ne menjen 4K ba csak SD be a stream mert erezhetoen lassabb mindenhol a net.
En is eszre vettem COD kozben hogy jobban laggol, nagyobb a ping.
-
válasz
spanglee001 #11275 üzenetére
-
prokxy
veterán
AR fegyvereknél mennyire érdemes az FMJ perket használni? Mert pl. egy range növelő attachmentet lehet többre tartok. Jobban átüti pl. a BR-ben/Warzone-ban a páncélt?
-
ates2
senior tag
Jah meg a 80 meg 80+ pingek is jók,fasza ez a warzone,csak kár nincs elég kapacitásuk rá...
Előtte max 50-es pingel toltam. faszlámák. -
danilla
őstag
válasz
Warzoneba meg ilyennel nem talalkoztam de Blackoutba tobbszor.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Játékos kultúra manapság nulla!Régen ezek a fajták pár perc után hullottak volna ki a szerverről,valami kedves elköszönő üzenettel.
-
spanglee001
addikt
már értem miaz mikor csodálkozunk, hogy miért minket lőnek amikor egymással sokkal könnyebb dolguk lenne, hogy miért nem lövik egymást
ja hogy csapatba vannak? hogy a cifra szegezze őket a wc-hez, de a papír ne legyen
ez csalás, és csak a gyökerek csinálják. minden játékot szétszednek az értelmi fogyatékosok sajnos
-
sanya53
aktív tag
válasz
craftsman01 #11273 üzenetére
Köszi szépen, de melyik gomb mert végig nyomkodtam már mindent.
Van valami térkép is M gomb ott pingeltem már minden hová és semmi. -
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
A tréning módon nem tudok tovább menni, mert nem értem mit kellene csinálni az utolsó feladatnál, hogy kinyíljon az utolsó kapu is.
PC-n játszom vagyis játszanék.
Előre is köszönöm. -
Deck
titán
válasz
nagylaci6417 #11270 üzenetére
+1
-
laragirl83
őstag
Mi minap 4en voltunk, akartunk BR-t tolni, mondom jó, akkor egy 3 fős squad én meg egyedül randomokal, egyszerre kattoltunk meccs keresésre, és ugyanarra mapra tett be. Igaz nemírja name tageket, de megdumáltuk hol talunk, fújtam spray logot amit megdumáltunk ház falára, és onnantól kvázi 4 fős squadban mentünk
-
shotika
őstag
válasz
pulffy #11264 üzenetére
Teljesen komolyan írtam. Nem ismerem a Fortnite-ot, se az ottani szabályzatot. Ha itt van ilyen, hogy 2 vagy több idegen játékos a Solo módban nem dolgozhat össze, akkor természetesen én is ellenzem.
Vagy a Squad részben is van olyan szabály, hogy mondjuk 2 csapat nem foghat össze? Kérdezem, mert én nem találkoztam ilyen felhívással, bár könnyen lehet hogy átfutottam rajta.
És azért is kérdezem, mert ha nincsen ilyen jellegű szabály, akkor nem lehet, hogy te / ti (akik ennyire ellene vannak) vagytok kissé túl merevek? Mert nekem a neve mindössze annyit jelez, hogy egyedül indulunk, hogy utána ki hogyan harcol és marad életben, a játék szabályzatát betartva, az már mindenki magánügye, nem?(#11266) Roland861010 : Vagy 2 órát toltam vele reggel! Baromi élvezetes, de a címe ellenére inkább a Quake-ra hajaz a cucc
-
Roland861010
veterán
Mi a pi.. 🐐 CoD
Ingyenesen be húzható a Steamen -
pulffy
őstag
válasz
shotika #11263 üzenetére
Ezt most ugye nem írtad komolyan....
Szerintem ott van a nevében hogy Solo mode, ez épp elég szabály.
Annoba fortniteban még az elején voltam olyan "patkány" hogy duóztunk solo módban. Rá másnapra meg is kaptam érte a büntit, 3 napos bant és egy figyelmeztetést hogy ha előfordul akkor tiltás örökre...
Tanultam az esetből, remélem itt is hasonló lépések lesznek. -
shotika
őstag
válasz
-FLY-> #11250 üzenetére
De most őszintén, attól, hogy solo mód, egy szabály se tiltja, hogy a játékosok ne foghassanak össze. Ha alkalomszüli, én is élnék ezzel. Ez szerintem csak színesíti a játékot.
De egyébként még beszabályozni se lehet nagyon.
Tételezzük fel, és most tekintsünk el attól, hogy van olyan eset hogy egymást régről ismerő játékosok megtalálják a kiskapukat, hogy együtt menjenek, tehát 1v1 egymást lövitek mindenki mástól távol, de mondjuk nem bírtok egymással - ha megvan a kellő tapasztalat mind2 részről, egy teljesen racionális döntés, hogy akkor ketten mentek tovább, sőt majdhogynem ösztönös döntés. Egyrészt a cél szentesíti az eszközt, másrészt hatalmas fun mondjuk két ismeretlen közt egy ilyen jelleg kooperáció. Természetesen ez egy szélsőséges példa. Akár írhatnék olyat is, hogy a másik játékos épp azzal szerencsétlenkedik, hogy átmásszon egy kerítésen, mert a nagy izgalomban nem látja, hogy elég lenne 2 métert tennie hogy megkerülje, te pedig inkább nem lövöd le, hanem mondjuk olyan egyértelmű jelzést adsz le, amiből lerí, hogy átérzed a helyzetét, ezzel pedig kialakul egy olyan ritka szimpátia, ami a további fentebb felvázolt összefogáshoz vezethet. -
Andos91
csendes tag
Három nap kutakodás után UPDATE: Akinek fps droppjai vannak a 8 GB ram miatt! Kapcsoljatok ki feladatkezelőben minden háttérben futó felesleges programot, vagy töltsétek le ezt a progit Asus GPU Tweak II "monitorozásra is jó!" Beállitásokon belül tegyétek ablakos módba, nem kell feltétlen mindent lowra venni, ami a vramot zabálja csak azt! Sajnos el kell ismernem tényleg kevés neki kicsit a 8 giga, de ez nem azt jelenti hogy játszhatatlan! Simán fut egy 1050 Ti-n 6 magos procin 8 giga rammal is 60-90 fps között ha nem terheli háttérben a vasat semmi más! Kifagyásokra Driver, (A gyártó honlapjáról szedjétek a drivert!) DirectX, Windows frissités, illetve Leet.hu-n is van erről egy cikk. Remélem segitettem, nekem végre helyrejött.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Az RTX kártyákhoz kapott kódot beaktiválva azt követően csak akkor lehet ezzel a játékkal játszani, ha az experience fel van rakva a gépre, anélkül nem lehet? -
Most olvasom a Warzone összefoglalóját: "Az alapértelmezett játékmód a Trios (3 fős squad), és egyelőre a játékban nem lesz solo és duo mód". Ez még áll? Engem a solo mód érdekelne ugyanis.
Kentaur82: Köszi, és akkor viszont jó lenne javítani az összefoglalót!
-
Xaels
félisten
78 killes csapat Warzone-ban. [link]
-
nesh_019
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #11252 üzenetére
megtaláltam köszi.
-
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok, ha bekapcsolom a nvidia highlights-ot a játékon belül , akkor azokat a felvételeket hova menti pontosan a gépemen?
-
-FLY->
őstag
Solo modban egymást fedezve mozgott az előbb két player, rendesen együtt játszottak. Kár, hogy remegett az ujjam a ravaszon, fel kellett volna venni. LOL
-
ates2
senior tag
Csodás,tehát valahol valamelyik patchnél megint elbaszták a játékot.
Gondolok itt a TTK-ra...
Legjobb mikor nézem killcamot,gyerek 29 golyót mellé és 30. fejes és meghalok. ok -
ates2
senior tag
Srácok aki szokott groundwar-ozni,másnál is feltűnt,hogy geci profi lett mindenki ?
szóval olyan hamar meghalok,hogy hihetetlen.
Arra nem térek ki,hogy csöves console-sok (már bocsánat) 1000 méterről m4 el egy full tárat egy helyre lő szórás nélkül. De érdekesen profi lett mindenki....az elejéhez képest. -
válasz
Evil Snowman #11238 üzenetére
Köszi, és a heli hányas szinttől érhető el?
-
-
depzoo
tag
hello,
kulturalt partnereket keresek coop jatekokhoz mert nincsenek internetes barataim. van mikrofonom, pc-m ps4-em es jopar jatekom, elsosorban cod warzone + siege + division1-2 erdekel.
tudok csatlakozni valakikhez itt?
-
válasz
prokxy #11233 üzenetére
Ok, de egyelőre még magányos farkasként tolom, próbálom kiismerni, hogy mi merre. Eddig már egy ötödik helyet sikerült behúzni, lehetett volna jobb is, ha nem egy retkes helikoptert vizslattam volna a fejem felett.
Egyébként még az se tiszta nekem, hogy miként lehet helikoptert szerezni, és azzal röpködni.
Azt is láttam már egyébként, hogy a BF 5-ös Discord -on már majdnem mindenki ezzel a játékkal van fent. -
stilo18
addikt
Délelőtt nyomtam most egy kicsit a Warzone - t, két solo win-t be is húztam, nem tudom placebo - e vagy tényleg, de a tegnap esti laggnak nyoma sem volt. Élvezetes volt játszani..
(Biztos kevesebben voltak a szervereken)
-
válasz
Tarisznyarak #11231 üzenetére
-
Tarisznyarak
tag
válasz
fpatrik17 #11230 üzenetére
Hát én elsőre hwinfo-t mondanám. Abban mindent lehet nézni és meg is jegyzi a legmagasabb értéket mindenből.
Így van (én sem cserélném, de nekem munka miatt kell a erős gép és ki is termeli az árát így én gépen játszom), és mennyire jó már az hogy van billentyűzet és egér támogatás konzolon hozzá. -
fpatrik17
senior tag
válasz
Tarisznyarak #11228 üzenetére
Köszi a tippet! Milyen programot javasolnál ilyenféle monitorozásra. Úgy olvastam ezekből is van pár amit nem szeret az MW háttérben...
-
Roland861010
veterán
válasz
Tarisznyarak #11228 üzenetére
Munkára egy alap laptop is elég.
Hacsak nem valami professzionális munkát végzel.
De ahhoz meg jobb egy erős asztali.Egy hete van nálam újra egy X és így hogy gyerek korom kedvenc MP megy billentyűzetet egér kombinációval.
Megsem fordul a fejembe hogy le cseréljem. -
Tarisznyarak
tag
válasz
fpatrik17 #11224 üzenetére
Én egyszer brahiból kipróbáltam 860M-en. Azon is ment, igaz minden le volt húzva, HD-ban egy jó stabil 40FPS-t tudott a játék.
Olvasva a problémádat, furcsa az hogy csak úgy minden hiba nélkül kidob. Nem mernék rá fogadni, de nem biztos hogy a játékkal van probléma. (thermal throttling, vagy power throttling miatt is okozhat hasonlót, vagy memória elfogy bár az úgy olvastam van bőven).Én a helyedben megpróbálnám monitorozni a gépet mikor próbálod elindítani hogy mi az ami elfogy, túlterhelődik... stb. Főleg ha más játéknál ezt nem csinálja.
Valóban, ezt nem oldod meg ennyiből PC-vel, de a PC-vel nem csak játszani lehet.(igen tudom hogy lehet mást is csinálni még rajta, de az arra van csinálva legfőképpen)
-
fpatrik17
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz
craftsman01 #11222 üzenetére
[link]
Ezért vettem meg... mert megnéztem kb 10 ilyen videót és ha kollegám 960-al simán futtatja, mertem remélni nem kell 90 millió forumot meg crash fixet végig tolni eredmény nélkül. És biztos bennem van a hiba, de minden neten fellelhető fixet kipróbáltam és nem jövök rá mi a ludas, ezért próbálok segítséget kérni. -
csƵ
addikt
válasz
craftsman01 #11222 üzenetére
26-ért vettem az Xboxot, 13-ért a játékot és a kezdeti problémáim ellenére, most már gyönyörűen fut.
Hol lehet ezt PC-n ennyiért megoldani 2020-ban? -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17 #11202 üzenetére
Erre valaki esetleg?
[link] Ezt végigcsináltam... Eddig intronál elszállt a picsába, most eljutottam a főmenüig. Letöltötte a textura packokat, aztán bammm. Hibaüzenet nélkül ellőte a picsába megint.
Nem kicsit csesz fel agyilag, hogy ezért a f*stengerért pénzt adtam. Kollegámnak ugyanilyen laptopja van, annyi, hogy 960M kártyával és simán fut neki minden zokszó nélkül közép grafikán 50-60 FPS-el. Én még egyet lőni se tudok, mert addig se jut el. Lassan agyvérzést kapok. -
csƵ
addikt
Mi ez a fél perces cranked idő kill confirmed játékmódban? Nem tudom, hányszor haltam meg amiatt, hogy nem láttam semmilyen ellenfelet.
-
Roland861010
veterán
A mai és tegnapi panaszkodásból azt vettem észre, hogy a Blizzard valamit nagy el rontott...
X-en olyan 5-6 között csak X-esekkel rakott össze cross platform aktív..!!!
Reggel még nem néztem mert dolgozni is kell -
RazoR
veterán
Patch óta nem jut túl a Connection to online services-nél, valami ötlet?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Jack Oneill #11203 üzenetére
Tegnap estetol ma estig nulla disconnect, majd ilyen 23:00-tol kezdodoen megszamlalhatatlan mennyisegu..
Az egyiknel eszrevettem h a discord egy pillanatra sem szakadt meg, azonban a Blizzard fele friend list az asztalra kierve epp reconnectelt.
Ez a vmi naluk lesz..
-
BandiHUN
veterán
2 nap alatt kés goldig nulláról
Na jó,valami misszióhoz kellett 3 kill,annyi volt benne...Talán még kés nem volt arany feltéve
.Meglepő módon a crouch killek maradtak a végére,pedig azt hittem,a 3 killek lesznek nehezebbek+6 duplakill jött csak ma még.276 kill összesen 2 nap alatt,normálon.A pajzs az nehéz lesz,de azért azon is toltam egyúttal valamennyit.De ez már megvan
Ma a végén olaszokkal voltam,tolták is a dumát,persze nyertük a köröket,nyomtam a pajzsos foglalást,aztán mentem kerülve disznót vágni :@)
-
Bep
őstag
válasz
zoltannagy #11206 üzenetére
Én is.... Nem tudom miért vették ki most
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pendre54 #11210 üzenetére
A repülőgépes pénz az extra. A pályán a dobozokból kell kiszedni a pénzt, vagy le kell ölni az ellenfeleket azok is pénzt dobhatnak. Ha megvan egy adott mennyiség, akkor a térképen jelzett helikopteres kimenekítő pontokon kell hívni helikoptert, hogy elvigye a pénzt. Ennek egy egyszerűbb változata, hogy a vendor pontnál tudsz venni kis ballont, amivel a társad el tudja küldeni a pénzt.
_____
Más:Solo módban valamiért 20-30 FPS-sel többet kapok, holott ugyanúgy 150 ember van. Ki érti ezt?
-
Üdv!
Most kezdtem az ingyenes verziót, szóval egyelőre próbálok kiigazodni, hogy mi, merre. Van ugye ez a pénz gyűjtögetős vari, na ezt is kipróbáltam. Ketten voltunk csak, a másik gyerek is csak futkosott össze-vissza, ő se nagyon vághatta ezt a módot.
Szóval, úgy jártam, hogy jött a repülő, és kidobta a pénzes ládát, ami majdnem a fejemre esett.Kiszedtem belőle egy rakat pénzt, és ha jól értelmezem, ezt egy ilyen kis meteorológiai ballonnal kell kiküldeni, csak az a kérdésem, hogy hogy a rákba?
Nyugisabb helyen meghúzódva, próbáltam a menüben kisilabizálni, hogy miként, de amíg ezzel molyoltam, rám jöttek, és volt lóvé, nincs lóvé.
Tehát, ha még egyszer rám esik az OTP, akkor mit is kéne nyomkodni a menüben? -
venom8888
őstag
Most hogy van tob eselyem bejutni, Shipment shoothouse,es rust-ra?
-
prokxy
veterán
Azokat is lefuttattam, routert is restartoltam, semmi ötletem, h miként lehetnék újra online.
Support az egyelőre felejtős: Chat with an Activision Agent All our support agents are currently assisting other players. Please try again later.
Összefoglalva:
- portok engedélyezése
- r.gazdaként indítás
- b.net cache törlés
- gép restart
- router restart
- scan + repair is volt
- ezek lefuttatása (ipconfig /flushdns;ipconfig /registerdns;ipconfig /registerdns;ipconfig /release;ipconfig /renew;netsh winsock reset;netsh winsock reset catalog)
- BF V megy
- néha túlmegy a connecting to online services-en és a fetching profile-nél F8-as végű kóddal dob ki, de legtöbbször már az online services-nél jön az üziSzóval tanácstalan vagyok.
-
Jack Oneill
veterán
Szerintem csoda történt
Jött az update, azóta nem dob ki a játék, sőt, sokkal jobban fut.
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem a játékot és introk után kifagy a p*csába. Mi lehet a gond? Egyelőre annyit látok, hogy csomó más emberkének is jelentkezett a probléma...
Asus GL553V
i7-7700HQ
GTX 1050
32 GB ramKöszönöm!
-
dombi81
senior tag
Én már a Shoothouse-tól és a Shipment-től is bekanyartam, a Rust legalább hozott egy kis vérfrissítést a pályák közé. Az Atlas elég jó kis map szerintem, épp kellett e kettő közé, még akkor is ha nem a legideálisabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest