- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gigi01
őstag
válasz
laragirl83 #11991 üzenetére
Ügyi,napokban picit hanyagoltam,de visszatérőben vagyok.Talán nekem is összejön már.
Meghoztad a kedvem. -
-
gjung44
tag
Hol tudom megvenni a játékot legolcsobban pc-re?
-
laragirl83
őstag
Nah ennek is eljött a napja, végre
Teszem hozzá, "csak" 3 kill-em volt, elsőre kör közepétől kb féltávra ugrottam, loot, zsé, load out drop, eközben 1 kill (teherautóval közlekedett emberke, C4 intézte), majd teherautóval kb bementem ahova gondoltam szűkül a kör, majdnem sikerült is, még egy alkalommal kellett átmozognom egy tetőre ugrottam, ott pont kempelt egy kolléga, őt dead silence-el, kill, aztán legeslegvégén én tetőn, uccsó ember, ház tövében, ment a nyíltsisakos, ő fel, én lefele lőttem, de grau megtette dolgát. -
lowzor
veterán
Lelassítottam, szerintem volt. Ha nem volt, ez akkor sem üti meg nekem a használhatóság határát. Amúgy sokat mentem a P90-nel (hátha megszeretem), de végig ugyanezt csinálta nálam is. Folyamatosan az assistokat osztotta, vagy csak szimplán vígan ugráltak tovább, mert nem döglöttek bele egy tárba se. De közelharcba is legtöbbször én húztam vele a rövidebbet.
Azt eltudom képzelni, hogy sokaknak tetszik, nekem nem jött be. -
KaitouP
nagyúr
válasz
prokxy #11983 üzenetére
A kampány része kiemelten ajánlott, többek szerint is kiváló lett. Jómagam idő hiányában még nem végzett vele, de a nagy részét letudtam. Komoly, megdöbbentő sztori, de szerintem nem múlja felül az eredeti Call of Duty 4: Modern Warfare illetőleg a folytatás, a Modern Warfare 2 történetét.
-
Aventador91
őstag
cod-ot át lehet másolni úgy hdd-ről ssd-re hogy nem tölti le újra a játékot a launcher?
-
prokxy
veterán
válasz
lowzor #11979 üzenetére
BF-ből jövök, ott azért többet foglal az ember, itt azt vettem észre, hogy egy Domination-nek álcázott TDM-ről van szó az esetek nagy részében. A végén a SB-ot látva mindig ez volt eddig, alig foglalnak az emberek. Első ilyen körömben nekem volt 10+, utánam a legtöbb vmi 6.
Azóta más kicsit másként nézek erre a játékmódra.
szerk: kicsit más. Szóval ez az első COD-om, amivel multizok (tudom, szégyen, de igyekszem helytállni
), szóval ennek a kampány része mennyire ajánlott? Fáradt óráimban lehet nekimennék. Csak még hajt a tatár, mert 146-os vagyok és alig van 8 nap, ki kéne a BP mellett a player level szintet is maxolni.
lowzor: Én a V-be is tettem sok órát, de annyira tele lett a bocskor vele, hogy átjöttem ide és úgy néz ki maradok is egy ideig, ha lesz BF VI ha nem.
-
tasiadam
veterán
Vettem 1600AF-et a xeon e3 1240 v2 helyett, hirtelen lett fix 70fps-em az 50 helyett. Furcsa volt, mert lowon és ultrán is ugyan annyim volt.
-
-
KaitouP
nagyúr
Azért ez túlzás lenne: [link]
-
Cheesus
senior tag
Csak egy tipp, de szerintem ha a beállításoknál 0-ra veszed a mikrofon hangerejét, akkor nem fogja felvenni. Ha viszont utólag szeretnéd eltávolítani az már bajosabb, mivel szerintem egyetlen hangsávba fogja menteni a játék és mikrofon hangot is, kivéve ha már korábban beállítottad, hogy szétválassza a hangsávokat.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Másoknak se számolja a napi kihívásokat? (update:most 3x indításra végre jó).
Már 2x indítottam el a játékot,öltem 1-1-et.De még mindíg 0/20.
Máskor is volt ilyen,hogy nem számolta(1x),de akkor program restart megoldotta.
Vagy csak engem szívat így a játék? -
Laby
őstag
Geforce Experience-ben felvett videóknál be lehet valahogy állítani, hogy a Discord beszélgetés ne legyen benne a felvételben csak a játék hangja?
-
Land
veterán
Született már működő megoldás a BLZBNTBGS000003F8 hibaüzenetre?
Jó pár hete kidobál a játék ezzel a hibaüzenettel. Egyedül csak az küszöböli ki a csatlakozási hibát ha amerikai régióra váltok európairól. -
pczoher
csendes újonc
válasz
shotika #11963 üzenetére
Kitakaritva kb 2-3 hónapja volt, ideje lenne a következőnek, bár nem mintha szemmel látható lenne a kosz benne. Kihúzgálva nem olyan rég volt, ugyanis nem rég költöztem. ( 3 hete kb )
Hát akkor mindenképp lefuttatok egy komolyabb virusellenőrzést, mert chrome-ot használok
Köszi a segitseget! -
ßrainiac
addikt
Nem mindig olyan jok ezek az SMG-k
[link]
-
shotika
őstag
válasz
pczoher #11962 üzenetére
Hm, gépet mikor takarítottad utoljára? Mármint fizikálisan. Videokari-proci-táp ventijének a pucolása. Az is okozhat ilyen tüneteket - az hogy miért pont egy update során jön ki ilyen, az meg hát, épp így hozta a sors. Én nemrég pucoltam ki, és jót tett a gépnek, ráadásul még halkabb is lett terhelés közben. Vagy kihúzgálni mindent alkatrészt a gépből, teljes áramtalanítás stb, néha meglep, hogy milyen bajokra lehet ez gyógyír.
Vagy vírus is lehet. Érdemes lefuttatni vmi komolyabb vírusellenőrzést, nekem volt olyan, hogy a háttérben szépen zabálta a procit, pedig előtte annyit csináltam, hogy a Chrome-ban felléptem egy keresés által kiadott honlapra, és (utólag derült ki) benyaltam valami szart. Azóta egyébként fel sem merem rakni a Chrome-t mert azonnal bejelez a vírusirtóm valami férget.
-
pczoher
csendes újonc
Fogalmam sincs...
Egyébkent ujraraktam azóta, blizzardon nyomtam ra scan and repairt, nvidia drivert ujraraktam, control panelen allitottam, ingame beallitasokat probalgattam cserelgetni, felvinni, levinni,combozni, de semmi.
Nem jatszhatatlan egyebkent, nem is vagyok nagyravagyo, de azert kicsit bassza a szemem, amikor 50-re lemegy full low beallitasokkal
*Habár az új warzone/nvidia update óta vettem észre inkább ezt az fps dropot, azelőtt szebben futott, de akkor se volt átlag 100 fps .
-
shotika
őstag
válasz
Dragon3000 #11958 üzenetére
Igazad van, mert én mindössze azt vettem alapul, hogy ez az egyetlen nagyobb különbség a konfigunk között - ezek szerint ott valami más bibi lesz. Azt én is csekkoltam, hogy az ő procija erősebb, viszont mindig k***a jó érzés tölt el, amikor újra és újra rádöbbenek, hogy mekkora deal volt anno ez a proci
Mer' azért na, mégiscsak 7 éves, és amikor meglátom hogy fut el ésszel feltolt értékekkel behangolva egy Doom Eternal, vagy a 2019-es CoD, akkor összecsapom a tenyeremPersze szigorúan FHD felbontásról van szó.
-
pczoher
csendes újonc
Sziasztok!
Hasonlo periferiakkal es beallitasokkal szinte teljesen low settingsen nálam 55-80 között mozog az fps Warzoneban ( egyébként high-on is , csak ott kevésbé smooth a játék )
Gulágban,házakban 70-80 körül,de házak tetején és nagyobb környeztben 55-65 között mozog, és ezzel nem is lenne különösebb probléma,csak olyan nehézkes a játék, nem fut szépen. Háttérben nem fut semmi, driverek frissek.A gép nem rég lett összerakva, mindent újonnan szereztem be.
Esetleg valaki tud valami megoldást?
Vagy esetlegesen egy normális Warzone update megoldaná ezt a problémát? Mert nem éppen pc-re van optimalizálva
gtx 1060 6gb
ryzen 5 2600
16gb ram[link]
Az első 3 perc lényeges a videóból, a srácnál az átlag fps 103 körül mozog. -
stuka20
senior tag
válasz
BandiHUN #11943 üzenetére
Az injured killektől annyira nem tartok, mert pl. shipmenten mindig van sebzés, szóval ott szép lassan megvan ez, leginkább a 3 kill halál nélkül, de leginkább pajzsnál, késnél az nem annyira vészes. Dobókéssel mi a helyzet? Az is beleszámít?
Deck
Megpróbálunk összehozni "megint" 12 embert? -
Xaels
félisten
válasz
WaterWave #11948 üzenetére
A videó elején szerencsétlenkedtem azért, de szerencsére a többiekre lehetett számítani és minden tőlük telhetőt megtettek. ~11percnél amikor a zöld házban voltunk ment a tanácskozás, hogy felmenjünk e a tetőre(akkor még a heartbeat sensor miatt azt hittük 1 ember van fent) miközben lentről is folyamatosan jöttek, de végül 3-ig számoltam és kiugrottunk rájuk mind3-an. Jó kis intenzív menet volt, egészen Lumber és Quarry között lévő kisebb "falutól" mentünk, a befagyott folyó felett ott van a híd.
-
csƵ
addikt
válasz
Roland861010 #11945 üzenetére
-
Xaels
félisten
[link] 15perc a legutóbbi Warzone winünk végéről.
-
KaitouP
nagyúr
Angolul kevésbé vagy egyáltalán nem tudók kedvéért (mivel a szóban forgó teret tartalma visszatérő vitatéma szokott lenni):
A Sledgehammer Games egykori stúdió vezetője, Michael Condrey azt állítja, hogy az Activision hozza a döntéseket az SBMM rendszert illetően, a fejlesztőknek "frusztráló" kevés befolyása van erre.
-
Laby
őstag
válasz
- = Zk = - #11939 üzenetére
Warzone után felüdülés a sima multiplayer és hardcore-nak tűnik.
Amúgy Mp5-ben az erősebb lőszeres 30-as tár van, P90-nél semmi plusz.Warzone-ból pörgetett fegyvert ne vedd ide, ott pajzsokat kell lelőni, ott okádék sokat kell mindenkibe.
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #11940 üzenetére
Késsel csak ha késre váltasz,és úgy csinálod,ha túlnyomod,és kivégzel(nekem bugos volt,mert a bal gomb hosszan nyomására is beadta a kivégzést is),azt is számolja,az injured miatt meg ne aggódj,fognak rád lőni/lesz gránát robbanás a közelben,dobd fel a pajzsot,meg a kést,így nem tudnak hátbalőni,tedd be a Hardenedet,hogy ne tudjanak elvakítani/bénítani,tedd be a Stimet equipmentnek,hogy tudj gyógyítani,mehetsz is futkosni.Hamar meglesznek a tripla killek is,normálon csináld,ha ráérzel,menni fog,csak ne mászkálj nyílt terepen.Én 2 nap alatt maxoltam ki a kést nulláról,de mivel pajzsot viszel,azzal is ölheted a kempelőket közben.
-
Roland861010
veterán
Gusztustalan lag van X-en!
1Gbit-es net , mérés tökéletes . -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok. A jatekban probaltunk haverral jatszani fulessel es mikrofonnal. Az volt a gond h az 5.1-en hallottam azt amit a haverom beszelt de a fulesbe hallottam a jatek zenejet es a tobbi hangot. Az a kerdesem h miert volt aktiv az 5.1 is? Kikapcsoltam letiltottam a Winben de akkor sem hallottam mindent egyszerre a fulesen. Hyperx Cloud 2 q fules USB-s. Vkinek van otlete?
-
stuka20
senior tag
A dobókés is beleszámít a késes injured killekbe (meg a többi)? Valamint, ha valamelyik fegyverrel melee-zel, de nem a fegyóval üti, hanem késsel, az is beleszámít?
-
- = Zk = -
félisten
kissé viccesek a játékmenetek WarZone-ban az utolsó pecs óta.....
egy fekvő, kúszó (downolt) muksóba 20! (kék, szkópos scar L) lőszer kell, hoyg meghaljon... tőlem 8 méterre!! TESSÉK?!
egyeseknek olyan pajzsuk van, egy rakéta nem viszi át.. komolyan... 6 méterre elémugrott egy koma, mellkasba kapta az rpg-t, tőlem, erre knokkos... ekszkjúzmi, vat?!
folyamatosan szenvedek a grafikával.. elállítódik.. bugol... 2 újraindítás, shader restart, anyámpi.ja sem segít néha...
olyan pingek vannak, csak lesek... pecs előtt a 27-35 megvolt kényelmesen... most?! 47-89-125...
pecs előtt volt sikerélményem... élvezetes volt a WZ...de most? mmh... -
Xanax88
tag
Halihó!
Lehet, volt már, vagy próbáltátok, de nekem (lekopogom) megoldotta a net eldobálós, meccsközepén kivágós problémát, legalábbis nagyon úgy néz ki.
Péntek óta jó ha 2 meccset hagyott befejezni, ma reggel is folyamatosan kivágott, de mióta ezt megcsináltam 4 meccsem lement hiba nélkül, remélem így is marad.Hátha valakinek segít.
Mellékesen... szerintem ilyenkor alapvetően nem a játékkal van a baj, mert itthon van pc mellett egy box is és sosem egyszerre dobja el a hálózatot.
Boxon szinte sosem.
Mikor itthonról, egy netről toljuk squadban és a pc ledob connection errorral, boxon minden megy vígan tovább mintha mi sem történt volna... -
lowzor
veterán
válasz
dombi81 #11930 üzenetére
Így full kuka lehetett az ADS, meg a movement speed, tehát közelharcban nem sok esélyed lehetett vele.
Felesleges ennyire a recoil mentességre építeni az Uzit, mert alapból sincs semmi recoilja.
Addig ne nyilatkozd, hogy szar, míg a .41AE tárral meg az FSS Carbine Pro csővel nem próbáltad... -
prokxy
veterán
Killcam-ben láttam, h amikor kaptam a találatot, zöld színnel jelezte neki, ez mi lenne?
-
BandiHUN
veterán
Én örülnék,ha ilyen lenne,de nekem váltogat...
Nem jobb,ha kikeresed a neked tetsző módot,és csapatod csak?Inkább az kerget a frászba,hogy nehéz megtalálni a nekem épp tetsző map-mód kombót,és akkoris futó meccsbe tesz(bukó,rövid),ráadásul után megint valami tök mást dob be...
Szerintem egyébként MMR-től is függ,hogy épp mi van,mert ha jól megy,akkor jellemzőbb pl.a HQ beragadás,ha funolok/nehézkesebbet húzok,és kevesebb a kill,pont,akkor jön vegyesen. -
csƵ
addikt
Folyamatosan kidobál ez a szutyok.
-
dombi81
senior tag
válasz
lowzor #11923 üzenetére
Az Uzi nagyon gáz, eddig azzal a fegyverrel sikerült a legkésőbb teljesítenem az aranyt. Csak kicsi pályára optimális, gondolhatod nagyobb pályákon mire lehet menni vele.
#11925: Shipmenten és Shoothouson nem is lett volna gond. De én utána álltam neki. -
lowzor
veterán
Én esküszöm úgy érzem, hogy az Uzival a .41 AE tárral kevesebb golyó elég mindenkibe, mint egy 5.56-os AR-el.
-
venom8888
őstag
Van szo arrol,hogy a hangokat meg csinaljak? Konkretan az autoval elutnek,mert nem hallom meg,ha 1 meterre is van.
-
válasz
Roland861010 #11913 üzenetére
az akadásnak nincs nagyon köze a vas erősségéhez, lásd BF1 a mai napig akad Nv kártyákon.Ez inkább optimalizáció, de előfordulhat HDD vagy SSD/ akár DRAM hiba is.( Sőt a vírusírtó is csinálhat ilyen dolgot.)
-
Laby
őstag
[link]
https://youtu.be/YG1BsLqiR20Jöhetnek bármennyien...
-
s.bala31
őstag
Warzone-t nem lehet valahogy uninstallálni, nem igazán érdekel ez a BR téma és csak a helyet foglalja.
-
Roland861010
veterán
Azért itt járványidejében nézegetem a setupokat éhen senki sem fog halniMax el adja a vga-t vagy valamelyik pár százezres alkatrészt !
Viccet félretéve egy 2070-en ne akadjon már a játék mert komolyan falnak megyek, lassan nincs olyan játék amit normálisan fejlesztetettek volna az adott hardverekre.
Régen is volt pár cím ami fektette a gépeket de most már lassan egy pasziánszhoz is atomreaktor kell... -
Laby
őstag
Egészen hihetetlen, hogy a játék megjelenése óta nem tudták lejavítani hogyha egy 24/7-et játszol, akkor beragadsz egy játékmódban...
Hosszú Warzone idők után, gondoltuk a srácokkal megismerjük az új pályát. 6-ból 6x Headquarters, kiléptünk egy másik pajtást megvárni, utána 3-ból 3x hardpoint.
Ilyen bonyolult lenne ezt leprogramozni? A hibáról biztosan tudnak ezer éve... -
SipiBcs
őstag
Nem mai vas, de nincs okom panaszra.
3770k MSI1060
-
oriic
HÁZIGAZDA
Black Ops Reboot teaser a Callling Card-oknál?
-
ßrainiac
addikt
PC-sek!
Mas is tapasztalja, hogy a legutobbi update ota neha akad a jatek? Ugy kell elkepzelni, hogy elejetol a vegeig (meg a pici Gulagon is) akad egyet-egyet 5-10 masodpercenkent.
Ha igen, kinek milyen VGA-val?
-
stargate78
újonc
válasz
Dragon3000 #11904 üzenetére
Nálam is ugyanez megint elq. tak valamit!
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
ßrainiac #11903 üzenetére
Engem péntek este ez fogadott, pedig az alapjáték minden frissítéssel telepítve volt:
Persze nem bírta letölteni, mert 0-2MB/s-kel jött majd folyamat error-ral eldobta, másik régióval nézve meg max 10MB/s-kel jött, így hagytam is a francba, másnap reggel már ment 60MB/s-kel és leszedte, mind a 171GB-ot
-
ßrainiac
addikt
válasz
stargate78 #11901 üzenetére
Hallottam mastol is h lehuzott neki ~80GB-ot, nem vagom
-
CptAdamica
veterán
Nekem valami 16 gigát szedett talán, a teljes játék ennél jóval több.
-
stargate78
újonc
Azt hogy lehet kikerülni, hogy ne minden k. update-nél töltse le a teljes játékot??
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest