- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Én ma azon csesztem fel magam, hogy bejön a gyerek a tűzoltósághoz, a lépcső tetjén vagyok, hamarabb kezdem lőni és szivacs módjára nyeri el a golyót, végül megöl engem, majd kill cam és a gyereknek konkrétan 1 kibaszott hp-ja maradt. Előtte ledaráltam a társát fele annyi golyóból. Ezt én nem fogom megenni, hogy "véletlen". Tuti van valami mókázás, hogy aki régebben játszott, az nehezebben hal. Ment is az alt+F4.
Előtte egy másik körben a gyerek lelő engem, majd azon nyomban átugrik a célkereszt a 10 méterrel arrébb álló társamra.
-
CptAdamica
veterán
Mostanában nekem is megint látványos, hogy mikor tesz szopóágra a játék és mikor nem. Múltkor a stadion melletti városnál lőttem a piros tetőről a kék tetős épületen egy gyereket. Számoltam, csak 4x törtem le a páncélját, mindig egy rahedli golyót kapott, egyedül volt, gondolom a seggébe is páncélt rakott. Vagy kar98-al 50 méterről fejére célzok, erre törik a páncélja. Máskor meg elég ráfinganom valakire és meghal, gondolom akkor ő van szopóágon.
-
Ez az SBMM nekem se gyere be, mert sokszor tényleg nem engedi lelőni az ellenfelet, illetve téged, meg azonnal.
Ettől függetlenül még mindig játszom vele és jobb mint a Cold War SBMM-je.Viszont ami tényleg problémás, hogy egyre rosszabb FPS-t produkál mint az MW Multi rész, mint a WZ. És a baráti csapatban mindenki ezt tapasztalja. Már állítgattunk, próbálgattunk mindent, de egyre rosszabb az fps.
-
csibe1
addikt
A 15-20-as pinghez azért már akkor is kábelnet vagy mi kellett CoD2-ben (8Mbit).
Az ADSL-el nekem 48-as pingem volt, azzal is lehetett normálisan játszani.
Aztán jött a BF3, lett 20-30-as net, ott is elvoltam.
Akkor már elcseszték a dolgot, mert lelőttek fedezék mögött stb., nem az volt, mint a Cod2-4-nél; amikor még normális szerverek voltak.
Ez a játékosok szintje szerint összerakás meg egy vicc.
Lehet 5-ös szintű a csávó, de ha olyan tapasztalata, érzéke van a játékhoz (azt már ne is vegyük figyelembe, hogy netán milyen csítje - ez már a CoD2 idejében is volt); simán ledarál aztán jónapot. Mindez megfejelve a semmittelen szerverekkel (tróger programozókkal, kiadókkal), hát nem igazán kell csodálkozni, hogy olyan a játék amilyen."Azt meg nem is értem, hogy azóta minden szarral teledobálták a játékot, mindenhol villog a zöld pötty, eltüntetni se tudom."
Jah, az egy külön élmény. Valamikor azért villogott, mert a storéban volt egy új cucc amit amúgy sem vettem volna meg.
Utána megint villog, nézem a store részt semmi. Kiderült, hogy egy új cucc, de a pisztolyoknál vagy hol; de én dupla fegyverrel mentem (az volt a loadoutba mindenhol) azért nem láttam.
Hurrá, nagyon szuper!
Aztán nem is foglalkoztam egy idő után ilyenekkel, mert nem volt humorom mindig végignézni az összes vackot.
Valamikor majd ránézek a BF3-ra (nagyon jó hangulata volt a hitregtől eltekintve, csomó jármű) meg a CoD2-4-re, UT2004-re hátha játszanak még velük.
Azokkal még anno nem voltak ilyen marhaságok, hogy játékossorsolás meg hasonlók. -
Dave567
addikt
Már lett beszélve róla, az ég világon semmit nem befolyásol, hogy open vagy Moderate, két szolgáltatónál vagyok, mindig ugyan az a hiba.
Próbáltak beetetni hogy jobb lesz, meg az a hiba, de ez kamu..
Videót is tudok készíteni róla, a packet burst jelen van mindig, legalább is nálam.... -
Acheron
őstag
A megjelenése óta 18 meccset játszottam rajta... Jellemzően az a forgatókönyv, hogy megyek, lopakodok (nem szeretek lopakodni), nincs akció, néhány hányattatott sorsú játékostársat leszedek, majd a játék valamelyik szakaszában egy tetőről engem is leszed egy mesterlövész (a 18 -ból talán úgy 15 -ből ez történt). Én szeretem az akciót és a pörgést, számomra (magánvélemény) a WZ lassú és vontatott, a fegyverek sebzése pedig mókás és élhetetlen, akár a core multiban. Számomra marad az only HC multi, az legalább pörög (bár ha megjön a Barrett, és tényleg one shot one kill lesz a core -ban is, akkor átmegyek statot javítani
)
Más: Tegnap (ma) fél egy körül bementem játszani. Az első meccsen az első áldozat lettem. Az elkövető pedig: [PH!]LorenzoHunKicsi a világ.
Lorenzo előtt egyébként le a kalappal, a HQ meccsben keményen a foglalásra ment rá, még ha ez nem is volt hálás feladat
-
-
BITBOYS
addikt
Nálam 2 napja ugyanez
50v50-be szinte folyamatosan esek-kelek. Mindent pont úgy csinálok ahogy azelőtt, semmit nem változtattam a taktikámon és gyakorlatilag azonnal halok mikor felvenném a küzdelmet.
Így elkezdtem negatív rekordot felállítani (direkt) és megnéztem mi a max halál amit elérhetek egy meccs alatt
17-nél feljebb nem jutottam, eddig ez a csúcs. Illetve még annyi, hogy csak azt szedem le aki elém kerül. -
atee
őstag
Az első volt nekem is goldig az M4, de azóta elő se vettem. Pedig nagyon sokáig itt a forumban is noob fegyvernek volt beállítva. Mert könnyen kezelhető volt.
Ma már szinte csak M13 amit használok, minden pályára/warzonera is. Néha bevátok MP7 re meg kipróbáltam ezt a (f)lektort, de nem vagyunk barátok. -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Acheron
őstag
+1
Pont ez volt tegnap, a végén már csak röhögtem, és inkább kiléptem 10 - 15 játék után (HC multi), mentem aludni.
Csak érdekesség, tegnapi (ritka gyenge) nap, score/min. Igen szabályosan tudok jobb, vagy rosszabb átlagot lehozni (vagy nem én?)...
Accuracy ugyanez (KD is), de mivel épp bünti ág van, ezt egy kicsit el kellene tolni lefelé... Nézzük csak... és voila:
De én már elengedem, magam is unom, hogy minden második kommentem erről szól, felesleges ezen nyavalyogni. Elcseszték vele a játékot, de ettől még ez a jelenlegi legjobb aktuális COD -
törölt tag
Ez már régóta így van, egy játékos általában addig tolja a lövöldéket, amíg rá nem jön, hogy nagyrészt nem rajta múlik a siker.
Régen minden lövöldében volt otthoni hálózatos játék. Egyre többen mentek saját hálózaton belül játszani a csalók és a net kiszámíthatatlansága miatt és akkor szüntette be az összes játékfejlesztő az otthoni network game lehetőséget.
Szánalmas és szomorú egyben.
Teljesen más úgy játszani, hogy a szerver a saját géped és a többi játékos a szomszéd kanapén vagy a másik szobában van, esetleg a szomszéd házban. Csalók 100%-ban kizárva és a hálózati kapcsolat hibamentes, mindenkinek 1-2-es pingje van.
-
Acheron
őstag
Core módban nem lesz egyszerű aratni velük, de a használat módjától sok függ, Rush -olásra nem igazán jók, érdemes mellettük egy nagyobb tűzgyorsaságú fegyvert (SMG, esteleg AR) tartani, és akkor használni, ha jó eséllyel fejest tudsz lőni. HC -n talán kicsit jobb a helyzet, bár duplázni is ritkábban van lehetőség, ha az első nem talál. Én az EBR-14 és az MK2 Carabine után épp a KAR -t goldozom, egész jól halad sokkal jobb, mint amire számítottam.
(#15881) agazsa: Rendszeresen. Random módon, de leginkább frissítések után átvált Fullscreen -ről Borderless -re, és 50 % -ra veszi a felbontást. A ramaty képről szerencsére hamar kiszúrható, de már játék közben visszaállítva nem egy killt szedtem be emiatt.
A Borderles -en hagyás sem megoldás, mert ott sehogy sem engedi a monitor natív felbontását beállítani.Más: A (jó) múltkor olyan jelenetnek voltam tanúja, ami simán belefért volna a vicces momentum videókba. Az Azhir Cave pályán az A pontnál tett le minket a helikopter, és amikor a második kopter is letett mindenkit, szokás szerint leoldották a kötelet, a heli el. De a kötél két éppen letett csapattársra esett - és mindketten ottmaradtak kifeküdve. Látott már valaki hasonlót?
-
-FLY->
őstag
Nem is szól másról a konzolos politikája a cégnek, egyszeri játékosoknak ad progamer feelinget, komolyabb idő és energia a befektetés nélkül (eladni, ennyi a lényeg nyilván). Nálam nem véletlenül van kikapcsolva a crossplay, legalább warzone alatt. Konzolon nem vagyok kíváncsi a pc-s csalókra, pc-ről meg a konzolos aimbotra. BO3-ban is nevetséges volt, ahogy a konténer mögé befutóra berántotta a keresztemet, de itt is az, hogy killcam-ben látom, hogy röccenés nélkül leköveti a hasalásomat, egy golyó nem megy mellé, lockkol és vége.
-
prokxy
veterán
A sokmillió kis állomány miatt, a nagy méretek miatt. Winyón sokkal lassabb a betöltése ezeknek pl.
Emellett arra céloz sztem,ha van ssd, akkor arra kellene tenni és nem a hdd-re.
Sokan paráznak, hogy jaj tönkremegy az ssd, nem tesznek rá page file-t, semmi nagyobbat, nehogy hamar megadja magát miatta. Ez a dolga, 2-3 évente max úgyis cserés, ára már nagyon baráti. -
Acheron
őstag
Ha lehet, tedd SSD -re, minden művelet, ami a tárolt adatokhoz való hozzáférést igényel, gyorsabb lesz. Én csak az általános alkalmazásokat és statikus file -okat (képek, doksik, stb) tárolom HDD -n, a rendszer és a játékok SSD -n vannak (PC).
Viszont erről jut eszembe, agy múltkori poszt alapján megnézem, hova menti a videókat a GFE, és átirányítom HDD -re, ha kell, nem akarom, hogy a sok felülírással kinyírja idejekorán az SSD -t. -
Laraxior
titán
Nekem is a max sávszél asszem 6.5MB/s, legalábbis ami képes kijönni belőle. Nem tudom névlegesen mennyi.
Szerintem bőven elég.
Ha 6MB/s, akkor is a 30GB-os patchhez elég másfél óra, hogy lejöjjön.De hát ez már itt megszokott. Ha lassan jön az a baj, ha gyorsan az a baj. Ha RPGvel lőnek az is baj, ha pajzs van az ellenfélnél az se jó. Ha sniperkedik az sem tuti... igazából semmi sem az, de mégse törli le senki.
Csak a szokásos elégedetlenkedés, mindennel, mindenkor. -
Acheron
őstag
Úgy néz ki, tévúton járnak a tisztelt fejlesztők. A mai mini frissítéssel HC alá jött egy mód "COD players only want one thing..." címmel. Valami 18 - as karikás dologra gyanakodva megnéztem, mi ez, de nem
. A kedves fejlesztők szerint a Shipment az, amire mindenki vágyakozik. Nos, ezzel a lendülettel ki is kapcsoltam a választható módok közül.
A shoothouse -t nagyon sajnálom, az egy élhető pálya, hogy azt miért kellett kivenni a 24/7 - ből, nem értem. -
KaitouP
nagyúr
Egyszerű pedig, de akkor próbálok segíteni egy példával. Adottak az alapfegyverek. Minden alapfegyvernek van több fajta variánsa, amiket weapon blueprint-ek formájában (tehát tervrajzok) lehet megszerezni vagy úgy, hogy Battle Pass-ből kapod meg őket, vagy úgy, hogy a játék saját boltjából veszed meg CP-ért. A többfajta variánsnak mind-mind egyedi kinézetük van, ami az egyedi kiegészítőkből (egyedi optika, markolat, puskatus, stb.) állnak össze, és minél magasabb a minősítésük (Rare, Epic, Legendary stb.) a kinézetük annál egyedibb.
Fogj egy alap M4A1-et. Van mondjuk 6 féle különböző M4A1 variánsod, a ritkától a legendásig. Eddig ezeknek a variánsoknak az egyedi kiegészítőit nem mixelhetted, nem használhattad más variánsok kiegészítőinek a mixelésével, csak az adott verzióén belül. De most azt mondod, hogy van egy legendás M4A1 variánsod, de ezen csak a puskatus tetszik, és van egy epic variánsod, amit nagyon szeretsz, de a puskatust szívesen lecserélnéd arra, amit a legendás verziód használ. Ezt most már megteheted.
A kép kitűnően illusztrálja, hogy a képen látható egyedi AK melyik különböző AK variánsok cuccaiból jött létre:
-
KaitouP
nagyúr
Jó tanács, aztán megfogadod vagy nem: analóg stick-ekre érdemes ilyen kupakokat tenned, főleg magasítottat a célzára használt karra. Az enyém így néz ki:
Az oka az, hogy így hosszabb utat jár be a magasított kar, mely precízebb, pontosabb célzást tesz lehetővé. Rengeteg megoldás van, olcsóbbtól drágábbig, szolidabbtól csicsásabbig, de akár vehetsz kar szettet is, és kicserélheted a gyári karokat is.
Az in-game beállítás már inkább egyéni preferencia kérdése is, általánosan viszont igaz az, hogy minél nagyobb távolságú távcsövet használsz egy fegyveren, annál kisebbre érdemes venni az érzékenységet.
Én a következőképp használom:
Horizontal / vertical sensitivity: 7-7
ADS sensitivity multiplier (low zoom): 0.70
ADS sensitivity multiplier (high zoom): 0.55Az Aim Response Curve-t kezdő kontrolleresként nem érdemes bántani, nekem "veteránként" meg az alap beállítás a legkényelmesebb. Button layout évek óta Tactical Flipped, a gyors slide-ért és hasalásért, plusz nekem PS4-en a kontrolleremhez van két extra gombom, de ez nagyon megosztó kiegészítő, szerencsére nekem kényelmes és hozzá is ad a játékomhoz, de sokaknak nem jön be.
-
prokxy
veterán
Ebben van 1-2 dolog, hátha segít: Warzone | 15 Secret Settings for Controller Players
-
Pro!Petya
addikt
Dehogynem tudják, ne viccelj már.
Egyszerűen csak leszarnak mindent mert a damascus meg a platina a lényeg.
Tudnád hány 155-es szintű van aki egy kb 10 perces meccs alatt semmit sem csinál...
Onnan tudod hogy egy ilyen nyomorék skinezik hogy általában 3-4-5x többet halnak mint ölnek és természetesen 0 szerepel az objective, capture/defend, dog tag , score mellett.
Jah és ha meghal akkor instant visszagubbaszt a "kedvenc" helyére ahonnan ugyanúgy 30x szedik ki.
A leges leggusztustalanabb mikor pofátlanul beírkálnak a chatbe hogy lécci lécci adjatok pár killt mert már csak ennyi meg annyi kell a damascusra. (nincs hányós smiley)Az összes ilyen kis b..i vegyen inkább kifestőt.
-
Roland861010
veterán
Egér sebesség vagy hasonlók !
Van egy csomó "professzionális" be állítás igaz az lehet csak kontrollernél van értelme babrálni.
Rog monitort használók a válaszidő nem lehet gond...
Csak az fránya pc-s + FPS...
Abban se vagyok biztos , hogy 30fps-nél többet tudna a játék 1080p-ben.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest