- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
redhunter
senior tag
válasz
Komi28 #27765 üzenetére
Ps 4 pron szintén elkezd ugrálni a töltő kép meccs után ,de az ugye azért van mert összeakad a warzone menüvel.Mert multi meccs után oda dob ki.Most utánanéztem és ki is próbáltam akkor nem fagy ki ha egy multi meccs után nem hagyom hogy ő keressen lobbyt hanem kilépek és én inditom újra a keresést.Igy 3 meccs lement simán.
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Komi28 #14550 üzenetére
Eddig azért sírt a szám a hogy magas a pingem ~60 körül , update óta ez 80-100 szval valamit nagyon elkúrtak
Eddig azt hittem behalóztam a vaktöltényes dolgot de akkor ezek szerint nem csak nálam van így , se baj egy két hasonló update és lassan játszahatatlan lesz ez is.Amúgy meg multkor visszakerestem vagy 4-5 szervert game alatt amire bedobott és mind amcsi volt szval nem csodálkozom, csak akkor mire van kiválasztva az europe régió.....
BFV és más game alatt amúgy meg ~20-25
-
nyinya
tag
-
Tomko78
őstag
válasz
Komi28 #13314 üzenetére
Szokásos szívatás , ebben lelik örömüket hogy 18-20 óra felé csinálják ezeket , vagy mint hogy most már szinte egy két kör után klán ellen tesz be , úgy látom erre áll fel nekik hogy szívatják az egyedül játszókat hadd szívjanak csak , milyen jó már olyanok ellen tolni a domot hogy együtt beszélgetnek ki merre van
-
BandiHUN
veterán
válasz
Komi28 #12993 üzenetére
Mögé mész valakinek,akár földön fekvőnek is,és nem csak röviden lenyomod a meele támadásod,hanem nyomva is tartod,akkor lesz kivégzés!Nem kell kés,de úgy is lehet,könnyebb kicsit,a kést kézbevéve gyorsan futsz ugye,könnyebben tudsz hátbatámadni,és olyankor a bal gomb hosszan nyomásra is kivégez!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged