- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
Hzoltan969 #12696 üzenetére
“Battle Pass Edition
This Edition includes: Call of Duty®: Modern Warfare®, an In-Game Tactical Knife, the XRK Weapons Pack, 20 free unlockable Tiers from the Battle Pass system and 3,000 Call of Duty® Points*.“
vagy, ha ingame megnezed a store-t akkor ott elvileg van egy battle pass bundle 2400cp-ert. Az lehet meg opcio.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Esti patch utan:
"Increased price of Loadout Drop within the Buy Station to $10,000"
-
Hzoltan969
tag
A Battle Pass Edition-höz jár 20 tier skip? Battle.net szerint igen, az in-game store viszont nem említi. Valaki, aki vásárolt ilyet meg tudja mondani tutira?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Valaki tudna nekem segíteni ezzel az authenticator-l kapcsolatban? mert bekapcsoltam a Battle.net-n , de azóta nem tudok belépni . Sem email címre nem jön semmi sem a telefonra. Egyszer működött de azóta nem tudok a fiókomba belépni.
Most kuka lenne a fiókom? Vagy a Support tud csak segíteni? És mi kell a Supportnak, A játék Serial száma, vagy a számla ?
Elkezdek belépni PC-n , kiríja az a zöld számot , amivel gondolom a telómat keresné vagy mi fene. a Telón belépnék a Authenticator-ba beírom a cuccost és az utolsó kép fogad.
ez az authenticator pontosan hogyan működik? Mikor 1x jó volt akkor beléptem PC-n a Battle-net-re ás a telóra jött hogy elfogadom-e vagy sem , ok zöldre nyomtam, ekkor szt hiszem mutatott valami hosszú számot és utána mintha aludni ment volna a authenticator program a telón. És akkor beléptem PC-n is a böngészőből, as akkor kapcsoltam be az első képen lévő dolgot ! És azóta semmit sem tudok csinálni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #12692 üzenetére
Az lenne igen, de akkor valószínűleg költöttél belőle, azért látsz 600-at.
-
Redcaster
őstag
Duo móddal meddig akarnak még várni???
-
WaterWave
veterán
Nincs info arról, hogy quad módban megemelnék 200-ra a játékosokat?
-
FaTHI
őstag
Srácok most Tier 97-en vagyok, ma már nem tudok játszani, de holnap meddig tart a mostani season? Még holnap délelőtt kifarmolnám ha lehet a maradékot 100ig.
-
Roland861010
veterán
Van valami mód upgradelni az alap verziót szerintetek!?
-
nincsnév007
addikt
reinfected ground war az mit takarhat?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #12674 üzenetére
Elméletileg van 1300 CoD pontod, amiből megveheted a következő szezont, további fizetés nélkül.
-
zoltannagy
aktív tag
No, én végig vittem a Battle Pass-t (valjuk be, gyerek mellett elég sok idő volt) és nem vettem semmit illetve 155-ös is vagyok.
Mivel leszek akkor gazdagabb frissítéskor? Vagy semmivel sem? -
kovsol
titán
válasz
Smoki122 #12659 üzenetére
Nekem a CPU és a RAM a gyanús. Mennyire telik meg a RAM játék közben?
Én egy GTX970 -t használok ami még gyengébb is mint az RX580 elvileg (mondjuk elég druván tuningolva a referencia értékekhez képest), de beton stabil fix 60fps van 1920x1080 high és 2xAA is van rajta 60-70% GPU terheléssel.
Viszont egy Ryzen 2700X van mellette ami simán teker 30-40%-on, és benyel 7-8GB -t maga a játék is simán. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #12667 üzenetére
További részletek.
Ahogy látom lesznek új operator skinek is, GHOST is kap egy új kinézetet a retro maszkjával stb.
Azt amúgy tudja esetleg valaki, hogy ezt a sniper skint meg lehet valahol venni, vagy szerezni? (Ha nem muszáj, nem venném meg csak emiatt a játékot újra, a Battle pass editiont)
-
-
Laraxior
titán
-
Smoki122
kezdő
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Miért van az, hogy az FPSem össze-vissza ugrál?
Ha kell leírom a pontos konfigurációm, leírom. :)Előre is köszönöm szépen!
-
KaitouP
nagyúr
Valami lesz, de annyira másodosztályos hogy még csak meg sem igazán említették - hozzáteszem, ahogy kinéz, én se nagyon említeném meg.
A Vectort engedd el szerintem egy darabig. Tudom, tudom. Én is szeretem azt a fegyvert. De most úgy tűnik, gyengébb fegyverhozatallal kell beérni.
-
KaitouP
nagyúr
Season 3 trailer: [link]
- Új Operator: Alex
- Warzone: Nagyobb méretű squadok (Quads), új jármű festések
- Új fegyverek (Marksman vagy sniper rifle, pisztoly)
- Új pályák: Talsik Backlot (CoD 4 remaster map), Hovec Sawmill (vadiúj map), Aniyah Incursion (leválasztott kisebb rész az eredeti Aniyah Palace pályából)
- Új Battle Pass (értelemszerűen új skin-ek, emblémák, calling card-ok, fegyvervariánsok, CoD pontok, és legalább két új fegyver)Kezdés: HOLNAP (április 8)
-
Hege1234
addikt
kb 10 perce vettem meg a battle passzos MW-t
az normális hogy még mindig pending a státusz és a history résznél nem az európaiban van hanem az amerikaiba? (blizzard oldaláról vettem visa kártyával)amúgy valamit biztos csinált mert egyből elkezdte leszedni újra az egész játékot csak a 3000 cod pontot nem írja hogy meglenne (újra megvenni nem tudom szóval ez a része pipa)
-
KaitouP
nagyúr
Egy darabig azok, mint minden újdonság a játékban, igen, bár szignifikánsan nekem sokat már nem tud hozzáadni a játékhoz.
(Több mind 10 évnyi folyamatos Call of Duty-zás után mondjuk ilyet nem is nagyon várhatok el már a játéktól. Nagy változást a jet-pack & wallrunning játékmód adott, akkor mondtam azt utoljára hogy na ez igen, valami új.)
-
Hzoltan969
tag
válasz
KaitouP #12608 üzenetére
Hát ezzel sokra nem megyünk.
Bosszantó, mert hétvégén akartam kimaxolni mindent, de a halom lejátszott meccsből talán 2-3 volt, ahol megkaptam a normál xp-t (alap +10%), az összes többi töredéke volt. Dupla fejlődés pedig egyetlen alkalommal sem!
Az azért gáz, ezt azzal tudnák kompenzálni, ha adnának kb. 20 rangot és 20 BP szintet. Az, hogy a nem működő duplázást kitolják pár órával annyi, mint halottnak a csók. -
Laraxior
titán
Warzone-ban nem lehet írkálni a csapattársaimnak?
-
Cheesus
senior tag
Kb holnap hány óráig van időm a maradék szinteket és hiányzó officer rankokat kipörgetni?
Szokásos este 7-8? -
Land
veterán
válasz
Csokishurka #12611 üzenetére
GW-n gubbasztok kezdő környékén egy lőszeres ládával. :D
Halad a Pila. Egy stricker van mellette, mivel minden más készen van. -
Laraxior
titán
Találkozott már valaki a fekete-fehér cheattel?
Lőttem egy brigádot, pont egy garázsban voltak, se ki se be... aztán egyszer csak szépen oldalról bekúszva átváltottak a színek fekete és fehérre. Kilépve a körből a menü már okés volt, utána a következő kör is (Mielőtt VGA hibára gyanakodnék) -
prokxy
veterán
Ha lesz a S3-ról bármi infó, trailer, majd dobjátok be ide pls.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #12625 üzenetére
Sose LOL-oztam, ez lesz első Riot játékom. Videók alapján tetszik, de elején béna leszek benne az fix.
(Majd streamelek)
Zárt béta, kulcs osztás vagy jelentkezés nincs, Twitch-en kell nézni ma délután 2-től egy olyan streamet, ahol be van kapcsolva a drop engedélyezés. Aztán ha szerencsés vagy, kapsz hozzáférést. (Nyilván Twitch és Riot accountokat össze kell kötni előtte.)
Én múlt héten másfél óra után kaptam hozzáférést. (Only PC természetesen)
Na de OFF vége.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
craftsman01 #12621 üzenetére
Nagyon sok embert sajnos.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nanorambo #12618 üzenetére
Nem igazán, maximum ha megvásárolhatóvá teszik Store-ban.
Épp ez az, hogy mindent nem lehet megvásárolni, csak mindig azt, ami rotációban van éppen az in-game boltban. Oka egyszerű pszichológia, hiszen ha tudod hogy el fog tűnni Store-ból és egyáltalán nem, vagy csak valamikor később tudnád megvásárolni, az ösztönöz arra hogy egyből megvedd. (A megvásárolható cuccok egyébként újra és újra visszatérnek idővel.) -
BandiHUN
veterán
válasz
GW-el annyi a gond,hogy sokan utaznak mindenre,és nagyobbak a távolságok,nekem nem nagyon jött össze,próbáltam.Mindenki ráül a lőszeres ládára,és tolja a raksit,legalábbis amikor utoljára néztem,az ment.Ennél jobb a Rust,ott azért szintén van minden,de kisebb táv,könnyebb.Egyébként érdemes spawnot,pontot lőni is,mert adogatja befelé az equipment kilövéseket,és rámozdulni a sentry-kre,shielded turretekre is,mert azt is földi járműnek számolja,amiből kevés van.De ott mindig hívnak be wheelsont.És persze jól kell időzíteni,nomeg én légi cuccra úgy mentem,hogy pl.Javelinnel VTOL-t megsoroztam fegyóval,FMJ-vel,hogy az első raksit ha ki is kerüli csalival,a másodikra megpusztuljon.Meg minden vackot érdemes leszedni,pl.az UAV számít support killstreaknak és sima killstreak killnek is.Mondjuk emiatt jó emberekkel,dupla xp idején felhúzni maxra mindig a fegyókat,utána mozdulni rá a nehezebb feladatokra,mert pl.a fentebbi példa esetén,mégha az Amped is bent van,egy support cucc helyből 3 kategóriát is húz,könnyebb.
-
Corpuscle
őstag
válasz
GW-on sokan huzzák a rakétavetőt. Állnak a bázison az ammo láda mellett és onnan puffogtatnak. Napi acsit volt, hogy én is így csináltam meg. Haladós.
(#12612) LorenzoHUN: Teljesen rendben van. Ez nem az az acsi, amit a többségünk rusholva szerez meg.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Corpuscle #12610 üzenetére
Köszi!
Én megpróbáltam a jól bevált helyet
Szokásos probléma,hogy mikor engem dob a konténerhez,akkor 5x lelő ugyanaz a pofa fentről pár mp alatt,de mikor én vagyok fent,akkor a másik sarokba spawnol mindenkit,jobbhíján csipegettem a C-re támadókat,tettem be LMG-t thermallal,most annak húzom úgyis a célkeresztjeit,de rém sok idő volt.Nem túl elegáns megoldás,meg szívtam is be már jópárszor,hogy épp nem volt kiválasztva a misszió,de jobban is megy,mióta megvan,nem görcsölök rá.
-
Csokishurka
őstag
En most ugy tolom hogy huzom az lmgket es melle be van rakva egy raketaveto mindig. (Amped perkel ez fontos mert olni kell embert hogy ez a perk van) Es ha shipmenten vagy valamelyik kis palyan behivnak personal radart vagy akarmit mar lovom is le. De az okosak azt mondjak a tuti hely erre a ground war ott lehet loni minden szart ha kell ha nem.
-
stuka20
senior tag
Csak az előző hsz-t kellett volna elolvasni.
(#12586) blaca83
Akkor te még nem játszottál olyan sokat a játékkal, nem voltak nagyon jó és nagyon rossz (ebben lehet tévedek) meccseid. Ugyanis, ha hiszed, ha nem, a játék nem fogja engedni, hogy mindig te legyél a toppon. Ezért ajánlatos hardcore-t menni, itt ugyanis nagyon ritka az, hogy nem fog rajta a golyó. -
Üdv!
Kipróbáltam a Warzonet és eléggé csalódott vagyok. Ez főként annak tudható be, h magas a ping, kereséskor 140 körülit keres...
Eddig BF V-t toltam ott stabil 53 a pingem.
Hogyan lehetne, 50 körüli pinges szerverre kerülni? Kereséskor 110-140 közé szokott bedobni. -
KaitouP
nagyúr
Az Activision tájékoztatása szerint több Call of Duty játék is szerverproblémákkal küzd, mely hibákról tudnak, és folyamatban van hibaelhárításuk. A tapasztalt csatlakozási hibák ennek tudhatóak be, türelmet kérnék a játékosoktól.
Az érintett játékok és platformuk:
Továbbá még mindig hibaelhárítás alatt vannak a CharlieINTEL tweet posztjában leírt hibák, melyekről információ még nincs.
Más: bírnám, ha ez az irdatlan király klasszikus is jönne a játékba: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Formula-1 humoros
- Kuponkunyeráló
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest