- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
-
atee
őstag
Hát ez a Rebirth event jól megizzasztott a végén.
Nem nagyon játszottam vele, de ma úgy gondoltam, hogy még befejezem. Természetesen az uncommon killek hiányoztak csak. 14 kellett még és volt 4 órám rá.
Elég hamar meg is lett egészen addig amíg már csak 3 hiányzott... aztán 1.5 órán keresztül egy se jött...aztán csak adott még kettőt. Végül amikor 1 kellett akkor volt még 4 perc az egész eventből amiből még keresés és warmup is levett... csak összejött még abban a körben 3 kill is commonnal az utolsó utáni pillanatban.
Nem mintha sok értelme lenne, de jó érzés volt
Mondjuk ha az egész eventben nem 6 napom van rá naponta szabad 3 órákkal kb. akkor nyilván egyszerűbb lett volna. -
-
atee
őstag
Ezek a 24/7 pályák most valami trollkodásnak vannak bent?
-
atee
őstag
válasz
Kinyuska #23654 üzenetére
Nem fogok ráérni sajnos.
Futottunk már több kört egyébként ez ügyben mert teljesen sose tűnt el a probléma. Csak mérséklődött elfogadhatóra.
Most meg újra nagyon rossz. minden 2. körben kidob kb.
Közös pontot sose találtunk. Teljesen más konfigok, internetek.
Illetve nálam azóta se változott semmi. Kizárásos alapon náluk van a gond, de szarnak rá. Más játékokban nincs ilyen problémám és nem is nagyon emlékszem, hogy lett volna. -
atee
őstag
Hetek óta nem játszom. Most volt pár órám és nekimentem ennek a halloween eventnek. Kész is van. Erre pumpkin punisher blueprint meg kiderül, hogy bugos...
Majd egyszer talán megkapom... vannak dolgok amik nem változnak
-
atee
őstag
válasz
CptAdamica #21373 üzenetére
Igazából ha az elején jól jössz ki akkor a top10 az sima. Onnantól kell nagyon okosan ha nem esportoló az ember kicsit sunnyogva levadaszni azokat akik épp megnyertek egy összecsapást és le vannak sebezve
persze sokszor esünk ilyen csapdába mi is
-
atee
őstag
válasz
CptAdamica #21371 üzenetére
Kitartás és szerencse is kell hozzá kicsi.
-
atee
őstag
válasz
Garsza #20655 üzenetére
Amerikaira kell rakni a régiót! Az első 1-2 hónapot leszamítva csak így tudok én is játszani! Különben kidob ugyan evvel az üzenettel!
Minden patch után rápróbalok, de van, hogy már a menüből repülökha europain vagyok!
Amerikaival is volt már indítas után ilyen üzenetem, de max 2-3 alkalommal összesen, betöltés közben! -
atee
őstag
Tényleg semmiség, de néha az algoritmus nem áll a helyzet magaslatán, amikor a play of the game visszajátszást választja...
Imádom amikor egy f@szláma bedurrant egy panzerfaustot 3 kill és ez van a hekyett, hogy lőttem mondjuk 4 db. 357 es lövésből egymás után 4 fejest 3 sec alatt nem háttal álló ellenfeleknek. -
atee
őstag
válasz
BerserkGuts #18848 üzenetére
Ne is hozd fel ezt a Barcelonát. Még nagyon friss a sebem miatta
-
atee
őstag
válasz
lowzor #18844 üzenetére
Nyilván nem egy killcam alapján mondom valakire, hogy nem tiszta. Nekem is be be akad olyan kill, hogy csak pislogok.
Viszont amikor sokadik alkalommal kapok olyat ami gyanús. Amikor a csapattárs is megjegyzi. Amikor látom, hogy rajtam kívűl is mindenkit darál. Egyszerűen sose a rossz irányba fordul. És mondjuk mindenkinek 15-20 killje van. Neki meg 60-70. Ezek a dolgok így együtt a legritkabb esetben szólnak arról, hogy tiaztán játszik!
A legtöbb esetben nyomok egy blockot és kész, de ma valami extrán töményen jöttek ezek!És nen igaz, hogy nem lehetne ezeket hatékonyan szűrni. Csak egyszerűen nincs rá akarat, nincs benne üzlet.
-
atee
őstag
válasz
Dave567 #18834 üzenetére
Ma nagyon adta nekem is... két 100% csaló és egy nagyon erősen véleményes. Mindez 1.5 óra alatt multiban domination.
Teljesen egyértelmű, hogy nem is akarnak evvel semmit kezdeni.
Ja és az egyik az nem PC jatékos volt.
Elég magasan van az ingerküszöböm, de kicsit sok volt mára! -
atee
őstag
válasz
zgospel #18668 üzenetére
Szia!
Ez általános jelenség. Szerintem mindenki belefutott már hasonlóba, hogy a fal mögött voltam basszus.. aztán killcamban meg simán kint volt még.
Alapvetően nagyon kell egy jó egér. Viszont nem azért lesz jó mert sok a dpi. 1000 körül használja szinte mindenki. Én (800) és vannak akik még alacsonyabb értékkel. Függ ez a játék stílusodtól is!
Hasonlóan jó dolog a 144Hz is, de ezek csak apróságok, Csodát egyik sem fog tenni. Persze ha minden perifériában/beállításban törekszel a maximumra akkor már csak az egyéni képességekben lehet a szűk keresztmetszetet keresniA ráfordított idő az amivel fejlődni fogsz. Ezt semmilyen periféria nem tudja neked pótolni! Én nagyon öreg vagyok már ebben a műfajban 99 óta többé kevésbé rendszeresen mindig játszottam multi FPS-t. Még emlékszem amikor első alkalommal csatlakoztam egy UT szerverre. Megfordulni se tudtam gyakorlatilag és halott voltam
Aztán idővel egy ideig nagyon sokat fejlődtem. Ma meg így 40 pluszosan maradt a rutin ami sokszor már kevés tud lenni, de nem is annyira a legjobb akarok lenni. Csak szórakozni szeretnék. És elég ha nem mindig én vagyok a leggyengébb láncszem
Egyedül a csalók húznak fel. Mert ennyi év után már bőven tudom, ha valaki csak simán jobb vagy külső segítséget használ a féreg! -
atee
őstag
Én úgy használtam a CR-56ot. Majd kiderül mennyit romlik a gyakorlatban. Mondjuk a gold már a megvan a többi nem érdekes
Viszont, hogy 35GB+ a patch megint... na ez az igazi vicc... A szar netemmel lehet gyorsabb lenne ha elküldeném a gépet valami futárszolgálattal Budapestre a patchet elszedni aztán vissza...
-
atee
őstag
Új patch új hiba
Kidob a partyból. De úgy mutatja, hogy bent vagyok és kilépni se tudok.... altf4 oldja csak meg. Vicc! -
atee
őstag
válasz
Fitzgerald #17735 üzenetére
Az érdekes! Milyen felbontásban és beállításokkal?
Nekem szintén 5700xt alulfeszelve. i5 8600k/4500 és 2560*1080 high és simán 100+ fps mindig. -
atee
őstag
válasz
#99499520 #17622 üzenetére
dpi vagyis inkább cpi, de a lényegen nem változtat, hogyan is nevezzük.
Minél alacsonyabb a cpi/dpi annál nagyobbat kell mozdítani az egereden az adott forduláshoz.
Célszerű 1000 környékén vagy inkább alatta tartani mert akkor lesz pontosabb a szenzor. Ha ez neked lassú a játékban akkor játékon belül állítsd magasabbra a csúszkát inkább.Tehát, minél magasabbra állítod a dpi értéket az egér szoftverében. Annál valószínűbb, hogy pontatlanabb lesz! Pl egy szerintem extrém 3 ezres érzékenység felett már szint biztos! Ezért érdemesebb 1k körül maradni vele!
-
atee
őstag
Valaki tapasztal ma olyat, hogy a match keresésnél az eddigi 42 ping helyett 102 ről kezd el keresni szervert és simán elmegy 200 ig is...
Bent 70 körül alakul a szokásos 60 helyett. -
atee
őstag
Az első volt nekem is goldig az M4, de azóta elő se vettem. Pedig nagyon sokáig itt a forumban is noob fegyvernek volt beállítva. Mert könnyen kezelhető volt.
Ma már szinte csak M13 amit használok, minden pályára/warzonera is. Néha bevátok MP7 re meg kipróbáltam ezt a (f)lektort, de nem vagyunk barátok. -
atee
őstag
-
atee
őstag
Ma ráment 3 óránk a 11 es bunkerra. Nagynehezen meglett, de kinyitni egyszer sem sikerült azt a szar
Ott álltunk, hogy ok megint félre értettünk valami számot...vagy a f@sz tudja. Erre jött egy szerencsétlen. Elbújtunk és neki sikerült kinyitnia szegényneknem volt boldog, hogy csak a bejáratig jutott.
Én már az elején mondtam, hogy ne húzzuk az időt a sok rohangálással -
atee
őstag
válasz
lowzor #15644 üzenetére
Eddig ennél a jatéknál nem vettem észre betöltési problémát a hdd miatt. Igazad van volt már olyan játék aminél bosszantó volt a különbség. BF4 pl sdd-n volt de a BF1 és 5 is a PUBG és az Apex is.
A hangját meg nem hallom az asztal alól, fülesen keresztül. Meg úgy általában is csak néha hallom őket felpörögni. Nem zavaró. -
atee
őstag
válasz
prokxy #15637 üzenetére
Nem is az, hogy nem tudom megvenni, de csupán egy játék miatt nem fogok 3. ssd-t venni.
Úgy ahogy.mondod a hdd inkább adatárolásra van ma már nálam is. A 3TB arra van ,hogy torrent, képek stb. A gyorsabb 1TB viszont futtat néhány játékot. Köztük ezt a bazi nagy codot is. De számtalan olyan kis pl. Hidden object játéka van a feleségemnek miknek tökéletesen megfelel a hdd is. -
atee
őstag
válasz
Dragon3000 #15621 üzenetére
De van gond a 30GB. patchekkel is. Sajnos nincs mindenhol elérhető normális internet.
Nálam pl 30Mbit/s van talán idén még elérjük a 60 at... kész vicc, de ez van.
És a tartalom ami benne.... egy "új" map. Kb. Ami elfoglalhat néhány gigát. Mert a nerf/buff meg a hibajavítások ezt nem hiszem, hogy ezt indokolná.
Mi lesz ha kijön egy új warzone map? 100GB patch? :)
Helyem az éppen van mert valmi oknál fogva ezt hddre tettem szerencsére! -
atee
őstag
Valami patch töltődik már. Most, hogy ránéztem még 7.5 GB. van hátra.
-
atee
őstag
válasz
Evil Snowman #15331 üzenetére
Ez már egy régi hiba, nem most jött. (66-100)
Valamiért az új frissítés óta kicsit mintha tényleg gyengébb lenne a minőség. -
atee
őstag
válasz
Pro!Petya #15170 üzenetére
Nem is lenne fele ennyi játékos se, ha nem lenne ingyen a warzone
. Na meg a sok kényszer homeoffice...
SBMM egy kuka. Nem lehet pályákra szűrni egy baromság!
Nem beszélve a hónapok óta fennálló BLZBNTBGS000003F8 hibáról..
Vagy a mostanában sokakat random hiba üzenet nélkül kidob asztalra!
Lehetne még soroloni apróbb dolgokat, de biztos lesznek még meglepetések a jövőben -
atee
őstag
válasz
prokxy #15115 üzenetére
Ez az egész bohóckodás minek? Van shootandship aztán nincs aztán megint, aztán csak only ship aztán 10v10 ship meg egyszer warzone trio de nincs duo aztán van duo de trio nincs meg quad meg a f@szom. Miért nem lehet ezt úgy beállítani, hogy azon a pályán játszol amin akarsz és azt amit szeretsz?
Aztán úgy hagyni a francba és nem kell több energiát fordítani rá! -
atee
őstag
Meglett a szurokba ejtett M13.
Már szédültem a sok shipmenten. Öreg vagyok én már ezekhez a kihívásokhoz.
-
atee
őstag
válasz
prokxy #14841 üzenetére
Pont ugyan ezek vannak goldban nálam is.
És nem is nagyon lesz több. Én szórakozni akarok és nem dolgozni! Olyan fegyverekkel jatszani amit nem kedvelek az inkabb szenvedés mint érdekes!
M13 a kedvenc. Azzal megyek és kész. Renetti mellette aztán ha összejön arra is a gold akkor jó, de külön nem fogok csak ezért erőszakosan topo killeket lőni! Ha pedig nagyon eredményorientált játékot akarok akkor M13/MP7 és hajrá :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged