- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Már most sem lehet belogolni, jó lesz ez az open hétvége meg dupla xp
-
Bennyboy
őstag
aki végtelen káoszra és xp-re vágyik annak ajánlom alulról a 2. játékmódot
-
Bennyboy
őstag
Mi hozza a legtöbb xp-t season pass-ba?
-
Bennyboy
őstag
Br-re felvehet aki szeretne: Goakulum#2823
-
Bennyboy
őstag
Ha 155-ös vagyok akkor a napi feladatokat sem érdemes csinálni? Mi az ami beleszámít a sp-ba? köszi
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7034 üzenetére
bedobott egy randomba, mind1 hagyom a fenébe, látom nem nagyon működik ez az app. Már úgy is 155 vagyok, legalább lesz hely másoknak.
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7029 üzenetére
Akkor nálam bugos az app. Squadnál azt írja csatlakozzam egyhez, én meg nem léptem ki az itteniből. Nem gond, csak érdekes.
-
Bennyboy
őstag
válasz
BusinessGuy #7010 üzenetére
Igen helyi vagyok (Goakulum) és aktív is csak az app vmiért kiléptetett és nem számolt semmit. Látom ki lettem rakva. Mind1.
-
Bennyboy
őstag
Nekem úgy tűnik mint ha nálam kivették vna shipmen-et. Hiába próbálom akár hc-ba is, egyfolytában csak a shoothouse-t adja be. Komolyan nem értem miért nem lehetett legalább fele-fele arányban beállítani.
-
Bennyboy
őstag
Sima xp token ad a bp szinthez?
köszi -
Bennyboy
őstag
Beléptem én is az appos squad-ba Goakulum néven. Invelhetek 2 havert?
-
Bennyboy
őstag
Toltam én is pár game-et a shipment-en. WW2-ben kedvenc mapom volt. Itt nekem úgy tűnik mint ha még annál is kisebb lenne vagy túl sok rá az ember. Rengetegszer előfordul spawn kill mert egyrészt fos a spawn rendszer, másrészt annyira kicsi a map, h egyszerűen mindenhol van enemy. Persze ez jó is lehet amikor 5 enemy mögé spawnolsz és kiirtod mindet. A játék módtól is függ mekkora a hent mert pl ami hardpoint-on van az teljes káosz. Ennek ellenére nekem adja mert annyi killt lehet szerezni rövid idő alatt mint sehol máshol. Kicsit azért lehetne nagyobb de tuti, h itt lehet llegjobban farmolni. Azért shoothouse kicsit hiányzik. Néha szeretem a kicsi, pörgős mapokat.
-
Bennyboy
őstag
Tudom nem nagy segítség de nálam sincs semmilyen para pc-n. Nem dobál és fagy ki. Sztem sokat számít, h friss driverek legyenek a gépen meg lehetőleg eredeti win stb.
-
Bennyboy
őstag
Másnak is bugos a one shot kill napi challange? Nem számol semmit pedig újra is indítottam.
-
Bennyboy
őstag
Kíváncsi vagyok mekkora lesz ez a patch ha egy sima update 20 giga..
-
Bennyboy
őstag
Nekem egyedül akkor akad a multi amikor spawnolok. Ez általános bug?
-
Bennyboy
őstag
Szerintetek melyik a legjobb AR? Azt láttam, h még az M4 a legelterjedtebb de már többször is nerfelve lett ha jól tudom. A kilo tetszett meg elkezdtem az AK-val is tolni.
-
Bennyboy
őstag
Hogy működik ez a dupla xp-s dolog? Azzal a twitch accal kell cod-os streamet nézni amivel közös az email cím?
-
Bennyboy
őstag
Más nem érzi, h nem működik az a perk ami a légitámadástól védene? Nem tudom fejből a nevét de hiába van berakva akkor is lebombáznak vagy szétdarál a repülő. Jó lenne egy olyan mód ahol nincsenek ilyen idegesítő dolgok. A foszforbombázásról nem is beszélve.
Tegnap toltam egy kicsit a szinglit is és tényleg baszó lett. Nagyon jó a hangulata. -
Bennyboy
őstag
Szerintetek mennyire érezhető az m4 és a shoti nerf?
-
Bennyboy
őstag
questek tényleg bugosak. Néha egyáltalán nem számolja őket.
-
Bennyboy
őstag
válasz
Highground #3193 üzenetére
Akkor lehet veszek rtx kódot, ismerőssel meg aktiváltatom mert nekem nincs rtx kártyám.
-
Bennyboy
őstag
Tudtok helyet ahol olcsóbban meglehet venni pc-re mint 60 euro? Vagy érdemes várnom hátha karácsonykor kicsit leakciózzák?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest