- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
Most őszintén csodálkozunk ezen ? Hemzseg a warzon és a multi része is a csalóktól a coldware pedig már open béta alatt is tele volt . A múltkor láttam kezdeményezést , hogy a játékosok kérik vissza a saját szerver lehetőségét ,de hogy meddig jutottak nem tudom . Nem hinném , hogy a Cod anti-cheat rndszere már ha van egyáltalán működne . Vissza kell csak nézni mennyi szó esett itt a csalókrol ,de konkrétan , hogy bann-t adtak volna valakinek rajtam kívül egy ember jelentett még .
-
KaitouP
nagyúr
Ismétlem magam: ha csak állandóan a közönségkedvenc pályák mennének, akkor folyamatosan 2-3 map lenne pickelve, ez pedig nagyon hamar betenne sokaknak, és ráunnának. A változatosság kell és fontos, egy ilyen jellegű játéknál ez az egyik eszköze annak hogy megtartsák a játékosokat. Továbbá lehet, hogy egy közönségkedvenc pályát szeretnek és választanak mondjuk 100.000-ren, de a nem ilyen népszerűségű pályákat is szeritik mondjuk 20.000-ren, az általad javasolt módszerrel ezt a 20K embert csapnák pofán. Objektív szemmel kell ezt vizsgálni, nem lehet önzőnek lenni.
-
Kinyuska
friss újonc
atee, nekem aznap este óta mióta beszéltünk erről megjavult nem volt egy disconnect sem.
Bár annyira sokat nem játszottam (kb. 10 meccs 2 nap alatt), de előtte a meccsek 90%-ból kidobott.
A pingem 2-3 meccsenként magas 200 körüli, de még így is jóval játszhatóbb mint 4-500-as pinggel.Sajnos aznap jött ki update, nem tudom, hogy nálad is megoldódott-e vagy nekem sikerült valamit helyreállítani.
Annyit csináltam, hogy megnyitottam a portokat, kikapcsoltam az nvidia overlayt, és megnéztem a windows eseménynaplót. Ebben azt láttam, hogy a Bonjour nevű apple program a crashek idejében csatlakozni próbált valamihez. Ezt letöröltem.
Nem tudom, hogy ez lehetett-e a probléma forrása.
Ha neked továbbra sem jó, akkor valószínűleg ezek egyike megoldotta. -
Micsurin
nagyúr
M13-at valahogy nagyon nem érzem kezdek ráérezni a SCAR-ra is most már, hogy rendesen kioldottam GhostPetya
kisebb nagyobb módosításokkal de bejövős a build. De az M13 valahogy olyan semmilyen nekem.
csibe1 Nyugi a következő 2 meccsben olyan szép és reális dolgok voltak, hogy ma kivételesen már 02:30-kor letettem a kontrollert a megszokott 03:00-03:15 helyett.
-
Micsurin
nagyúr
-
csibe1
addikt
Szerencse az tényleg nem árt
Leérek a tetőre, látom alattam valaki Dragunovval futkározik, éppen dobozt nyitott. Szépen le is szedtem harmadik körre pisztollyal. Örömködök, leugrok, hogy összeszedjem a cuccait, erre a szomszéd ház tetejéről az .50-es sniperrel fejbe is durrantottak. El is kapott a röhögés, mondom de jól körülnéztem.Tegnap kezdtem el játszani próba-cseresznye alapon, gondoltam meglátom hogy viszi a gép.
Elsőre 19-ik lettem, de voltam 65-ik, 12-ik ahogy sikerült éppen. Volt olyan kör, hogy amíg le nem lőttek alig találkoztam valakivel, nyugodtan tudtam csinálni a reconos küldetéseket.
Máskor meg épphogy leértem már szét is lőttek, a gulag meg mikor hogyan sikerült.
Előfordult, hogy elbambultam, és kinyírt a gáz. A gáz ellen a self revive se hat.A gázmaszkot hogyan lehet használni?
Néztem a billentyűzetkiosztást, de nem találtam benne. Automatán működik?
A maszk meddig bírja a gázt? -
-
BITBOYS
addikt
Nekem pont fordítva volt, M13 után jött az M4
Valamiért akkor jobbnak tűnt és maradtam annál..aztán sook sook idő elteltével visszataláltam hozzá
Csináltam is gyorsan belőle házi blueprintet.(#19276) laragirl83
Nekem még egyik fegyverem sincs ennyire kimaxolva, nem visz rá a lélek -
-
BerserkGuts
addikt
akkor sok streamer repülne meg ugranának a donátok+reklámozási pénzek itt már egy több millárdos üzletág nőtte ki magát
mondjuk nekem ez a személyi kultusz kultúra sose tetszett hogy E/3-ban első szám 3.-ik személyben gondolkodjak.
A játék nem ezért van hogy nézzem ő hogy játszik de ez elmondható a fociról is de itt látszik milyen hülyék az emberek mire költik a pénzt stadion kell nem kórházmeg ha már csalás és foci mutatok egy mai példát 1-2 Barca kikap az utolsó pár percben
még lesi is hogy biztos betudjon futni nehogy les legyen jó mögöttük kell állnia
-
zgospel
őstag
Ebben az a rohadt nagy gáz, hogy a MW fizetős, nem is olcsó, szóval rohadtul kezdhetnének vele valamit. Minek van a battle.net meg a húsz különféle account és platform amit be kell regisztrálni előtte hogyha ennyit sem tudnak kiszűrni... Anno a full ingyenes America's Armyban sokkal jobban szűrve voltak a cheaterek és tized ennyibe nem futottam bele.
Mondjuk hova is gondolok, amikor olyan alapvető fejlesztési problémák vannak, hogy alig változik valami a játékban mégis 60 giga egy patch...
-
KRoy19
őstag
Nem nem.
Alkarból tudom remegtetni a kezem. Viszont ez a sok kattintás csak úgy megy hogy az egyik kezemmel fogom az egeret, a másik kezemet meg kinyújtott mutatóujjal remegtetem és úgy kattintgatok ilyen gyorsan.
Ezzel a skillel így játék közben nem nagyon tudok mit kezdeni, mert ha fogom az egeret akkor az egész kezem remeg nem csak az ujjam, de arra jó, hogy ilyen mérőprogramokban jól szerepeljek. -
csuzda
aktív tag
Kár, hogy nincs olyan rendszer mint az Ingress nevű játékban (ugyan azt a rendszert használja a Pokemon Go is). Ott játékosok küldenek be új dolgokat a játékba és játékosok bírálják el, hogy elfogadható-e új portálnak vagy nem.
Itt lenne egy olyan rendszer, hogy névtelenül láthatjuk mások által bejelentett kill cam-okat és el kéne dönteni, hogy csalt-e vagy nem. Mondjuk 5 embernek kell véleményezni-e a kill cam-et és ha abból 4 azt mondja, hogy csalt, akkor tovább kerül egy IW-s munkáshoz és ő döntene a sorsáról. Olyan boldogan takarítanám a játékosállományt egy-egy meccs közötti szünetben vagy kikapcsolódás címszóval.
-
omfgk
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Motion blur van csak kikapcsolva, egyébként minden más a lehető legmagasabbra van tekerve. 2560x1440.
A 2560x1080 azért cirka 1 millióval kevesebb pixel, úgy nekem is meglenne valószínűleg a 100+, mindenesetre az még mindig messze lenne a 120-130-tól, ami korábban volt ugyanezekkel a beállításokkal,1440p-n.
Más játékban nem tapasztaltam ilyesmit. Egy reinstall-t megpróbálok.
-
-
lowzor
veterán
Én szimplán a búgása meg a kerregése miatt nem bírnék elviselni egy HDD-t a gépben, max egy kikapcsolható külső HDD házban. Vagy esetleg egy laptop HDD-t, mert az jóval halkabb.
SSD-nél a betöltési idő is jóval kisebb, ami egy multi játéknál nem mindegy. Emlékszem, hogy BF4-ben már rég elkezdték a játékot az SSD-sek, mire a HDD-sek beértek. -
lowzor
veterán
Én pl mit szóljak a tanyasi Telefosos ADSL-emmel? Amikor lejár a "gyorsító opció" 10GB-os korlátja, jó esetben 800-900kB/s-el szedi. Reggel óta szedem ezt a szar patch-et, és csak most töltődött le.
Ehhez képest vicces olvasni, hogy mások az 5-6Mbps-es letöltési sebességen már sírnak. -
-
prokxy
veterán
Az APEX-ben bevezett megoldásuk tetszik, a HW ban azért eléggé visszatartó erő.
Más:
FMJ lőszer átmegy a vastag acélon is?
Tegnap a TV station tetején voltunk, lehasaltam a plate-ket betenni és lentről AR fegyverrel a vason keresztül ledown-olt az enemy. Pedig meg mertem volna esküdni, hogy azon nem megy át és elég az a fedezék bőven. Eléggé meglepődtem a dolgon...Más2:
Tegnap feldobtam a kérdést, hogy hová ugorjunk, nagyon nem ment este az előző kör, ezt jelöltük a köviben -
prokxy
veterán
Ezt én sem értem. Mostani körben meg volt egy sace nevű gyerek, aki végig követett a falon keresztül nem egyszer. A 16 halálomból 10 biztos ő volt, mindenkinek 8-12 kill, neki 40+ minden killstreak nélkül. Aha, persze, én meg hülye vagyok. Kezd qrvára tele lenni a bocskor ezzel már.
-
prokxy
veterán
Bizony, M13 és MP7, utóbbi nagyon agilis cucc, imádom. BR-ben akkor szoktam hozni, ha a Loadout-ot lekérjük, majd esik is egy friendly egyből, rámegyünk és lesz ghost is meg 2 fő fegyver is.
Grauztam minap sokat és nekem nem jön be annyira, mint másoknak, rengetegen áradoznak róla, hogy csak úgy olvasztja a shield-et. Ugyanúgy specelni nem tudom, mert nekem kell az optika rá, én a gyárival messzire nem látok rendesen így sok a miss, szóval xrkII markolat helyett van rajta vmi canded hibrid.omfgk: Mondjuk mehetnénk majd 1-2 kört együtt, akár ma este és megnézném a taktikát!
-
Lehet, a gond csak az, hogy ezek neznek ki a legjobban szerintem, viszont egyiket se lehet beszerezni.
Igy nezve meg azt lehet kerdezni, hogy ha en ugyanugy kifizettem a jatekot, akkor miert nem kaphatom meg azt amit mas igen?
Es meg nem is arrol beszelek, hogy ingyen, siman lehet erte tobbet kerni, mint amennyiert anno meg lehetett venni, csak legyen elerheto.
Az meg a te jutalmad, hogy regota jatszottal es olcsobban megusztad. -
Tomko78
őstag
De mivel ez egy elég gyengén megcsinált game , azért pl hiába röhögve vinné a mw-t a 5700XT , de csak normál grafikai beállítás mellet jó , illetve driverben is ki kell kapcsolni mindent szinte anti lag meg ilyeneket mert attól is be tud akadni a game rendszeresen , lássuk be ma már nem tudnak megírni egy normális játékot a fejlesztők , én így használom , sajnos hiába bírná a highot is de akkor vacakol a game
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Gamer Asztali Számítógép Eladó i5, GTX 1050, SSD + HDD!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged