- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Volt valami cikk, miszerint a játékosok fele már kipróbált valamilyen csalást a játékban. Én rengetegszer látok ilyen norecoil játékosokat is, gondolom makróznak, azzal sem tudsz mit kezdeni és baromi nagy előny. Mondjuk, ha egy alternatív univerzumban megtudnád nézni, hogy a halálaid közül mennyi volt csaló által, akkor igencsak meglepődnénk.
-
nyul105
senior tag
Amivel most kísérletezem (stodeh dobta fel a témát youtuben) hogy exp nélkül, csak cpanel segítségével + monitor tweakkel kihozzak hasonlót.
Plusz a szineken nekem sokat dob a desktop szineknél a vibrance 50%rol 75re húzása. Kis macera, hogy cserébe winben a szinek elszállnak...
Plusz nehéz megtalálni a balancot a kinti fények (vakito szerintem) és a benti sotetseggel szemben.Az uj csajszi skin wraith sztem majdnem annyira zavaro, mint roze, hasalva nehéz észrevenni. Sokan hasalnak árnyékokban, imádom azt is.
-
-
Lionel
csendes tag
Alapvetően a lag kompenzáció és az SBMM is hasznos dolog lenne. Az a baj, hogy mindkettő rosszul működik. Azt végképp utálom, hogy az SBMM nem csak a lobby-k összeállításába szól bele. Szerintem az is nagy hiba, hogy nem lehet játékmódot választani. Így a "quick play"-t használva mindig új lobby-ba kerül az ember. A korábbi játékoknál, ha összeállt egy élhető lobby azzal maradhatott az ember, ha nem tetszett, keresett másikat. Azt sem értem, hogy egy ilyen játéknál, ahol ezerféle kinézetű játékos van, miért nincs "ricochet" mód legalább HC-n.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Frod
addikt
"Én most már megvárnám a következő cod-ot.
Season 5 az utolsó."
Én is egy hete kezdtem, első CoD-om, épp farmolom a Grau-t, meg a többi meta fegyvert (más kérdés, hogy mire meglett a Bruen már nerfelték), de most komoly, hogy ez az utolsó szezon?
Amennyire én látom, ez a rész most eléggé jól sikerült és nagyon jól szalad a szekér, ennek ellenére az Acti ugyanúgy ezt is elengedi majd, mert jön az következő, szokásos évi rész? -
KaitouP
nagyúr
Jó, akkor mindennemű ezzel kapcsolatos hozzászólás, kérdés innentől kezdve a XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.) Billentyűzet egér használata konzolon topikban tehető közzé, az eszmecsere ott folytatódhat tovább. Köszi!
Ott a továbbiakban szívesen válaszolok a hozzászólásokra magam is.
-
Szerintem hülyén van megfogalmazva a magyar fordítás, mert angolból inkább azt veszem ki, hogy: "ha nem akarod, hogy kitiltsunk, akkor az alábbi pontokat tartsd be".
Szóval inkább nem kérés jellege van, hanem finom figyelmeztetés.
Bár, eddig nem nagyon történt semmi érdemleges, szóval nagy csodára én sem számítok.
Azt meg külön nem hiszem el, hogy évek óta nem találnak ellenszert a csalásokra. -
zgospel
őstag
Na igen, tegnap belefutottam egy ilyenbe, kill cam alapján egyértelmű volt hogy konzolos. Oldalról mentem rá, nem tudta hogy jövök, elkezdtem lőni, és már az armorját is leszedtem mire rámfordult, de a fordulása pont rajtam állt meg és 3 golyóból szétkapott. Pedig rohadt nagy előnnyel kezdtem el tunkolni egy Grauval.
Szóval ez a konzolos aim assist egy kicsit erősre sikerült néhány szituban, pláne ha még meg van támogatva egy ilyen eszközzel. Amíg itt nem írtak róla azt se tudtam hogy létezik ilyen. -
KaitouP
nagyúr
A topik témája a címben szereplő videojáték, nem a perifériák, vagy perifériák kiegészítők. Ne értetlenkedjünk már. Minimális off senkit nem zavar, és hagyva is van, senki nem akarja kinyírni a beszélgetést. Akkor szólok, amikor túl van lépve az a bizonyos limit, es szerintem van annyira jó az ítélőképességem, hogy tudjam hogy ez mikor történik meg.
Itt viszont napok (hetek?) óta másról sincs szó, mint a csalók utáni hisztiről, és a különböző hardveres, szoftveres cheat eszközökről. Off hozzászólás keretein belül egy határig lehet is erről témázgatni, viszont most már egy kicsit sok. Ezért lett többször is kérve, hogy mellőzzük.
Akinek csalás gyanúja van XY játékos felé, annak különböző platformok állnak rendelkezésre játékon belül és kívül hogy jelentse azt az illetékes csoportnak. Ha valakit nagyon frusztrálnak, ott fejezze ki nem tetszését, pláne, hogy talán ez esetben tudnak is a jelenséggel mit kezdeni. Amennyiben nem érzi hogy kérésének eleget tettek, lehet mással játszani, senkinek sem kötelező szenvednie a csalóktól.
A hardveres eszközökhöz meg csak halkan súgom meg, hogy amennyiben a konzolgyártó nem tiltja az eszköz használatát, addig bármennyire etikátlan, nem számít csalásnak. Sad but true.
Ismételten kérem tehát, hogy a topik névadó témáját illetően folytatódjon továbbra is a diszkurzus, az off mindig szabad - egy bizonyos mértékig. Eltérő esetben meg kell keresni, vagy igény szerint létrehozni egy megfelelő topikot. Köszöntem!
-
lowzor
veterán
Sima core-t játszom, K/D-t és az SPM-et itt látod: [kép]
Sokszor van jó statom, és akkor berak a prók közé az SBMM, aztán ott szívok, és ez így halad egy végtelen ciklusban.
Killcam csalóka lehet csalók kiszúrásában, mert csak egy adott pillanatot látsz. Simán lehet UAV-ja/mázlija, stb...
Engem is megvádoltak már rengetegszer killcam alapján, aztán sosem csaltam.
A "Spectator" opció többet ért anno ebből a szempontból. -
BandiHUN
veterán
Nekem most a Yeti pack a kedvencem,fagyasztós-szétpotyogós effekt üvegcsörömpöléssel
Nomeg a Striker 45 egy baromi jó fegyver is,HC-n nagyon fekszik,at viszem a legtöbbet,marha jól is néz ki a fehér fegyó kombinálva a platinum camo-val,a másik fegyver a pakkban a SCAR,amivel amúgyis a második legtöbb killem van(az RPG után...
),cuki calling card/embléma,a skin egy egyhangú operátort dob fel,jár mellé jégcsákány meele és fehér "sasquatch" vagy mi kivégzéshez,ami a lobbiban az ember mellett sétál...szerintem a legmegérősebb pakk.Az effekt meg látványosabb,mint a sima dismemberment.
Persze durva szétrobbanásra RYTECH és számszeríj robbanó lőszerrel,az az igazi. -
KaitouP
nagyúr
Buff előtt is aprítós volt, legalábbis én közel úgy daráltam vele mint egy automata AR-el, mondjuk korábban azt már mondtam hogy gyorsak az ujjaim.
Akkor kiéltem magamat vele, de ha azóta még jobb, akkor teszek vele egy újabb próbált. Mondjuk elég nyilvánvaló hogy meta multiban is, minden második ember a Beefeater variánssal nyomja, sokszor szerencsétlenül.
-
x_pnK
tag
Szintén az egyik link redditről van. Az MW subredditen kb minden minden 4. post erről szól. És tényleg nem kiugró statokkal rendelkező játékosokat bannolnak.
Értem én, hogy nem kell ahhoz kiugró stat, hogy valaki hackeljen attól még. Illetve hogy a Terms of Service-ben fel van sorolva a csaláson kívül még jó pár indok amiért permabant kaphatsz. (offensive language, boosting, etc..)Viszont eléggé tarthatatlan dolognak tartom azt, hogy valaki beleölt 100-200-300 órát a játékba, esetleg a játék árán felül vett blueprinteket, battle passt, és egy false positive miatt elveszik mindene, és vitának nincs helye?
Eközben meg Twitchen liveban streamelnek a hackerek.Nagyon bízom benne, hogy lesz ebből valami nagyobb botrány, de az Activision/Infinity Ward párost nem nagyon hatja meg az egész dolog.
-
BITBOYS
addikt
Köszi a választ, nagyjából erre számítottam, hogy tényleg használhatatlan ebben a formában. Be voltam rá nagyon indulva és mikor rájöttem, hogy warzoneba nem tudom teljesíteni a kiszabott küldetés inkább megvettem a kipróbálás miatt.
Majd ha teljesítem esetleg felhasználom a vázat, bár lehet ez is inkább cikinek számít mert nagyon virít
Hdr-t használok, na azzal egyáltalán nincs problémám, AX/Kar is hozza a kötelezőt..
Más, de számomra érdekes az M4..olyan mintha megtáltosodott volna, egyszerűen zseniális amit produkál mostanában. A FAL pedig egyszerűen temető szinte bármire használva, én csipázni szoktam vele. Volt olyan, hogy egyszerre 4 enemyvel vívtam és végül sikerült kiszednem őket, pedig szinte semmit sem láttam belőlük, mivel nincs rajta optika. Második legjobb célzókája van a játékban -
-
-
BITBOYS
addikt
Plunderen már találkoztam a damascus camo verziójával
Éppen próbáltam a lehetetlent kar98 társaságában, de ezt így lehetetlen megcsinálni. Keresem a megoldást, de egyelőre semmi más nincs csak a megvásárlásamod: ...tényleg, ha megveszem tudom fejleszteni? Vagy csak akkor ha az alap fegyvert is beszerzem?
Elvileg így a legegyszerűbb beszerezni...márakinek
[link]
-
BITBOYS
addikt
-
atee
őstag
Én úgy használtam a CR-56ot. Majd kiderül mennyit romlik a gyakorlatban. Mondjuk a gold már a megvan a többi nem érdekes
Viszont, hogy 35GB+ a patch megint... na ez az igazi vicc... A szar netemmel lehet gyorsabb lenne ha elküldeném a gépet valami futárszolgálattal Budapestre a patchet elszedni aztán vissza...
-
-
BITBOYS
addikt
Warzone 50v50-be nincs páncél, így ott is 1/1-be kellene hoznia az ax50-nek, de mégsem ez történik. Viszont így is veszélyes, mert az esetek többségében összejön az 1/1 ha jól célzol.
Kar98k esetében még jobb a helyzet, itt szinte mindig megvan az 1/1 páncél nélkül testen is.
Szerintem a Kar98k az epic, ha nem teszel rá optikát és így tanulod meg használni simán kiszeded a csipákat akik optikát használnak. Nekem gyorsabbnak is tűnik mint az ax50.
Nekem most a Fal jön be igazán, kiváló darabMindez szerintem.
-
Laby
őstag
Azért egy nagy kaliberű sniper csak öljön már fejlövéssel egy embert 300 méterről is (főleg hogy nem öl, csak downol)...Meg kell tanulni vele lőni, nem olyan egyszerű az hogy minden jött-ment egyből osztja vele a futás közbeni öléseket 500 méterről.
Ha két headshot kéne a downhoz (a downhoz!!!), akkor soha életedben nem fogsz ölni vele, mert mire felhúzod a 2-ra, már rég elment fedezékbe az emberünk.
Így sincs sok haszna solo vagy duo fölött, mert csak downolsz és úgy is felszedi a haverja. -
DiamondBack
senior tag
(#17682) DrTechnoid: csak hardcore-t játszunk, már sokszor ki lett tárgyalva miért, úgyhogy meglátjuk milyen
Ha lehet single fire-ra kapcsolni akkor nincs gond, pl a fal-t is szeretem a mai napig. Sok fegyvernél láttam hogy a perkeknél ki lehet oldani a burst módot, kiváncsi lennék valaha valaki használta e már ezt
-
prokxy
veterán
Kösz mindenkinek!
Pl. M4-re commando-t nem találtam, TDM-re raktam össze ezt egyelőre: grenadier, g.i mini reflex, no stock, 50mag + stippled. Ez utóbbi helyett sztem akkor a tac laser lesz.
WZ pedig rpg-s kieggel: monolitic, grenadier, commando, vlk 3.0, 60 mag.
Jobb a grau tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest