- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
adamssss #7748 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha nagyon agresszívan próbál veled egyforma szintűekhez sorolni, lehet, hogy csak messzebb talál játékosokat és távolabbi szerveren játszol, magasabb latencyvel csak emiatt. Szerintem ha jól van belőve, akkor jól tud működni és a meccseid is változatosak lesznek (azért kell egykét sz*pó kör is, na, meg néhány olyan, amikor menőnek érezheted magad).
Megjelenéskor kb. az volt, hogy mentél egy jó kört, aztán a következő körben mintha a cod liga döntőjében kellett volna játszanod, mindezt sokszor 70-80ms pinggel. Azóta azért sokat finomhangoltak, szerintem már okés a rendszer.
-
Acheron
őstag
válasz
adamssss #7671 üzenetére
Hivatalos beszerzési forrás PC -re a Battle.net, most megint visszaugrott 60 EUR -ra az alapjáték (némi extrával), az ünnepi időszakban volt pár kedvezőbb ajánlat is - talán lesz még ilyen pár. A Hardveraprón időnként találni HW (leginkább videokártya) mellé kapott kódot jó (legalábbis a fentinél jobb) áron.
A COD és a BF mindig is különbözött kicsit - nekem az idők során a COD jött be jobban. Ha szeretnél belekóstolni a klasszikus COD feelingbe, akkor ez a játék jó alkalom, és bár meg van fertőzve kissé a mai kor jellegzetességeivel, de - szerintem - a COD egyik legjobb időszakába (MW sorozat) nyúlt vissza, és - szintén szerintem - nagyon eltalálták. 60 EUR meglehet nem kis pénz egy játékért, de én javaslom a kipróbálását - ha szereted a pörgősebb játékmenetet (sajnos camperből itt is van elég - de hol nincs?) -
spanglee001
addikt
válasz
adamssss #7671 üzenetére
ez barátom only lockker és metró, változatos módokkal
imádtam a bf4et ez felveszi vele a versenyt infantry módban. a ground war mód az már járműves is, de inkább csak káosz. de nem fogod bánni, kicsit másabb meg kell szokni/tanulni ezt azt perkek stb. de jól eltalált játék ez, vedd bátran
kampány nagyon jó szerintem kb 10óra max nem tudom első nap megcsináltam
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest