-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
válasz
adamssss #7748 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha nagyon agresszívan próbál veled egyforma szintűekhez sorolni, lehet, hogy csak messzebb talál játékosokat és távolabbi szerveren játszol, magasabb latencyvel csak emiatt. Szerintem ha jól van belőve, akkor jól tud működni és a meccseid is változatosak lesznek (azért kell egykét sz*pó kör is, na, meg néhány olyan, amikor menőnek érezheted magad).
Megjelenéskor kb. az volt, hogy mentél egy jó kört, aztán a következő körben mintha a cod liga döntőjében kellett volna játszanod, mindezt sokszor 70-80ms pinggel. Azóta azért sokat finomhangoltak, szerintem már okés a rendszer.
-
Acheron
őstag
válasz
adamssss #7671 üzenetére
Hivatalos beszerzési forrás PC -re a Battle.net, most megint visszaugrott 60 EUR -ra az alapjáték (némi extrával), az ünnepi időszakban volt pár kedvezőbb ajánlat is - talán lesz még ilyen pár. A Hardveraprón időnként találni HW (leginkább videokártya) mellé kapott kódot jó (legalábbis a fentinél jobb) áron.
A COD és a BF mindig is különbözött kicsit - nekem az idők során a COD jött be jobban. Ha szeretnél belekóstolni a klasszikus COD feelingbe, akkor ez a játék jó alkalom, és bár meg van fertőzve kissé a mai kor jellegzetességeivel, de - szerintem - a COD egyik legjobb időszakába (MW sorozat) nyúlt vissza, és - szintén szerintem - nagyon eltalálták. 60 EUR meglehet nem kis pénz egy játékért, de én javaslom a kipróbálását - ha szereted a pörgősebb játékmenetet (sajnos camperből itt is van elég - de hol nincs?) -
spanglee001
addikt
válasz
adamssss #7671 üzenetére
ez barátom only lockker és metró, változatos módokkal
imádtam a bf4et ez felveszi vele a versenyt infantry módban. a ground war mód az már járműves is, de inkább csak káosz. de nem fogod bánni, kicsit másabb meg kell szokni/tanulni ezt azt perkek stb. de jól eltalált játék ez, vedd bátran
kampány nagyon jó szerintem kb 10óra max nem tudom első nap megcsináltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged