- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Hát ez az, én is ma délután láttam az xfx-es 4830-at annyiért. Ráadásul én az áfát le is tudnám íratni, úgy meg pláne megérné.
Azon gondolkodom még, hogy vajon ennél a gyártónál működik-e a powerplay rendesen. Mert ugye a zafíré frankón megy. De ez már egy kicsit azért off. -
MMIX
addikt
Sajnos nem biztos, hogy Európába készültek. Pár hete láttam egyik ismert bolt árlistáján HD 4650 DDR3-at fotó nélkül. Talán nem talált a bolt fényképet hozzá. De az is lehet, hogy a régi típusból találtak a raktár sarkában pár darabot. Egy évvel ezelőtt volt a HD 4650 DDR3 13.4e forint. Ma a 64bit-es HD4650 DDR2-öt adják ennyiért.
-
kisza25
félisten
ezt tudják olcsóért, csak ezt az AMD-nek nem szabadna engednie, hogy ezt csinálják
a fogyivédők nem tudom mit szólnának ehhez, mert elvileg attól 4670, hogy DDR3 128bit...
és attól 4650, hogy DDR2 128bit... és csak azt kéne megengedni, hogy túlhajtott példányok legyenek és esetleg GDDR3 helyett GDDR4, vagy GDDR5persze kérjék el érte a +zsetont, de ez a DDR2 1GB meg ezek a 64bit-es példányok
majdnem sírva fakadtam mikor kezembe fogtam egy DDR2 64bit-es 4650-est
szal így is van minden szegmensre kártya:
4350
5450
4550
4650
5550
4670
5570
5670
4730
4830
4770
4850
5750
4870
5770
4890
5830
5850
5870
5970
és az 1GB ramnak talán 5670-től van létjogosúltsága
és ez még csa ATI ehhez hozzájön NV szegény kis user honnan a kis f@szból tudja már, hogy mit vegyen -
atesss
addikt
Írtad nekem korábban, hogy neked is volt Sapphire 4670-esed, mint amilyen a PH tesztben is van: [link]
És ennek leszedted a műanyag burkolatát.
De én most megnéztem az enyémen, és nem nagyon akar lejönni.
Neked hogyan sikerült leszedned ?
Vagy le kellene szednem hozzá az egész hűtést a GPU-ról ? -
-
kisza25
félisten
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy bár csak 400Mhz-ig vesz vissza, de 1,25V-ről 0,9V-re visszaveszi a feszültséget ami mellett szinte mindegy, hogy 250Mhz, vagy 400Mhz
az ASUSkari idle 10-12W-ot fogyasztott ez 15-17-et ez kb 5W a memóriának tudható be, de ez nem a világvége -
kisza25
félisten
elég szar a szériám 3.kari gyorsban egymás után és mindnek volt nyűgje,de ez legalább gyors
venti szabályzást "megoldottam"így halk és hűvös
nyugalmi állapotban 74-77W a teljes gép fogyasztása
maxra terhelve140-145W,ez tűrhető
a driver gond meg amiatt volt, hogy maradt fent egy csomó szemét a gépen
beletúrtam regeditbe és azóta minden driver szó nélkül felmegy
NFS shift 1920*1080 minden medium textura high 24-40FPS -
kisza25
félisten
asus meg125/250Mhz-re vette vissza most kerestem ki, mert az előbb rosszul írtam,
hát remélem, hogy nem így lesz, de valóban most már bármit el tudok képzelni,
de a 900 az azt jelenti, hogy egyáltalán nem veszi vissza a memóriát vagy efektiv 900
tehát400/450az már elmenne
ez már megint,hogyan -
kisza25
félisten
asus meg125/250Mhz-re vette vissza most kerestem ki, mert az előbb rosszul írtam,
hát remélem, hogy nem így lesz, de valóban most már bármit el tudok képzelni,
de a 900 az azt jelenti, hogy egyáltalán nem veszi vissza a memóriát vagy efektiv 900
tehát400/450az már elmenne
-
kisza25
félisten
ja van baj a gyártókkal rendesen, ott spórolnak ahol tudnak, de valahol érthető is, de ez már tulzás
4650-es kártyán 64bites memória, 4670-es kártyán DDR2, ASUS 4670-es nem szabályozza a ventit...
akkor mi a pecsnek raktak rá egy AC hűtőt?
Na az jó hír, hogy halk, PP-re kiváncsi leszek, mert ASUS-on működött rendesen,
de pl. a két XFX-ben csak a GPU ment vissza 220Mhz-re a memória maradt 800Mhz-en -
Silentfrog
veterán
Én azt hittem azért alacsonyabb az orajel mert passziv a kártya.
Egyébbként az összes passziv /2 félérőlről tudok/ alacsonyabb orajelen megy mint az aktiv testvérei.
Az én passziv kártyám gpuja ráadásul nem is szereti a tuningot,pici orajel növeléstől is kifagy.
A memoriákat szépen tudom huzni,de a gput nem. -
lsc
nagyúr
Nekem is az van, 873-on megy, viszont ha a linkeket megnézed a sapphire 800-ról tud. Csak azért nem írtam a 873-at mert akkor meg nem azt mondom mint a gyártó.
Mod kovacsroli : Lehet ki kellene takarítani a hűtést, de a bekapcsolás utáni hőfok nem ugyanaz mint a játék alatti. Ha elég a max hőfok a legegyszerűbb a hw monitor progi, ha háttérben hagyod játékból kilépés után mutatja mennyi volt a max hőfok.
-
MMIX
addikt
-
MMIX
addikt
"Van 256 bites ddr2-es 4670 is, annak van igazán értelme"
Erről a kártyáról írják hogy DDR2 256-bit [link]
Radeon™ HD 4670 1GB DDR2 (HD-467X-ZDQ2) Viszont ez a kártya itt 128bit-es [link] Olyan oldalt is találtam ahol a lap tetején még DDR3 RAM-os, a lap közepén DDR2 256bit, a lap alján DDR2 128bit. [link].
Én a magam részéről nem hiszen, hogy van 256bit-es HD 4670 DDR2. -
oszi91
tag
A baj az volt h amit kaptam a vga hoz drivert cd-n az ugye csak win 2000 vagy alatta működöt, vagyis ezt írta ki amikor megpróbáltam win7 re telepíteni. De egy más módszer szerint vista-ra még fellehettet volna rakni én megcsináltam úgy is de úgyse volt jó.(ez is még a cd-ről) A weboldalon meg észrevettem hogy a Display Driver Only az csak egy része mert oda volt mellé írva h 1of 2 ez olyan 30 megás és még alatta volt egy 50 megás ami mellé meg 2of 2 volt odaírva szal lejött rögtön hogy ez kétrész XD. Meg a win 7 is szarakodott mert folyamatosan töltötte le nekem a vga drivert ami nem volt jó. Akkor az eszközkezelőben tudtam csak a vga drivert eltávolítani mert máshol nem találtam, és arra hiába raktam akármit is nem ért semmit. Na szóval sikerült eltávolítani és akkor felraktam először az 50 megás részt majd a 30 asat és most jónaktűnik egyenlőre
A táp az meg egy hároméves codegen/display 350w os táp. Nekem azt mondták h már nem biztos h elbírta volna a 4770 eset. Amúgy is így legalább van egy 460 w os tápom amire lehet építeni mert tavasszal akarok egy intel dual core 2-3 Ghz es procit szóval úgyis kellet volna a jobb táp.
Bocs a hirdetésért -
oszi91
tag
A display driver only ra gondolsz? Mit értesz azalatt hogy "pontosan melyiket?"
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-32bit innen töltöttem le szinte mindet de a driver display only val még nem próbáltam, gondoltam amit leszedek abba úgyis benne van a display driver is hiszen 50mb körül van! -
lsc
nagyúr
-
kriszbon
őstag
-
Ja. Hát ha gigának az 1 gigásat vettem volna meg, akkor azon is jobb hűtő lett volna... de ahogy olvastam az 1 gigás ram, kevesebb órajelen jár (mikor vetttem a kártyát olvasgattam itt a dolgokat) azért vettem az 512-est. Meg akkor a pénzből nem jött volna ki a "jobb" 4670, így ez maradt. Igen, akkor van, de már elegem van a hangjából, pedig nem szokott zavarni, de valami nem stimmel a ventivel... Mintha ciripelne.
De nem sokáig.
Hát én nem is találtam AC-s kártyát annó... lehet hogy én nem jó helyen kerestem... -
Az szép, maxon. Gondolom volt hangja neki.
amúgy nem tudom, nekem a ccc-ben ott az órajeleket 750, 1000-en tartja...
de lehet hogy vissza veszi őket, nem tudm... majd a gpu-z-ét felrakom és remélem kimutatja
ja amúgy nem sokáig lesz rajta a gyári venti, mert accelero s1 r2-őt hamarosan megrendelem -
cudar07
senior tag
na tegnap bedoptam a gépembe a csati nélküli kártyát is!!!
és tényleg működik3dVANTAGE
4670: pont 3184
4670CF: pont 46693dMARK03:
4670: pont 25346
4670cf: pont 35475most öszedobom a másik konfigot AMD 250 (3ghz) procival
és csinálok további teszteket!remélem a PCI-E: 16+4 es nem fog korlátot jelenteni
most 2x16-on ment an én lapomon! -
Vladi
nagyúr
Azt hiszem úgy van ez, hogyha Catalist-ben megemeled a fordulatszámot, az azt jelenti, hogy annyi lesz a max. Tehát ha 100%-ra húzod, ha melegszik addig emeli. Ha 50%-ra akkor max addig.
(#8515) akb48b:
Nekem a második van, az jó választás, csak a helyet mérd le, hogy befér -e.
-
Melorin
addikt
Én csak Ultimate-t találtam, bár ez elég jónak tűnik. Tudnál ajánlani internetes boltot, ahol biztos, hogy ezt a típust küldik is ki, és nem a legdrágább? Jártam meg sajnos mostanában, hogy "csak" egy picivel mást küldtek... Gáz lenne, ha "csak" az 'Ultimate'-t hagynák le. Amúgy az 512 verzió kéne, nagyobb nem kell.
-
Ventur@
senior tag
Nekem pont fent van a wolf 2 w7-en. Én a legújabb Catalys-tal nyomom. Proci, mem és vga nincs tuningolva minden full alapon. Minden driver ami kell a legfrissebb van telepítve. Annyi hogy én 32bites W7 RTM Ultimate-et használok nem tudom ez számít-e. Eddig egyszer sem indult újra (lekopog
).
nincskedvem: Amennyire tudom a GTA IV elkéri a Quad procit és a minnél több memóriát (nem árt a 4 Gb). Persze Dual Core és kevesebb memória alatt (kb. 2 Gb) is elszaladgál csak hát kompromisszumokkal
.
-
artiny
őstag
[link]
ez a fajtat akarom....nem tudom h ez meg az a AC huteses.....az 1GB 800MHZ a memoriaja,szoval nem olyan nagy kulombseg akkor a 1000MHZ 512MB stol??
es igen megtortenhet h eladom a gepet egy fel - egy evven belul...szoval akkor biztos konnyebben elmegy majd 1GB Vga val....de fogalmam sincs most h mit tegyek,meiket vegyem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest