- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kovacsroli #10018 üzenetére
Köszi!
A driver lelőhelyet meg már megmutatták. -
kriszbon
őstag
válasz
kovacsroli #10018 üzenetére
Tessék (itt) gubizhatsz drivert.
-
Badman 4ever
őstag
válasz
kovacsroli #10007 üzenetére
Amikor én ilyenbe futottam, tényleg a telepítő volt a rossz és letöltöttem újra. Úgy már működött.
-
kriszbon
őstag
válasz
kovacsroli #10010 üzenetére
Nos nem igazán értem hogy mit csináltál, de rendesen uninstallálni kell a drivert, majd amit írtam azokat futtatni leginkább a Driver Sweeper-t hogy leszedjen minden maradék Ati cuccot. Néha még így is marad Ati mappa én azokat akkor kézzel törlöm. Meg a registry pucolás sem árt, mert ott is maradnak bejegyzések és azok is bekavarhatnak. Ha ennyire bekavarodtak a cuccok még néha segít driver telepítés előtt egy friss DirectX telepítés is.
-
kriszbon
őstag
válasz
kovacsroli #10008 üzenetére
Letakarítottad előtte rendesen a drivert? Értem ez alatt Driver Sweeper csökkentett módban, esetleg még rendszerbetöltés után Ccleaner és/vagy Registry Cleaner futtatása, és csak utána az új driver.
Erre meg: "Esetleg valaki tudna segíteni mielőtt a falnak megyek?"
Előtte jól párnázd ki. -
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #10007 üzenetére
na már a furmark is akad.
-
Sonec
tag
válasz
kovacsroli #10004 üzenetére
Nekem HD4670 hez még anno a 9.9-es vált be a legjobban.
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9491 üzenetére
1.0 = 250 MB/s data rate / 2,5Ghz transfer rate
2.0 = 500 MB/s data rate / 5 Ghz transfer ratenem hinném hogy csak 1-2% -ról lenne szó...
-
Krisinto
őstag
válasz
kovacsroli #9441 üzenetére
Win7-el használom
Ha sikerül megcsinálni a gépet,akkor megnézem én is még egyszer...mert most eléggé szét van hullva a vas -
Stirbi
addikt
válasz
kovacsroli #9406 üzenetére
azt nem emlitette
egyébként cpu+lap+rambol meg venne egy g31+e5200+2gb t nos ellenne vele(aztán késöbb meg venne hozzá még 2gb ramot) procit megrántja és gamelhet szépen
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9391 üzenetére
ilyenkor jön az a kötő mondat hogy gyújtsunk rá
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9275 üzenetére
Egyszerűnek egyszerű, csak van némi anyagi vonzata
- esetleg ha veszel egy hd tv-t akkor különösen egyszerű lesz..
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9274 üzenetére
Ja egyébként feladtam hogy a tv-n gépezhetek, csak azt hittem olyan egyszerű lesz mint anno a 9600pro-val /s-vid/.
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
tényleg nem fog menni, hdmiről scartra konvertálni nem pusztán kábel kérdése, kell egy ketyere ami átalakítja a jelet.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9264 üzenetére
Vegyél olyan vga-t, amin van s-video
Talán az első körben kijött 4670/4650 között is találsz olyat...
Utána auchan vagy tesco és 500-1000Ft-ból meg is van az átalakító/hosszíbbító. -
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9260 üzenetére
Na akkor válogathatsz is
-
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9260 üzenetére
D-sub-scart átalakito kell?
Minden féle átalakito van,keres a Googleben,de elég drágák. -
kriszbon
őstag
válasz
kovacsroli #9258 üzenetére
Próbálj meg (itt) gubizni hátha akad valami, mert nekem fogalmam sincs hogy milyen kell neked pontosan.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9255 üzenetére
dvi-ről átalakítót apróban már láttam... de hdmi-ről még nem. Keresgess egy kicsit, biztosan találsz
-
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
miről mire? dvi - scart vagy hdmi -scart vagy hogyan szeretnéd?
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9252 üzenetére
Nézz szét a cuccaim között, ott vannak ilyen kábelek
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9249 üzenetére
Ha a sűrített levegőre gondolsz ami hasonló flakonban van mint a spray-k akkor igen.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9243 üzenetére
Ilyen [link] a hűtése, ha igen ezt nem ártana kifúvatni, ebbe elég hamar beleülhetnek a "porcicák".
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9241 üzenetére
Úgy értette, hogy miylen hűtő van rajta fizikailag
70 fok elég sok egy ventis hűtésnél, nekem az ac s1-el passzívon nem éri el a 60 fokot, akárhogy izzasztom és a házban csak egy venti van, az is kifelé szívja a levegőt...mod: de nem csak a vga hűtőjétől függ, hanem a környezettől is, hogy van e venti a házban... eg újrapasztázás is segíthet néhány fokot, nálam 7-et jelentett.
-
válasz
kovacsroli #9238 üzenetére
Takaríts!
Nálam a Club3D 4670 max. ~55 fokos ha volt játék közben. A 60-at nem igen lépte át életében.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #9238 üzenetére
Melyik hűtése van, a 70 foknak még nem kellene soknak lennie.
-
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9234 üzenetére
46 bekapcsolás után?
Nálam loadon majdnem annyi...
idle 30-32 fok nálam, vagyis ha kilépek a játékból, már akkor majdnem ennyit mutat... -
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9232 üzenetére
Túlmelegedett?
gpu-z on -> logoljon és kiderül... codozz megint 1,5 órát -
coffee93
csendes tag
válasz
kovacsroli #9211 üzenetére
a legszebbre van állitva.. :S
-
kovacsroli
senior tag
válasz
kovacsroli #9209 üzenetére
Vagy a legegyszerűbb ha NEM nyúlsz a catalysthoz, és hagyon alapbeállításon
-
coffee93
csendes tag
válasz
kovacsroli #9207 üzenetére
win7 et ujratelepítettem a catalytban minden maximum de kb ugyanazt csinálja.. :S
minden játékba feltünik és ojan mintha kilenne kapcsolva az elsimítás de nincs
és ezenkívül minden játék megy maximumon szóval videókarival nemhiném hogy probléma van szóval nemértem ha valakinek még van valami ötlete létszi irjon ... -
vikcsi
senior tag
válasz
kovacsroli #9190 üzenetére
Mag sebességében van különbség, egész pontosan 150mhz... egyébként egy azon gpu hajtja őket, pici tuning és már meg is van a fullos 4670-es kártyád
Más:
Nah most felraktam a 9,10-es drivert, viszont ez nem veszi vissza csak 300/1000-re a 750/1000-ről a gpu-t, ha idleElőző 165/250-re vette le, a gyári... valakinek van hasonló tapasztalata? Mert így azért mégis többet fogyaszt, meg fölöslegesen fűt.
Kinek veszi le ettől a drivertől újabb hasonlóan alacsonyra? És pontosan melyikkel -
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9161 üzenetére
Akkor használd a 9.10 drivert hozzá az jobb is.
-
boeing
őstag
válasz
kovacsroli #9159 üzenetére
Ennyi,ez mindent el árrul,és 18000Ft-ért van zsir uj vga.
Te melyik drivert használod?Én a 9.10-est. -
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9143 üzenetére
Próbálkozz másik driverrel. Gondolom sp2 a winen fenn van, esetleg sp3?
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9141 üzenetére
Milyen OS-sel használod azt nem mondtad. Sztem driver vagy esetleg túlmelegszik és azért lép ki. Én ha jól emlékszem win7 x64 rc-n toltam végig, nekem a végleges win7-nél a cod mw2 lépdelt ki sok pályánál.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacsroli #9139 üzenetére
Biztos nem fogy ki a ramból, én 512-essel végigjátszottam a warheadet. 1-2 durva belasulás volt, akkor talán elfogyhatott a ram, de nem lépett ki.
-
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9131 üzenetére
1280x1024 medium beállításokkal 2x élsimítással E3200@3,2ghz
normális fpseskekkel megy(Frapsszel majd megnézem).
Erősebb procival meg VGA tuningal biztos menne jobban is.. -
leyo76
senior tag
válasz
kovacsroli #9127 üzenetére
tapasztalat, vélemény?
-
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9120 üzenetére
1-2fps növekedésért többet eszik és jobban fűt a kártya ha neked megéri..
Próbálj be a procival a belőni 3,8ghzet lehtet hogy még megy értelmes feszen.. -
jenei92
senior tag
válasz
kovacsroli #9117 üzenetére
Igen.nem nagyon.
Inkább szerintem a procit húzd.. -
Geryy
csendes tag
válasz
kovacsroli #7897 üzenetére
igen, de azért a cod2-nek, meg a dod-nak nem kell olyan komoly gépigény, hogy túl melegedjen a vga
Én se örülnék ha vissza kéne küldeni, de valszeg az lesz, me azért a dirt 2-nek, meg a shiftnek is kell vas, úgy h valszeg azoknál is ezt csinálja majd :S
De azért még megpróbálkozok azzal amit TA68 írt -
TA68
őstag
válasz
kovacsroli #7897 üzenetére
Ha ilyet csinál, próbáld meg a GPU órajelét 750-ről 700-ra visszavenni a CCC-ben.
-
Geryy
csendes tag
válasz
kovacsroli #7877 üzenetére
Roli, látom ugyan olyan a vga-nk, ugyan azzal a problémával.
Sims 3 közben ugyen ezt produkálta nekem is, de csinálta ezt nekem Guitar Hero 3-4közben, valamint Grid-nél, de ott csak driftnél.
Akkor nekem is be porosodott volna?
ez csak azért furcsa, mivel kb 3 hónapos a gép.
Gridben, néha kiszokta írni, h a grafikus kártya gyorsítója nem válaszol vagy mi -
tzsolesz
nagyúr
válasz
kovacsroli #7877 üzenetére
Én a helyedben most csinálnám meg.
ne szenvedtesd szegény gpu-t.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kovacsroli #7875 üzenetére
Sapphire-od van igaz? Vedd ki a VGA-t, és fújkáld ki belőle a pomacskákat. Az a baja, hogy telement porral a borda, ez egy típushiba a Sapphire-nál. Nem vészes, csak ilyenkor hirtelen túlmelegszik.
-
Pala
veterán
válasz
kovacsroli #7711 üzenetére
Vagy a windows, vagy a windows\system32 könyvtárban kell lennie egy Futuremark könyvárnak (most hirtelen nem emlékszem, hogy a kettő közül melyik), ezt töröld ki és ha minden igaz, ezután már menni fog.
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #7711 üzenetére
Letölt, telepít, örül .
-
kisza25
félisten
válasz
kovacsroli #7004 üzenetére
last=load
270Wattocska,de 4870 X2 370Wattocskája már tényleg baráti
-
vviktor1
aktív tag
válasz
kovacsroli #6727 üzenetére
Ház oldalát ne vedd le mert van egy természetes légáram a házban, amit a táp kelt a maga ventijével, inkább ezt erősítsd meg egy hátsó kifele dolgozó 8-12cm-es ventivel, jól szellőző ház amúgyse hátrány a többi alkatrész miatt is. Anno volt melegedős fajta procim ami levett oldallappal melegebb volt mint felrakva, nem értettem de ez lehet a magyarázat.
Néztem én is kollegám ddr3-as kártyáját, az kb 5 fokkal ment az enyém főlé (78-79-ig), úgy hogy egy oldalsó és egy hátsó venti volt a házbanAggregátor: 86 foknál még nem halhat be, látod itt feljebb is megy néhányunknak mégse kékül, ott valami más lesz
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kovacsroli #6727 üzenetére
Ez játékok alatt kb 65-70C, jó az, ne félj.
A furmark egy hülyeség, szerintem vízhűtés alatt meglenne az 50C.
-
birozoli7800
senior tag
válasz
kovacsroli #6219 üzenetére
Azt a tápot kukázd de sűrgősen! P3-as konfigot még nehezen de rábíznék de 2 magos rendszert ...
-
lsc
nagyúr
válasz
kovacsroli #6219 üzenetére
Elégnek elég, de az a táp nem egy életbiztosítás, ha eldurran viheti magával az egész géped, és mivel nem ma gyerek ezért ez előbb-utóbb várható . Legalább egy ilyet még bele kellene kalkulálnod .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest