- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi91
tag
A baj az volt h amit kaptam a vga hoz drivert cd-n az ugye csak win 2000 vagy alatta működöt, vagyis ezt írta ki amikor megpróbáltam win7 re telepíteni. De egy más módszer szerint vista-ra még fellehettet volna rakni én megcsináltam úgy is de úgyse volt jó.(ez is még a cd-ről) A weboldalon meg észrevettem hogy a Display Driver Only az csak egy része mert oda volt mellé írva h 1of 2 ez olyan 30 megás és még alatta volt egy 50 megás ami mellé meg 2of 2 volt odaírva szal lejött rögtön hogy ez kétrész XD. Meg a win 7 is szarakodott mert folyamatosan töltötte le nekem a vga drivert ami nem volt jó. Akkor az eszközkezelőben tudtam csak a vga drivert eltávolítani mert máshol nem találtam, és arra hiába raktam akármit is nem ért semmit. Na szóval sikerült eltávolítani és akkor felraktam először az 50 megás részt majd a 30 asat és most jónaktűnik egyenlőre
A táp az meg egy hároméves codegen/display 350w os táp. Nekem azt mondták h már nem biztos h elbírta volna a 4770 eset. Amúgy is így legalább van egy 460 w os tápom amire lehet építeni mert tavasszal akarok egy intel dual core 2-3 Ghz es procit szóval úgyis kellet volna a jobb táp.
Bocs a hirdetésért -
oszi91
tag
Köszi a segítséget sikerült megcsinálnom. Aúgy az én Ati HD 4670 em az Powercolor ddr3 512 ram és nagyon halkan duruzsol és tényleg szabályozza a fordulatot nekem bejött a kari.
Igaz drágábbat akartam(ati HD 4770) csak a tápom kevés volt hozzá. Pénzem meg nem volt több és kellet egy vga meg egy táp is. Ezért vettem egy giabyte 460 w os tápot meg ezt a karit ketten együt kib..szott halká tetteék a gépem!Eladó ati x550 256 mb-ás vga(pci) ajándék táppal (360w). Olcsón megszámítom.Nagyon olcsón
-
oszi91
tag
A display driver only ra gondolsz? Mit értesz azalatt hogy "pontosan melyiket?"
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-32bit innen töltöttem le szinte mindet de a driver display only val még nem próbáltam, gondoltam amit leszedek abba úgyis benne van a display driver is hiszen 50mb körül van! -
oszi91
tag
Hali! tudna nekem valaki segíteni? Vettem egy ilyen ati radeon HD 4670 es videókarit. Win 7 re telepítteme fel és a telepítés után a naplóbejegyzésben ezt írta: Hibaüzenetek
Illesztőprogram telepítés: a megadott illesztőprogram-csomag nem illeszkedő eszközökhöz települt. Már az ati hivatalos honlapjáról is szedtem le drivert ami külön 32-bit es win 7 hez van és annál is ezt írja ki mi lehet a baj? Minden vga drivert leszedtem telepítés előt szal nem gondolom h összeakadt valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest