- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurek
csendes tag
Megnéztem a linken lévő fényképeket, az alapján a kártya 1,5. voltos, de a User Manuálban 3,3 voltot írnak....
Nekem igazából a HDMI kimenet miatt kellene egy AGP-s kártya, de nagyon kevés a választék. -
Gyurek
csendes tag
Tápcsatit ráraktam, köszi a linkeket.
Beleolvastam a belinkelt oldalra, azt írják, hogy a gyártók sokszor nem tartják be a szabályokat és pl. egy 3,3 voltok igénylő kártya belemegy a 1,5 voltot adó alaplap slotjába.
Az az érdekes, hogy először működött jól, kb. egy órát vacakoltam vele állítgattam,
próbálgattam ment rendesen. Aztán el kellett mennem, kikapcsoltam a gépet. kb. 2 óra múlva amikor hazajöttem bekapcsoltam volna a gépet, de csak azt hajtogatta, hogy: "cpu check failed" és nem csinált mást. A régi kártyával teljesen jó. Mindenesetre visszaviszem gariba, (két napja vettem) csak nem akartam teljesen hülyét csinálni magamból........
A másik gép most hirtelen nem jön össze.... -
Gyurek
csendes tag
válasz
tzsolesz #8747 üzenetére
Csináltam gy BIOS alapbeállítást, továbbra sem indul, de a régi kártyával megy.
Kínomban átolvastam mégegyszer az alaplap (ASUS P4C800-E) kézikönyvét, azt írja az apró betűs részen hogy csak 0,8-1,5V feszültségű kártyákat támogat, ez meg ha jól látom 3,3V-os, de akkor miért működött, az első próbálkozásra?
Cinikus megjegyzéseket nem kérek így is van bajom -
Gyurek
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek rossz tapasztalata az Asus AH4650/DI/1GD2 AGP kártyával?
Vettem egy ilyet, telepítés után jól működött, egy órát próbálgattam, állítgattam, jó volt.
Majd kb 2óra kikapcsolás után nem indul a gép vele, akármit csináltam! A gép azt mondja, hogy a cpu ellenőrzés hibás.A régi kártyát visszatéve megy rendesen.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest