- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stvan
csendes tag
-
Sanyi19
őstag
elég noname de két ventis, meg mióta megvan nem volt vele baj!
egyszerre elbírt egy x1950pro-t meg egy gt220-at!fél éve néztem fogyasztásmérővel a gépemet ugyanez volt mint most
csak egy 8600GT-m volt akkor még üresbe 150 w -ot fogyasztott a gép 3dmark alatt 200 at kb! 300 w-ot azért biztos letud adni nemde?
procin még majd húzok,ha nem lesz oylan a teljesítményem mint amilyet elvárok!
gta iv jelenelg 26 fps az átlag a bench-ben! le van véve minden ilyen 10- ig, meg low meg medium!
a metro is megy lowon röc nélkül!amugy inkább hozzáraktam még pár ezrest és gt240 ddr5 lesz!
két magos procival,4670-el gta 4 , hogy fut amúgy? hogy a későbbiekben összetudjam hasonlítani jól jártam-e...
-
atesss
addikt
Azt hittem drága ez 20e-ért, de közben kiderült, hogy sokkal máshol / másmilyen 4670-es sem olcsóbb: [link]
(No jó kivétel a Philips vízforralója, az a legolcsóbb HD4670-es.Mondjuk a "kategóriájában" azért elég drága.)
Sőt nem is lehet kapni már olyan túl sok helyen úgy tűnik.
Kezd ennyire kifutó modell lenni ?És mondjuk 20-ért már majdnem kapni használtan egy 4850-et, ami ugyan többet fogyaszt, de azért egy sokkal erősebb kártya...
-
kisza25
félisten
ezt már észrevettem amikor felhúztam 800/1150-re CCC-be be sem lehetett lépni
joi29: ati tools miatt 500/900, amúgy 400/900 BIOS-ban is ennyi,
mértem fogyasztást nem nagy különbség van, ha vissza veszem
A lényeg, hogy minden szerint szabályozva van a venti, hőmérséklet szerint változik, de
valóságban nem történik szabályozás, hanem maxon pörög
kihagyták az IC-t ? BIOS-ban néztem ott is bent van a szabályozás -
kisza25
félisten
igen, de a model szám alapján 128bitesnek kellene lennie
Radeon™ HD 4650 512 MB DDR2 XXX (HD-465X-YAD2)
arcszesz: ja visszaviszem, hétfőn rendeltem és direkt mondtam, hogy a 128bit-est rendelje mindenképpen,
de ha még XFX honlapja sem pontos akkor honnan a f@xból lehetne tudni? -
fer
őstag
Azért kérdeztem, mert egyik játékban (Darkest of Days) van amikor nem tudja betölteni a következő pályát, és kikapcsolgat a monitor, és csak ha kinyomom a gépet akkor lesz ok, de a következő indulásnál csak 16bites a szín, meg az összes felbontás előjön nem csak az amit meg tud jeleníteni! Én úgy hallottam, hogy ilyen eseteknél a catalyst állítja vissza a gpu-t alaphelyzetbe ha az nem válaszol, és lehet ez nálam ezért nem sikerül!
-
törölt tag
Teljesen originál csomagolás volt, még valami zárócímke is volt a dobozon. Ezért is csodálkoztam, hogy a Sapphire-nál ilyen termék nincs. De a doboza is érintetlen volt, és minden tartozék megvolt benne, ami a Sapphire dobozában is van. A venti szabályozást még nem néztem, de nem valószínű, hogy menne, mert 2 eres a hűtő kábele. De tök mindegy, mert elég halk, terhelés alatt elég hűvös, és elég gyors is.
-
Chaser
legenda
350-es PNF-et nehezen izzasztana azért meg
szerk: vikcsi : Olyan táppal ami neked is van, 3Ghz-re rántott e3200-t meg 4850-et használtam, load alatt se ment 200W fölé a konnektoros érték, valahol 160W környékén lehet a tényleges fogyasztás...szóval tényleg pazarlás volt még nálam is 250W
-
-
Snow27
csendes tag
Agp-s a kártya, tehát az agp fix verzió van fenn. 9.11 és 9.12-vel is próbáltam, ugyanaz volt. A monitor is fel van telepítve. Egyébként hiába agp fix verziót töltöttem le, nekem kellett manuálisan feltenni a drivert, a telepítő nem rakja fel.:S
Akkor sem lehet 75hz-en használni, ok nem is kell végülis, de a monitor tudja, és idegesít, hogy miért nem engedi beállítani:S
Kezd a tököm kilenni az ATIval és a drivermegoldásaival:S -
pepe_g
tag
Elkattant az ér az agyamban! Forrasztó, bicska, szigszalag, és nekiestem egy y tápelosztónak!
Bekötöttem, de 7V-ra! Ugyanis megnéztem hogy mennyire melegszik játék közben a kari. És arra jutottam, h kevés lesz a hűtés 5V-on.
(De persze ez a z én véleményem) Később majd megcsinálom normálisan!(Váltókapcsolósra!)
Köszi a tippet Aggregátor
A hangja: Éppen hogy hallatszik Tehát átment a vizsgán! A teljesítménye még megfelelő a hang is pont jó! Persze majd még letesztelem mennyire melegszik!Ja, és mindenkinek köszi a segítéget!
-
pepe_g
tag
Szia!
Nem, nem melegszik, hála isten! Alapjáraton 30-38fok körül ketyeg, szobahőmérséklettől függ.
Szoftveresen nem tudom szabályozni, már próbáltam! Hardveresen meg nem tudom, lehet-e? Gondoltam arra is, hogy veszek ventiszabályzó előlapi panelt. [link]Csak nem vagyok vmi villamossági zseni! Nem tom tudja -e szabályozni a 2pin-es ventit! Tudja? Csakmert akkor nem barkácsolok szét mindent! -
-
Chaser
legenda
Jó lenne egy olyan is, mondjuk bruttó 6-7k-ért reális is lenne az ára, mert 64 bithez pcb-t legyártani filléres, ddr2 filléres, csak a gpu ami viszonylag drága. De hát álmodozzunk csak
szerk: Mennyiért vetted volna a 64 bites zafírt? A 128 bites ddr3-as mikor lehetett kapni 12-14k volt.
-
MMIX
addikt
Az első hozzászólástól az utolsóig az összeset olvastam ebben a topikban.
100 fórumtagból 99 véleménye ennek a kártyának a zaj szintjéről és a zaj csökkentéséről megegyezik az enyémével. Bocsánat, hogy segíteni próbáltam. A keresőt bizonyítékként ajánlottam PH! kedvence rangú fórumtársamnak. Ugyebár vannak MSI tulaj vélemények is itt. -
MMIX
addikt
Kíváncsiságból utána néztem, remélem egy kártyáról beszélünk. Sapphire 4650 DDR2 64bit.
Gyártó oldalán még nincs ilyen kártya, (mind 128bites), de a kereskedő oldalán szereplő képen tényleg rajta van a 64bit matrica. Van még Powercolornak és az ASUS-nak is 64bit-es 4650-e. XFX-nek pedig van HD 4670 DDR2-es kártyája. -
F.B.I.
veterán
Bocs ha félreértettél. Nem kötekedni akarok csak a saját elbaszott döntésem utáni kiabáló lelkiismeretemet nyugtatni. Remélem meg tudom oldani az Iponnal, mert nagy égés lesz ha nem.
Anno csak a fő tesztet olvastam el illetve, a fórumot, nagyrészt de nem mentem bele a Gigával való kérdésben, mivel eddig nem mutatott negatívumot a gyártó számomra (7800GT, 8600GT és jelenleg egy 2400XT).
A Sapphire lesz ha meg tudom oldani csak jobban adok (adtam) az ismert márkákra ebben a kérdésben (MSI,Giga,ASUS) de tévedtem.
Még egyszer bocsánat a félreértésért . -
F.B.I.
veterán
A szívás csak az a dologgal, hogy ma adtam le a rendelést az IPON felé e-mailben. Remélem még reggel lehet változtatni a dolgon, mert kollegámnak akarom összerakni a gépet és a kártyán kívül elég halk konfig lenne.
Miért nem lehet ezt a xart szabályozni? Ki a karják nyírni a ventit vagy suoftveresen van elqrva?
Esetleg az MSI termékei is szarok? -
Hol?
Mert ahol szoktam vásárolni, ott 22k a 4670 és 32k a 4830.. Meg ahogy nézem legtöbb helyen 30 felett van..)Az Azonnali kérdések órája topicban meg az jött közben válaszul, hogy ezekre a játékokra elég lehet..
Namost nemtudom akkor. Mert felesen nem akarom megvenni, ha nem leszek vele sokkal előrébb mint a mostanival.. -
fagy53
nagyúr
A viszony a 3D/2D órajel és csak a GPU órajeléről volt szó. Egyébként szinte mindegy milyen kártyát hasonlítunk össze az órajelcsökkentés hatásáról, mert a jelenség kártyán belüli. Az adott kártya GPU órajelének változtatása terheletlen állapoitban hogyan hat a GPU disszipációjára. Nálad sokat, a 3D órajel negyedének kb 8%-os hatása van a hőmérsékletváltozásra, nálam ennél kevesebb.
Azt hiszem ez emészthetőbb megfogalmazás. -
fagy53
nagyúr
Jó, hogy írtad, mert most aggodalommal tölt el a HD4xxx ha tényleg ilyen. A 3650 300/900MHz különbségnél 2°C volt, 38-40°C. Igaz nálam csak háromszoros a viszony, nálad meg négyszeres, de valami nem stimmel. A 96GT kétszeres viszonynál szűk 2°C-ot hoz, alig venni észre.
Látom, hogy melegszenek a Radeonok rendesen, de van mögötte teljesítmény is, kérdés, hogy a hatásfokuk nem lett-e rosszabb, mint az előző generációnak? ( Lehet, hogy meg kell várnom mégis a DX11-es Radeont?)
-
Veron
addikt
Hi!
Kösz, hogy más sokadszorra segítesz. Már eldöntöttem, hogy Ati vonalon mozgok, ezért célirányosan átnyargaltam ebbe a fórumba, de úgy látszik itt is összefutunk.
Asus 4670 esetleg? eredetileg azt néztem ki, mert a ventije nagyobbak közül való --> halkabbnak gondolom
(egyébként a 4830-as Asus meg itt)most látom csak, hogy a ddr4-es sapphire-nek is elég nagy a ventillátora
-
brownus
veterán
hazaértem a melóból dobok pár képet, beállításokkal együtt a mirrors, meg a fc2ből
lehetséges, ha én is olyan játékkal játszanék ahol több "tárgyat/embert" kell mozgatnia belassulna. de az fc2-ben ilyen nincs, a mirrors edge-ben sem....
egyébként megfordult a fejemben, hogy én is lecserélem egy ilyenre. eladnám nortpole-al a karimat 20k körül, és... de nem folytatom, most más jellegű fejlesztések jönnek...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- PlayStation 1 / 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Óra topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest