- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkChild
senior tag
Köszi
Háááát, úgy fest most maradni fog egy ideig még a régi jó HD2400XT. Addig olvasgattam a monitorokról (új monyi beszerzése miatt akartam a vidkarit is cserélni), hogy lebeszéltek a kinézett TN+Film paneles monitorról. Inkább beruházok egy picivel drágább IPS-panelesbe, de így most nem marad keret az új vidkarira
Remélem ez a 2400-es el fogja bírni 1920x1080-on az új megjelenítőt... -
DarkChild
senior tag
válasz
barnam_ #8669 üzenetére
Köszi, közben találtam róla képet
Ennél a két csatlakozót lehet a táp ugyanazon ágán lévő molexekre is kötni, vagy mind a két ágat igénybe kell venni?Gondolom azért túl sok kraftot nem vesz fel erről a hat eresről, pláne, hogy az egész chip TDP-je 100 watt alatt van
Vagy tévednék?
-
DarkChild
senior tag
Jaja, PNF-es FSP van benne. Azt már most nem akarom cserélni, ki tudja meddig tartom meg ezt a "vasat"
Lényeg, hogy a most beszerzésre kerülő 24 colos HD Samu monyit hajtsa rendesen
Játék nem lényeg - nagy ritkán játszunk haverokkal SWAT4-gyel, de azt még a HD2400-esem is vitte, egész jó felbontáson
A 4830-as XFX-hez milyen tápcsatlakozót adnak? Ami molex-et alakít át 6-eresre?
(Amúgy nekem meglepően halk a 400-as PNF - a házhűtő ventik surrogását jobban hallani, pedig mind a gyári Antec "silent" pörgő, alap fordulatszámra levéve
)
-
DarkChild
senior tag
Okay, köszi srácok
Asszem' akkor a HIS nyert
Úgyis pont a legfelső slotba akarom szerelni a házikómban és ott meg a hűtőborba épp beleesik a hátsó 12 centis hűtőventi légáramlatának vonalába, szóval lesz mi elszívja róla a melegebb levegőt -
DarkChild
senior tag
Sziasztok!
Van egy kb. két éves konfigom, amit nem igazán használok játékra, de nagyobb monitor beszerzése miatt (Full HD) kicserélném benne a videókártyát is egy erősebbre (most egy Radeon HD2400XT van benne). A választásom erre a Radeon HD4670 szériára esett, mivel ennél még nem kell plusz tápcsatlakozót bekötni a kártyára. FSP 400W-os tápom van és nincs rajta ilyen 6 eres vidkarihoz való csatlakozó.Lényeg ami lényeg, két karit néztem ki, egyik ez: HIS H467PS1GH HD4670 1GB GDDR3 iSilence4 PCIE, másik pedig ez: GIGABYTE GV-R467ZL-1GI HD4670 1GB PCIE.
Szerintetek melyiket érdemes választani, az aktívat, vagy a passzívat? Nagyon hangos lehet a Zalman hűtő a Gigabyteon? (Antec P182 házam van, nem szeretném ha valami nagyon hangoskodna benne
) Teljesítményben ha jól látom ugyanott vannak, úgyhogy végülis a hűtési megoldás lenne a döntő a kettő között.
Köszi előre is a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest