- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Neked lett igazad. Felkerült az S1 rev2. Mondjuk elég röhejes,hogy kétszer akkora a hűtő, mint a kari. Társítottam hozzá egy csöndes 12cm-es ventit néhány kötegelő segítségével.
Az eredmény alapon:
Ez mennyire jó ? (Mondjuk az alap Sapphire hűtéshez képest tuti jó kell legyen.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm. Meggyőztetek.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
#51736960 #8760 üzenetére
Jah, nekem ilyen van.
Normál esetben halk, semmi gond vele. Játék közben azért felsüvít és süvít, de nem zörög. Én fülessel nyomom, így nem zavar...meg egyébként sem igazán. (Nekem asztal alatt van a gép.) De hallani, nem egy zalmann VF-700.
Az újaké azért már teljesen jó.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Win 7 alatt, hogy tudom a 9.1-es Catalist helyett visszatenni a 8.2-t? Valahogy nagyon nem engedi.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8306 üzenetére
Egyébként, csak hogy hízzon a májad és mert közhírré tétetik: - a tőled vásárolt vga-val a 3DMark06 toplisták 4670-re vonatkozó részén rögtön megugrottam a második helyet.
Majd kicsit csiholom a windowst és megnézzük...bár az első egy i7-es Intelprocis...azért alapon azt valszeg nem fogom tudni letolni.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
No, vagyon egy 4670 vga. Adtak hozzá dvi-hdmi átalakítót. Ha azt használva egy hdmi kábellel összekötöm a tv-vel, akkor a hang is átmegy?
-
V.Stryker
nagyúr
Hát remélem, hogy azért nekem jól fogja szolgálni a 20"-os moncsimat. Bár én lexarom általában, ha véletlenül vissza kell vennem 1280x1024-re és ott is mediumra...engem a történet izgat.
Melyik drivert ajánljátok hozzá leginkább? Most a 9.7-es Catalist van. A win 7 most ajánl valamit az update-ról, de még nem mertem feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest