- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
DarkChild #8670 üzenetére
Szerintem a 4670 csuklóból kitolja magából a swat 4-et. Ha csak simán 2d-ben szüttyög a deszktop, akkor meg alapra veszi a sebességét. hd videókat meg hardversen gyorsítja.
Úgyhogy bőven elég neked. Ami indokolhatja a váltást, az a csendesebb üzem és a takarékosság. Az én kártyám annyival csendesebb az elődjénél, hogy amikor beszereltem meg kellett tapogatni, hogy megy ez a venti??? áááúú... megy.
(#8677) DarkChild:
Na arra azért még várhatsz kicsit.(#8704) Chaser:
Na jó, jó, de megint pont az nem írják, hogy mit jelent wattban a ződ.
-
Vladi
nagyúr
Azt hiszem úgy van ez, hogyha Catalist-ben megemeled a fordulatszámot, az azt jelenti, hogy annyi lesz a max. Tehát ha 100%-ra húzod, ha melegszik addig emeli. Ha 50%-ra akkor max addig.
(#8515) akb48b:
Nekem a második van, az jó választás, csak a helyet mérd le, hogy befér -e.
-
Vladi
nagyúr
Na végre nekem is megvan az új kártyám.
Kicsit kalandos volt, mert nem azt kaptam amit rendeltem.
Aggódtam, hogy nem
fog beférni, de végül befért. S nagyon durván halk a cucc.
Erről van szó egyébként. Furcsa, hogy a gyártó és a kereskedő honlapján is az áll, hogy 800 mhz-s memóriával szerelt, közben meg a catalyst azt mondja rá, hogy 875. Nem értem.Viszont nagyon hideg is. max 50 fok játék közöben. A stalkert meg úgy kitolja magából...
Egyelőre meg vagyok vele elégedve. Linuxra úgy pattant fel a driver 3 perc alatt, hogy öröm volt nézni. Majd még tesztelgetem, hogy mit bír, de eddig nagyon tetszik a dolog.
Majd el felejtettem. Elvileg ez hangkártya is egyben, nem? ezt írja rá:
Audio device: ATI Technologies Inc R700 Audio Device [Radeon HD 4000 Series]
Látja is a rendszer a hangeszközt. Viszont hogy tudom rákötni a hangfalat? Mert csak sima analóg jack dugós erősítőm van. Létezik valami átalakító eszköz? Hogy rákapcsolódik a hdmi-re és csinál belőle dvi-t és jacket?
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Nos köszönöm az észrevételeket.
Sorban:(#7884) Chaser:
A Zafír vonal jól hangzik, sajna a helyi boltokban még csak ddr3-asok vannak. Úgyhogy a szabályozás miatt még nyaggatnom kell a boltost.
A táp fasza halk, jó drága volt, úgyhogy még a következő gépemet is ki kell szolgálnia legalább. Gondoltam, hogy a proci vékony, de inkább hosszabb távra gondolkodok. Most vga, jövőre meg alaplap+proc csere.(#7885) zodo:
Nem én vagyok itt az akadály, hanem a mindenkori aktuális Fedora kernel/xorg páros.
A 2 kártyahely meg nerces, inkább csak 1 fér el. Fasza jól tervezett abit lap...(#7887) CPT.Pirk:
Tuningot utoljára p1 procinak adtam.
Majd cserélem azokat is ha lesz rá "időm".
5-ös szériát szerintem nem várom meg, max azért, hogy a 4-esek ára lejjebb menjen. Biztos nagyon drágák lesznek mikor kijönnek, meg még sok idő. -
Vladi
nagyúr
Sziasztok!
Kinéztem ezt a kártyát, de pár dologban érdekelne a tapasztalatotok.
Most egy 7600 gt van a gépemben. Annál gondolom azért jobban teljesít. Igazából mindennapi dolgokhoz nem kell a teljesítmény, de az új stalkerben olyan videókkal bombáznak...
A fogyasztás elég fontos nekem. Azt olvasom mindenhol, elég jól teljesít idle-ben.
Viszont zalman 360-as tápom van. Az elég neki? Meg a 3500+ adm proci ki fogja bírni hajtani?A másik:
Melyik gyártmányt érdemes venni? Most a 7600 azt csinálja, hogyha nem meleg, akkor automatikusan leveszi a venti fordulatát, hogy ne süketüljek meg. Ezek tudnak ilyet?Egyébként nem játszok sokat, de azért a 7600 Clear Sky alatt már néha nem bírja az iramot, hiába veszem le a játék teljesítményét, belagol.
Hétköznapokon meg Linuxszal használnám, ott elég problémás az ati driver. De nem is kell, csak a 2d és a filmlejátszás. Valamint az alacsony fogyasztás persze. Ezt majd még érdeklődöm más csatornákon. De persze ezzel kapcsolatban is jöhet tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest