- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
-
kisza25
félisten
válasz
leyo76 #10046 üzenetére
ja csak a 4830-ban 640 stream van vs 400 meg a textúrázóból is több van, de most már mindegy is mert megrendeltem a 4830-at
ez tényleg gyors teszt de sok nem derül ki belőle, gyakorlati használathoz
Serrano:biztos, hogy nem az miatt van
nincs valami tuningolva?
esetleg valami hűtő megállt milyen tápod van?... -
Chaser
legenda
Gondolom
Másik haveromnál szintén 2 magvas phenom van 4GB rammal, 512-es zafír 4830-cal, 1680-ban játszik, hát nem arról mesélt hogy röhögne valami is.
Ez a minden topik volt ez, mivel azt kérdezték 4670 vay 4830...jelenlegi árakat figyelembe véve egyértelmű ha kell a kraft. 5670-nél szintén. A harmadik topik meg a 4830. No ennyi, jó napot
Az 5670-nel milyen felbontásban és részletességgel játszol gta4-et? -
Ventur@
senior tag
Fent van még a Mass Effect (teljes) és a Mass Effect 2 demo. Ezeknél is előjön a hiba
. De az a baj, hogy teljesen random módon. Van, hogy semmi baj nincs amíg játszok, de van hogy alig kezdek el játszani és 10-20 perc után jön a crash
. Ma kicserélem a GF 8600 GT-re, aztán megnézem azzal mit muzsikál.
-
Chaser
legenda
Úgy szoktam, csak hangot jobb szeretem a HT 3600 5.1-en tolni, mint a tv stereo műanyag dobozain
kisza25: Hdmi-n keresztül még az intel x3100-as igp is tol ki hangot. Arra én se jöttem rá, melyik hangforrás mi alapján kerül tv-re vagy integrált/külső hangkártya kimeneteire...
atesss: Rég volt, de nyilván le kellett kapni az egész hűtést ahogy MMIX linkelte.
-
cimbi66
csendes tag
Igen , telepítés előtt mindent leszedtem és úgy raktam fel az újat. Bár így is voltak gondok. Kodek probléma lenne... nem tudom . Szerintem csak az ffdshow van fenn, az általában jó volt eddig. A lejátszókban nem látok különbséget mindegyik elszállítja a rendszert az adott típusnál.
Köszönöm a segítségeket és várom az ötleteket. -
Gyuri27
félisten
-
Szia.
10.3-ban mi a bug konkrétan? Én még nem vettem észre hibát, de lehet hogy csak figyelmetlen voltam.
kisza25: Nekem az Ati oldaláról leszedett 10.3-mal egyből jól működött, nem is próbáltam mást. A ventit nekem sem vezérli, pp nekem is 400/900. Ettől függetlenül gyorsan teszi a dolgát és hangtalan.
Ha tudtok valamit, amitől még jobb lehet, ne tartsátok magatokban.
-
kisza25
félisten
a "kapkodást" úgy kezdtem, hogy leszedtem az előző drivert revouninstalerel (10.3-volt)
szépen újraindítottam, felismerte az új hardvert és ezek után saját drivrével(CD) aztán 10.3-al aztán PW oldaláról a legújabbal probálkoztam mindegyik esetben telepítés közben hibát észlelt, mert nem talált kompatibilis hardvert és leállt, most értem haza próbálkozom tovább -
kola1234
tag
na.
akkor zárom a listát.
8boltból kértem árajánlatot kanizsán az arctic coolong accelero pro l2 re.
ebből 2nek 2 alkalommal is elküldtem.
eredmény:
1 bolt 2 nap után a másodikra válaszolt, hogy nem beszerezhető.
1 bolt kb egy óra múlva válaszolt, hogy reggelre meglesz másnap. mehetek érte.miért nem mennek ezek el az a...kba? miből élnek ezek?
miért nem nyalják ki a vevő vaéagát?
hiheteten. számtek bolttól nem lehet emailben árajánlatot kérni.holnap délután megyek érte,3300huf bruttóért.
-
kola1234
tag
hát ez az .
3500 a hűtés és minimum 1500 a posta.
jó lenne, de ha szemét módon 4000ért adnának itt helyben, akkor itt venném meg.de egy 50000re városban ahol van 44számtek bolt, senki nem tud hozatni.
miből élnek ezek?
de mindennel így van.
na megvárom amíg valakim nem megy pestre. -
törölt tag
Sajnos nincs fényképezőgépem, amióta egy családtagom karácsonykor leejtette, pedig szívesen megosztanám veletek a képet. Most lekaptam a gép oldalát, és okával megnéztem a kártyát. Egyre valószínűbb, hogy ez egy MSI, mert teljesen olyan, azt az egy matricát, és a nyák színét kivéve. Bár elöl Sapphire matrica van, a kártya hátulján is van egy kisebb címke, ezen kódszámok és egyéb szöveg van. Itt viszont az MSI neve szerepel. S még valami. A kártyához mellékelve volt a DVI-HDMI átalakító mellett a S-video-kompozit átalakító is, mint a Sapphire kártyákhoz, de a VGA-n nincs s-video kimenet, ugyanúgy, mint a MSI példányán. Mivel a hűtő olyan, mint az MSI-nál, akkor ez egy MSI. Ez a nagy hűtő meg jó is, hogy van, mert egyáltalán nem hangos, és a Furmark-kal sem tudtam 45 foknál feljebb melegíteni. Végülis az imént említett furcsaságokat kivéve én teljesen elégedett vagyok vele, úgyhogy mindegy is, ki gyártotta.
-
glutamin
őstag
Ez nálam is probláma lesz hamarosan. Jelenleg s-video+jack->Scart átlakítóval gond nélkül ki tudom küldeni ahang+kép párost a TV-re. De ha új VGA-t akarok akkor azon már nem nagyon lesz s-video. TV-t meg nem igazán óhajtok cserélni még jó darabig. (majd ha lesz 100e alatt 40"-os full HD mpeg4, LED Samu akkor igen
- de ehhez még kell pár év)
-
wwenigma
Jómunkásember
Hja énis ezt vettem le. Rev szám alapjan a .16 az ujabb.
Amugy beflasheltem, mukodik. A legujabb winflash hibatlan win7 x64-en.
Nincs vibrálás UVD videolejatszasnal (3D órajeleket alkalmaz), visszaveszi az órajelet 165/250-re 2D-ben, ha be kell segiteni az aeronak, akkor 300/500-ra emeli. 3D-ben pedig 750/1000, mint a masik. Feszkót nem tudok mérni de csökkent a hőmérséklet 2D-ben!!!
Nem neztem eddig, de rivatuner DDR3 memósnak írja, elötte nem tudom minek látta... valaki masik biosos sapphire 4670/512 (régebbi 1slotos huteses) tulaj megnézhetné.
-
fer
őstag
Igen, kell egy ketyere, pontosabban elektronika, aki kicsit ért is hozzá, az meg is csinálhatja, [VGA to SCART]!
-
kriszbon
őstag
(Másik topikból loptam).
(Hogy válogatni tudj még) ezt nem most lopiktam. -
kovacsroli
senior tag
Én is megteszem ha megelégedsz vele
Felbontás 1024x768, alkalmanként 1280x1024, beállítások túlnyomórészt legmagasabb:
Call of Duty 2: ~400fps
Call of Duty 4: ~120fps
Call of Duty 5,6: ~60fps
Crysis Warhead: ~50fps /játékos beállítások/
The Saboteur: ~45fps
Assasins Creed: ~100fpsszerk: Sapphire Radeon HD4670 512MB DDR3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest