- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
birozoli7800
senior tag
Az a széria nagyon jó volt tuningban. 2.6-2.8 ghz körül szinte mindegyik ment minimális fesz. emeléssel. Valamelyik még többet is. Ezen az órajelen már bőven jók voltak egy 4650/4670-hez.
mod: Vissza térve az eredeti kérdéshez, egy E8400 még nagyobb vga mellé is kiváló lenne.
-
-
-
törölt tag
Hogy a 4670-es milyen felbontáshoz elég, az mindig attól függ, hogy milyen játékot futtatsz rajta. Én nem fogom pl. a MotoGP-t 1024x768-as felbontásra levenni, ha 1680x1050-ben is jóval 60 fps fölött fut, minden maxra állítva. A Crysis-t nyilván nem fogom olyan magas felbontásra és részletességre állítani.
-
PlayMax
nagyúr
Én is most váltottam 2X 5000+-ról 2X 7850-re,mert nagyon olcsón meglehet mostanság szerezni.A GTS250-emet kitudom vele hajtani rendesen.
Ezek a HD4650,HD4670-ek egy forintos kártyák,9500GT,9600GSO megeszi őket Szőröstül-bőröstül.Egy HD4850 1GB on,szanaszét szaggat a GTA4,ennyit a Radeonokról.Gagyi kártyák mind.Csak Nvidia,ezeknél még a 9600GT is 100X jobb.Nevetséges
-
Akkor biztos vissza veszi ez is.
Jaja, nekem is 0%-ot ír ki rá. Lehet hogy a ccc a bűnos
Chaser: valami olyasmi hangra gondoltam én is
Hát nem akarom lecserélni a kártyát addig még nem döglik ez... most még veszek rá egy hűtőt, a 12 centis artic venti már megvan rá...
Hát nem tudom, hogy ezeknél a kártyáknál számítana-e az 1 giga ram...
Amikkel játszom, azt meg lazán elviszi maxon 1440-ben... -
danih
veterán
Még szép, de az 1700 W-os
Minden viszonytás kérdése, de az kétségtelen hogy a giga megoldása a 4670-es modellek között az egyik leghangosabb (egyik szót el is hagyhatjuk). Meg persze kétségtelen hogy az ember mihez szokott előtte. Te pl. egy 8600GT-hez, ami biztos nem 55 nm-es és erősebb hűtést követel.
Én a Sapphire-t sem bírtam már.
Ezért gondolom hogy ebben a topikban hívhatjuk nyugodt szívvel porszívónak. -
SpZ
senior tag
kicsi off
Inno és 8600 gt
számomra jó/rossz
8600 gt imád fagyni, minden kiadásban asus inno stb, játékok közben meglepő dolgokat produkál néha meghal a ram stb.
Inno viszont, nos ilyen típusú 8800 gt hajtja a vasam 1éve és kifogástalan bár zabál ahogy illik, szép teljesítménnyel hálalja meg. anno 2 hónappal ezelőtt ref hűtős volt a brutális nyár miatt kapott accelero s1 rev2.-t és nincs vele baj. ref hűtővel se ment 65 fok felé a hő. -
JJános
addikt
Nekem valahogy a 8600gt első ránézésre nem volt szimpatikus.
A 76gt-be én is zalmant vettem VF700. A mérete miatt, és a nyákja miatt nehezen tettem be, vettem ki. És a gyári pasztát hamar leszedtem, és boltban vettem ezüst színűt, és azt raktam rá.A 4670 mint a cövek úgy áll, bár az enyém dupla slotos is, és ezért két csavarral rögzül.
-
szilchi
őstag
Akkor jól van
.A laptop X1400-as kártyáján is ment,igaz csak minimumon.Remélem ezen kicsivel jobb lesz.
Ja és ha csak LCD tv-t használok,akkor hogy kössem össze a géppel?HDMI-n vagy DVI-n keresztül átalakítóval?A Tv-n csak HDMI kimenet van,Dvi nincs.Van még egy régi Crt monitorom,de azt inkább kihagynám.
-
JJános
addikt
Hát igen. Mindent sajnos nem lehet écérré.
Alacsony fogyasztás, jó venti, de hát ennek a jó kis kártyának is meg lehet találni a falait. De teszem is hozzá mindjárt, hogy nekem a legjobb választás volt.
Barátommal már hetekkel, hónapokkal előtte stíröltük a zsugákat. Az árfekvés adott volt, és a legjobb ár/érték arányt ez a kártya kínálta. Amikor meg ezt a Sapphire kártyát találtuk, felordítottunk. Ez lesz az! -
Chaser
legenda
Lehet hogy azt se szerette
Régebbi játékoknál könnyebben előjöhet driver gond.
#7118 pmheros: A 4830-am is kb ilyen hőfokokat produkál szintén kellemes hanggal, nem is hangja van, inkább a motornak van valami búgása.
#7124 xil: Bőven jó az a proci 4670-hez, 1 gigásat felesleges venni sztem, inkább a gépbe vegyél még 2-t, annak érezni fogod a hatását.
Többieknek: Alternatíva 4670 helyett, ha erősebbet akarsz vmivel drágábban. Mint kiderült a sapphire egyedi NYÁK-os cuccot csinált, rövidebb is mint a ref, és lecsökkenthette a fogyasztást is, 2D-ben e5200 procival 67-68W-ot mérek, igp-vel volt 50, furmark alatt 140W átlag, de itt már a proci is terhelve van, a vga loadon ehet 75-90W-ot.
-
Chaser
legenda
Hogy tenne már
Én meg a lingóban voltam ma, kicserélték a gyári döglött BD-met, kérdeztem a sráctól hogy kaptak-e negatív visszajelzést a GB 4670-ről, aszonta' nem. kb 50-et adtak el, holnap ha minden igaz megyek és meghallgatom náluk a csodát
Éppen akkor voltam benn mikor bevételezték a cuccokat.
szerk: Van LCD tv-d? Ha van nézd már meg HDMI-n mit működik, elég érdekes dolgokat produkált anno az enyém egy philips tv-vel.
-
Gyuri27
félisten
Az ut3 müködik simán. Tessék azzal játszani.
Aggregátor: a fogyasztás csak egy dolog. De mint mondtam ott a méret. Nekem egy matx házban nem mindegy a hossz. Az sem mindegy, hogy ennek nem kell madzag a tápból. Meg egy 1000-be lefogadom egy marék sz.r ellenébe, hogy a zafir gddr4 halkabb jóval mint a zafir 4830.
-
Dolby
senior tag
Szia!
Ilyen kártyát vettél? Épp most gondolkodom 4670es vásárlásában a gépembe, de még nem jutottam dűlőre hogy megéri-e a sapphire ddr4-es 19e-ért. Igazából a csend lenne a lényeg, a proci miatt a ddr4 nem számít mert nem hajtja ki amúgy sem bármelyik verziót veszem, de erről volt mindenki egyértelműen jó véleménnyel.
-
zodo
nagyúr
Kicsit megkésve, nálam ilyen.
2xMSAA , minden effekt bekapcsolva medium-on ,kivéve a szelet.
Természetessen , alap órajelen ! -
törölt tag
Nekem a 2 magos csodával alapórajelen is megy ultra high-ben 1280-ban 2xAA, de nagyritkán leesik 30 alá a minimum FPS, de ha nem méred, nem veszed észre. Biztonságosabban érzi magát egy egészséges tuninggal, kicsit kell csak rántani rajta, akkor viszont már nem is mérheted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest