- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A ccc-ben észre vettem, hogy csak pci x8-on megy a kari. Ez normális?
64 bites win7 és 10.11-es driver. De pl a 9.10 és 11.1-el is ezt írja ki. -
Sziasztok, bocs a kérdésert de biztos volt már.
Egy Ati 4670-em van, arctic acc. s1 r2-vel. Mostanában nem játszom.
Passzívban elviszi? Ha netán játszanék (pl. cod 2, cod 4, cod 6, MOHAA) akkor is elvinné passzívban? Az oldal lap nincs fent a háznál. -
Lefuttatam a furmarkot és minden beállítasnál akad az a szőrös fánk.
Annak úgy kell akadnia? -
-
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy most vettem egy Gigabyte 4670-re arctic acc. s1 rev. 2-őt.
Windows-ban kb. 52-55 fok, úgy hogy egy Scytche slip stream 800 rpm-es 12cm-es venti van rajta.
A baj az hogy ha játszom vele (most pl a flatout 2 van fent) akad a játék, a vga hőmérséklete meg 110 fokCseréljek rajta ventit?
Megpróbáltam a ventit 5v és 12v-on is. MIndenhogy nagy a gpu hőmérséklete. Játszani nem tudok vele sajnos.
Valakinek van ötlete hogy mit csináljak? Cseréljek ventit?Válaszokat köszi.
-
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a kártya biosát érdemes frissíteni? Egy 4670 gigabyte 512 van. És ha érdemes, akkor hogyan kell frissíteni?
köszönöm -
Ja. Hát ha gigának az 1 gigásat vettem volna meg, akkor azon is jobb hűtő lett volna... de ahogy olvastam az 1 gigás ram, kevesebb órajelen jár (mikor vetttem a kártyát olvasgattam itt a dolgokat) azért vettem az 512-est. Meg akkor a pénzből nem jött volna ki a "jobb" 4670, így ez maradt. Igen, akkor van, de már elegem van a hangjából, pedig nem szokott zavarni, de valami nem stimmel a ventivel... Mintha ciripelne.
De nem sokáig.
Hát én nem is találtam AC-s kártyát annó... lehet hogy én nem jó helyen kerestem... -
Akkor biztos vissza veszi ez is.
Jaja, nekem is 0%-ot ír ki rá. Lehet hogy a ccc a bűnos
Chaser: valami olyasmi hangra gondoltam én is
Hát nem akarom lecserélni a kártyát addig még nem döglik ez... most még veszek rá egy hűtőt, a 12 centis artic venti már megvan rá...
Hát nem tudom, hogy ezeknél a kártyáknál számítana-e az 1 giga ram...
Amikkel játszom, azt meg lazán elviszi maxon 1440-ben... -
Az szép, maxon. Gondolom volt hangja neki.
amúgy nem tudom, nekem a ccc-ben ott az órajeleket 750, 1000-en tartja...
de lehet hogy vissza veszi őket, nem tudm... majd a gpu-z-ét felrakom és remélem kimutatja
ja amúgy nem sokáig lesz rajta a gyári venti, mert accelero s1 r2-őt hamarosan megrendelem -
hát nem tudom, nekem egy gigabyte 4670-es van a gépben, 512-es ddr3-as, és cod 6, cod 4, max 1440x900-ban, minden fent.... szerintem jól hasít, 30 fps alá nem rohangál....
-
Sziasztok!
Valaki használ közületek 4670-et accelero s1 r2-es hűtővel?
Ha igen, legyen szíves dobjon fel 1-2 lépet róla. Köszönöm.
Kíváncsi vagyok r. -
Sziasztok!
Most nekem is az a problémám, mint Disvidnek volt... Az árnyékok kicsit furcsák, a cod 4-ben(4670-nél). A 6-ban is de ott kevesebb van belőle... furmamrkal leteszteltem és végigment...
Akkor a szoftver okozott valami galibát? Igaz már cseréltem, de most mikor elsőnek raktam akkor sem volt az igazi... de a múltkori win 7-el minden oké volt...
Volt olyan is, hogy ccc-ben az AAA-nál nem változott semmit a beállítás, mikor próbálgattam ...
Van ilyen... de a kártya maxon mindent visz -
-
Klite törölve, cccp felrakva, ua csinálja....
-
Köszönöm mindenkinek.
De a power dvd 9-el is ezt csinálja... az is klite hiba?
-
Sziasztok!
Lehet hogy ne mjó helyre írok... Raktam fel egy xp sp3-at, angolt, klite packot, meg az új 9-9 ati drivert... A kártya 4670... Amikor dvd-ét nézek a gépen kiakad a rendszer, és csak az újraindítás segít... Sztetek a kártya csinálhatja? Vagy a klite csomag?
Bocsi, ha nem ebbe a topickba tartozik, de már nagyon unom, hogy mindig meghal a gépem, egy dvd-től... A gépen vannak fent iso-ban... De mindegy hogy melyik lejátszt használom, az eredmény ugyan az... -
Sziasztok.
Egy gigabyte 4670 512-es kártya tulaja lettem. -
-
Powercolor, HIS?! Ezekről tudtok valamit, hogy milyenek?
-
Sziasztok!
Ha minden jól megy a jövőhéten lesz egy Gigabyte 4670-es kártyám, 512 mb rammal. Szerintetek az jó kari?
-
válasz
tzsolesz #7701 üzenetére
Hát kb 5-6 k lenne a különbség. (pcx-en néztem)
Amúgy azt mondják, hogy a giga ramos az nem gyorsabb semmivel, nem, éri meg. Igaz?lsc: Amúgy 1440x900-ban játszok.
Leginkább hl2, richard burns rally, codok( a 4-ig bezáróan) Régi MOHAA és kiegészítői.
(Meg az új batmant várom.De arra elég azt hiszem, nem lesz nagy gépigénye úgy tudom.)
-
Sziasztok!
Kártya vásárlás előtt állok, és nem tudom melyik kártyát vegyem.
4670 vagy 9600 gt. Szerintetek? Csak ez a 2 kari jöhet szóba, más nem.
Melyik lenne jó a gépemhez? (az aláírásban a konfig)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest