- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Na hát akkor vegyük akkor szép sorban,vagy megfogadod amit irok vagy nem de nem rossz szándékkal irok.
Gondolom kb 2G RAM van a gépedben vagy még annyi sem,és nincs egy atomerömüved...
Elöször is buhera XP-t sosem használunk,mert nem tudhatjuk hogy az aki buherálta mi a frászba durkált bele,és ez majd milyen hatással lehet egy telepitett játékra alkalmazásra,vagy egyáltalán a hosszu távu stabilitásra.A GTA4-et éppen át lehet verni egy reg beállitással és el lehet inditani SP2-es XP-n is de a stabil müködés nem várható el töle.
No,mivel relativ "gyenge" géped van játékhoz,ezért törekedni kellne arra,hogy minnél kevesebb program fusson a háttérben,pl klasszikus win skin használata,háttérkép mellözése,virusirtók,tüzfalak okos megválasztása,kodekek kerülése,stb stb stb...
Akkor nézzük csak a DX10-et...NEM tudod a DX10-et instalálni XP-n.Tudom miröl beszélsz de az csak egy kamu reg. bejegyzést készit neked amiröl azt gondolod hogy a DX10 jelen van... kernel szinten lehetetlen XP-n a DX10-es API futattása...
Egyébként a DX10-röl...én éppen most raktam vissza a minden gépemre az XP-t még a legerösebb gépemen is az van mert a játokok tulnyomó része alig szebb vagy nem is támogatja a DX10-et.Ahol támogatja ott is alig alig látom a difit játék közben....Mivel nem ismerem a géped paramétereit,igy látatlanba én egy XPSP3-at ajánlok és lehetöleg buheramenteset...
Remélem tudtam segiteni, a topictol elnézést a massziv offért... -
TTomax
félisten
Milyen oprendszert használsz?Ha XP-t akkor csak DX9-ben fognak a játékok indulni mivel az OS nem támogatja a a DX10-et.Ha Vistát vagy Win7-et használsz akkor választható,hogy a játék Dx9-ben vagy DX10-ben induljon,általában jobb klikk az ikonján és ki tudod választani.Na most akármelyik OS-t használod a DX9-et frissiteni kell mindig a legujabbra,ezt amugy a játékok 90%-a megteszi..
Ha akadozik valami akkor bizony meg kell keresni az a grafikai beállitást ahol nem teszi,néha egy driverfrissités vagy csere,estleg a felbontás megváltoztatása is segithet...mondok erre egy jó példát... pl a CoD4-et medium beálitásokkal csak 1280X1024-ben hajlandó nekem akadozás nélkül vinni a radeonom...még 600X800 is akad... -
Chaser
legenda
Ez AC hűtéses, az új kisebb arany színű valami. Majdnem ilyen AC hűtéses a zafír megoldása, előnye jobb a powerplay, jó a ventiszabályzás, de csak 2 év garisak. Az 1 gigás GB szintén jó, a rajta levő hűtő használtan is alhangon 3k, vf700al-cu, az 512-esnél pár száz ft-tal drágább, azon a legratyibb hűtés van.
-
-
MMIX
addikt
Én ezért ajánlottan a Sapphire kártyáját [link] Az 1GB-s kártyákra lassabb RAM-okat szoktak rakni. Az 1 GB kihasználására nem elég erős a kártya. Pár 100 Ft plusz költséget talán megér, ha ugyan olyan gyors RAM-okat szereltek rá mint az 512MB-s változatra. Ezen a kártyán jó és halk hűtés van.
-
kisza25
félisten
-
MMIX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest