- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
HummeRC #9703 üzenetére
Én közvetlen nagykerből még nem vettem semmit, 15.5k-ért kapnám kiskerből tréfa nélkül a kártyát, úh ennyiért akár hozhatsz is
Kiskerek létjogosultsága meg kb annyi, hogy nagyker csak Pestön van, Kukutyinfalvából meg akár szomszédos városból te átmennél ha mondjuk egy egér kell?
100k-s tételnél megérheti, 1ébként meg nem. Másik meg amit Gyuri mondott.
leyo76: Vissza kell adniuk, nem kívánságműsor. Vannak hatályos jogszabályok, kisker arra hivatkozik amire akar. Amennyiben a szép szó nem elég akkor polgári peres eljárás, lehet elhúzódik pár évig, de 100% hogy a végén kipengetik azt a zsetont ami a számlán vagy blokkon volt, meg a perköltséget is. Ezek tükrében érdemes olyan helyről vásárolni ami már sok éve stabilan működik. Persze csak azoknak akik tudatosan vásárolnak és szigorúan szerintem
-
Gyuri27
félisten
válasz
HummeRC #9703 üzenetére
"Mondjuk részemről nem is értem a kiskerek létjogosultságát, hisz nem adnak semmi pluszt a termékekhez..."
Majd rájössz mikor veszel egy 50k-s vga-t. A 3 év gari lejárta előtt megdöglik. Mivel ugyanolyan már nincs cserélik egy "hasonlóra". Csak akkor az 15k-t ér. Mig kiskerben ilyenkor vissza adják az 50k-t.
Meg az sem elhanyagolható, hogy ha cégnévre veszel valamit a nagykerben akkor neked arrol készitened kell egy kimenő számlát. Mert az apehnek a 8-ik vga-t és 10-ik procit már nem adod be mint saját használatra vásárolt termék. Meg ezeket is valamilyen formában le kell adni a könyvelőnek. Tehát előbb utóbb a céget f.sznélkül fogják megd.gni. -
kisza25
félisten
válasz
HummeRC #9661 üzenetére
ja procink nagyjából pariban van és a VGA-k is
a hangtalan az túlzás, mert én hallomde közel sem olyan hangos mint ASUS-volt
ennek csak finom szélzaja van nem süvít mint ASUS,
de ennél aktív a venti szabályozás CCC-ben, ASUS-nál semmi sem volt ott,
tehát van még remény,
nekem eddig hangtalan volt a gépem remélem az is marad
ja GTA4 1920*1080 minden medium, árnyék kikapcsolva min28 AVG33 max38 FPS -
leyo76
senior tag
válasz
HummeRC #9654 üzenetére
nálam konkréten a két megjelenítő, különböző felbontásnál akadékoskodott, amint visszaraktam a 10.2-t minden helyreállt - ebből vettem azt hogy 'bugos' lehet. Talán ez csak engem zavart, de mintha máshol is olvastam volna a problémáról...
mod: ja egyébként igen, 5670-es karival problémázott..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest